Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:25
- Nahlásit

Fajka
blbáááááááááááááááá blbáááááááááááááááá
ešče k tému ajáj

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:25
- Nahlásit

denyk

.tákže kjáva

a seš aspoň veselá?

Fajka

hroznáááááááááááááááááá

sem hroznější než hroznový víno

ad ty dyjéty...... posílám jeden ftip k tématu

Žena se svléká a ptá se manžela:
"Co tě víc vzrušuje - moje pěkná tvář, nebo moje sexy tělo?"
Manžel si ji prohlíží odshora dolů a říká:
"Tvůj smysl pro humor."

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

denyk
PetraK
ty dyjéty...... posílám jeden ftip k tématu

sim tě vem deníka za ruku a děte si pro kliky

sem si polila kafem celé stůůl kuli vám dvěma

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

PetraK
a seš aspoň veselá?
teď aní moc né

a ftípek dobrej

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:31
- Nahlásit

Fajka

sim tě vem deníka za ruku a děte si pro kliky

a vlastně proč ne, třá budem mít z pr**le kliku

denyk
teď aní moc né

krz ucho, červa nebo něco jinčího?

a ftípek dobrej

mám ráda krutej humor (dyš mi ho neřiká můj muš )

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:56
- Nahlásit

http://www.stream.cz/video/531024-rozkosne-stene-z uzla-kocce-ucho

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:57
- Nahlásit

PetraK

, červa
jó krz něj, mám předoperační déprýsku

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 15:05
- Nahlásit

Tak jsem zpět z další tučňákoviny. Rekordní čas pobytu: celých šest minut.
Výsledky: do deseti dnů
Zájemců: mnogo
Šance (odhad): 20 - 40 %

Tož ale kurnik, kdyby to vyšlo.. kdyby to vyšlo, tak se mě otevírá možnost získávat informace užitečné ohledně problematiky chovu čoklůch.. a to se vyplatí

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 15:31
- Nahlásit

inu
Šance (odhad):
Inu byli by hloupý, kdyby nechtěli inu

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 15:49
- Nahlásit

kachna_
Inu byli by hloupý, kdyby nechtěli inu

Inu.. pokud mají někoho povolanějšího, tak by inu nebyli. Ale nechám to na nich, sedělo jich tam dost, tak snad to kompetentně rozhodnou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:14
- Nahlásit

Fajka

žiš ta kočka má svatou trpělivost

to pusť Fajkýšoj - ať ví, co jí bude čekat , až se přiharcuje australan z jůes

denyk

jó krz něj, mám předoperační déprýsku

nedivim se ti, taky bych měla. neboooj!! Hele ségře to dělali deset minut po dvanáctý skoro a je tu. Hlavně ať tě ani v nejmenším případě nenapadne odmítat lázně. Naopak si je sama vyžádej, jinak můžeš mít komplikace. Ségra je toho důkazem. Tehdy jí to doktor vůbec neřekl!! Jednak to teda může zkomplikovat pořízení dětí (čék dycky může změnit názor), ale hlavně má srůsty a je to někdy dost bolestivý , takže pak doopravdy šupej do lázní.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:22
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Ráno bylo echt hnusně, pršelo a od poledne svítí sluníčko. Musím říct, že se hned líp kouká na svět

Číííííf
Gde sou fšichni???
(já mám kolotoč, já spát nejdu) a navíc ranní ptáče...
(si brzo nabije hubu)

v tuhle hodinu sice též většinou nespím ( nemám soukromý kolotoč), ale pc nezapínám, bohatě stačí lampička, knížka ( když to jde) popř. telka, abych neměla pocit, že straším sama

Tak asi takhle:
Vlevo Denyk
Vpravo Ešuska
No a uprostřed Borůůůfka

óóó, díííky, v životě jsem neměla mašli... to je splnění snu

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:32
- Nahlásit

inu
Dnes tu téměř nebudu, tak jedna krátká na dobré ráno..
tak to jsme dvě, ale povídka ač na dobré ráno udělala velkou radost i odpoledne... jen nevím, jestli je vilnná povídka na ráno nejvhodnější, ale ten zbytek by mě moooc zajímal ... sem napnutá jak guma do trenclí

PetraK
to pos*ala ne?? a dost jako!!!
co se čertíš? Tobě jsem to řekla poprve, od synka to slyším již delší dobu ( teda on tím myslí mě a ne tebe)

Číííííf
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:51 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

Nechce taky něgdo žužlat ucho?
Co Ty Dendo? Třá by to pomohlo...

No nic já du žužlat ucho ponoškový Fafá, páš se mi asi rozletí hlava a k tomu kolotoč... A musim eště dnes dodělat ten překlad s vobrázkama (asi v noci).

