Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:52
- Nahlásit

dneska bylo krásně a tak jsme byli pracovat na důmečku Berni nám opět notně asistovala, zlatíčko naše
a zítra zas do práce k tomu rozes**** softu oooo bože jak ho nesnášim ale jinak mám svou práci rád

inu
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

Janiii
dneska bylo krásně

jo, jo, mámě už kvete zahrádka

a to konkrétně tohle:

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:00
- Nahlásit

denyk
uš je ale velký, nebo?
teď je z něj tohle:

jo řekla i termín, ale nic mi nedělali kontrola 18.2
to se divím, protože většinou zánět zvukovodu fakt způsobuje zl. st. a to by byl docela problém, zvlášť když máš jít na operaci

tak asi brnknu do nemocnice, jestli mě teda 22.2 vemou? To nechpu to aby se člověk fšechno dověděl z netu
zkus si nejdřív cinknout na ušní a řekni jim, že máš obavy, jestli nejde o zlatého stafylokoka o němž víš, že by ti zkomplikoval plánovanou operaci... no a ať ti udělají výtěr z ucha, krku a nosu...

nefím, jestli papírák a byl tuším z Jiřetína pod Jedlovou
nemáš na ně nějaké spojení? A byl modrej nebo červenej? My pořádáme speciál pro australáky, tak bych jim poslala info

inu
no jo, já měla vždy pozitivní přístup k životu
to je vidět

to bylo nějaký prošlý ve slevě?
to víš, já ráda plesnivj sejra, tak sem tomu přizpůsobila i psa

ne, kecám, prťavec prťavej
jj, to ani už není pravda... mám jednu fotku, kde je s Denčou a koukaj přes dveře ( sklopené), jsou na ní stejně velcí, o pár dní později už je Brutík o kus vyšší

Tuhle taky miluju:

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

sůseda právě přinesla dorta
mám ráda sousedy

brut
a tohle by se vám nelíbilo?

líbilo, páč je to dokonale nasraný mimino

denyk
pošlete Bilíka k nám....

tjo, nevim esli bys todle zrovna vocenila, von je totiž Billoš dost zdrhací taky. Pánčičku má víc než na háku. Zvěř, feny... myslim, že by kucí založili komplot

vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

to chápu, čék je asi hrůzou bez sebe.

ze fšech nejkrásnější
tady bych se hádala

(jak jsem procházela fotky, musela jsem se smát, jak jsme v tý době měli místo bytu holobyt , koberce fůůůč, fšécko fůůč )

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

Janiii
dneska bylo krásně a tak jsme byli pracovat na důmečku Berni nám opět notně asistovala, zlatíčko naše
jak to jde? Podle předpovědi by jste teď mohli mít pár dní docela dobrý počasí na práce

k tomu rozes**** softu oooo bože jak ho nesnášim ale jinak mám svou práci rád

Já jdu zítra k holiči...asi se pak nepoznám

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

PetraK
líbilo, páč je to dokonale nasraný mimino
nééé, on byl unavenej, lehl si mezi futra, tak jsem ho musela posunout a když se takhle zvedl, tak jsme ho vyfotili, mu tam padá kedlubinka

Musím říct, že Ešusí miminko je krásný, ňuňací

jak jsem procházela fotky, musela jsem se smát, jak jsme v tý době měli místo bytu holobyt , koberce fůůůč, fšécko fůůč
tak to my měli výhodu...sme se akorát stěhovali, takže sme měli holobyt / holodům

inu
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

brut

no, tak já osobně mám taky nejradši tudle fotku:

To se mi vešel do dvou dlaní...

Teď je z toho čtyřicetikilový monstrum...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:11
- Nahlásit

brut
to je opravdu bomba

No jo Frída ho měla jako svýho staršího bráchu a on jí potom občas jako malou otravnou přívěsku, která se mu furt šmrdolí za zadnicí . Ale hezky by se podle něj učila. Posílala jsem ho do stan, chodila snaživě s ním.

sleduju, jak spolu "mluvěj"

jo tohle je moc fajn.

