Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:33
- Nahlásit

denyk
ále je otomiléj, gdyš to takhle napsál, né
no to jééééé ale on tak to von uš ví že dyby nadávaál tak s ním příště nikááám nejdu

hlásím tóže kosú a mlhú
sakra neumíte někdo přivolávat duchy??? že bysme místo ducha přivolávaly jaroooo

tutok diskuzi Jsem neschopná majitelka psa
no áni sem to nečetla ale vobčas si taky tak připadám
i když ted v neděli na společný vychajdě se Fája chovala jak vychovanej pejsáček nejen že na Kazišovic nevrčela ale dokonce je i přivítala což se u ní rovná zázraku

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:37
- Nahlásit

Fajka
vychovanej pejsáček
a pak že jsou ti modráci diuný

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk
a pak že jsou ti modráci diuný
no to sou
bo normální čokl se 99% času chová jako spořádenej péééf a 1% času jsou za dementy no a u modrejch je to vobráááceně

Edit: v neděli jsme si vybrali to jedno procento

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:40
- Nahlásit

Rumštajn vespolek
mááááááááááááááááááááááááááám

PetraK
Ešus je šikulka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:58
- Nahlásit

denyk

takže si myslí, že kdyby byli 2tak bych stejně ty stíny měla dva
no jistě, jsou to totiž záprdelníci

takže by asi spíš trochen žárlil

no to hošíček taky, ale zase časem by se to srovnalo, přeci jen- pes je jemu bližší. I když u toho našeho vola už si nejsem moc jistá, dává přednost spíš lidský společnosti

mně ten hajzlík taky trochen vyvrčává a vyštěkává ps

ono je těžké poznat, jestli to je z nejistoty a nebo jestli je to proto, že je prudimír. U nás je to povícero z nejistoty, díky těm dvěma psím atakům, ale myslím že na mlaďochy má tendenci dělat prudimíra. A je-li ve hře baba, tak by se rád předváděl.

Viz třeba tetkon o víkendu, kdy jsme potkali kluka, který měl vždycky dvě briardice. jedna už mu umřela, tak teď si pořídil k té druhé pitbula. teda v týhle verzi ještě spíš pitvůlka, páč je to půlroční štěndo, naprosto úžasný. Dementík splachovací takovej. tak se všichni tři očuchali a začala psí konverzace. Ešus dostal od Uljany preventivně držkovou ať neotravuje,a tak jí hned šel otravovat . Jenže Pitvůlek se chtěl taky družit. S Ešusem. Ešus se chtěl ovšem družit jen a jen s Uljanou, ne s nějakým poblázněným pitvůlem Uljana navíc svého souputníka neoblibuje, spíš z něj bleje i po tom půlroce. Velmi zajímavá kombinace. Ešus mrňocha ohučával, ať se mu neplete do cesty, což Uljana kvitovala, protože mrňocha nesnáší, to byl jedinej moment, kdy byla k Ešusovi vlídná, ba naopak ho v tom podporovala . zatímco Ešus ohučoval mlaďocha, mlaďochovi to bylo naprosto putýnka.... žije podle hesla..... dveřma mě vyhoděj, voknem se vrátim..... Ešus mu dal jednoznačně najevo , že :vy-pad-ni. Já dala Ešusovi jednoznačně najevo, že tohle Ne! Ten se ovládnul, což přivedlo mlaďocha k tomu, že může teda tim voknem zase zpátky.... vzal klacík a s jiskrou f očku dohopíkoval s klacíkem v držce k Ešusovi s výrazem: "Tjo,vole,koooukej co mám za skvělou věc!" Jediná skvělá věc, kterou tam Ešus viděl byla Uljany zadnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

sem při cestě do práááce málem humrzlaaaaa

když je tady taková kláda, že mi vytekly voči, u vás musí bejt příšerná kosa, drrrrrrnčej mi žuby, už nejsou žahnutý naholu,, už nejsou vůbec, se votloukly

sem neměla tenisouvou raketu 3 roky

já jí měla v ruce jen jednou, muselo by se hrát velkou nafukovací velrybou, abych se trefila

no a u modrejch je to vobráááceně

nic ty nebuď neščastná děfčico, u zrzavejch je to taky tak

denyk

Hodný Ešúšečék

jo byla jsem fakt ráda. Třeba tohle psí pohádání jsem neřešila vůbec, páč si myslím, že by k němu nebylo spravedlivý, on seděl, hlídal batoh a cizí pes přišel k němu. Být to obráceně, měl by problém.

kachna_

mááááááááááááááááááááááááááám

ano!! to máš. Máš problém. A velkej!!!!!!!!!!!!!!

