| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:37
- Nahlásit
blanulinka1
se bude menovat Bettinka? to mimi?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:41
- Nahlásit
Mar3
asik jooo, zatím je to takovej "pracovní název", když třeba Tom "zapomene" uklidit ponožky, tak řve, že to tam nechala Bettina, nebo že Bettinka přepla na fotbal... ale asi už jí to zůstane...ofiko to bude buď Sněhurka, Špagetka nebo Štafetka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:42
- Nahlásit
Mar3
co berry? co umí? ho taky v tom cirkuse musíme zapřáhnout
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:42
- Nahlásit
blanulinka1
ofiko vymejšlíte od S?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:44
- Nahlásit
Mar3
asi ne, asi jí zůstane ta Betka..."požíváme" to pro ni už dlouho...Jako že, až budeme mít Bettinku, až se Bettiny narodí, to by se Betti líbilo...takže už to máme tak nějak zažitý...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:44
- Nahlásit
blanulinka1
Berryho super číslo je vojíždění Tess...včera jsem jí zas musela umejt záda...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:46
- Nahlásit
Syska
a Tess před ním bude dělat HOP na lustr...i když v cirkuse asi na lustr nee
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:46
- Nahlásit
blanulinka1
a to se viděli jenom 10 minut
Berry se místo chození plazí....to je tak všecko, my nic moc neumíme.../jo akorát teda umí perfektně jíst ovladače od televize /
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:51
- Nahlásit
Mar3
rychlej sex...no co... tak se Berry proplazí skrz manéž pro dálkovej ovladač a sežere ho...a pak si skočí na Tess...ta vyskočí ke stropu...pak dopadne Bassimu na záda, ten rozlouskne kinder vajíčko a z toho vyskočí Bettina, pak přiběhne Brut, udělá kyselej xicht a celý to bude sledovat Dennina a bude dělat, že je neviditelná Tak a máme program
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:54
- Nahlásit
blanulinka1
Hahááááá, jsi hlavička! Myslím, že by to byl úspěch! Ale jak narveš Bettinku do kinder vajíčka? Ikdyž je trpasličí, tak malinká snad nebude...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:55
- Nahlásit
Syska
dokud bude štěně...a pokud pořídíme trochu větší kinder...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:56
- Nahlásit
blanulinka1
hm,takže prostě program ala "standartní den pejskaře"
jo jo, Berry asi tušil,že si jenom vemou bundu a pojedou, tak na ňu nalítl hnedka a stačila mu jenom taková "rychlovka" - novítali se ale jakoby se neviděli minimálně rok
co budete dělat v pátek večer a v sobotu odpoledne (příští víkend???) (sys říkala,že neví,jak to budete mít nebo co....vy s nama nepudte do zologický???? )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 14:59
- Nahlásit
Mar3
v pátek jsme chtěli pařit u nás doma...na shledání po dlouhém čase a v sobotu možná pojedeme s Tomem kouknout na štěnda, ale jestli se přidá i Syska a její rodinka to nevím...nebo vyfasují klíče a udělají si vlastní program...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:01
- Nahlásit
blanulinka1
Ano, a ten vlastní program spočívá v tom, že asi pojedem za váma do tý ZOO. Není to ale přes celou Prahu vod Blanuli?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:02
- Nahlásit
Ta ZOO měla bejt na Marťu...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:07
- Nahlásit
Syska
ty už v nás máš zmatek co? Je to u nás pod kopcem..no u nás úplně ne...busem 186 do Bohnic a pak procházkou přes lesopark u botanické zahrady dolů z kopce a jste tam, nebo pak busem Ládví a metrem do Holešovic a od tam busem k ZOO. Nebo autem do Bohnic a pak serpentýnama k ZOO
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:07
- Nahlásit
Syska
blanulinka1
no tagže jak teda? my - jako aj se mno u,Peťou Ivou a tak, se uvidíte/me teda až v sobotu, a to sice před zoo , kdy pudem vylítat psy do stromovk nebo kamto,aby v zoologické byli Ok? a my (jako všici aj bláňovic family s náma) se uvidíme v sobotu večír v 19:00 v hospodě ( i se psama????)
takže tagle,jo?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:10
- Nahlásit
Mar3
No tagle: voni se pojedou podívat na štěňata, my za vama do ZOO, pak pojedem zpátky k Bláňovic dom a všici pak pojedem na to Zahradní město...asi tak ne?? Však si kdyžtak zavoláme...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:10
- Nahlásit
Mar3
Syska
ještě uvidím, jak se bude Tomovi chtít do toho Svárova, ale já bych tam ráda na chvilku zajela kouknout na štěnda, možná bysme to mohli ale zvládnout i v pátek...podle toho jak odjedou naši a přijede Syska...že bysme tam v mezičase "sjeli" , ale to je tak na 4 hodinky s cestou...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:11
- Nahlásit
blanulinka1
Doufám, žeTomáš nebude línej a zúčastní se i akce Zahradní město!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:11
- Nahlásit
blanulinka1
hm,takže by vaši museli vypadnout tak v 6 ráno a štourči nechodit před večeří,jo?
Syska
jj,tak sm to myslela. Škoda,že nejdete s náma i v pátek na tu Hlubokou . . .
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:13
- Nahlásit
Syska
nee s tím počítá...neboj
Děfčata já padím razíme do Tábora na vojeneskej pleš...tak už letím z hokny dneska dříf...dořešíme to v pondělí jo?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:14
- Nahlásit
Mar3
No jo, já fakt netuším, kdy do tý Prahy v ten pátek nakonec dorazíme.
Aktuální zpráva: Zdendu chytly záda, v půl páté mu majou na barák přivézt nějaký čtyři palety s omítkama a nějaký betonový překlady a zítra chtěl jet bušit kangem do podlahy, takže...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:15
- Nahlásit
Pozdravuj v Táboře!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 15:16
- Nahlásit
Syska
nemá lítat v zimě venku jenom v plátěnejch teplákách jak fčera na buldočkách fóru cem básničku,tak tam pojď
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
Mar3
My jedeme v pátek na Hlubokou??? Já už začínám věřit, že se snad ztratíš i v tom vlaku do Prahy..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:24
- Nahlásit
petra06
ku*va já už su zmatená!!! přičítám to přepracovanosti . . . .
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
petra06
Jo! už vím!!!!! kolegyně z Budějovické pobočky de teď o víkendu asi na Hlubokou(teda aspoň myslím...), proto se mi to asi dopletlo . . . .
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 21:18
- Nahlásit
Mar3
Opakuj si: Karlštejn-Karlštejn-Karlštejn
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 21:19
- Nahlásit
petra06
nedělej si ze mně prdel!!! se stane no, však u mně jeto pochopitelný - sem mělaze zeměpisu 5 a z dějepisu 4 v prváku
|