Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

PetraK
jistě a navíc chcípnem ve frontě na úřadu práce
dyžtak mě tam pani držte fleka...aspon pokecáme

a že by bylo lidí co by se dívali

jooooo to joooo ale nepomoch by nikdo

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:21
- Nahlásit

denyk

né fakt super, i já blbka vím co bych "měla" dělat.

no tak hlavně, aby to fungovalo tak jak má.
Já třeba kdysi udělala tu chybku, že když jsem to Ešusa učila, nešla jsem jako první, ale nechala jsem jít znovu jeho. Tím pádem to vystavení není vždycky tak pevný, že někdy zvedne to zvíře i bez toho mého povelu. Ale tak my nejsme zkouškovací, tak je to fučik. Šlo mi o to aby byl u zvěře ovladatelný a to myslím je.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

PetraK

fšak tobě ani pták bez klece neulítne....měla bys změnit povolání asik

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

Fajka
dyžtak mě tam pani držte fleka...aspon pokecáme
platí, vemem si tam rybářský stoličky, ať nás nebolej haxny

ooooo to joooo ale nepomoch by nikdo

jo, přesně tak.

No já dneska byla překvapená jak sviň. F trambaji. Nastoupila jsem ufuněná, páč jsem dobíhala - už jedno plus - pan trambaják mi otvříl už zavřítý dveře. Tak jsem na něj vyhýkla, dííík a šla hledat plíce do vozu . Chytla jsem se štangle, trambaj udělala cuk, já udělala cuk a dupla jsem na nohu takovýmu veeeeelikýmu hošíčkovi. Hlavu jak fčera Brůůce, obří čelovjék namakanej takovej. Tak sem jen udělala a řekla jejda. a von mě chtěl pustit sednout. Možná radši, že až by zas zastavila trambaj, mohla bych ho zas podupat

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:28
- Nahlásit

denyk
já krafka zapomněla se zeptat na kontakt na šedifce...pondělí f práci chaos vomlouvám se snad zítra
času dost...speciál je až v květnu

Fajka
no joooo to je úpá jinčí mentalita než japooonec noooo
to je pravda.... tohle je neskutečný pérko.. věčně někde lozí, věčně hopsá. Čék z ní má kolikrát oubytě

inu
je čikovnej, je to jak z časopisu
zas až tak ho chválit nemůžu... by zpychnul

Ona je to parodie na jedno literární dílo, ale jak jsem zahlídla ty černý boty, tak jsem se musela podělit
mnooo, Ešusčí rodina se holt promítá do všech možných i nemožných situací

Když se z týdnů nečinnosti staly měsíce, byla již ponorková nemoc válečné rady v plném proudu. Elfská královna si začala kousat nehty a Krontorád osahával hned tři trpasličí ženy naráz, za což si vysloužil od jejich manžela prudký kopanec do zadku. Argon zhubl o další tři deka (nebylo už co jíst) a Ariel čmárala na stěny hradu sprosté obrázky. Zkrátka a dobře – všichni se nezřízeně nudili
to je fakt jak ze skutečnosti...si byla někdy u nás u baráku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:30
- Nahlásit

denyk
měla bys změnit povolání asik

to bych klíďo, však jsem to i chtěla studovat (že nestudovala, za to si můžu jen já sama),a le vono by mě to dneska asi neuživilo

inu
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

brut
zas až tak ho chválit nemůžu... by zpychnul

ho nechválíš ty, ale já a to je rozdíl.. cizí můžou

mnooo, Ešusčí rodina se holt promítá do všech možných i nemožných situací
ale to už je hrozně moc let, co je to na světě, to jsem o nějaký Ešusce eště neměla ani páru

to je fakt jak ze skutečnosti...si byla někdy u nás u baráku?
no, to víš, inspirace je všude dost