Tak zatim:
PaPaPa Pá Pá Pá PaPaPa - PaPaPa Pá Pá Pá PaPaPa

PetraK
Žiš, já sem blbej - zapomněl sem se poděkovat za ten kontaktík. D-I-K

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:32
- Nahlásit

PetraK šupej do lázní.

máš mě dost, že? ba né to u mě fakt nehro, jedině s pefém....

brutííky, v životě jsem neměla mašli... to je splnění snu

nó něgdo by si jí rád hodil

Číííííf
Nechce taky něgdo žužlat ucho?

nešahat prosím

jó a dochtorka mi řkla, že všecky ty problémy má asi z tého červa, bo ten zánět tam je a zlobí po celém těle...aš ho vyndaj, pré budu pak mít klíd...děcka jestli jó, tak se tak vožerů....že skončím na záchytce

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:35
- Nahlásit

Nigdo mi ještě neřekl, kdy k Fajfkovým křiletí ten maléj otomiléj modrovokéj barevnéj australskej mimísek?????

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:51
- Nahlásit

denyk
jó a dochtorka mi řkla, že všecky ty problémy má asi z tého červa, bo ten zánět tam je a zlobí po celém těle...aš ho vyndaj, pré budu pak mít klíd...děcka jestli jó, tak se tak vožerů....že skončím na záchytce
tos měla rovnou - vypálit červa - a měla bys po starostech

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:56 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

kachna_

hodit kachnu je nejlepší

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

brut
ale ten zbytek by mě moooc zajímal ... sem napnutá jak guma do trenclí

normální příběh tří puberťáků.

Ale když jinak nedáš

„Kde jsi byla?“ Dolehl ke mně otcův rozladěný hlas. „Do toho ti nic není!“ odsekla podrážděně matka. „Ano i ne. Ale jednou jsi moje žena, tak…“ začal výhružně táta, ale nedokončil, neboť máti do toho vpadla svou oblíbenou větou: „Jsem sice tvoje žena, ale nejsem tvůj majetek, Aniane! Tak si to už jednou pro vždy zapiš za ta svoje špičatá ušiska.“ Dál už jsem nerozuměl ničemu, neboť oba přešli do vznešené elfštiny a hádali se tak rychle, že moje chabá znalost tohoto jazyka nestačila zachytit ani jednotlivé výrazy. Tedy, ne že bych se elfsky neučil, to kdepak, vždyť táta je čistokrevný elf a docela si na tom zakládá, jenže máti trvala na tom, že nejdřív budu umět obecnou řeč, abych se domluvil všude a teprve potom ať si mě otec učí ty svoje „extrabuřty“, jak se vyjádřila.
No, dlužno podotknout, že „extrabuřtů“ jsem zatím příliš mnoho nepochytil. Ale stejně je to jedno. Každá hádka tady končí úplně stejně. Nejdřív matka navzteká otce do nepříčetnosti, pak rozbije pár cenných kousků nádobí, co dostala jako svatební dar a nakonec se zamkne v ložnici, ale jen na půl hodiny. Odtud pak vypluje podivuhodně svěží, krásná a v dobrém rozmaru do koupelny, aby po malé chvíli odkormidlovala zpět do ložnice. Otec mezitím vychladne a následuje ji. Tam konverzace pokračuje, ale výrazy se postupně zjemňují, až se ozve něco jako: „Ty můj kvítečku.“ A to je znamení, že už je otec opět lapen. Příštích několik dní se oba chovají vzorně, něžně a pozorně, než se matka zase někam vypaří. A pak to začne nanovo.
Moje role v téhle tragikomedii je naprosto jasná: klidit se jim z cesty. Kdyby to celé nebylo k smíchu, asi bych nejednou zaplakal, ale už jsem si tak trochu zvyknul. Máti už jiná nebude a otec, stár pár tisíc let, má za dobu své existence docela zocelené nervy. Jen já jsem na světě teprve krátce a někdy bych je oba nejradši strčil do pytle, hodil do řeky a nastěhoval se ke Skřéťovi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 18:32
- Nahlásit

denyk
Nigdo mi ještě neřekl, kdy k Fajfkovým křiletí ten maléj otomiléj modrovokéj barevnéj australskej mimísek?????

nic si z toho děvucho nedělej....bo mě taky ne

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

Fajka

ten ále zlobí

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:09
- Nahlásit

denyk
nó něgdo by si jí rád hodil
holka, holka, ty taky všechno prozradíš , to nemůžeš až tak nahlas vykřikovat

dochtorka mi řkla, že všecky ty problémy má asi z tého červa, bo ten zánět tam je a zlobí po celém těle...aš ho vyndaj, pré budu pak mít klíd...děcka jestli jó, tak se tak vožerů....že skončím na záchytce
kdo ti o řek, na klinice?

inu
Ale když jinak nedáš
dobře sem udělala, pokračuje to moooc pěkně...tak kde je další dílek?

