Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / brend ňů gvest bůk ANEB zbrusu nová kniha příchodů
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:43
- Nahlásit

blanulinka1
Do Bratislavy na koncert? A na jakej?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:39
- Nahlásit

Syska
ti asi nic neřekne...Sean Paul...jedinej koncert "v okolí"...ho taky mohli udělat v Pze a ne až v Blavě...

Mar3
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:51
- Nahlásit

blanulinka1
COŽE???? ty posloucháš toto,jo?

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:53
- Nahlásit

blanulinka1
Proč by mi jako Sean paul neměl co říkat, hm...estli se to čte šón pól, tak jo..
Akorát to teda taky moc neposlouchám...

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:07
- Nahlásit

holky nastíhám sledovat, mám moc práce o co tu jde?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:34
- Nahlásit

Mar3
rychlá reakce...Joo proč nee?
Syska
jj "Šón Pól" tak se to čte...ty jeho profláklý pecky sice nejsou až tak "košer", ale pořád lepší něž nějakej Eminem...ku-příkladu

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:49
- Nahlásit

Ale jo, proč ne...můj šálek kávy to zrovna sice není, ale poslouchat se to dá. Lepší, než když na celej byt řvou Rammsteini, to bych nejradši vyskočila z okna a úplně nejradši bych všechny ty CD Zdenyho vyházela do koše...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Tak jsem na chvíli zde......nezvládám, nestíhám.....a to dneska jedeme ještě na veterinu ( na očkování s Brutem i Denynkou a na kontrolu s kočkou).

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:59
- Nahlásit

ahoj lidi jsem tu a docela se bavím dneska s těma dobrmanama asi se snima roztrhl pytel či co

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 15:02
- Nahlásit

brut
Tak ať to dobře dopadne..

Já jsem tu taky, ale nějak jsme zapadli, blanulinka napsala jednu větu a už se neozvala, potfůrka...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

Syska
Děkuji, budu to potřebovat......asi nechám při té příležitosti Brutovi zkontrolovat tlapku...stále ještě chvílemi kulhá....to zase bude peněz

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 16:23
- Nahlásit

Petra
jj, dobrmani....tam bude ještě veselo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

Syska
potfůrka...no jo, když nám se v práci roztrh tento týden pytel s prací...konec roku, vánoce...mám pocit, že tu budu spát Za 14 dní máme firemní "Štědrý večer", akce hrc prc...hospoda zamluvená, DJ zamluvenej...jenže někdo musí vymyslet, nakouit a zabalit tombolu, dárky jsou naštěstí pro všechny stejný...ale tombola musí být pestrá, hodnotná, vtipná...Takže jsme s Věruš dosatly včera desítku na ruku a během hodiny jsme devítku stihly utratit, ten litr zůstal na prvni cenu...Musely jsme to stihnout vybrat za hodinu, jinak by jsme neměly odvoz a tahly by jsme se s tím z Tesca růčo...což nepřipadlo v úvahu...Takže jsme nastartovaly za pokladnama "bláznivou jízdu - sbal z regálu co jde a vejdi se do 9000" Ale nakonec jsme zjistily, že jsme koupily fakt pěkný a užitečný věci...takže to dopadlo dobře... PAk ještě odeslat milionpětsetitsíc PF...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:45
- Nahlásit

blanulinka1
To víš, předvánoční shon je i v podniku

Jinak já byla včera na tý veterině...Brut je oočkovaný a kulhání má k další ráně na tlapě. Blbec má říznutí pod kolenem.....takže opět límec, převazy a léčení.......cena zase litřík....asi se budeme do vánoc pást

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:47
- Nahlásit

brut
co jste mu chudáčkovi provedli, že se vám takhle mstí?

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:36
- Nahlásit

blanulinka1
My jemu? Nic...včera poprve v životě zdrhl tak, že nebyl k odvolání...trvalo mu dost dlouho, než se vrátil. Zdálo se mi, že trochu kulhal, když se vracel, ale pak už byl zase v pohodě. Doma začal opět kulhat. A protože jsme museli stejně na očkování, tak jsme přitom sfoukli i bolavou tlapu. Asi mně z něj jednou klepne.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 16:17
- Nahlásit

brut
já na vás, vlastně na nic soukromého, teď nějak nemám čas...děsněj blázinec...naštěstí mám od 18.12. dovolenou Huráááá já se tak těším až se s tím naším čoklíkem odreaguju od práce...To budou krásný "mimikovský" starosti

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:11
- Nahlásit

blanulinka1
Já vím, stačí, když budeme vědět, že ještě žiješ...a mrně už bude brzo u tebe

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

kamarádka mi před chvilkou poslala odkaz na jinou diskusi a protože se mi jeden příspěvek moc líbil, přečtěte si ho taky:

Jo, jo, Já jsem zase jako "prvovýrobce krmiv" mosel zaregistrovat svůj "výrobní provoz" podle EU. Protože vyrábím krmiva (seno a trochu obilí) pro zvířata, která jsou dle směrnice EU "určena k výrobě potravin", tak podléhém ( a vy všichni taky, jen o tom nevíte) povinné registraci u KZÚZ. Tak jsem jim napsal, že žádám o registraci výroby v tomto rozsahu:
- suchá stébla travin a jetelovin (seno)
- suchá stébla obilovin (sláma)
- suchá zrna obilovin
- drcení zrnin jednoduchým mechanizmem (šrotování)
a že:
"krmiva ukládám v určených prostorech farmy kde jsou zajištěna proti znehodnocení hlodavci a povětrnostními vlivy".
A dozvěděl jsem se, že jsem nesdělil "umístění provozovny výrobního provozu" a nenahlásil jako činnost "dopravu krmiv"
i odepsal jsem, že seno suším přímo na louce, takže adresa provozovny je "louka 500 metrů severozápadně od obce" a požádal jsem o laskavé dodatečné zaregistrování dopravy, a to:
1/ doprava krmiv pomocí dopravní techniky mechanické a pomocí systému pneumatické dopravy ( seno vozím z louky na vozíku a foukám na půdu fukarem)
2/ doprava krmiv pomocí jednoduché mechanizace (seno potom házím kozám do jeslí vidlema)
Teď čekám na rozhodnutí, že moje provozy byly podle práva EU zaregistrovány a že jsem oprávněn dávat kozám žrát. Rozhodnutí zatím nepřišlo, tak každý den kozám vysvětluji, že kvůli nim porušuju zákony a že mě nesmějí prásknout. Kdyby se někdo ptal, musí říct, že od nového roku nežraly ( ale že neměly hlad, jinak by to bylo zase týrání....)

Ivan

Mar3
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:35
- Nahlásit

Syska
blanulinka1
Lepší, než když na celej byt řvou Rammsteini

no tak to teda určitě není pravda

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:16
- Nahlásit

gabifi
Tak to opravdu nemá chybu....

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 07:18
- Nahlásit

brut
smíchu není nikdy dost

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 07:43
- Nahlásit

brut
gabifi
zdravíčko po ránku ... Znáte to...Vlkse nažere a koza zůstane celá ...Pokud ovšem koza bude mít seno, aby měl vlk co sežrat...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:58
- Nahlásit

zdravíčko, je tu někdo?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:29
- Nahlásit

blanulinka1
Nazdárek....jsem tu, v pondělí jsem byla v Praze a včera mně doma čekal krocan, takže jsem sem jen nakukovala v přestávkách. Dneska mám odpočinkový den

Hlásm, že se konečně o trochu zlepšila Brutovi tlapka.....už mu to po každé procházce neteče

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:31
- Nahlásit

brut
to je dobře, co to teda vlastně bylo? dlaší otevřená rána?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:33
- Nahlásit

brut
v práci blázinec...ani jsem se sem pořádně nedostala...jen tak na "jukandu" Co děláš v po. 18.12.? Nechceš se stavit po práci na kafčo..."skouknout" štěndo

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:39
- Nahlásit

blanulinka1
18.12. jsem v Praze a pak uvidím, musím se domluvit na Palmovce a se ségrou...to víš, že bych mrňouska ráda viděla, nějak to promyslím a dám vědět. Už víš, která holčička to bude?

Orry
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:55
- Nahlásit

brut
my si te taky "zamlouvame" na kukandu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:57
- Nahlásit

brut
ok, číslo máš, doma budu po poledni, v 10:00 musím být dole v Hloubětíně, tak počítám, i s nějakým vánočním nákupem, bych měla být kolem 13 - 14 doma Podle povahy to vypadá na tu nejtmavší. Ta krásná, červená, je takovej ustrašínek, straní se ostaních štěňátek, s lidma si taky moc hrát nechce...ta hněda zase děsnej drak...až moc, kouše, provokuje..., a taky ji moc chutná, je děsnej buřtík..takže se bude muset co se žrádýlka týče dost hlídat... Navíc ta červená s hnědou měly kýlu...No takže to vyšlo na tu "klasickou", je hodná, mazlivka ale ráda si i hraje, s ostatníma je kámoš, ale nedá se...Když jsem si ji prohlížela, tak ji ríkám:"tak co budeš naše?" a ona zvedla hlavičku, koukla na mě a oblízla mi nos tak to je jasný Tuto sobotu se jedu s Katkou domluvit co a jak...upřesnit to, ale jsem už rozhodnutá...více méně 100% No a další sobotu si ji už odvezeme domů....huráááááááááááááá

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání