| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:43
- Nahlásit
blanulinka1
mám hodně práce, ale sleduji to tu, prosím tě zdá se mi že je tu málo lidí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:47
- Nahlásit
Petra
no je tu poslední doou nějak mrtvo..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:48
- Nahlásit
blanulinka1
no to teda kurňa je tak to voživte né?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
blanulinka1
ani mě nikdo nepřivítal jen ty si si na mě vzpoměla díky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:50
- Nahlásit
Mar3
tak napiš téma jdem do toho
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:00
- Nahlásit
Petra
no já nemám čás, tak třeba - psí hadry na zimu . Oblíkáte psa? a do čehu? nám bylo poraděno na cvičáku,žeho voblíkat mám, tak sem sháněla svetry bundy (jak blbec )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Mar3
No vidíš a já když navrhla, že koupíme Tess obleček, tak Zdenda hned: prosímtě, na co? Vsadím se, že Berry mít žádnou takovou blbost nebude... Vidíš to, jaký máš u nás slovo?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:26
- Nahlásit
Syska
Mar3
taky jsem přemýšlela, že bych prcka do něčeho ohákla...když bude tak malinká a jestli bude taková zima jak slibují...aspoň si na nějakou tu "péřovu" zvykne od malička...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:40
- Nahlásit
Syska
blanulinka1
až ták jo? jakože dyžs řekla,že Berry má taky,tak můžete jó? a dokonceten samej jó?
to sem si taky říkala - koupilasem mu svetr vloni,páč byl 2 měsíční a dost mrzl oa že letos užbudedospělej aže né...noa letos mi minulej tejden řeklacvičitelka na cvikáku,ať mu dám svetr,že je moc krátkosrstej a že by yl nemocnej tak už mám objednanej svetr aj bundu dneska si pro to du
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar3
Syska
kočky co ta příští soboata? kolik nás bude (lidí/psů) a na kolikátou to zamluvit tu knajpu?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:14
- Nahlásit
blanulinka1
no my deme já+petra+2ks psů :- )a aside ješt další 3-4 lidi + další 2 ks psů noa plus kolik vod Vás? (šťourače sem nepočítala...) a na kolikátou? tak asi na 20:00 co? nebo na 19:00???? co????
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:50
- Nahlásit
Mar3
Jo Marťo, tak nějak. Potom, co slyšel, že drsňák Berry budem taky voháklej, tak o tom začal navážno uvažovat...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:52
- Nahlásit
Syska
týjo,to je první človek,u kterýho má moje slovo aspoň nějakou váhu si ho začnu vážit toho Zdenála s takovou
na kdy myslíštu hospodu v sobotu ty? na 19:00???
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:19
- Nahlásit
Mar3
blanulinka1
Myslím, že tak nějak je to dobrý...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:15
- Nahlásit
tak už mám zase chvilku čas
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:32
- Nahlásit
halooo holky je tu někdo??????
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:11
- Nahlásit
Petra
já dneska nějak nestíhám...a za chvilku jdu domů, jelikož nemůžu nechat Brut napospas pražským ulicím a individujím na ulicích a poskytnu ji na pár hodin, než půjdeme do hodpody, azyl
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:13
- Nahlásit
blanulinka1
já jdu tak zachvilku domů už se těším dneska toho mám nějak dost, to víš 14dní sem se válela a teď musím pracovat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Mar3
Syska
takže objednávka pro cca 10 lidí, 5 psů na 18.11.06 19:00 ju
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 07:39
- Nahlásit
Ahoj lidi jsem tu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 07:47
- Nahlásit
blanulinka1
ju tfuj,to nám v tu nedělu na výstavě bude ale blbě
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:00
- Nahlásit
Mar3
tak jsem to včera zamluvila, ještě jsme se bavili, že by se přidali i další, když už budeme v Praze v takovém počtu...ale zase jde o to kde, aby jsme se tam vešli a Modřaňáci to neměli tak z ruky...tak pokud se budemem chtít vidět všichni a nejen splácnutí čumáci a jedna skoro špageta tak navrhuji vymyslet a hromadně odsouhlasit (ve zrychleném jednání) ještě další možnost
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:56 - Změnil/a: petra06
- Nahlásit
blanulinka1
Díky za objednání , už se nám to blíží... Objednávalas to teda pro 10 lidí + 5 psů? Já jsem to teď počítala a vyjde to asi tak akorát, pejsků bude asi víc, ale to by snad nevadilo. Jeden náš člověk + 2 psi ještě neví jistě, jestli přijede, my doufáme, že jo, tak se když tak nějak zmáčknem . A Vy už budete mít pejska taky s sebou?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
petra06
ještě nebudeme, pozítří bude mít měsíc, takže... Jj, deset lidí plus psi ,
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:24 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
blanulinka1
eště mně prosimtě řekni,co tam točijó?
estli aj "dvanáctečku", tak to bude v neděli ráno fakt hrubý
ináč,my (teda já) dojedu už ve čtvrtek kolem 16:00 - co setak dá v práglu podniknout za vejletek na pátek nebo sobotu?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:58
- Nahlásit
Mar3
co točijó? ty jo..se mě ptej, když piju "vajno" Ale vzhledem k tomu že se to jmenuje u Radegasta tak asi Radka To se zeptej spíš chlapů Vejlet? se psem? Napadá me ZOO, nebo Botanická...jináč...do Hvězdy? Centrum moc nedoporučuju, "kór" se psem...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:59
- Nahlásit
blanulinka1
co to je "do hvězdy?" (to víš,lonťák ve štatlu - nic nevim )
aha,radegast,to neznám,doufám,žeto nebude alehořký,ináč teda taky bude ´víno (ale z toho je mi ráno hůř ne z piva )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:03
- Nahlásit
Mar3
to su teda agent co? ani nezjistím jakýho mají bíra... A co myslíš, že su já? Hvězda je obora...(teda doufám ) Ale spíš ti poradí asi Peťa...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:05
- Nahlásit
Mar3
víno, víno mají, ale tím stylem, buď bílý nebo červený...ale pitelný bylo a ráno mě ani nebylo nijak blbě Jen jsem trochu jako pytlíkem praštěná jak jsem se moc nevyspala
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:08
- Nahlásit
blanulinka1
jo jo šak já jakožto zkušenej vinař poznám od sebe jedině "bílý" a "červený" takže s nabídkou vín je spokojenost
|