| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:13
- Nahlásit
blanulinka1
to teďk nevím přesně, na kterej z kmejch dvou příspěvků to byla odpověď (Borůvka měl včera narozky,tak sme kalili,no )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 15:43
- Nahlásit
Mar3
na oba...Konečně jsem teď vylezla zpoza stolů mých kolegů, kde jsem vesele sčítala čárové kódy a čísla kvůli inventuře majetku (ze stolů, ne z kolegů )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:20
- Nahlásit
blanulinka1
no tak zaplaťpánbůh žes tam jenom sčítala (pod stolama kolegů )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:21
- Nahlásit
Mar3
no co jiného bych tam JÁ asi dělala jako? ... Co s tou dečkou, ještě si ji nezaslouží?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:23
- Nahlásit
blanulinka1
zatím ne (ale už 2.den je teď hodnej )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:24
- Nahlásit
Mar3
ty jsi normálně krkavčí matka...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:25
- Nahlásit
Mar3
chudák Berrýsek...už jsi mu aspoň koupila ten "respirátor" ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:28
- Nahlásit
blanulinka1
chudák????? se podívej an náš web,jakej to byla včera chudinka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:44 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar3
teda, neříkej, že jsi dělala dort!!! čumím jak puk...Jo a ta slepica, náhodou, má od kohoutku po poslední pařátek přesně 15 cm!!! hehe! ti dám 5 max. 7cm... Ananas znám, měl ho Bass když byl malej...ale už není...ne Bass, ale ananas(ere) jo jestli chlapa přeměřuješ jako slepicu...tak teda potěš koště...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:50
- Nahlásit
blanulinka1
tu slepicu si natahovala doma co to šlo,a páč je latexová,tak to dobrejch 5 cm navrch určitě hodilo ananas je super - jak krká (za chvilu asi nebude mít oko )
dort sem dělala no - splácla sem do formičky jehněčí paštičku (páč alergiček stejně nic nemůže ani vařený) a ozdobila jogurtovejma, mléčnejma a čokoládovejma kolečkama od trixie : D - to ti bylo hokny )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:59
- Nahlásit
Mar3
tvoe ty seš teda kuchařka...V lednu mám narozky, upečeš mi dort, když už spolu budeme na pokoji? Ale ne z játrové paštiky s lentilkama pro psa... Sim tě, si tu slepicu změř...i na netu byla popasaná jako 15 cm, taky se mi nezdálo, ale fakt to má 15cm ten pták Jo krká...kde jsi to kupovala, já už to pěkně dlouho nikde neviděla...Koupila jsem teď v "sekáču" v Táboře za pade pro psa plyšáka, očička i čumák vyšitej bavlnkou...je to žluto-modrej lev, materiál něco mezi froté a plyšem...má v sobě pískátko a hřívu kolem krku a konec ocásku vycpanej báječně šustícím celofánem...každýmu pejskovi co to zatím viděl, se to moc líbilo
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 17:34
- Nahlásit
blanulinka1
to je tajemství,kde sem to vzala už se to nevyrábí prej lev jak popisuješ musí bejt fakt atraktivní
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:05
- Nahlásit
Mar3
ty potforo...to jako neprozradíš jo? no počkej...Proč se nevyrábí...a jak to, že ho teda máš? to je nějaká kórrupce Lev je fakt mega...kdyby jsi ho viděla...tak ho budeš chtít vyměnit za ananas... A na ten dort pro mě jsi raději ani neodpověděla co ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
blanulinka1
hmmm možná budu chtít vyměnit uvidíme
no,dort ti udělám - jeden suprovej umím - slepíš BéBéčka tvarohem a dáš do ledničky nasáknout a zatuhnout (to je asi tak jediný, co umím "péct" )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 21:25
- Nahlásit
blanulinka1
Nestíhám vůbec nic ...dneska v Praze, zítra ko u doktora, do toho obě děti marod, Denča vyvádí, Brut stále pajdá ( i když jsem už na tlapce nic nenašla) a do toho vánoční nákupy
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:24
- Nahlásit
Mar3
ty jsi hotová Magdalena Dobromila...
brut
vy jste fakt rodinka se z vás picnu...když nemarodí mamka, marodí pes, když nemaordí pes, marodí děti, když nemarodí děti marodí...všichni dohromady Vánoce řeším z kanceláře zatím...dárky už mám, skoro všechny...ale neřeknu jaký, jelikož by se prozradilo co mám pro Sysku Ale počítám, že po výplatě, tzn. tak 14 dní před vánocema (budou prémie ) mě to chytne a půjdu "dokupovat" a taky shánět různý důležitý kravinky, bez kterejch by jsme vánoce nepřežili Musím ty "pochůzky" stihnout než budeme mít Bettku, nechci ji nikde tahat a ž se vidím, jak se mi od ní bude chtít odcházet ...co nestihnu vyřídím po odpolednech...a "taťka" bude hlídat
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:31
- Nahlásit
blanulinka1
hm,tak to seš dobrá,já nemám dárek ani jeden (koupím to kasicky všeck ove Vaňkovce 23.12. )
jooo,a to viš,že su dobrá kuchařka jednou mi vybuchla i rychlovarná konvice dyž sem si chtěla udělat kafe
ňákási Rettigová se vůbec se mnou nemůže rovnat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:45
- Nahlásit
Mar3
nejsem dobrá...až po vánocích prozradím jak jsem realizovala své nákupy...tak si budete ťukat na hlavu Jsi fakt exot...jak někomu může bouchnout konvice při vaření kafe....kdyby aspoň papiňák při vaření nevím čeho...ale konvice
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:50
- Nahlásit
blanulinka1
hmm,tak to puknu zvěavostí - do té doby
no čéče nevím, zapnu to a najednou detonace jak kráva (navíc to vyhodilo pojistkyv celym bytě a trochu to "chytlo" zásuvku,takže musel dojet kámoš,bo jinak bych si ráno v koupelně po tmě ani zuby nevyčistila
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:56
- Nahlásit
Mar3
ten kamoš ti svítil ráno baterkou bo co? Mi neříkej, že neumíš ani nahodit pojistky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:58
- Nahlásit
Ahoj lidi jsem tu a dneska nemám vpráci vedení, odjeli nahory
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:06
- Nahlásit
Petra
Ty se máš!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:08
- Nahlásit
Petra
jéé ty se máš My tu měli včera takové "malé bezvládí" aldnes už jsou zase říďové v téměř kompletní sestavě
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:09
- Nahlásit
Lola1
viď taky se mi to líbí, ale musím tady být poněvadž máme všude kamery tak by to poznali že jem tu nebyla
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:06
- Nahlásit
blanulinka1
pojistky nahodit umím,ale tu spálenou zásuvku rozšrouboat a přidělat nějak dráty,to teda ne no a ta furt ty pojistky vyhazovala - totiž
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:13 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar3
jj jen jestli jsi to neudělala schválně...aby jsi uhnala chlapa...Někdo láká na "vysokou pojistku" a někdo zase na vypadlý pojistky... Nahazoval a opravoval aspoň až do rána?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:31
- Nahlásit
blanulinka1
ne taková já nésu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:41
- Nahlásit
Mar3
neke neke... Co Berrýsek jak se má? Neviděla jsi teď někdy Sysku...ani se tu neukáže
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:59
- Nahlásit
blanulinka1
ani neviděla vona je posl.dobou ňáká málomluvná,nikam nechodí,abysme šly venčit nezavolá, nepíše, nevim
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:05
- Nahlásit
Mar3
estli voni doma nekujou nějaký pikle...ji to vyčtu, jak kašle na kamarádky svému srdci nejbližší...
|