Ešus je šikulka

dík, byla jsem fakt ráda, protože třeba odložení mezi psama byl na cvičáku vždycky problém, nechce mezi nima ležet, jak není tak úplně jistej (a to nemluvím o tom, že by třáá měl ležet poslušně vedle Fajkýše ), ale prostě v řadě psů nevydrží na velkou vzdálenost. V normálním provozu jo, to můžu jít za roh, schovat se. ale jak je ve skupině psů, není mu tam dobře.
Třá tahle fotka - to bylo pro něj mučení

a to tam byli jen myslím dva psí kluci, bejt tam prostě nechtěl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:11
- Nahlásit

hergot, už to zase blbne!! vkládala jsem sem tu fotku a koukám, že do textu se odkaz na ní vložil ještě 2x !!!!!!!!!

Číííííf
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:48
- Nahlásit

Ahojky, eště vám musím něco napsat, to prostě mušíte vědět!

S Fajčiným bráchou sme dřív jezdili na turnaj neregistrovaných (čryřhry) a vedli sme si docela dobře (hlavně kvůli tomu, že Fajky brácha byl nadupanej a dříf hrál závodně) a jednou sme skončili dokonce druhý (z cca. 30ti dvojic). Při hře s jednou z nejlepších dvojic jeden z protihráčů vztekle švihnul raketou o zem, ta se odrazila a rozsekla mu obočí (dohrál zápas a jel na šití).
Ale to jen tak na úvod, teď přijde to hlavní:
Když se Fajky brácha voženil, tak to šlo od desíti k pěti, neměl furt čas, manžílka mu v průběhu turnaje 15x volala, esli uš jede domů a tak a mě uš to fakt sejřilo. Mno a najednou mě napadla spásná myšlenka - vezmeš do party Fajku a nějakejm těm chlapům natrhnem triko! No jasně, Fajka prskala na fšechny strany, že jako neexistuje, že tam nebude divákům dělat šašouna a tak. Mno, nakonec sem jí ukecal a z cca. 36 párů jsme skončili (světe div se) na 16tým místě (a muším říct, že to hřálo víc neš to druhý místo).
Mno a těď se dostaneme k tomu nejhlavnějšímu:
Začali sme s Fajkou zápas s takovejma týpkama, nahrnula se tam spousta diváků a my jako nevěděli proč. Hráli celkem slušně, ale dost kazili a tak sme v polovině zápasu vedli a najednou sme to pochopili! Oni se někde asi vsadili, že na nás jim bude stačit, kdyš budou hrát levou rukou (v půlce zápasu si totiš za hlasitýho nadávání vzali raketky do tý správný ruky) a začala mela! Byli o dvě třídy lepčí než my, ale moje a Fajčina nasranost neznala mezí a tak sme je nakonec udolali. Týpkové se pohádali, nasedli do aut a jeli domů (i kdyš měli hrát ještě několik zápasů).
A co říci závěrem? Nikdy sem nezažil sladší výhru, než tenkrát.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Číííííf
Nikdy sem nezažil sladší výhru, než tenkrát
šiš no jooooo tak já si s tebou teda vopčas zahrát pudu nooooo

dyž už si mě koupil tu novou raketu

posílám kod do baňky

inu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Kdo seje vítr, sklízí bouři

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:16
- Nahlásit

Číííííf
posílám kod do baňky
dík už to de ale nic z toho na co čekám nedorazilo

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 12:55
- Nahlásit

Lidský zrůdy http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/223952-ta zne-psy-ve-vancouveru-podrezali-po-olympiade-o-ne- nebyl-zajem.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

denyk

Já jsem se náhodou dostala na stránky člověka, o kterém mi známá shodou okolností asi před týdnem psala, že zemřel po nějaké nemoci.
Strašný, 40let, tři děti, moc zájmů.... strašný. Tak mi je ho líto tak nějak zpětně.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:00
- Nahlásit

kachna_
á jsem se náhodou dostala na stránky člověka, o kterém mi známá shodou okolností asi před týdnem psala, že zemřel po nějaké nemoci.
Strašný, 40let, tři děti, moc zájmů..

včera jsem byla ve Vanglu a tam visí parte nějakýmu 23letýmu klučinovi

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:10
- Nahlásit

Novinky o zabité fence ridgebacka http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/vzacnou-fenu -nekdo-zastrelil-sipem.html

kachna_inu

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:38
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Číííífe

Jsem tu jen na skok. Zítra odjíždím za tetou na Moravu. Vyžádala si mou přítomnost.

