| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 06:44
- Nahlásit
Čaute baby
Včera jsem se málem přizabila. Přišla jsem domů, Aša dostala hysterický záchvat a asi 30 minut štěkala, Buca skákala jak na gumě a měla taky radost. Tak jsem je šla vyvenčit v nových gatích, co jsem si koupila. Bylo už šero, najednou mám pod nohama bílé nemehlo a kácím se se k zemi. Marcel říkal, že jsem padala hrozně dlouho a pomalu, prý jsem se postupně poskládala Samozřejmě na sobě furt nové gatě, které už nově nevypadají. Koleno mám dodřené a bolavé. Navíc jsem ty gatě našla v jiném obchodě ve výprodeji za 180 Kč, za to bych měla troje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:00
- Nahlásit
Mucholabka
já už se naučila chodit venčit jen ve venčícím oblečení...takhle jsem skončila taky párkrát.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:14
- Nahlásit
Ahojte, včera se mi nechtělo se převlíkat po příchodu z práce z "hezkého" oblečení do "psího" a samozřejmě po procházce skončili gatě ve špíně. Tesinka měla rapla a skákavou, takže to nemohlo dopadnout jinak...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
Syska
jsi nepoučitelná...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
brut
no jo...jsme srostlý i na dálku Brno-Praha Ale je to super... Jen doufám, že tahleta naše hra "na pinkanou" už skočila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:39
- Nahlásit
blanulinka1
Zatím to vypadá, že bude pro nás všechny lepší, když vás dvě pohromadě nepotkáme....jste samá katastrofa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:50
- Nahlásit
brut
to je jedno jestli jsme dohromady nebo ne ono se nám to děje i přes různé vzdálenosti...Já jsem teď v Pze a Solvinka pořád v Brně ...No a zrovna ty...jsi taky tak trochu lepidlo na "příjemné" věci, se mi zdá (Tak proto jsi mi tu "padla do oka, že mi to nedošlo dřív... )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:55 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
blanulinka1
ajaj...takže teď už vím, že veškeré problémy u mně jsou způsobeny díky seznámení s tebou .....nestraš, já jsem sama lepidlo na problémy, ještě kdyby jste se k tomu přidaly vy dvě, tak z nich nevylezu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:03
- Nahlásit
brut
no jo...už jsi v tom...jsem si tě našly... ...no, třeba tahle "tragická trojice" přinese jen dobré..., že by se to jako vyrušilo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:04
- Nahlásit
brut
nebo do toho zatáhneme i pár dalších lidí...aby jsme se kamarádsky rozdělily...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:11
- Nahlásit
to all:
teď mi tu šéf donesl zajímavou nabídku, na rozvoz jídel po Praze...pro firmy různé akce jako mikrovlnky, nádobí apod. při určitých odběrech zdarma...ještě jsem to pořádně neprostudovala, ale nabízím odkaz...: http://www.tommyfood.cz/ třeba se to někomu, někdy šikne (zatím mají jen zkušební provoz)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:17
- Nahlásit
blanulinka1
dobrá, přijímám, ale pod podmínkou, že budeme naše "umění" šířit dál... , to aby nikdo nepřišel zkrátka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:20
- Nahlásit
blanulinka1
ten odkaz se mi líbí....škoda, že nejsem z Prahy, hned bych zkusila ochutnat. A receptíky u toho, to je úplná slast....asi budu využívat při hledání inspirace, co každý den k obědu. Díky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
brut
jasný..začněme hned příští pondělí (s tím "šířením")!!! Že je to dobrý? Se mi to celkem dost "pozdává" ještě musíme zkusit jak to funguje...asi si na čtvrtek něco objednáme Jsem zvědavá jaký to bude, kolik toho bude a tak... Provozuje to jeden náš klient, tak snad by nám nenabídl něco špatnýho...mno uvidíme, každopádně recepty jsou taky super...Jestli hledáš inspiraci, tak ještě zkus : URL a URL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:27
- Nahlásit
blanulinka1
až vyzkoušíte, tak dej vědět, zkusila bych je pak doporučit ségře.
Za odkazy díky, vařím ráda, občas mám pocit, že pořád všechno dokola a taky mám ráda změnu.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 07:32
- Nahlásit
brut
dej pak vědět co ti řekli na očním... musíš na ně takhle vyuklit bulvy...a bude to dobrý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
Syska
Mar3
tak tu na vás čekám, aby jsme mohly dohodnót co bude... V tu sobotu jsme se s Tomem chteli vydat k Unhošti kouknout na štěňata... kdyžtak si chvilku vystačíte bez nás dvou oni už budou mít skoro měsíc a půl a budou věhat a dělat bugr...tak si to chceme užít
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
Jak už jsem psala, my chcem vyrazit dopoledne, mrknout do centra a pak jet k vám. Kdyby jsi se tam s náma někde srazila, to by bylo supr ať pak nemusíme blódit... )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:01
- Nahlásit
blanulinka1
no, já mám f plánu: pátek - celej den někde venku se psama a Peťou, večer knajpa.....sobota: nějakj vejletse psama - už ve větším obsazení a večer hospa a neděle - výstava a abfahrt (nebo taky departure ) nach hause (to home)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:05 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar3
no já budu mít veselo už od středy, jelikož mi ve středu dorazí z Brna rodičové, v pátek je vyhodím na ulici, přijede Solvinka a ZDeny, večer zapaříme u nás, v sobotu ty štěnda asi a nějaká hospoda s váma...(co třeba Major Zeman u Václaváku? že by se to zamluvilo...) a v neděli výstava a pak padnu na držku a odporoučím se do věčných lovišť...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:07
- Nahlásit
blanulinka1
hm,tak asi tak......nevim - Ivča(buldočková) má na zbraslavi kámoše o má hospu-a tam nás pustí i se smečkou čoklů,takže to tam zarezervovala )
jo a ještě sem zapomněla: čtvrtek - venčení a knajpa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:08
- Nahlásit
Mar3
nejdřív musím zjistit, jak jsme na tom se Zbrasl. od nás
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
blanulinka1
můžeš mně říct,proč sis nekópila taky buldočka? s mohla jet s nama přelom duben/květen na coursingovej buldočkovej sraz (potřebuju sehnat 40 běhacích psů a zatím máme jenom 22 ks! a vo dalších už nevim )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:10
- Nahlásit
blanulinka1
no,ta ivča co je ze zbraslavi, má na taxíky volňásky z práe,takže prej 2 dá (nám a Vám ) takže se vod tam v pohodě dostanete
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:13
- Nahlásit
Mar3
ty vole, to je přes celou Prahu...autem sice půl hoďky, ale neš se tam dokodrcáme sockou tak bude večer...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:15
- Nahlásit
blanulinka1
o aco,šak do hospody se chodí večer,ne?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:16
- Nahlásit
blanulinka1
I to autem půl hoďky je docela síla...chtělo by to ňákej kompromis...zas ale fakt, kde by nás vzali se smečkou psů, že...
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:34
- Nahlásit
Mar3
Syska
blanulinka1
Co se to tady děje . Jsem si Vás našla .
Marťo já bydlím na Žižkově přece . To není na Prosek úplně daleko...teď nevím, jestli Syska neříkala Letňany...? To je o kousek dál no.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:40
- Nahlásit
petra06
katastrálně Letňany, skutečně Prosek Jsem si jistá, že je ještě čas najít nějakou zlatou střední
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:40
- Nahlásit
petra06
No tak asi Prosek no...já jen, že do těch Letňan to nebylo tak daleko...
|