Fajka
kdyby si chtěla plesnifce, tak bych o jednom věděla ...... teď sem si představila kombinaci japonec X australák a polilo mě horko, to by byla vcelku vražedná dvojka

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

brut
...tak kde je další dílek

Víc už jsem se u kamení nezdržoval a vydal se zase dál. Dobrodružství s jednorožcem jsem vystrnadil z hlavy a soustředil se na směr, kterým musím jít. Obloha už bledla svítáním, když jsem dorazil do malé vísky, které vévodila rozměrná hospoda. Od Trpasla jsem věděl, že krčmy bývají nejlépe informovaným domem v širém okolí a tak jsem se ploužil k ní. Než jsem ale stačil otevřít, rozletěly se dveře a praštily mě přímo do nosu. Se zaklením jsem se poroučel na zem a mdlým zrakem jsem pohlížel na ty, co to způsobili.
Z hospy se totiž vyvalila skupinka silně podnapilých mužů. Pár tlustých sedláků, jeden odraný žebrák a … můj otec. Hleděl jsem nevěřícně na to, jak se vznešený elf ze starobylého rodu objímá kolem ramen s lidmi, huláká sprosté písně a ... je totálně sťatej.
„T-to jsem takhle před pěti tisíci lety narazil n-na to… no.. t-takový to velký, c-co chrchlá oheň..“ blekotal zrovna. „Draka?“ zachechtal se žebrák a pořádně škytnul. „J-jo.. p-prostě jsem k němu .. to.. no…“ pokračoval otec. „Přišel?“ napovídal žebrák. „J-jo.. přišel jsem a pov-povídám mu… T-ty jedna hnusná pot-potvoro, jdi mi z toho.. no… z ces-cesty!“

Tak tohle je prosím historka o tom, jak otec co by čerstvý kapitán vojska Paní lesa vedl výpravu proti drakovi, který se držel hesla: „Mrtvý elf – dobrý elf“ a silně decimoval místní populaci. Řež to byla tenkrát slušná a když skončila, přibylo pár mrtvol, nebo spíš ubylo několik dalších elfů. Můj otec to ale přežil a Paní ho osobně vyznamenala stříbrným lukem za statečnost. O několik tisíc let později však potkal moji máti a jeho kariéra kvapem zhasla.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

inu
hezkýýýýý .... nechceš mi to poslat celý na mejlík? Ty kousky následují moc pomalu po sobě

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

Číííííf

zapomněl sem se poděkovat za ten kontaktík. D-I-K

klídek pane, jo? klídek, jen kdyby to aspoň trochek pomohlo

Nechce taky něgdo žužlat ucho
Co Ty Dendo?

no to ses zeptal teda tý pravý
se zánětem zvukovodu myslim, že nechce ani vědět, že nějaký ucho má, natož aby jí ho někdo žužlal. To myslim, že by nemoch ani Tilda

denyk
...děcka jestli jó, tak se tak vožerů....

až mi ztvrdnou játro

ty jo, ale možný to bude, zánět je sviňa, ať je kde je. No tak huž aby ta svině mrňavá byla venku.
Je ti jasný, že sem pak ale nějakou dobu nebudeš moct chodit, jinak ti hrozí nebezpečí, že ti popraskaj StaHi?

Sakra, co je vůbec se StaHijovou asi?

brut

jsem to řekla poprve

a to mám jako čekat až mi to¨řekneš po stopadesátý jako? Ne, koupíš ju hnedka z první

teda on tím myslí mě a ne tebe)

to mu dost zachraňuje život , to jako jo

japonec X australák

no ty vado, ty fakt nejsi normální. A nebo chceš Fajfku dostat rychle k Chocholoušovi

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

denyk
ten ále zlobí
ale nezlobí
vybírat si budu jááá a to je na dlouhoooo

brut
kdyby si chtěla plesnifce, tak bych o jednom věděla
ve vší úctě ke všem plesnivcůům tak nechcu...fakt nééééé
jedna potížistka mě doma úpá stačí

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:24
- Nahlásit

brut
nechceš mi to poslat celý na mejlík

ale vono to není dokončený

tak eště, no

Míjel jsem jednu mohutnou selku, která svého chrapouna táhla za ucho na nedaleký statek. Nejspíš si všimla mého výrazu, neboť se zastavila a s pochopením se zeptala: „Tamto strašidlo patří k tobě?“ Váhavě jsem přikývl. „Jedno ti poradím: buď ho řádně propleskni nebo strč do kašny. Pak bude jakž takž ve stavu, kdy ho můžeš odvést domů.“ Sedlák po jejím boku se pitomě zahihňal, čímž si vysloužil další štulec a já se vydal směrem k otci. Ten mě zmerčil a, rozradostněn, že má novou společnost, mi do ruky strčil svou flašku s medovinou. „N-napij s-se kamaráde. S-svět bude hez-hezčejší.“ Odložil jsem láhev stranou a rozeběhl se. Táta očividně nechápal, ale pochopit by ani nestihl, neboť se nárazem mé hlavy do jeho hrudi překotil nazad přímo do studené a špinavé vody v místní fontánce.

denyk
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

brutkdo ti o řek, na klinice?
né moje obvodní, prý i kdybych toho zlaťáka měla, stejně se mnou nigdo nic dělat nebude....

PetraKže by nemoch ani Tilda
ani ten, panečku

že sem pak ale nějakou dobu nebudeš moct chodit, jinak ti hrozí nebezpečí, že ti popraskaj StaHi?
budu to tadyk muset číst se zavřeným stehem

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

inu
ale vono to není dokončený
v procesu tvorby, nebo taky problém se zakončeníma??

inu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

kachna_
v procesu tvorby, nebo taky problém se zakončeníma??

začala jsem to psát 2004, pak už nebyl čas

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání