| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:18
- Nahlásit
blanulinka1
Sice je to ještě daleko ( jak se domluvím moc dopředu, tak se vždycky něco semele), ale budu počítat s kouknutím a pomazlením maličké, tmavé krásky myslím, že bych mohla u tebe být okolo druhé. Přesněji dám ještě vědět...číslo mám, tak není problém
Už se vám to blíží......
Orry
Něco budeme muset vymyslet, chtěla bych konečně vidět ty tvoje dva uličníky....já už budu v Praze jen příští a přespříští pondělí ( ségra stále ještě nemá hotový byt ), tak bych setkání viděla v lednu, kdy bych měla mít klid a nehonila se ....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:50
- Nahlásit
brut
ok ok...však ještě bude času dost se "seznámit" s novým členem smečky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:54 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
brut
no jasne, staci pak rict
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:54
- Nahlásit
blanulinka1
Se na ní těším......na holku malou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:51
- Nahlásit
brut
ty krááááso, dneska jsme brali prémie...ti řeknu, že mě to posadilo do židle, řádově mi to vyšlo jako 13 a 14 plat...jen ty daně, ty mě deptají... , . To se hnedka dozařídí dlaší věci do bytu...a pro pejska bude taky pár pěkných dárků...to budou vánoce
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:01
- Nahlásit
ahoj lidi
blanulinka1
ty se máš takoví plat by se hodil
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:13
- Nahlásit
Petra
no já věděla, že budou prémie, ale že to bude taková bombice...řacha a pecka fakt to se mnou málem třísklo... takovou sumičku jsem na výplatnici ještě neměla...asi si ji nechám zarámovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:16
- Nahlásit
blanulinka1
Taky bych brala nějaké prémie...a čím vyšší, tím lepší....ale s důchodem mám těžce smůlu...tak hlavně mrňavce něco pořádného pořiď k vánocům
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:21
- Nahlásit
brut
zkus zažádat na sociálce o prémie
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 16:24
- Nahlásit
blanulinka1
Jo, to bych mohla. ...ale možná bych vánoce pak trávila v takovém pěkném baráčku se skotskými střiky..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:45
- Nahlásit
blanulinka1
zdar ségro!
zaprvé: NESER!!! (my prémie nedostali )
zadruhé, sice budeš mít saláma,ale stejně: nechtěl oby se ti jet s náma na buldočkovej sraz vv dubnu? (info podá sys)?? coo?
zatřetí: která hvězda to ankonec bude,už ste se rozhoddli (pro tu nejtmavší doufám? )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:33
- Nahlásit
brutno třeba by jsi dostala takovou pěknou "košilku" s dloooohejma rukávama a slušivej vypolstrovanej pokojíček jen pro sebe...bez kliky
Mar3
ty jo, já za to nemůžu Pokud je možno přijít se salámem mezi placatky...tak proč ne ...Pokud v tom termínu, co to budete mít vy, nebude zrovna náš firemní víkendový camp
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:51
- Nahlásit
Mar3
Marťule, měla jsem v plánu o tom Bláni napsat, ale až bude fakt jasný, kam se pojede...
blanulinka1
Blaňuli, termín je od 28.4 do 1.5.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:04
- Nahlásit
Mar3
si to vykecalo, to asik mělo být tajný ty jsi kokša
Syska
ok ok, dám si to do diáře
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:10
- Nahlásit
blanulinka1
Aj s Tomanem? Zdenda asi pojede taky...snad teda.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:13
- Nahlásit
Syska
hele tak to se mě zeptej až toho 28.4.07 jakmile budeme/budu na cestě... znáš ho lenocha lenivýho..."já tam nikoho neznám, co tam budu dělat..."
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:17
- Nahlásit
blanulinka1
no jenom si s půlkou nás seděla večer v knajpě,jinak nás vůbec nikoh neznáš (my setaky neznáme - budem tam dělat to samý) noa vzhledem k tomu,že už seto ví od září,tak to tajný není
tak kerá salámica teda vyhrála výběrový řízení k blaňulákovjem dom??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:19
- Nahlásit
blanulinka1
já tam nikoho neznám, co tam budu dělat
No zrovna v tomhle mám o Tebe fakt strach...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:31
- Nahlásit
Syska
to nee já...sim tě to Toman
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:43
- Nahlásit
Mar3
výběrové řízení bylo velmi složité, mělo 3 kola, 3 feny=3kola...V prvním kole´šlo zejména o vizuální stránku, bylo to nerozhodné červená/černá, na 3 místě čokoládová, poté proběhlo druhé kolo, to mělo za úkol zjistit počáteční psychickou vyrovnanost psíka, ale vzhledem k jejich věku to bylo neurčité, i když drobné charakterové rysy již byly patrné, v tomto případě se jevila jako favoritka hnědá, na druhém místě černá a na posledním červená, tím pádem bylo skóre téměř dorovnáno, ale favoritkou se stala černá...No a třetí, vyřazovací kolo proběhlo v duchu celkového dojmu...Bohužel, červená se zdála mírně jako "připosránek" , hnědá, čokoládová, jako drak a tlouštík se sklony k nadváze bohužel i v budoucnu, navíc u obou nebylo zřejmé, zda budou mít "vousy", což je podstatné u salámoidních jedinců...Favoritka, černá fenečka, se jeví jako velmi vyrovnaná povaha, hravá, ale i průbojná...osrstění, i postava velmi pěkná...navíc, i když to byla vůči ostaním podpásovka a bylo to unfér, použila metodu velmi blízkého tělesného kontaktu, když při vyslovení otázky"tak co budeš naše" odpověděla překrásným pohledem a oblíznutím nosní části mého xichtu, což ale, mohly udělat i osatní dvě a neudělaly Takže jasnou favoritkou je černá...Zítra to jdeme stvrdit "rukoudáním" a podrobným, již posledním průzkumem...ale nepředpokládám, že by jsme si 16. odvezli jinou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:45
- Nahlásit
Mar3
jo a navíc hnědá a červená měly kýlu...jsou po operaci...a je to dědičné...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:35
- Nahlásit
blanulinka1
notááák,to je super! moja favoritka (čistě podle 1 fotky) vyhrála!!! vidíš,jakej já májm odhad na psy?
máš další fotos?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:53
- Nahlásit
Mar3
mám, ale doma, a domů se dostanu ve čtvrt na osm a PC už zapínat nebudu... uvidím jak zítra, jestli nepůjdeme s Nels ven, to bych ti to po hokně poslala z domu, nebo pak v neděli, úplně fresh...ze soboty
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:37
- Nahlásit
blanulinka1
néééé? a cco budeš teda jinýho dělat s načatým večerem?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:39
- Nahlásit
padnu za vlast...100 zimně/jarných kilometrů po chodbách v jobu mi stačilo
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:54
- Nahlásit
blanulinka1
já už vím,jak budu bettince na srazu řikat! "salami"
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:56
- Nahlásit
to prosím nee...raději "los salamos" OK? No nic letím domů...pěkný večer...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:58
- Nahlásit
Mar3
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 19:13
- Nahlásit
blanulinka1