Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / brend ňů gvest bůk ANEB zbrusu nová kniha příchodů
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:11
- Nahlásit

Mar3
blanulinka1
Ale holky, nic nekuju, jen jsem jakási vyplivlá...
Mar3
a já myslela, že ty jsi na mě nějaká nakrklá, že se se mnou ňák nebavíš...

...a momentálně koukám na obojky a vodítka, na nějakou pěknou sadu, momentálě prahnu po vodítku přepínacím...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:12
- Nahlásit

Syska
huráááááááááááááááááááá je tu no vida co dokáže jedna smska

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

blanulinka1
Já jsem tu furt, a čtu, co kecáte, ale nějak se mi nechtělo nic psát...mám toho jaksi po krk za ten tejden... Ale konečně máme zažádaný o st. povolení (mimochodem, maká se tam už asi 2 měsíce...), tak snad nezavolaj, že jim něco chybí a tak..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

Syska
tak se nám sem tam ozvy

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:37
- Nahlásit

Syska
jo,to ty seš ňáká tó,jakože nepíšeš,nevozveš se atak . . . tak to na mně nesváděj

jinak j áse nevozývám na buldočkách moc kupi práci,a dyž mám čas,něco napíšu,tak tam nikdo zrovna není

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:38
- Nahlásit

Mar3
to není pravda...

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 10:46
- Nahlásit

Syska
to teda je prafda !

blanulinka1
že je to tak?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:18
- Nahlásit

Mar3
jasný že jo (to musím odsouhlasit, nebo na mě Marťa pošle Berryho a ten mi natrhne prdel )

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:27
- Nahlásit

blanulinka1
Tak jdem zítra s mamkou, s Tess a Rodynkem na vejletek. z Bílovic přes Soběšice do Řečkovic a stavíme se za klukama na byteček...kdyby nešel Rody, řekla bych Marti, ale tuty by ho Rody sežral, ještě kdyby tam byla jeho láska Tessinka a von by jí obskakoval...škoda no...

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:30
- Nahlásit

Jako Berryho by sežral, né Marťu...

Jo a představ si, u našich je teď od čtvrtka do neděle nějakej synovec od babiččiné sestry, jakejsi student a má v Brně sympozium, tak ho babička ubytovala...chudák, bydlí v podkrovíčku, ale prej mu zima nebyla (jsou tam ty akumulačky, no ale stejně...) a v sobotu ho babička chce vzít na véču k hrušce...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:30
- Nahlásit

Syska
dejte Rodyšovi koš a bude On je na pejsky pořád takový pako? to víš je to nadsamec... všechny fenečky jsou jeho

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:32 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Syska
co to je za přízeň, o tom jsem nikdy neslyšela a to patřím téměř do rodiny Co babi a děda? jsou ok? jsem je neviděla už pěkně dlouho! všechny je doma pozdravuj A "Angínka" pořádd je jako přistávací ploška? Babulka už se jí začíná podobat...jsem teď zase naše sprdla, ale je jim to jedno... Oni jí totiž dopřávají...Jo to jo leda dřív do nebíčka grrrrrrrr

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:33
- Nahlásit

blanulinka1
Jejda, to by mamka nerozchodila, aby měl chudák Rodýnek koš celou cestu...na psy je absolutní hajzl, feny miluje, ale na psy si troufá, ať je to jezefčik nebo fundlák, jemu je to jedno. Tak to nechci zbytečně komplikovat..

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

blanulinka1
Jo, Endžinka je pořád letiště, a ještě ke všemu začala pajdat na pravou nohu (klobu v prdeli z tý tloušťky), ale nemám sílu už se s babičkou hádat, už jsem jí i přivezla pytel granulí light, ať jí dává jenom to a nic jinýho a myslíš, že to bylo k ničemu? Ona je úplnej chudák, nemůžeš ji ani vzít za přední packy, hned jí všechno bolí... jinak je čiperka, ale stejně jim brzy umře na srdíčko nebo tak něco...dle mého názoru.

Jinak co je to za přízeň sama nevím, ale tak víš co, babička má tři sesty, tak tam toho příbuzenstva bude ještě víc, co jsem nikdy neviděla...babička ani nevěděla jak vypadá, na nádraží měl instrukce jít k babičce se dvěma psy...

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

Syska
ha ha ato je tam u Vás každej druhej barák co? takže se třeba ani nepotkáte nakonec - podle toho kolikátá "babičkas dvěma psy" ho ubytuje

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:13
- Nahlásit

Mar3
Ne, už tam prej zdárně dorazil, mluvila jsem s mamkou...jen je to asi nějakej cimprlich, babička mu prej předložila jitrnici se zelím a s knedlíkem a on snědl jenom ten knedlík se zelím...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:26
- Nahlásit

Syska
ha, vegetarián tak to si u babičky a dědy do nosu moc nedá škoda, že už nemáte Gora...že b byla zabijačka na počest...z toho by se zvencnul

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 13:29 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar3
babička se dvěma psi Babička, co nadává, když se nas..., jak starej dlaždič, babička, co nosí po dvorku starý dědovo boty od slepičáků, babička která mě jednou brutálně vožrala grogem, kterej vlastně nebyl grog, ale jen horkej rum, a šup to do sebe...a pak mě vrazila do ruky její dva psi a jednoho mého, se slovy, "di s něma do leséčka, ja musim na vlak do Brna"...a zamknula barák a zdrhla ...to je nejlepčí babička na světě

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

blanulinka1
Syska
hm,tak jitrnici taky teda nemusím
dobrá babička - to je trochu j kta moja - se startkou bez filtru v koutku řekne: motá semně hlava za chvilu dojde áá,užjeto lepčí,dala sem si štamprličku meruňky!
no a děda s tím svým: dš si vínko,mám dobrý,odsouseda (hnusný jak prase) tak já: jo,ale jenom trochu - tak mi tak "trochu" naleje půllitr,sobě druhej,flašku zahodí a de načít druhou

a navíc u babičky na oběd je za trest - dělá kachnu se zelím a dá mi 5 knedlí a ještě u toho brblá -- jenom 5? abys pak neměla hlad ale Martinko! dyžtak si přidáš jo? (sním svoje 2 a pak se 4 hodiny hádám,proč jím tak "málo" )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:37 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar3
Já mám dědu a babičku už jen "adoptovaný" od Sysky...Vlastní už nemám, ale tam jsem byla pečená vařená, tak mě raději přijali za svou... Děda je děsně prima, je s ním sranda, ty hlody co vykládá...to je super...a je děsně šikovnej...Když ještě kouřil, tak jsme ve sklípku tajně "dotahovaly" jeho špačky Jezdívaly jsme s nima každý léto pod stan, ještě Sysky ségra, a občas jejich sestřenka a jejich spolužačky...byly jsme děsný čísla, ta puberta s náma pak šila...divoký vejce hadra Babička je taky správná je s ní prča...Vlastně s celou jejich rodinkou...babička z druhýho kopce ja nahluchlá, tak křičí... Mamka jejich vždycky usne v křesle, když se náhodou něčím vzbudí, tak hned "já nespím, já nespím" A taťka to samé...pustí si tenis v telce, dá si kavčo, nebo pivko...a usne

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 18:01
- Nahlásit

blanulinka1
Jj, jsme tak trochu bláznivá rodinka......Brut dneska tak lítal, až porazil synáčka a ten je samá modřina
V úterý jedu do divadla, tak jsem zvědavá, jestli vyrazím z baráku alespoň trochu čistá ( ne samý chlup a bláto od Bruta)

Jinak já už nemám žádnou babičku ani dědu, ale na ty, co jsem zažila vzpomínám stejně, jako ty na Syska bábinku a dědu. Že by tam fungovali ti moravští předci?

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 18:04
- Nahlásit

brut
máš moravský předky? no tak to potom jóóóóó
druhá mojebabička pochází vvodkuddsi jindu (jakože taky morava,ale někde dál) a ta už není taková akční - ale ta jedna si je taky s tou sysčinou trochu podobná

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 18:36
- Nahlásit

Mar3
Mám předky od Znojma Do dneška tam jezdím za pratetičkama a dalším příbuzenstvem

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

brut
jé,takže je máš přímo "u zdroje" jo?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:42 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar3
brut
vokurky a víno

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:48
- Nahlásit

blanulinka1
n ošak mně na kocku (vinnou) ráno pomůžou jedině nakládaný vokurky

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 08:52
- Nahlásit

Ahoj lidi jsem tu, jaks e ,áte při pondělku

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 09:02
- Nahlásit

Petra
Mar3 má zase vopicu...Vona totiž děsně chlastá jak duha Já dobře, jelikož jsem abstinent

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 09:03
- Nahlásit

blanulinka1
já pila naposl.v pátek!!! jako!!!!a předtím vestředu a teď budu zase až v pátek - tak vo co de,poločížku?

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

Tak pěkný pondělí vinšuju...z chlapce se nakonec vegetarián nevyklubal, pouze nejí jitrnice... Babička nás pozvala všechny v sobotu K hrušce na véču a ze vzdáleného příbuzného se vyklubal docela sympatický hoch jednadvacetiletý...no docela zábava. A babiččina perla: když jsem se jí ptala, proč ho nechala spát v tom letním bytě, že mu tam musí být určitě zima, tak mi odpověděla, že měl na vybranou, buď spát v obýváku se dvěma psékama na gauču nebo sám tam..no u nás to návštěvy nemaj jednoduchý...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání