| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:58
- Nahlásit
blanulinka1
Docela se ale divím, že to nechává spravovat. Asi už se na tu hrůzu sám nemohl dívat...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:09
- Nahlásit
Syska
hehe...nebo mu došlo z památkového ústavu, že to má dát do kupy nebo z toho udělají státem chráněnou zříceninu a vystěhují mu nájemníky..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:28
- Nahlásit
Syska
frčíííím,ty už taky končíš co? tak třeba zítra ahooooj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:27
- Nahlásit
je tu už někdo?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:30
- Nahlásit
blanulinka1
jaaaaaa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:39
- Nahlásit
Orry
no huráááá, já úlně zapoměla že děcka mají prázdniny...proto je tu tak vymyteno...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:42
- Nahlásit
blanulinka1
no to se teda maj taky bych naky brala...ale uz je patek, tak se to nejak prezije
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 07:51
- Nahlásit
Orry
no jo "smradi" ...mi přijde, že mají ty prázdniny pořád... a my nic...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:23
- Nahlásit
blanulinka1
ale zase se musej ucit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:28
- Nahlásit
Orry
a my jsme copak nemuseli? ale zase ei ještě pamatuju občas nějaký uhlený nebo chřipokový volna
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:30
- Nahlásit
blanulinka1
museli..ale ted ne a pokud se neco noveho ucim v praci..tak mi za to prece plati ne??
my meli chripkovy...a pak studijni volno kvuli nejaky koferenci EU
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:36
- Nahlásit
Orry
jo taaak, no to jo, si to už nedovedu představit, že bych se měla učit dobrovlně osm hodin v kuse ...kdy bych pak byla na netu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:43
- Nahlásit
blanulinka1
no prave a navic prace slechti
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:45
- Nahlásit
Orry
jasný práce šlechtí...a internet ještě víc...zejména v pracovní době... No řekni, kdo na to má mít doma čas...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
blanulinka1
jak ja ti rozumim
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:53
- Nahlásit
Orry
kdyby tak naši šéfové věděli... bysme mohli leda tak vysílat kouřový signály nebo založit nějakou psí komunu uprostřed lesů se samozásobováním...bo bysme všichny dostali padáky...(rozhodně ne zlatý ...)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:07
- Nahlásit
blanulinka1
no ty kourovy signaly by byly bezva..uz se vidim jak v kanclu rozdelavam ohynek a sefovi vysvetluju ze kdyz mi vyplnul net tak musim s czpsem komunikovat takhle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:11
- Nahlásit
Já jsem tu taky.....a byla jsem i včera, ale jen chvílema. Dneska taky budu odbíhat. Děti mají prázdniny, tak musím věnovat chvilky i jim.
Já nemám šéfa, takže můžu být na netu jak dlouho chci...to je výhoda a kouřový signály máme taky, vždycky když zatopíme...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
brut
ahoj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:36
- Nahlásit
Orry
hehe no to by měl radost no my ty kouřový signály vysílali onehdy z garáží, ale hasičům se to nelíbilo...
brut
no jo dětičky...máme plynový topení...to je vidět jen ve veliké kose a jen kousek od domova
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 10:42
- Nahlásit
Orry
blanulinka1
My máme taky plynový topení, ale občas si přitápíme kamnama. Máme dádi ten hukot z nich a taky je to jiné teplíčko......
Dětičky jsou naštěstí už velký, ale stejně jim musím alespoň trochu péče věnovat ( o to rychleji zmizí ve svých pokojích a já mám klid )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
brut
jo jo, to na mě taky fungovla, čím víc o mě byl doma zájem, tím míň jsem byla vidět...tak už vím proč to bylo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 07:50
- Nahlásit
Tak nevím, asi se Syskou nejsme zrovna normální...Známe se už od našich 3 let...takže je to 23 let...dost dlouhá doba, nedá se říct, že jsme nej...kamarádky, už je to něco víc...Syska je pro mě rodina troufám si říct, že i víc než jen třeba sourozenec...nejen pro to, že se můj bratr zrovna nevyvedl a dělá rodině problémy, ale prostě proto, že takovej vztah jakej máme se Syskou je pro mě prostě úplný maximum...Ale zpátky k té normálnosti...jak už jsem tu minulý týden psala, hořel nám barák, tedy, podzemní garáže pod barákem...Kdo viděl včera tv noviny, ví, že se v Brně zřítilo lešení...to byl Sysky barák... Sedmá třída, vykloubený kolen, zpřetrhané vazy...Syska zanedlouho také...JIndy si Syska obrazila loket...a já, za pár dní taky...POdobné osobní problémy...jediná vyjímka je, že Syska už je vdaná...Ale jak to tak vyapdá, to pro nás není "krizovka" , jinak by jsme na tom byly s tím vdáváním stejně... Ale jinak jsem fakt normální...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 07:59
- Nahlásit
blanulinka1
Syska je pro mě rodina
ÓÓÓ...děkuji...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 08:01
- Nahlásit
Syska
nedělej, stejně to víš už jak dlouho... A hele, zavři se raději někam, kde se ti nic nestane...teď je řada na tobě...a pak to stejné schytám zase já ... Trochu mi to připomíná jeden hnusnej film....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 08:56
- Nahlásit
kde jste kdo?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 13:57
- Nahlásit
Syska
Solvinko jsi tu?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 14:39
- Nahlásit
blanulinka1
Po celým dni až teď...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 16:00
- Nahlásit
Syska
a teď už jsi doma...Jsem tu dnes dýl, Věrča má dnes dovču, tak tu "přesčasuju"... A navíc mi dnes mají dovézt tu lednici, ohlášení byly na čas mezi 18-20...no a v 15 mi volali jestli náhodou nejsem doma, že jsou na Proseku a že by se JIM to hodilo...no mě teda neee. Tak jsem jim řekla, že končím v práci před půl patou, a prej...No jo to vám bude trvat aspoň hodinu domů co? Drzí jak vopice fakt... Dám tu nemalý peníze za lednici a ještě budou držkovat?...chjo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
Jsem zde ...ale až teď. Zítra budu už od rána
blanulinka1
Syska
Jedna duše...jedno tělo.....
Hlavně si dávejte pozor....přece jen se v mnoha případech "opičit" není úplně nejlepší
|