například na akademické půdě

Semestr se přehoupl do druhé půlky a pokud to mohl posoudit, měli ho už plné zuby. Nejenže je nutil do toho, aby si zapamatovali čeledě, ale – ó hrůzo – chtěl po nich také, aby je uměli latinsky. Ještě teď viděl jejich otrávené obličeje, když jim oznamoval, že se na to bude u zkoušky ptát. Promnul si kořen nosu. Na co, proboha, chodí někdo na univerzitu, když nemá zájem studovat? Zjevně je to všude stejné.
A přitom latinské názvy se tak dobře pamatují! Asteraceae – hvězdnicovité, Gentianaceae – hořcovité.. Co je na tom tak těžkého?
„Dactylis glomerata – Srha říznačka! Lolium perenne – Jílek vytrvalý!“ prozpěvoval si téměř, když si vařil čaj. Černý, s mlékem a cukrem.
O několik minut později opět stanul před katedrou, postavil hrnek, ze kterého se ještě kouřilo, na stůl a pátravě se rozhlédl. Otrávené obličeje, nic jiného neviděl. „To, co se jim chystám sdělit je zajisté velmi potěší.“ pomyslel si nikoliv bez špetky škodolibosti.
„Milí studenti!“ pravil. „Chtěl bych vám oznámit, že pan Vácha je nemocen, takže až do odvolání za něj přebírám praktika já. S první skupinou se setkám již dnes odpoledne. A teď si probereme další čeleď: mrkvovité neboli Daucaceae!“
Když se na chvíli odvrátil k tabuli, zaregistroval s uspokojením zoufalé zavytí vycházející z několika desítek lidských hrdel. Dopřál jim ještě malou chvíli bědování, napil se čaje a pak začal přednášet.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

PetraK
a von mě chtěl pustit sednout

bylo mu blbý ptát se tě kolik ti je....

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:47
- Nahlásit

Žiš čék si na chvílu lehne a vy toho tadyk naklapáte...

PetraK
zas se mi právě vosejpá huba
Přestaň líbat Hošíčky a nebude se Ti to vosejpat!
Mám stejnej problém, ale naštěstí s opačným pohlavím

Janiii
a jináč gratulace ke krásný 1111.straně
No! A Gdo ji načnul! Gdo!
(Hele, ale žádný nemísný poznámky - Já Tě uš znááám!)

brut
jojky, vííííím .... je to číslo 5
Mě totiž připadalo, že tam nejni žádný číslo - asi sem slepej - uš...

Fajka
Tak koukám, že dostanem ho...
Ale já to tak nějak čekal...

Sakra, točím se já, nebo fšecko okolo?
To bude asi země-gula...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:48
- Nahlásit

,a le vono by mě to dneska asi neuživilo
no kdybys brala litr na hoďku jako Viki Dostál, tak by tě to huživilo a myslím, že bys lidem (i na rozdíl od něj :mad poradila

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:49
- Nahlásit

inu
ho nechválíš ty, ale já a to je rozdíl.. cizí můžou
já mu to tlumočím, což pak vyjde skoro na stejno

ale to už je hrozně moc let, co je to na světě, to jsem o nějaký Ešusce eště neměla ani páru
týýý jo, tak Ešuska se dostává do podvědomí už spoustu let zpátky, to je ale fosílije

no, to víš, inspirace je všude dost
to je fakt, nepřizpůsobivých menšin neubývá

například na akademické půdě

kdyby si tam vyměnila čeledě za orgány a hodila to na anatomii, tak by to odpovídalo mým zkušenostem z dob, kdy jsem pomáhala s vyučováním mediků
To je tak krásná, zapomenutá vzpomínka.... díííky za ní

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:51 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Číííííf
Žiš čék si na chvílu lehne a vy toho tadyk naklapáte...
to víš, je nás víc, se nebojíme vlka nic

Mě totiž připadalo, že tam nejni žádný číslo - asi sem slepej - uš...
máš pravdu, žádné číslo tam není, ale je tam datum, kdy vyšlo a díky tomu se dá určit, že je páté v pořadí
číslovat se začalo až od čísla 13

Sakra, točím se já, nebo fšecko okolo?
To bude asi země-gula...

obávám se, že kolotoč vlastníš jen ty

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:52 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

brut
to je ale fosílije
To teda - uš jí pouštěj i f trambaji sednout!

číslovat se začalo až od čísla 13
Tak vida je - tak eště vidim...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:55
- Nahlásit

Číííííf
To teda - uš jí pouštěj i f trambaji sednout!
co sednout, ale pro jistotu jí uhýbaj, aby na ně nepadala či je nesmetla

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:56 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

brut
Uš třetí den, ale zejtra uš si dojdu, bo se to nedá vydržet...
Teda dá - fšecko se dá vydržet, ale asi je to zbytečný...

co sednout, ale pro jistotu jí uhýbaj, aby na ně nepadala či je nesmetla
No, aš si to přečte, bude nám minimálně teploučko...

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:57
- Nahlásit

brut
Číííííííííííííf je Bohumil? Ty wago

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

Číííííf
Tak vida je - tak eště vidim...
vidíš dobře, neboj

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:01
- Nahlásit

denyk
Ty Pepiku! Nezlob!

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:02
- Nahlásit

Číííííf
Uš třetí den, ale zejtra uš si dojdu, bo se to nedá vydržet...
si měl jít už dneska... zbytečně to oddaluješ

Teda dá - fšecko se dá vydržet, ale asi je to zbytečný...
pokud existuje možnost, tak to je zbytečný ..... já mám momentálně smůlu, páč léky nejsou a tak na ně čekám, doufám, že zítra budou. Dneska jsem dostala "pouze" inijekci a tak funguju

denyk
psssssst, to nesmíš takhle vykřikovat, prozradíš totožnost

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

brutpouze" inijekci a tak funguju
paní držím palce (i nožní) ať je líp

prozradíš totožnost

fšak jsem deryk tak fim fšechno

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:07
- Nahlásit

denyk
paní držím palce (i nožní) ať je líp
díky

fšak jsem deryk tak fim fšechno
sem myslela, že seš Denynka a ne deryk

inu
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:07
- Nahlásit

brut
já mu to tlumočím, což pak vyjde skoro na stejno

řekni to změněným hlasem Tsk, já chválím, jen když je co

týýý jo, tak Ešuska se dostává do podvědomí už spoustu let zpátky, to je ale fosílije

dostaneš na budku

to je fakt, nepřizpůsobivých menšin neubývá
to ani parchantů

kdyby si tam vyměnila čeledě za orgány a hodila to na anatomii, tak by to odpovídalo mým zkušenostem z dob, kdy jsem pomáhala s vyučováním mediků
To je tak krásná, zapomenutá vzpomínka.... díííky za ní

nemáš zač, takových "vzpomínek" mám spoustu. Například na jednoho učitele koloval úplný pamflet, kde mimo jiného stálo.

"Danihelka od sebe dokáže rozeznat osm druhů ostružin. Sluchem. "

Bože, bože, kde jsou ta krásná studentská léta

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:11
- Nahlásit

denyk
A co ouško? Uš v poho?

brut
páč léky nejsou
To je divný, u nás dyš něco není, tak do druhýho dne seženou (pokud výrobce nemá výpadek, to sem čekal i měsíc).

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:14
- Nahlásit

Číííííf
Ty Pepiku!

ploč Pepík?

A co ouško? Uš v poho?