Fajka
jo je to výborný bo zrovna mě ukecal abych zamluvila kurt na tenis.... vod půl devátý
jůůů, jak to dopadlo? Bych se na vás taky šla kouknout

no jo dyby to šlo vám ho tam poslat
hned bych ho brala.... tady bylo opět tak hnusně, že byl vzduch cítit kouřem a vejfukovejma smradama

PetraK
no po dlouhý době jsem to dala takhle vcelku. a úúúžasnej pocit to byl, moc úžasnej
taky se mi to moc líbilo... jen já si to zase až tak brzo nezopakuju, leda bych zase yx hodin pekla

no jako každej absťák to má pak nemilý konce
tohle byly milý konce.... chutnalo

to řikám, ma-goooooooooor
požóóór ...sem pekla jenom 3,5 hoďky

mi zas přijde víc, než by jeden očekával v hodně věcech.
a o čem je teď řeč? Sem si nějako přetrhla nitku a nemůžu jí navázat

no naštěstí už to nevím,a le rozhodně to nebylo nic co by se dalo vysílat, tak je to jedno
aha, takže to čeká na ústní podání... beru

Brtnik je velkorypadlo a to bys měla vïdět ten raťafák
téééééééééda, to je od tebe pěkně ošklivý... Brtník není velkorypadlo, má krásnej frňákovník

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:44
- Nahlásit

Číííííf
Mno a rekapitulace - prvních 15 minut se od ní vracely asi dva míčky z deseti, po 30ti minutách pět z deseti, po 45ti minutách sedm z deseti a po hodině už sem měl starosti vracet míčky já, tak nám pro jistotu zhasli světla nad naším kurtem - to mělo znamenat něco jako - hodina uběhla, koukejte mazat domů.
hezkýýýý, to je ale krásná pochvala

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

Číííííf
Ahojky, eště vám musím něco napsat, to prostě mušíte vědět!
co říci závěrem? Nikdy sem nezažil sladší výhru, než tenkrát.
tak už chápu, proč Fajku chválíš

denyk
Novinky o zabité fence ridgebacka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:12
- Nahlásit

Sem byla chvíli zaneprázdněná prací a pak doma s hošíčkama dělala Hausfrau a vy tady vyhodíte takový moc a moc smutný téma

denyk
kachna_
inu

tohle jsou věci, které nikdy, nikdy nepřestanu nepobírat, neumím si říct to je život, když jde o tak mladý lidi, neumím odmávnout věci, který lidi páchají na jiných živých tvorech.
¨
brut

jen já si to zase až tak brzo nezopakuju, leda bych zase yx hodin pekla

no tak přemýšlím, jestli je lepší jako magor píct a pak spát a nebo nespat?

tohle byly milý konce.... chutnalo

jo to chňápu, čék má radost, když vidí jak to do druhejch padá a cpou se s chutí.

sem pekla jenom 3,5 hoďky

tjo nejsi ale nemocná? jen 3,5??

a o čem je teď řeč? Sem si nějako přetrhla nitku a nemůžu jí navázat

o ¨nečekaný podobnosti ČJ a germánštiny , nenavazuj. Zbytečná nit

to je od tebe pěkně ošklivý... Brtník není velkorypadlo, má krásnej frňákovník

no to teda není ošklivý, Brtnik je velkorypadlo, páč do mě furt reje jak profizahradník a souhlas, frňákovník má velmi vzhledný, proto taky je mojim Brtnikem. Miluju krom jinýho frňáky

Číííííf
co říci závěrem? Nikdy sem nezažil sladší výhru, než tenkrát.

naprosto chápu, chápu, chápu, takhle někomu natrhnout řiť to je velmi gůůt

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

PetraK
no tak přemýšlím, jestli je lepší jako magor píct a pak spát a nebo nespat?
ti nevím... já peču hodně a pak spím nebo peču málo a nespím

jo to chňápu, čék má radost, když vidí jak to do druhejch padá a cpou se s chutí.
přesně tak... nezbývá kolikrát ani na snídani, baštěj to horký

tjo nejsi ale nemocná? jen 3,5??
nj, já tu měla návštěvu,tak sem to musela zkrátit

o ¨nečekaný podobnosti ČJ a germánštiny , nenavazuj. Zbytečná nit
ahááááááááááá, huš sem v obraze.... na chvíli

no to teda není ošklivý, Brtnik je velkorypadlo, páč do mě furt reje jak profizahradník
a ty do něj nereješ, jó?

souhlas, frňákovník má velmi vzhledný, proto taky je mojim Brtnikem. Miluju krom jinýho frňáky
já taky můžu frňákovníky

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

Tak dámy a pane, mějte se tu krásně, moc nepište, páč bych nerada dočítala romány a těším se na vás v pátek večer nebo o víkendu .... těm, co tu nebudou, tak předem přeji krásný víkendík plný sluníčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:29
- Nahlásit

brut
a těším se na vás v pátek večer nebo o víkendu ....

tak hlavně ščastnou cestu a u tety dobrý pořízení

já peču hodně a pak spím nebo peču málo a nespím

takhle napsaný to vypadá i ftipně

... nezbývá kolikrát ani na snídani

musíš bránit vlastnim tělem

a ty do něj nereješ, jó?

jááááááááááááááá?? No kdes to viděla, prosim Tě?

já taky můžu frňákovníky

neb veliký duch, velikého ....... ducha značí

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

Já mám něco veselejšího. Teda pro vás. Chtěla jsem Lucku naučit dělat prstem "ty ty ty".
Tak jí říkám "Lucinko, udělej TY TY TY" a zahrozila sem prstem
Mám chytré dítě. Udělalo HAF HAF

Sakra to si kinolózi nemohli vymyslet jinej povel pro "Štěkej"?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:01
- Nahlásit

Jééééé hromnice, to jsou Lankový zlatý hromnice

kachna_
mám chytré dítě. Udělalo HAF HAF

nejen že máš velmi chytré dítě ale je i velmi roztomilé

brut
hezkýýýý, to je ale krásná pochvala
jo jo to jeee už se ptal kdy půjdem zas a já sem úplně hotová, bolí mě ruka v lokti jako blázen a svaly který používám pravděpodobně jen při tenisu

Brý ramštajní mooorgen,
je tu mlha zima sichravo a jako když pršákuje a mínus vosum..a muším jet do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

R
RR
RRR
RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Celkem slušně mrzne, mám zatopiti? že se tak ptám, uš du.

Fajka

a muším jet do práce

a budeš na příjmu?

bolí mě ruka v lokti jako blázen

příště než půjdeš to zatáhni .
kachna_

Sakra to si kinolózi nemohli vymyslet jinej povel pro "Štěkej"?

pojedete podle PÍPa nebo podle sTÁRTu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:37
- Nahlásit

PetraK

Celkem slušně mrzne, mám zatopiti? že se tak ptám, uš du.
no ještě že vás tu máme pani , jináč by sme byli už na kost

taky něco přidám

a budeš na příjmu
ja ja pani huž sem fprocesu a na příjmu buuudu

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

kost

ja ja pani huž sem fprocesu a na příjmu buuudu

to že ste f procesu ešče neznamená, že ste na příjmu

to že budete na příjmu neznamená, že vim, kdy na něm budete .... no prostě já to zkusim, páč se potřebuju na něco zeptati

taky něco přidám

takhle topěj jen amatéři. Musíte to mít aji s topičem életrárenskym

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:57
- Nahlásit

Halóóó tak heleďte u nás pořád neřád kosa....vobrásky snad večer, zas nějak není čas soráč
Bolí mě ucho ani jsem nemohla na té bolavé strně spát achjo, si připadám jak hypochondér
Navíc se nám fčera sklouzla babča na náledí, zlomený krček, operace-hodně riskantní, ale bohudík, už to má za sebó
Chrápu si v pelíšku a naejdnou ta zerzavá bestije a přítel říká, tak ho tu néch...tak jó no, ale ten zrzoun se ke mně namáčkl tak, že mi zbyla asi čtvrtka postele

a jiný druh kosti (pro někoho třeba )

inu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 09:09
- Nahlásit

čest práci, ranní ptáci!

Osmýho na mě prosím myslete... díííík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 09:41
- Nahlásit

inu

Osmýho na mě prosím myslete...

budem. Práce nebo něco jinýho?

<< 1 ... 1098 . 1099 . 1100 . 1101 . 1102 . 1103 . 1104 . 1105 . 1106 . 1107 . 1108 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání