| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:23
- Nahlásit
blanulinka1
No ale to je síla, 2. listopadu!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:15
- Nahlásit
Syska
no to je, ale nejhorší je ta změna oproti minulému týdnu...ty bylo skoro dvacet...a teď...taková zima...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:21
- Nahlásit
Mar3 Syska
co ten výlet v lednu na Vysočině? jak to s váma teda vypadá?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:03
- Nahlásit
Vždyť my jsme úplně zapadli!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
blanulinka1
no vypadá to se mnou tak, že jako asi jo (víš co , nebudu zatím říkat jo,páč by mi natuty do toho zas něco vlítlo) ale předběžne OK
Syska
jedete taky ne,dyž hory se vám posunuly,ne?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:18
- Nahlásit
Mar3
Hory se zase vrátily do původního termínu... A fakt netuším, spíš si myslím, že ne, protože nebudou po horách finance...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:51
- Nahlásit
Syska
aha, to je škoda ne? takže hory só furt vlednu?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 09:59
- Nahlásit
Mar3
Jo, hory jsou v lednu, 13 odjezd...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
blanulinka1
taky jsem tady.....včera jsem byla na výletě v Krušných horách. Brut šílel radostí ze sněhu....metal kozelce, skákal šipky...prostě bláznil. Lidi na něj koukali a chechtali se. Jeden pán se nás ptal, když zjistil odkud jsme, jestli jezdíme pravidelně kvůli psovi do hor, když tam napadne sníh. Ujistila jsem ho, že nikoliv, ale tím, že jsme na Dušičkách byli kousek odtamtud, tak jsme dopřáli psovi zábavu. Pán vrtěl hlavou a nechápal....
Jinak musím říct, že zima byla velká, hrozně foukalo a ty sněhový přeháňky taky nebyly nic moc......jen Brut nechtěl zpátky do auta
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 15:22
- Nahlásit
brut
nazdárek! ráda tě vidím Já byla dnes s "Nelsovejma" u nás v Letňanech na letišti na prochajdě, kosenka pěkná, hlavně ten vítr je studenej, ve stínu zůstával poprašek sněhu, ale jinak to hned tálo, sem tam namrzlej chodník...ale ustály jsme to bez ztráty "hvězdičky" Jinak teď je polojasno, zima, vítr, před chvilkou pěkná chumelenice...Večer bude svařáček...na zahřátí , když už mi přítul odjel zapíjet svobodu našeho kamaráda, takže mi "živočišné teplo" poskytně maximálně RR Bassin, pokud přijedou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:53
- Nahlásit
blanulinka1
Já tady mám od oběda veselo....přijela ségra s Balinkou, známás chaty se synem a do toho přivezl přítel svého synáčka. Zítra přijede další návštěva, takže peču, vařím, smažím a doufám, že po nájezdu všech zvířat čtyřnohých i dvounohých nebudu muset gruntovat barák
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:01
- Nahlásit
brut
si piš že budeš! Jako mourovatá budeš gruntovat Tohle ti jen tak asi neprojde TY tam máš snad nějakej denní stacionář či co? Můžeme taky přijet? Já, kamarádka a její přítel a Bassinek? aby jsi se nenudila... Jo jo...KOlegyně dneska letí na 3 týdny na Kanáry...na Vánoce a Silvestra pro změnu letí na 14 dní do Thajska...ch joooo já chci taky do teplých krajů...mě by stačilo prožít zase zimu v Portugalsku, ale chtěla bych tam mít všechny, co mi tenkrát chyběli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:28
- Nahlásit
blanulinka1
Klidně doražte, já jsem zvyklá. Když tady mám delší čas klid, začnu být protivná....teda to říká zbytek rodiny
Taky chci do tepla...já zimu nerada, ale Brut je v sedmém nebi. Dneska vůbec nechtěl domů, stále honil vločky po dvoře a taky lítal od vrátek ke dveřím a zpět.....samozřejmě s míčkem v tlamě
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:34
- Nahlásit
brut
neříkej dvakrát...Basťoch by Vám z toho udělal kůlničku na dříví J8 zimu ráda, ale jen v té "idealistické podobě" = dřevěná chaloupka, krb, svařáček, za okny sluníčko a diamantový snížek...ale ve městě? a ještě každej den vycházet ven do těch srač...a zimy hned po ránu...nic pro mě, díky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:20
- Nahlásit
blanulinka1
Tak mimo ségry návštěvy odjely. Měli jste taky dorazit, byla by legrace. Brut s Balčou tady pořádali závody v přetahování, kousání, vrčení, chňapání......vzájemně se přeskakovali, schazovali ze židle, okusovali si nohy, žďuchali do Denynky a lovili Sněhulku. Na procházce lítali jak torpéda, lovili myšky a snažili se nás povalit do bahna......prostě taková normální sobota. Zítra nám holky odjedou, tak bude doma trochu klidu....snad
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:57
- Nahlásit
brut
co je to klid? a jak to vypadá? já už si to nepamatuju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 22:19
- Nahlásit
monika
Já taky ne. Dneska jsme odvezli ségru s Balinkou a hned jsme navštívili veta. Brut si od pátku vylizoval místo mezi prstama na zadní noze...tak jsem mu koupala nohu v hypermanganu, řepíku, mazala mastí....pořád žádný výsledek.... tak jsme se rozhodli jet, pro jistotu.No a výsledek? Někde si opět odřízl kousek masa, pak si to vylízáním podebral...
Packu má zamotanou a v úterý jedeme na kontrolu
Kočka má nějaký ekzém na tlamičce, zánět spojivek...prostě paráda
blanulinka1
Oko zlepšeno, tak snad zítra dorazím do hospůdky. Ještě uvidím, jak na tom bude Brutova tlapka.
Od rána budu v Praze ve Vysočanech.Vůbec se mi ale nikam nechce
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 07:44
- Nahlásit
brut
tak se večer uvidíme pokecáme...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:26
- Nahlásit
Ahoj lidi po nemoci sem tu, jak se Všichni máte????
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:35
- Nahlásit
Petra
no nazdar, že se taky ukážeš !!! já si říkala co tě sežralo
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:37
- Nahlásit
blanulinka1
ahooj ale celá rodina jsme měly hnusnou angínu fuj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:39
- Nahlásit
Petra
musím se pochlubit, včera jsme se byly podruhé podívat na štěňátka, už to nejsou krtečci, už vypadají jako opravdičký psové ....no ty zadní nožky je sem tam ještě zradí..., ale je jim teprve měsíc..."Starší bráchové" jsou o 14 dní starší...ti už lítají jako torpédka Byla to včera zase legrace
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:41 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Petra
fůůůůj tak to je hnus...musím zaklepat na dřevo "ťuk ťuk ťuk", že se mi nemoci a kupodivu i úrazy poslední dobou vyhýbají ...už nikam nepadám...nelítám ze schodů bradu dolů...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:44
- Nahlásit
blanulinka1
počkej počkej ty si někdy spadla bradou napřed??
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:45 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Petra
jo, ale schytalo to nakonec víc čelo...a o mramor to fakt bolí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:51 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Petra
to jsem tak šla po schodech, můj přítel "galantně" za mnou... No a najednou mi podklouzl podpatek jak to bylo mokrý ten mramor...tak já letěla asi 7 nebo 8 schodů...a na konci jsem si dala čelo, že to zadunělo... Nebo jsem se jednou propadla dvěřma do sklepa S taťkou jsem stavěli naší ovčandě (ať je jí za duhovým mostem krásně) boudu...a vstup do sklepa jsme zakryli dveřma, jako aby tam náhodou někdo nespadl...Jenže ty starý dveře měli asi tak sto let a zažily 5 generací červotočů tak jsem na ně šlápla...a jedna noha byla ve sklepě a druhá na dvorku...Já jsem na pády děsnej exot...až tu bude Syska tak se jí zeptej...Jak jsme jako malý běžely u nás na zahradě ze schodů...a já pro změnu zase plachtila...nebo jsem na jejich skládačce nemohla zabrzdit a sejmula jsem pár boroviček ....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:02
- Nahlásit
blanulinka1
co si vyváděla to si se klouzala po schodech neba si tak dobře uklízela koupelnu Prontem ?? a co je tu nového
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:03
- Nahlásit
tak si mě z odpovědí předeběhla
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:07
- Nahlásit
vůbec tady nevidí Petl a Pama chodí sem???
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:18
- Nahlásit
Petra
nee, neviděla jsem je...
|