cožé? ah gut gut jen neslyším

inu
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

brut
jdu humřít, tak tady máš ještě jeden akademický minikousek na dobrou noc

To, že se jeho nálada v několika příštích dnech nezlepšila ani o píď a měla konzistenci těžkého bouřkového mračna, poznali studenti hned na další přednášce. Snare ostře vkráčel do dveří, které za sebou zavřel téměř s prásknutím. Hodil poznámky na katedru a přeměřil si studenty pohledem, z kterého mrazilo. I když Petru svrběl jazyk, neodvážila se ani hlesnout. Snarův pohled byl dostatečným varováním, aby se celou přednášku nehýbali a pokud možno hlasitě nedýchali. Kromě šustění propisek po papíře se jiný zvuk nepovoloval. „Zázvorníkotvaré – Zingiberales“ napsal Snare na tabuli a začal přednášet. Zrovna, když byl u popisů květů, zachytil okem, jak Malý pod lavicí textuje. „Gyneceum je srostlé nejčastěji ze tří plodolistů. Semeník je většinou spodní, řidčeji svrchní, plodem pak tobolka nebo bobule.“ pokračoval ve výkladu stále ledovějším tónem. Studenti, tušíce malér se ani nepohnuli. Jen Marek Malý nic nezaznamenal a dál dopisoval esemesku. „Pane Malý!“ zahřměl najednou tak, že dotyčný leknutím upustil telefon. „Vidím, že vás výklad velice zaujal, takže doufám, že jste si předchozí informace udržel v hlavě, protože mám pro vás otázku.“ pokračoval Snare a oči mu nebezpečně žhnuly. Marek polkl. Z předchozího výkladu samozřejmě nevnímal téměř nic. „A-ano?“ zakoktal. „Co je to staminodium?“ propaloval ho Tobias pohledem. „S-staminodium.. s-staminodium je..“ koktal Marek zoufale. Snare čekal ještě dalších třicet sekund, než výhružně zasyčel:“Je tady mezi vámi někdo, co ví, co je to staminodium? Nebo jste na mých hodinách všichni duchem stejně nepřítomní, jako je pan Malý?“ Ročník strnul, všichni se po sobě vyděšeně podívali. Lucka honem zvedla ruku. „Ano, slečno Prokopová?“ vyzval ji a pohlížel na ni jako had na malé ptáče, které každou chvíli slupne. „S-staminodium neboli patyčinka je tyčinka, která ztratila schopnost vytvářet pyl. Zpravidla postrádá prašník a vyskytuje se jak v jednopohlavných samičích, tak i v oboupohlavných květech, kde bývá přítomna spolu s fertilními tyčinkami.“ odříkávala. „Výborně, slečno Prokopová. VY očividně na mých hodinách nespíte.“ ucedil s pohledem zabodnutým do Marka. „A pokud jde o vás, pane Malý,“ pronesl Tobias tiše. „Očekávám od vás, že při zkoušce podáte mimořádný výkon.“ Pak se otočil k tabuli, smazal zázvorníkotvaré a napsal Lilkovité – Solanaceae.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

inu
řekni to změněným hlasem
myslíš s huhláním? To zvládnu ..

Tsk, já chválím, jen když je co
tak jo... pochválím, ale opatrně, aby se moc nenadouval

dostaneš na budku
néééé, šak ona ví, že sme stejně mladý

to ani parchantů
bohužel

nemáš zač, takových "vzpomínek" mám spoustu
já taky, ale sou schované a málokdy vylezou ven

Danihelka od sebe dokáže rozeznat osm druhů ostružin. Sluchem.
... vtipnéééé

Číííííf
To je divný, u nás dyš něco není, tak do druhýho dne seženou (pokud výrobce nemá výpadek, to sem čekal i měsíc).
je velký výpadek a ten druh co potřebuju není, tak obvolávají lékárny, jestli někde nezůstal zbytek... pokud ne, tak se musí vymyslet jiná varianta

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

denyk
ty vol*e sem snad já nějaká Irenka????????????
grrrrrrrrrrrrrrvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAF!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

brut
myslíš s huhláním? To zvládnu .

to je fuk

pochválím, ale opatrně, aby se moc nenadouval
ty máš na todle lepší odhad, já mám diplomacii rovnou ráně palcátem

že sme stejně mladý
hezký

málokdy vylezou ven
šáde, šáde, pani, ty jsou nejlepčí... třá když moje kámoška v první řadě v posluchárně usnula neboť předtím probděla noc u PC, přednášející k ní přistoupil, pohlédl na ni, pak na nás a pravil zoufalým hlasem: "To jsem tak nudnej?"

a huž fakt du

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

inu
jdu humřít, tak tady máš ještě jeden akademický minikousek na dobrou noc

jj, patolka jak když vyšije .. jen by tam muselo být napsáno, že hrozivým pohledem hodil i po obsluze meotaru či promítačky, protože tušil, že ona je ta, která nesoustředěným studentům napovídá

brut
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

inu
to je fuk
ok, tak to vyřídím

ty máš na todle lepší odhad, já mám diplomacii rovnou ráně palcátem
tss, tohle nemá s diplomacií nic společnýho... musím být opatrná, páč jinak nic dlouho nevyfotí

hezký
správně

třá když moje kámoška v první řadě v posluchárně usnula neboť předtím probděla noc u PC, přednášející k ní přistoupil, pohlédl na ni, pak na nás a pravil zoufalým hlasem: "To jsem tak nudnej?"

dobrou

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání