Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / brend ňů gvest bůk ANEB zbrusu nová kniha příchodů
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

blanulinka1
týýýýjo! že to vydržíš! to čekání. Jábych už asi žrala prášky....

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 22:19
- Nahlásit

blanulinka1
To už ti uteče....za chvíli budeš mít prdelku doma
No vidíš...dyk z něj uděláš Náhlovskýho
to ani nemusím...on už jím snad i je

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:18 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar3
dyk co mám asik dělat...se ještě navíc "sebetýrám" tím, že tam pravidelně jezdíme jednou za 14 dní o víkendu a dvě hodinky si s nima hrajeme, pak se sbalíme a jedeme domů... No ale, vzhledem k tomu, že čekáme už od jara...tak to fakt ty cca 3týdny vydržím...Navíc za nima zase o víkendu jedeme
brut
Tohle už uteče, to jo...už je to jen pár dní (25, počítám-li dobře )
Ty určitě předčítáš Brutíkovi vetovský encyklopééédie s nemocma, aby si vybral na další den , že jo?

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:43
- Nahlásit

blanulinka1
no já sem nemohla vydržet ani tejden , proto čučím, že ty už od jara a vezete mu o víkednu i tu pidislepicu nebo tu až se nastěhuje k Vám?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Mar3
pidislepicu dostane až u nás co by jsi chtěla, bude to pidi dlouhá drštička, tak musí mít pidislepicu...dyk by tu velikou ani neutáhla . Jak poroste Bettinka, tak poroste slepica, a třeba z té slepice, bude jednou i prase! (myslím, že tato naše diskuze, pro neznalé, vydpadá skutečně normálně )

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:25
- Nahlásit

blanulinka1
Už jste vybrali mrňouska? Bude to jedináček nebo jedna z těch dalších tří?
Oni prodávají i pidislepice?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:31
- Nahlásit

brut
jasně, hlavně pidislepice Na výběr se chystáme tento víkend...už by měli být ve "stavu" kdy bude trochu poznat temperament... Ale stejně...bych je chtěla všechny

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:39
- Nahlásit

blanulinka1
Blanulinka1 totiž v letňanech koupila oooooohromnou hračku pro Bettinu slepicu, velkou asi tak 5 cm celekm - a žeprej to pro jezevčíka stačí (Berry takový polyká Bez kousání a taky není nijak extra velkej pes )
(no ale schválně sem m uteda nakonec koupila pidihračku taky - dyž aj Syska říkala,žeto používaj a uvidíme co von teda jako na to - dostane ju zejtra - k narozeninám )

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:42
- Nahlásit

Mar3
blanulinka1
Tak už tomu rozumím.....no, my by jsme museli mít maxislepici.....mini by se u nás ztratila hned

blanulinka1
Přeji dobrou ruku a oko při výběru......taky bych chtěla všechny prdelky

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:55
- Nahlásit

brut
no já myslím,že tagle malá slepica se aj u nich ztratí hned
blbý je,že dyž t ofotíš,tak nevíš,jak je to vělký - změť hraček,ale teď už chápu proč já dávám zahračky tisíce a někteří jenom řádově desetikoruny (my taky máme tak 30 cm hračky )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

Mar3
ccc, pidi hračku...nezapomeň, že ty už máš dospěláka , ale my si přivezeme mimi, takže musí mít mimi hračky...Tu velkou by tahala stylem: zapřít zadní nožky, chytnout slepicu do tlamky, zapřít přední nožky a vší silou couvat Počekj až vyroste, tak si z Berryho udělá lišku , páč jí řeknu, že si teta Mar3 dělala z její slepice prdel
brut
Jo jo, díky moc, snad to nebude žádný éro ale ani žádná puťka (jestli jen toho nechci moc )

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

blanulinka1
chceš
nám by pidislepice nevydržela ani když byl Brut maličký, ale Denynce by zůstala...ta už chudák nemá skoro žádné zuby

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:59 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

URLto je ta naše slepica, i když, ta naše má tak 10 cm.. brut
no jo, já vím Ale co je horší?Torpédko, nebo naprostej flegmouš? Pokud bude ničitelka, tak by zničila i velkou Máme pro ni už spoustu hraček, jak jsi viděla výbavičku, tak po Letňanech už je skoro plnej a to ještě dostane "věno" od chovatelky...tzn. druhej pelíšek, třetí obojek, druhý vodítko, hračky, žužlátka, granulky, dobrůtky... Ten pes bude mít tak bohatýho ježíška jako žádnej jinej

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

blanulinka1
já ti nevím....torpédko bude docela vyčerpávající, ale na druhou stranu flegmouš taky....asi bych volila torpédko ( ale to bude tím, že mám jedno torpédo doma)
U nás budou mít psi taky bohaté vánoce...dostanou od každýho něco, tak si představ, kolik mňamek, věcí a hraček budou pod stromkem mít......přijede totiž i ségra s Balinkou, takže budeme mít veselo

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:15
- Nahlásit

blanulinka1
brut
já bych taky volila torpédko Berry sice není,ale je pravda že u chovatelky byl štěně nejživější a nejzvědavější hnedka šek okusovat křeslo

blanulinka1
tak 10 cm,jo? tak to kecáš, maximálně 7 !!!
P.S. ty ráda pleteš???

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

Mar3
brut
jj torpédko taky raději než peciválka, ale posledně mi připadaly všechny stejný...i když Sněhurka byla trošku živější...mno uvidíme o víkendu, všechno se zatím mohlo změnit...
Mar3
no od kohoutku ke konci pařátků určitě jo, ale jak příjdu domů tak to přeměřím jo? Pletu, pletu, pátý přes devátý...ale zvládám i ponožky na 5ti jehlicích

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

blanulinka1
sněhurka je ta tmavá? já su pro tu tmavou (ale chtěla bych viděteště taky aktuálnější fotky )

vo tom pletení,ptám se kvuli třeba dečkám

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

Mar3
Práskačko...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:43
- Nahlásit

Mar3
ta červená...jedináček...Jasně, dečky , J9 nebudu do pelechu strkat kdoví jakou hadru Chtěla by jsi jednu pri Berrouše co? A co třeba svetřík pro Berryho...to by jsi uplést nechtěla?

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:58
- Nahlásit

Mar3
No Blaňule je na pletení expert, mám vod ní doma svetr, uháčkovaný plavky, a čepicu s šálou..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:00
- Nahlásit

Syska
jj jsem asi exot, ale baví mě to..."po večerech" u telky ale ono to skončí jak budeme mít Bettinku , to ji raději budu muchlovat, cvičit, hrát si s ní, nebo ji tahat po venku

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:04
- Nahlásit

blanulinka1
Jsem zvědavá, jestli bude do deště taková jak Tess. Absolutně se odmítá pohnout, jenom se vykoná potřebu a už maže dom. Včera pršelo dost, jak jsem venčila, tak jsem jí navlíkla obleček a stejně nechtěla jít, potřebovala by ještě nějakou kapucu na hlavu asi...

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:08
- Nahlásit

blanulinka1
tak to mi tu dečku upleť rychle-dyž sou na to jenom 3 tejdny uř

svetry aj bundy už máme

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:10
- Nahlásit

Syska
deštník...připínací...
Mar3
jako pro Berrouše od Ježďucha jo? a jak si ji představuješ?

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:13
- Nahlásit

blanulinka1
Hele, teď jsem si vzpomněla, když Tomovi rodiče byli proti, abyste si koupili psa, co VAši, jak reagovali?

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:14
- Nahlásit

blanulinka1
nevím, jaký děláš vzory ?

Syska
potřebovala by ještě nějakou kapucu na hlavu asi...
svetr s kapucou sme měli - přeci - stejně nahouby,nesroloval pod to ty svoje plachty

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

Mar3
Já vím, ale aby to nepromokalo, chápeš...to je hrozná háklivka! Zajímavý, že do vody vleze hned, ať je zima nebo teplo, ale jakmile prší, tak nejde...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:20
- Nahlásit

Mar3
si vyber kup vlnu jakou budeš chtít, pošli mi to poštou, za dva-tři dny to mám "sfouknutý"...a pošlu to zpět...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:22
- Nahlásit

Syska
naši? úplně v pohodě...ti se těší Mama by pořád chtěla "vnoučátko" tak jsem jí to splnila...
Mar3
norské samozřejmě Ne spíš jsem myslela tvar (ovál do pelíšku, čtverec...) vyplněný molitanem (jako podprdelník), barvu...

monika
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:26
- Nahlásit

blanulinka1
tak tuhle slepicu by moje holky ani neviděly

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 21 . 22 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání