| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Rumštajnvespolek
kdes to zasejc vzala??
Vzala jí a říká MYŠ (poprvý). Tak jsem jí stráááášně chválila, jaká je šikulka a ona dodala HAF.
je to prostě kynolog od narození
všude říkat, že to je speciální řez na plodnost.
hm taky může řikat, že to je spešl sestřih na bonzaj, jako když Brtnik prořezal hrušky
brut
mám ostříhané vlásky a několik barevných proužků
foto?
denyk
Tay je ta kráska
nedávej to sem, nedávej to sem, když vim, že Brtnika stejnak nepřeperůůůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:00
- Nahlásit
Prosim vás lidijové, stále mi blbne počítadlo, pořád se mi stává to, že něco zkopíruju vložím, ale ono se to vloží ještě tak 3x někam jinam do textu. Takže já nejsem magor, nepíšu jako magor, jen TEN DEBILNÍ POČÍTAČ SI DĚLÁ CO CHCE!!!!
JOOO a taky tady si dovolím hodit odkaz na svůj článeček. Denykovi se určitě bude líbit
http://naszviretnik.net/2011/02/07/psi-abeceda-%E2 %80%9El%E2%80%9C-lovim-lovis-lovime/?#comment-5851 6
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:14
- Nahlásit
PetraK
foto?
neníííí a ani nebude .... budeš se mnou muset jít na kafčo, aby si se koukla
Takže já nejsem magor, nepíšu jako magor, jen TEN DEBILNÍ POČÍTAČ SI DĚLÁ CO CHCE!!!!
to by mohl říct každej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:17
- Nahlásit
brut
to by mohl říct každej
tjo ani nevíš jak šíleně mě tohle sssssssssssssssssejří, ale fakt. Cokoliv co napíšu se musí šíleně kontrolovat. Musím napsat ajťákům, ale to už je mi jasný, jak to zase bude........grrrr
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:35
- Nahlásit
brut
Ajoj, nevíš náhodou, co je to za díl:
Čtyřlístek na divokém západě?
PetraK
TEN DEBILNÍ POČÍTAČ SI DĚLÁ CO CHCE
Na to bacha, odvirováním počítačů se zabývám cca. 15let, a předefčírem se mi podařilo zavirovat svůj (malá nepozornost) a trvalo to dvě hoďky, než sem ďáblíka vymítil. A to mám v PC veškerý ochrany. Dříf sem to zvládal sám, ale teď většinou musim pátrat na netu, jak na něj. Musim přiznat, že je to mnohem horší, než dřív...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:39
- Nahlásit
brut
myslíš tu sypanou rejži?
ale no, zas tak moc to nebolí. Zkus říct hezky pomalinku se mnou: Konnichiwa
stejně je to skvělý, když vidíš, jak spolu komunikujou a žijou
jo, jo, nevyměnila bych je za nic. Ani jednoho.
kachna_
, jaká je šikulka a ona dodala HAF.
BOže, to dítě je k nezaplacení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:39
- Nahlásit
PetraK
tjo ani nevíš jak šíleně mě tohle sssssssssssssssssejří, ale fakt.
dovedu si to představit.... bych měla osypky jak hrom
Musím napsat ajťákům, ale to už je mi jasný, jak to zase bude........
a jéééje, bude štajní tango?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Číííííf
Ajoj, nevíš náhodou, co je to za díl:
Čtyřlístek na divokém západě?
jojky, vííííím .... je to číslo 5
odvirováním počítačů se zabývám cca. 15let, a předefčírem se mi podařilo zavirovat svůj (malá nepozornost) a trvalo to dvě hoďky, než sem ďáblíka vymítil.
to seš rychlej ..... mladej si tak zasekal noťas, že nikdo neví, co s tím , má ale smůlu, protože na náš ho pro jistotu nepouštím
inu
ale no, zas tak moc to nebolí. Zkus říct hezky pomalinku se mnou: Konnichiwa
nebolí? Sem si málem zlomila jazyk a raději si ani nepředstavuju, jak se to píše
jo, jo, nevyměnila bych je za nic. Ani jednoho.
a přesně o tomhle to je
Nic, jdu odpočívat,šít fusekláčky a hlavně vypnout vše, co hučí ( než zase někdo dorazí dom a pustí na plný kule telku či nějakou dussárnu ...a Ešuska to nebude:lol
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 18:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Dobrý večír ram a rumštajní...
co jest nového? Venku bylo krásně a asi už přichází jaro pelichá nám plyšák, až tak že ze zebry se stává placatá skalára ...
Dneska sem byla dokoupit nějako tu garderoobu a je ted velmi praktické nakupovat..koupila sem si takooo bundííšku šmrncovní jarně podzimní a byla na ní původní cena 890 a nová 190 třikrát sem se ptala jestli to myslí vážně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
brut
a jéééje, bude štajní tango?
jeh no to zatím nevim, esli je to zavirovaný, tak sice nevim z čeho, páč nikde nelozim, ale to budu muset bejt hodná, aby mi to odplevelili
Číííííf
NESTRAŠ, nestraš, proooooosim Tě nestraš. Ono se to překrejvá přesně s tím, jak se šachuje uvnitř s počítadlama, tak doufám, že to bude v tom.
Fajka
oupila sem si takooo bundííšku šmrncovní jarně
KDE
KDE
KDE
KDE??????????????????????????????????????????????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
nazdáááááááááááár
venku krásně, proč mušíme sedět v rachotě?
Fajka
já chcíííí taky bundičku!!!!
PetraK
pani ta koupelnová souprava co jsme v sobotu pořídili, by se vám líbila, boky skříněk jsou téměř ramštajní
a jináč gratulace ke krásný 1111.straně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:08
- Nahlásit
Fajka
pelichá nám plyšák, až tak že ze zebry se stává placatá skalára ...
pelichají oba plesnifci... chlupy máme i v zavřený polífce ... kdybych si chlupy schovávala, tak už mám upletený dva svetry, kolik toho je, děs
Ale zase to značí, že už žádná šílená zima nenastane
..koupila sem si takooo bundííšku šmrncovní jarně podzimní a byla na ní původní cena 890 a nová 190 třikrát sem se ptala jestli to myslí vážně
to byl svělej nákup .. taky bych brala bundíííšku, kor za tyhle prašulky
PetraK
jeh no to zatím nevim, esli je to zavirovaný, tak sice nevim z čeho, páč nikde nelozim, ale to budu muset bejt hodná, aby mi to odplevelili
to bude totiž štajní plevel
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:18
- Nahlásit
Týýýjooooo su nasratéééé uplně nejvíííííc
Kocourkof kříženej s banánovou republikou
já se na ty zprávy fakt nemůžu koukat ty KU*RVY prostě zas něco nabulíkovali lidem, naslibovali a ted nic nedodržej a samy hrabou a kradou ve velkým
Takže nejen že nevotevřou zelenou úsporám od 1.2 jak slibovali ale bo maj díru v rozpočtu tak stávajícím žadatelům který stihli ještě podat tak je skrouhnou...aby se dostalo na všecky no takže jestli to bude tak že nám každýmu smrknou 5 litrů tak at jdou sprominutím DOPRDELE!!!! nesnáším je fakt néééé!!! až mě někdo osloví že si mám spořit na důchod že stát něco garantuje, tak po fakt na místě zatluču do země
Janiii
PetraK
šiš kde jáááábych asi tak mohla nakupovat nooooo
ale jako kauf výbornej je to takový jako pleteninový něco mezi sakem a krátkým kabátkem...no dyž já mm šecko sportovní a to se když jedu na jednání do firem úpá jako nehodí že jo..no a dyž to vemu na sebe třikrát za rok tak to se mě nevyplatí pořizovat nic drahýho. ALe mě to zrovna padlo do voka a bych to koupila i za tu původní cenu takže kauf to dneska fakt byl
jináč gratulace ke krásný 1111.straně
taky gratuluju !
brut
mám upletený dva svetry, kolik toho je, děs
no z fajušiný by to nešlo bo má moc krátkou srst ale už přemejšlím vo polštáááářku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:41 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Dámy a pane, před chvílí jsem dala na rajče pár včerejších fotek, tak můžete juknout
http://brut.rajce.idnes.cz/Dovadeni_s_talirem_a_ho n_na_draka_6.2.2011/
Doufám, že se vám budou "lítací" fotky líbit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:46
- Nahlásit
vo*e za co tam visí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:46
- Nahlásit
Fajka
Týýýjooooo su nasratéééé uplně nejvíííííc
Kocourkof kříženej s banánovou republikou
taky sem tu prskala...ale co by si od nich chtěla?
no z fajušiný by to nešlo bo má moc krátkou srst ale už přemejšlím vo polštáááářku
plesnifci maj taky krátkou srst, ale prý to jde i z ní , jen je to pracnější
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:48
- Nahlásit
Fajka
vo*e za co tam visí
taky sem se ptala ... ona je takovej magor, že skáče do dvou metrů z místa a tohle je ještě s rozběhem, takže se stačí různě stočit a pak vypadá komicky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:49
- Nahlásit
brut
ítací" fotky líbit
ty máš taky skvělej foťák?! to nepla
Ale fotky úžasný Koukám, že i u vás je poslední dobou k vidění Zoncna
Jinak si dělám zálohu webu a vyhrabala jsem na disku jednu svoji povídku.
Vybírám schválně jen určitý úsek
Umyl si vodou bledý obličej a přičísl si po pás dlouhé černé vlasy hřebenem z lopatky orka. Pak odsunul kamenné dveře do skály vestavěné skříně a kriticky pohlédl na svůj šatník. „Černý kožený upnutý overal, černá kožená upnutá kombinéza.. sakra, to je nuda!“ mumlal si a prohraboval se svými, navlas stejnými, černými lesklými svršky. „Že bych dneska zůstal ve spoďárech? Zdá se, že je to jediný kousek oděvu, který má zajímavou barvu.“ zatahal se zamyšleně za gumu trenýrek, původně černých, které vlivem neustálého praní postupně získaly šedavou barvu. Nakonec se rozhodl neděsit ostatní obyvatele pochmurného hradu svým polonahým zjevem a hmátl po kombinéze s přezkami ze zašlého stříbra. K tomu si obul jeden pár vysokých bot (černých jak uhel, samozřejmě) a vyrazil shánět něco k snědku.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:50
- Nahlásit
brut
ty wogó
on fakt visí na těch elektrickejch drátech....to nigdá nejení řece možný
PetraK
na to lovení mrknú čekala jsem na to díkes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 20:51
- Nahlásit
brut
plesnifci maj taky krátkou srst, ale prý to jde i z ní
nooo dyž já ani nemusím nechat spřádat bo momentálně sem stejnak vobalená jak chlupáč
ona je takovej magor, že skáče do dvou metrů z místa a tohle je ještě s rozběhem, takže se stačí různě stočit a pak vypadá komicky
a prosim tě dopadne dycky na všecky štyry a nebo budete mít z Alušky boxééééra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:02
- Nahlásit
Fajka
Takže nejen že nevotevřou zelenou úsporám od 1.2 jak slibovali ale bo maj díru v rozpočtu tak stávajícím žadatelům který stihli ještě podat tak je skrouhnou...aby se dostalo na všecky
no bomba!!
jo se spořením na důchod ať se jdou taky bodnout, co v týhle zemi člověk nedostane zpátky do tejdne je fuč
a to se když jedu na jednání do firem úpá jako nehodí že jo
žjo, takže holčičí kousek nějakej jo? K čemu člověka vobčas ta práce nedonutí, co?
brut
Doufám, že se vám budou "lítací" fotky líbit
ty jo, super, super fotky.
A já krafka nemám z tej soboty ani jednu
to bude totiž štajní plevel
no to snad ani ne, ne?????????????????
Janiii
pani ta koupelnová souprava co jsme v sobotu pořídili, by se vám líbila, boky skříněk jsou téměř ramštajní
¨na každým boku jeden hošíček? fotky sem!!
a jináč gratulace ke krásný 1111.straně
ajooooooo!! Si musíme pogratulovat.
taky gratuluju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:03
- Nahlásit
inu
ty máš taky skvělej foťák?! to nepla
já ne..to Brůtíkovec, s tím svým jsem schopná vyfotit kytky, ale ne pohyb
Ale fotky úžasný
díky moc, mužíček bude mít radost
Koukám, že i u vás je poslední dobou k vidění Zoncna
Vybírám schválně jen určitý úsek
krásně napsaný ..... tak nějak sem v tom viděla Brtníka a Ešusku v pozadí, jak likviduje vše jinak barevné
denyk
on fakt visí na těch elektrickejch drátech....to nigdá nejení řece možný
to je piraňa
Fajka
nooo dyž já ani nemusím nechat spřádat bo momentálně sem stejnak vobalená jak chlupáč
stírám třikrát denně podlahy a je to furt houbeles platný
prosim tě dopadne dycky na všecky štyry a nebo budete mít z Alušky boxééééra
dopadne na všecky čtyři, odrazí se do proti směru a letí za dalším talířem
Ona je neskutečně pružná a mrštná, takže jí vůbec nic nehrozí, navíc tohle naprosto miluje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:10
- Nahlásit
PetraK
ty jo, super, super fotky.
vyřídím Brůtíkovci
A já krafka nemám z tej soboty ani jednu
to je škoda
no to snad ani ne, ne?????????????????
určitě
Taky gratuluju ke 1111 straně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:10
- Nahlásit
brut
a já krafka zapomněla se zeptat na kontakt na šedifce...pondělí f práci chaos vomlouvám se snad zítra
PetraK
četla jsem článek dobře napsaný, snadno pochopitelný...hodila jsem si ho na fejsbůk, mám dost známých lofců si šikulkááá dostaneš pytlík piškotků...nebo týrámíšu??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
tak líbilo? Dá se z toho poznat co a jak? Já mám pořád pocit, že jsem něco důležitýho vynechala , snad ne.
pytlík piškotků...nebo týrámíšu
žampuňský!
to je škoda
jo dala bych si pěst, fakt že jo.
určitě
nevim jako, proč se tu toho tak blbě tlemíš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:13
- Nahlásit
PetraK
se spořením na důchod ať se jdou taky bod
přesně bo stejně než se dohrabem do věku odchodu nám ho zas posunou na 90 a toho já se stejně nedožiju
, takže holčičí kousek nějakej jo? K čemu člověka vobčas ta práce nedonutí, co
a takjá v bejvalý práci docela chodila v holčičím bo sem byla reprezentaceeee a ouřadáááá, no a ted posledních pět let co sem krom reprezentaci i dělník a skladník to tak nějak jako nejde nooo...bo tahej si v krátkejch letních šatičkách a na podpadku 30 kilovou bednu do druhýho patra
to prostě de ještě hůř než normálně
brut
neskutečně pružná a mrštná, takže jí vůbec nic nehrozí, navíc tohle naprosto miluje
no joooo to je úpá jinčí mentalita než japooonec noooo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
brut
díky moc, mužíček bude mít radost
je čikovnej, je to jak z časopisu
. tak nějak sem v tom viděla Brtníka a Ešusku v pozadí,
Ona je to parodie na jedno literární dílo, ale jak jsem zahlídla ty černý boty, tak jsem se musela podělit
Von černej hošíček je v podstatě klaďas, navíc velkej sympaťák, což se ovšem nedá říct o jiných postavičkách
Dál už to ale černý moc není, spíš.. barevný
Když se z týdnů nečinnosti staly měsíce, byla již ponorková nemoc válečné rady v plném proudu. Elfská královna si začala kousat nehty a Krontorád osahával hned tři trpasličí ženy naráz, za což si vysloužil od jejich manžela prudký kopanec do zadku. Argon zhubl o další tři deka (nebylo už co jíst) a Ariel čmárala na stěny hradu sprosté obrázky. Zkrátka a dobře – všichni se nezřízeně nudili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
Fajka
bo stejně než se dohrabem do věku odchodu
jistě a navíc chcípnem ve frontě na úřadu práce
krátkejch letních šatičkách a na podpadku 30 kilovou bednu
a že by bylo lidí co by se dívali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:17
- Nahlásit
zas se mi právě vosejpá huba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to sem tejden uš vypadala konečně jako člověk. Za budu za ještěrku, ach jo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:18
- Nahlásit
PetraK
tak líbilo? Dá se z toho poznat co a jak? Já mám pořád pocit, že jsem něco důležitýho vynechala , snad ne.
né fakt super, i já blbka vím co bych "měla" dělat.
|