všema psama stejně ( ať je můj či ségřin či Jitčin). Holt mají smůlu a zatím se mi to vyplácí

jo to já jí taky dala místo, a ona i poslechla- nebo měla snahu poslechnout, protože ten povel zná. jenže si skorem sedla Ešusovi na hlavu a......... bylo o ródeo postaráno . Tam je jedinej opruz, jako že fakt opruz. Jak je tohle počasí, tak následuje - dva čokle do vany - a to je u velkých psů fakt pitomý.

sem si říkala, že třá byl z toho taky tak nadšenej
jestli i venku byl, tak proces očištění ho o veškerej entusiasmus jaksi přiravil

V létě u moře...tam většinou nemáš domácí komfort a ještě ke všemu je ti děsný vedro

jo fuj!! ve vedru to musí být příšerný, příšerný!!

ona je v tomhle směru jak tajemnej hrad v Karpatech

tak držím palce, ať si to doma přebere a nic nepodniká,

sem myslela, pomyslel o nás

že jsme starý prasáci??

denyk
mám jen mastičky, kapičky, a prášky na bolest
no a je už aspoň nějaký posun k lepšímu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

Janiii
ska bylo krásně a tak jsme byli pracovat na důmečku

čůs bábo! Už máte šestý patro hotový?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:16
- Nahlásit

Nejhezčí péf je přece tadyk http://buki.mypage.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:18
- Nahlásit

brut
on byl unavenej,

u nás byl taky úúúnavnej péf:

jo a denyk
tvrdila, že vižla nemůže bejt nikdá zrůda, tak tady jí posílám důkaz místo slibůch, že teda jako dost může.A už od miminka

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:20
- Nahlásit

brut
nemáš na ně nějaké spojení? A byl modrej nebo červenej?
kontakt dodám f pondělí, byla to kámoška od šéfky a byl tóže plesnivej

mám jednu fotku, kde je s Denčou
si nepamatuju, že bych se fotila s plesnifcem

PetraK
tady bych se hádala
zrzavej se zebrou

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

PetraK

že vižla nemůže bejt nikdá zrůda,
doplňuji neúplnou informaci moje vižla

a jinak díky za optání je líp hlavně to nebolí ale neslyším pořád...budu toho muset zítra v práci využít

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:24
- Nahlásit

denyk
zrzavej se zebrou

proto von má takovou fixaci na Fajku-Fajku!! Páč si jako štěndo ftísknul do makovice ty moje kalhoty!!! Chjo, nakonec za to můžu jen a jen já!!

přece tadyk

tjo, to jsou tak krásný fotky!!! Já krafka opět na foťák včera zapomněla takže nemám ani jednu jedinou fotku!! Facku bych si dala!!!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:26
- Nahlásit

inu
tak já osobně mám taky nejradši tudle fotku:
juj, to je krásnej prcek ... má krásnou hlavu

PetraK
No jo Frída ho měla jako svýho staršího bráchu a on jí potom občas jako malou otravnou přívěsku, která se mu furt šmrdolí za zadnicí
to znáááám z domova

jo tohle je moc fajn.
přesně tak...a ajk se uměj domluvit, když jim o něco jde

jo to já jí taky dala místo, a ona i poslechla- nebo měla snahu poslechnout, protože ten povel zná. jenže si skorem sedla Ešusovi na hlavu a......... bylo o ródeo postaráno
sem si to představila a .... mám v klávesnici čaj

Tam je jedinej opruz, jako že fakt opruz. Jak je tohle počasí, tak následuje - dva čokle do vany - a to je u velkých psů fakt pitomý.
zaplaťbůh, že je nemusím koupat.... bych se z toho vopupínkovala

jestli i venku byl, tak proces očištění ho o veškerej entusiasmus jaksi přiravil
chudák Brtník "jak o iluze přišel"

jo fuj!! ve vedru to musí být příšerný, příšerný!!
strašlivý, šílený a hlavně nepolevující

tak držím palce, ať si to doma přebere a nic nepodniká,
pevně v to doufám... zase za ní pojedu.. na začátku března, páč má narozky 79

že jsme starý prasáci??
mnoooo, tak nějak bych to i viděla ...

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:28
- Nahlásit

tjo, to jsou tak krásný fotky!!!
jo díky, fšecko fotí přítel...bohužel taky poslední z ledna 201é. Nějak nigdo nemá čas je tam dohrát

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:28
- Nahlásit

denyk
ale neslyším pořád...

ty seš teda tim pádem CHLAP!!!!!!

moje vižla

no a moje vižla je jen a jen zrůda

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:29
- Nahlásit

PetraK
u nás byl taky úúúnavnej péf:
to vypadá, jak kdyby měl vlastní postýlku

tvrdila, že vižla nemůže bejt nikdá zrůda,
to je ksychtííík

denyk
kontakt dodám f pondělí, byla to kámoška od šéfky a byl tóže plesnivej
jůůůů, to budeš moooc hodná

si nepamatuju, že bych se fotila s plesnifcem
ty si taky Denča?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Brtnik šel s košem. Vzal hošíčka. Hošíček potkal bloncku. Proudí prostorem jak utrženej kolotoč s rychlostí na max Pohled z okna pro bohy

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:36
- Nahlásit

PetraK
Pohled z okna pro bohy
já taky měla včera a dneska pohled z okna pro bohy.... udělalo se relativně pěkně a začali se nám rojit nepřizpůsobivý sousedi. Vůbec, ale vůbec nemilujou Brutíčka a s Aluškou, zvlášť, když ti dva milujou všechny balony, které uvidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:37
- Nahlásit

brut
to znáááám z domova
no a nejvíc ho naštvalo, že chtěla taky JEHO ŠPALEK!!!! to jí teda řek, že se snad pos...la, ne?
O klacek se bude klidně přetahovat, to jo, ALE ŠPALEK JE TABU A NA TEN ANI NEČÍHNE

sem si to představila a .... mám v klávesnici čaj
bylo v tý představě i to, že jak on vystřelil narval to hlavou do střechy bydlíku a já se málem počůrala smíchy? To pak nejde bejt důsledná

že je nemusím koupat.... bych se z toho vopupínkovala

todle je fakt blbý, blbý. byli jako prasata, oba komplet podvozek černej, hlavy černý , na zádech taky bahno.... prostě dokonalá procházka po psím způsobu

chudák Brtník "jak o iluze přišel"
no chudák já, která tim pádem o možnost druhýho psa přišla

strašlivý, šílený a hlavně nepolevující
jo fuj!! Hnus, to si pak člověk to moře ani neužije

.. na začátku března, páč má narozky 79
uš máš dárek?

nějak bych to i viděla

to vypadá, jak kdyby měl vlastní postýlku

no to byl pelíšek a bylo v něm prostěradlo, který si přivezl z domova, aby se mu nestýskalo

to je ksychtííík

zvostalo mu to do tetkon

denyk

díky, fšecko fotí přítel...

moc pěkně fotí, závidím, taky bych to chtěla umět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:39
- Nahlásit

brut
Vůbec, ale vůbec nemilujou Brutíčka a s Aluškou, zvlášť, když ti dva milujou všechny balony, které uvid

že se nebojej, že jednoho dne třeba bude pootevřená branka...

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:43
- Nahlásit

PetraK
ty seš teda tim pádem CHLAP!!!!!!
tak uš se na to přišlo brzo....

moc pěkně fotí, závidím, taky bych to chtěla umět.
ten kráfnej pef se fotí sám, ale fotograf má gút foťák...j bych se s ním netahala ani náhodou.

brut
ty si taky Denča?
dyk denyk jó

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

jak to jde? Podle předpovědi by jste teď mohli mít pár dní docela dobrý počasí na práce
a kromě dobrýho počasí nám odjede tchán na hory takže jsme bez dělníka
jde to pomalu, míra byl teď 3 týdny choroba, ale snad se to teď zase rozjede ...
čůs bábo! Už máte šestý patro hotový?
PetraK
blbáááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

Janiii
blbáááááááááááááááá

kdo jako?

denyk

tak uš se na to přišlo brzo....
málo si to skrejvala

netahala ani náhodou.

no já bohužel dospěla do stádia, že se netahám s foťákem vůbec dala bych si facku. a to jsme si ten foťák pořizovala kvůli čokloj.

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

ale!!!
na radu bratránka, kterej vloni dostavěl, jsme vyrazili shánět nábytek do koupelny - páč oni nejdřív udělali odpady, a pak koupili skříňku do koupelky pod umyvadlo, zjistili, že nepůjde připojit a rozřezali celou zadní stěnu tak nás varoval, ať to uděláme obráceně - takže se včera jelo na nákupy - a sehnali jsme!!!!
hranatý dvouumyvadlo s 2-šuplíkovou skříňkou pod něj, a k tomu 160cm vysoká úzká závěsná skříňka a to vše prosím celkem za necelých 11tis. káčé Míra už se děsil, že budu trval na dvojumyvadle ze Sika (taky se skříňkou) za dvacet

brut
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

PetraK
no a nejvíc ho naštvalo, že chtěla taky JEHO ŠPALEK!!!! to jí teda řek, že se snad pos...la, ne?
O klacek se bude klidně přetahovat, to jo, ALE ŠPALEK JE TABU A NA TEN ANI NEČÍHNE

... tohle ty dva moji pitomci praktikujou s uzlema

bylo v tý představě i to, že jak on vystřelil narval to hlavou do střechy bydlíku a já se málem počůrala smíchy? To pak nejde bejt důsledná
až tak to tam nebylo , ale ostatní představy mě stačily

todle je fakt blbý, blbý. byli jako prasata, oba komplet podvozek černej, hlavy černý , na zádech taky bahno.... prostě dokonalá procházka po psím způsobu
v tomhle mám výhodu, že je nechám venku na dvorku, než oschnou a bordel jim opadá. Pak jen vezmu kartáč , ručník a oba tím přešmrdlám... mno a jsou čistí

no chudák já, která tim pádem o možnost druhýho psa přišla
neřekla bych... jen by to chtělo mít střelenou mateřinku častěji, aby si zvykl i v dobách, kdy není bahno

fuj!! Hnus, to si pak člověk to moře ani neužije
nejen moře, ale ničeho dalšího... fakt nemáš ani po odeznění chuť vůbec na nic

uš máš dárek?
nemám.... nějak mi dochází inspirace, kor, když sem dostala befelem nic nekupovat ( kytka a dort pro cukrovkáře jsou jasný, ty nepočítám)

no to byl pelíšek a bylo v něm prostěradlo, který si přivezl z domova, aby se mu nestýskalo
jo tááák... bych měla někde najít Brutíkův pelíšek, aby si se pobavila

zvostalo mu to do tetkon
nééé, teď je to ostomiloučké, blýskavoučké stvořeníčko

že se nebojej, že jednoho dne třeba bude pootevřená branka...
to už se taky stalo.... to byla neskutečná prča.... někdo nám házel kamínky na okna ( není to moc slyšet, páč máme klasické špaletové), tak jsem celá nas*aná vyrazila, otevřela vokno a vyklonila se. Tam na druhém konci ulice stála cikánka s fůrou dětí za sebou a celá klepajíc se mi říkala, že mám psy venku. Já je nikde neviděla a chtěla zavřít okno s tím, že si maj dělat srandu z někoho jinýho. No a v tu chvíli se z po za nich vynořil Brutík, který tam byl čůrat a z vrátek vypochodovala Aluška. Přála bych ti vidět, jak byli všichni zelení, i přes to, že si jich ani jeden nevšímal

denyk
dyk denyk jó
hezkýýýýý..... to je super, viděla jsi naší Denynku? Seš jí podobná?

Janiii
kromě dobrýho počasí nám odjede tchán na hory takže jsme bez dělníka
jde to pomalu, míra byl teď 3 týdny choroba, ale snad se to teď zase rozjede ...

určitě... hlavně ať to Míra hned nepřetáhne a nepadne znovu

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

brut
to je super, viděla jsi naší Denynku? Seš jí podobná?
voná je určó hezčejší já mám ten raťafák

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Jakou e-mailovou adresu má maďarská sova? hu@hu.hu

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 01:27
- Nahlásit

Ahojky při pondělku.

denyk
Mno, ten australáček je velký sen, kteý jsem Fajce odpíral, ale život je příliž krátkej na to, aby někdo tomu druhému odpíral jeho velký sen (zvlášť, když je dosažitelný) a tak ode mě má "povolení" + max. podporu.
Byla to ode mě asi velká sobeckost, za kterou se jí veřejně omlouvám.
Mno, teď už je to pouze na ní...
(sakra todle veřejný sypání popela na hlavu je ale příjemný...)

hu@hu.hu
Něco sem jí poslal, tak jí to snad bude chutnat...

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání