| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:41
- Nahlásit
Syska
Mar3
no právě a představa toho, že se dvě hodiny budu kodrcat z a do Unoště a pak ještě na Zbraslav, tak to mě fakt nebere bysmě si s Tomem té socky užili až moc
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:48
- Nahlásit
blanulinka1
Tak to je z Palmovky busem? Jestli jo, tak na Palmovku se dá dycky nějak dostat...
Tam je právě problém s těma hafama, na té Zbraslavi, by to bylo u těch Ivčiných známých, tak by nedělali problémy, psi by mohli být puštění a tak... Kdybych měla Géčko celý večer držet na vodítku, tak nevím, nevím...
Ty bys o něčem věděla?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
petra06
jj busem z Palmovky, nebo Vysočanské, popř. Ládví Zkusím se poptat, vím o jedné knajpě, ale ta je ve Vinoři, ale nebudu di vymrčovat jen na tu Zbraslav bych to s účastí mou a toho mýho neviděla růžově... Však to nemusí být na Proseku, jde mi jen o to aby to nebylo přes celou Prahu..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
petra06
teď mě tak napdlo, co U Radegasta na Zahradním městě? Vím, že tam "pražáci" děljí "pokec večery" takže se psama je to tam v pohodě...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
blanulinka1
To je ta knajpina, jak se tam schází isdpch atd...? Je to předpokládám blíž než na Zbraslav..od vás...
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
blanulinka1
Hm, s tou Vinoří bychom si asi nepomohli... Na Zahraďáku se nevyznám, takže nevím... Tys tam byla?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:41
- Nahlásit
petra06
Syska
ještě jsem tam nebyla, ale v pondělí je sraz, tak se tam rovnou zeptám...ok? Od nás je to přímo busem cca 25 minut...takže kousek...Ta Vinoř je z ruky, to je mi jasný
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:42
- Nahlásit
brut
tak jsem si na zítřek objednaly oběd, těstoviny s brokolkou a zeleninovej salát, tak zítra podám report, jaký to mají
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:43
- Nahlásit
blanulinka1
Jaká je to zastávka? Podívám se, jak bychom se tam dopravovali my...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:44
- Nahlásit
petra06
zahradní město
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:45
- Nahlásit
petra06
URL
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
26 z Lipanské cca 25 min
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
koukám, že je to taky celkem kousek...co?
tady jsou zastávky URL té 26
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
blanulinka1
Tam jede 26? Tak to hlasuju pro ! To bychom ani nemuseli přestupovat a tak a možná tam pojede i něco nočního...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:00
- Nahlásit
petra06
no my to právě máme taky bez přestupu tak to je super!!! Teď jsem se ptala na "hlášení rozhlasu" jak to tam chodí se psama...tak doufám, že někdo odpoví...kdyžtak tam hned v pondělí zamluvím ok?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:14
- Nahlásit
blanulinka1
Zítra budu čekat na info, sice si to přečtu až večer, ale to nevadí...jsem zvědavá
Jinak podávám zprávu od očního.....oparů je 6, zánět spojivek v obou očích.....vzhledem k tomu, že už jsem tohle měla jednou, tak se mi nejspíš čas od času objeví tenhle hnus znovu. Moc pěkná představa. Teď vypadám jako mimozemšťan...jedno oko plné hnisu a zarudlé, druhé oko plné oparů, oteklé, zarudlé....vážně pohled k popukání..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:20
- Nahlásit
brut
jak jsem řekla, jsi fakt smolař...to sem ještě neviděla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:47
- Nahlásit
blanulinka1
Počkej, až mně uvidíš na živo.....
To není o smůle, ale o problémech s imunitou a celkově se zdravím...a těch mám fakt víc než je zdrávo...ale už jsem si zvykla za ty roky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:59
- Nahlásit
brut
no zvykla...spíš co naděláš, že jo... (už jsem doma hurááá, jsem se dneska v práci pěkně vytočila, a ne jednou grrr)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 17:08
- Nahlásit
blanulinka1
no asi tak nějak...on si člověk opravdu zvykne snad na všechno. Čím jsi se tam moc vytočila? Zase nějaká srážka s blbcem?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:26
- Nahlásit
brutteď jsem byla za Nelsem JJ srážka s blbce, a kdyby jen s jedním dnešek byl fakt dobře vytáčecí...asi nějaký érekce na slunci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:45
- Nahlásit
blanulinka1
Já se pro změnu pobavila v autobusu, když jsem jela na oční. Seděla jsem...jak taky jinak ( s berlema a opuchlým okem). Přistoupila bába, plné ruce tašek a hned ke mně a vykřikuje: " děvenko, že by jsi se zvedla? Já jsem stará osoba, tebe doma neučili slušnému chování?"
Široko daleko neseděl nikdo mladší 45 let, jen já. Berle neviděla a ječela dál. Nejdřív jsem dělala hluchou a blbou, ale když do mně začala šťouchat, tak jsem se slušně zeptala, proč to dělá. To jsi měla vidět, jak vřískala, hned se obracela k lidem okolo. Jenže většina nastupovala se mnou a tak věděli, že chodím o berlích a mlčeli.
Bába ječela dál tak moc, že se začal otáčet i řidič. Já se vážně bavila. Na další zastávce ( a že máme pěkně dlouhý ) jsem teda začala vstávat se slovy:" když jinak nedáte, tak já vás pustím sednout, ale můžete mi říct, jestli máte průkazku ZTP jako já?"
Přitom jsem vzala berle a začala vstávat....musím říct, že jsem dlouho neviděla tak protažený ksicht a jak rychle zaplula do zadní části ....to byla paráda. Nejlepší na tom bylo, že jí lidi málem sežrali....prý na nákupy můžete, plný tašky vláčíte a stát ne, to je teda síla.....
Fakt paráda........
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:55
- Nahlásit
brut
no jo, tyhle vřískací "duchny"...dobíhat busy a šlainy, to jo...ale jakmile vlezou do mhd tak jsou najednou na infarkt...Jednou mě vytočil jeden dědula, co trval na"svém" místě v tramavji i když byla poloprázdná...prostě jsem mu zasedla"jeho" místo (ani nebylo ztpéčkový)!!! to byl taky povyk...lidi se taky tenkrát dívali... nakonec když viděl, že prostě má smůlu, fakt jsem se od něj nenechala vybuzerovat, tak si sedl jinam, ale jestli jim to stojí za to...Pevně doufám, že taková nikdy nebudu, to se raději nechám někde v lese odstřelit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:56
- Nahlásit
brut
a fakt nepatřím k lidem co sedí a nepustí babku nebo dědka, nebo nepomůžou s kočárem apod. ,ale tenhle dědek...no proč bych ho nechala sednout, když tam bylo sicen volných planá pr...šalina
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:59
- Nahlásit
brut
No nic, jdu si ten vztek vybít na aerobic...snad tam Věrka dnes přidá nějaký kick-box kopy Ptřebovala bych spíš do ringu s tou "rozvášněnou náladou"...I když canisterapie s Nelsem mě trochu uklidnila...co já se budu kvůli magorům rozčilovat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:27
- Nahlásit
blanulinka1
Já už se nerozčiluju...na blbce narazím skoro všude, to bych se musela zbláznit. Beru to s humorem....a tím zřejmě hysterky točím ještě víc. Já se průkazkou téměř nikdy neoháním ( max. revizorovi v MHDčku a ten mně co mám ZTPčko ještě nestavěl nebo při placení ve vlaku a autobusu ), ale těmhle "nemocným" důchodcům to dělám naschvál......já ti mám historek, že bych mohla sepsat knihu...ale skoro všechny se sobě podobají, tak to nemá smysl.
Doufám, že už je ti líp....pomazlení s pejsou a pohyb dělá svý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:24
- Nahlásit
brut
tak teď už mám 100% vybitou energii jj pejsek a pohyb = víte co mi všichni můžete?! jdu si dát sprchu a šup do kanafasu... jsem totálně utahaná...ale je mi prima
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:33
- Nahlásit
blanulinka1
Tak to jsem ráda dobrou noc...zítra tu budu až večer. Jedeme na hřbitov a na velikou psí procházku...už se moc těšíme ( teda já míň, přece jen půjdu zabalená jak Marfuša)
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:06
- Nahlásit
Čau lidi, hlásím, jsem tu...
Normálně, v Brně kalamita! Náledí jak prase aji sněhu trošku napadlo! Do práce jsem přišla asi o půl hodiny pozděj a to jsme ještě šli tři zastávky pěšky, protože se nedalo sjet z takovýho kopečka. Já jsem si dneska vyrazila v kozačkách na podpatku, no prostě paráda...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 09:07 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Syska
heh šikulko no my jsme měli na ptačí budce asi 3 vločky sněhu takže taky padal
|