| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 09:28
- Nahlásit
Mirek
Děkuju za pochopení... Občas bohužel pišu rychlejc než přemýšlím.
Puberta je období, kdy city (nebo emoce) dělaj přesčas a mozek má volno.
|
Mirek
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 09:35
- Nahlásit
Neni zač,možná že jsem taky ještě pořád jen puberťák,ale to,co tu předvádějí ostatní je i podle mně jen demonstrace neohleduplnosti.I když zodpovědně vychovali svý hafany tak,aby košík nosit nemuseli,jejich styl projevu je dokonale nadutej.
V žádným případě nechci tvrdit,že koš všechno řeší.A taky mně napadá jedna věc.Já svýmu psovi koš nedám právě pro to že jsem línej mu ho dát a ne naopak,jak kdosi tvrdil,že dát psovi koš je lenost vychovat ho bezproblémově
Ne,vážně,vážím si jich,vim že toho určitě se psy moc dokázali,ale uplně je vidim Rudý vzteky,že jen oni maj parvdu.A v podstatě maj,jen jsou moc zahleděný do sebe.
A je to dobře,jen buďte,nikdo jinej na vás taky nebere ohledy.To je život..
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 09:41
- Nahlásit
Mirek
konečně moudrá řeč na kterou se dá i reagovat.Ale mám jedno doplnění:Nelze všemu co se píše na netu věřit.PC snese hodně a někdy skutek utek
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 09:47
- Nahlásit
Mirek
Nechceš mi dělat tiskovýho mluvčího?
|
Denisa
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 11:42
- Nahlásit
Koukám, že agituješ i na mujpes, nic ve zlým, nejseš z Brna? Tady je taková vyhláška. No podle mě se tu i dost dodržuje nemyslíš? Já nemám pocit, že by tu běhali psi navolno bez koše, potkáváme takový co buď mají koš a jsou navolno, nebo jsou bez koše na vodítku, občas i na vodítku s košem. Nepočítám samozřejmě výběhy psí, louky a les za Brnem... tam potkáváme psi navolno a bez košů. Já to teda v Brně nevidím nijak tragicky, mně přijde, že se to tu dost dodržuje, vyjímky jsou a vždycky budou, ale fakt mi to tu přijde, že lidi vyhlášku dodržují. Já například se psicí chodím jen tam kde jsou výběhy a za Brno, jinak ji převádím na vodítku a koš v MHD samozřejmě.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 11:56
- Nahlásit
Denisa
Na mým psovi začli jiní...
Jinak v místech, kde se pohybuju já - Žabovřesky, Kohoutovice, Slatina - potkáš psa na volno s košem jen hooodně zřídka, ale jsou tady i takoví, ne že ne, ale je jich pořád docela málo. Tady u nás, kde bydlím je fakt,že hodně lidí má nezvládnutý psy na vodítku, ale to hlavně proto, že kolem našeho baráku je dost silnic a kdyby takovýho psa pustili, tak těžko řict, jakou by měl šanci na přežití. Takže jo.. Najdou se tu lidi, kteří psa bez vodítka s košem maji, najdou se tu lidi se psama na vodítkách a s košem (většinou psi, kteří nemají rádi ostatní psy, ale feny berou v pohdoě), ale je jich pořád hodně málo. Kdyby ti stejní lidi bydleli někde na sídlišti, tak myslím, že psů bez vodítka a bez košů je tady minimálně dvakrát tolik než ted... :-/
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 11:57
- Nahlásit
Mirek 09:24:55
hezky prispevek, ale bojim se, ze si Eimy trochu moc idealizujes - v tvem podani s ni zcela souhlasim, ale uz nemohu souhlasit s jejim prohlasenim, ze pes bez kosiku = nezodpovedny majitel ... pripadne do absurdnosti dovedene vykriky, ze ji tu vsichni osocuji, ze je nezodpovedna, protoze pouziva kosik asi začnu vodit psici taky bez koše, abych ve vašich očích nebyla nezodpovědná osoba s nesocializovaným psem
tohle je klasicka ukazka agrese submisivitou, zcela stejna kategorie jako kdyz babicky rikaji vnouckum "kdyz nechces papat jogurt tak ja teda uz radeji umru abych te neobtezovala"
mozna je Eimy opravdu jen v obdobi, kdy si plete pojmy s dojmy, ale proc to mame odnaset my ? konkretne mam na mysli urazky typu "tupe stado" a podobne
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:06
- Nahlásit
Locco
urazky typu "tupe stado" a podobne
Většina lidí taková je, nechají se ovlivnit reklamou, to, co vypadá líp, tak to je automaticky lepší atd. Já jsem taková v určitých věcech taky... Nebo ty se ovlivnit v ničem nenecháš?
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:16
- Nahlásit
Eimy
uklidnujici reci tohoto "typu" si klidne zkousej na nejake tupe stado - rekl, bych ze tvuj problem v tehle diskusi je, ze jsi tu narazila spise na skupinu individualit s pevnymi nazory, ktere se shodou okolnosti shoduji - nebo myslis, ze mi dokazes uvest nekoho ze zde prispivajicich, u koho si myslis, ze by se nechal nekym jinym zvyklat v nazoru, ktery tu prezentoval ?
ocividne ses nechala ovlivnit nekym (mozna skupinou) s libivym nazorem na kosik, napasovala sis to na jednu bazlive agresivni fenku (nejak se ti rozchazi tvrzeni, ze by nekousla a ze je nervozni az do obranne reakce) a mas v tom jasno - klapky na ocich a kdo tvrdi neco jineho je nepritel
s tim utikej treba do diskusi v Blesku a podobne
PS.: ano mas pravdu, pred takovymi deseti, patnacti lety jsem ti byl v mnohem podobny
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:32
- Nahlásit
Locco
Agresivní reakce neměla nikdy ;) To si asi s někým pleteš. Tu nervozitu se mi podařilo odstranit. Jenže tomu stejně nikomu neuvěři, protože v očí většiny tady jsem puberťák, který má nulový zkušenosti ;)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:33
- Nahlásit
Locco
Jinak žádná skupina mě k nošení košíku nepřispěla, jestli považuješ jednoho psa, kterej nosil koš, a jeho majitelku, který jsem znala za skupinu, tak budiž... Jinak jsem byla mezi prvníma tady, kdo začal psovi na ulici košík dávat. ;)
|
Mirek
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 12:52
- Nahlásit
Locco
Já nevim,ale snad z týhle pozice,ktero jsi zaujal se stavíš na její rovinu.
Právě že v to osočování jste to tu zvrhli vy.Řeči typu jsi hloupá puberťačka co má myšlení mimo můj rámec chápání.
Už to prostě neřeště,možná že to je "malá" holka,kterou jste svým většinovým ne moc přátelským názorem zahnali do kouta.Mně přijde,že se jen snažila vám trpělivě vysvětlit,o co jí jde,na což byla osočena,že omílá furt to samý dokola.Tvrdý řeči nebyly z její strany,když pominu to stádo tupejch ovcí.Možná že jen čtu taky špatně.
Uplně se tu v tom ztratila podstata fóra.
Navíc mně přijde jako dost ubohý argumentovat tím,že když má agresivní pes koš a napadne jinýho,tím košem ho utluče,zatímco bez koše by ho "jen" kousnul.Lidi,proboha,probuďte se,to snad nemyslíte vážně
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 13:59
- Nahlásit
Mirek
taky si myslím,že je to tu většinou o emocích nežli o pejskařině.Je fakt jestli je Eimy(asi ano) nějaký mládě,tak by jí člověk měl brát tak jak je.Ona s toho vyroste tak jako i my z toho vyrostli.A tady jsem si myslela že se tu budou řešit věci týkající se psích problémů a výcviku a někdy jsem rozčarovaná a jindy je to groteska.Tak se vraťme ke psům protože každý majitel psa,který chce někam svého psa dovést ve výcviku(třeba jen poslušnost) tak musí byt obrněný trpělivostí a rozvážností a snažit se své emoce udržet na uzdě, tak se to snažte používat i na netu,třeba to potom bude v praxi při výcviku psa jednodušší pro vás i pro psa a všechny kteří vám s výcvikem pomáhají
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:14
- Nahlásit
Mirek
Rudý vzteky,že jen oni maj parvdu.A v podstatě maj,jen jsou moc zahleděný do sebe.
Hochu, tak málo nás znáš a tak hodně víš?
stremka
taky jsem rozčarovaná, ale je mi líto, každá akce plodí reakci, a trpělivosti mám za tři, to mi věř.
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:42
- Nahlásit
Ebony
ty proboha bys měla být úplně nad věcí,možná bych se takle rozčilovala na cvičáku,kde by mi šlo o jedince,kterému vidím do očí,ale na netu?Nebo ty tu dívčinu znáš.Já myslím že ne.Vždyt víš,že v životě jde o 2 věci a tady to to je ta druhá.A určitě nepatříš do skupiny lidí,kterým doporučuji jak se mají navzájem vychovávat(i když to tak možná vypadá),protože vím,že jsi dloholetá kynoložka,která už něco o psech ví.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:47
- Nahlásit
stremka
no vidíš a někdy vím úplný h.....
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 14:59
- Nahlásit
Ebony
ale to snad každý něco neví.A kdo tvrdí,že má na všechno správnou odpověď tak vím že kecá a podle toho se zařídím.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 15:45
- Nahlásit
Jen mě tak napadlo, když mě tady všichni hodnotí, tak vám sem kopnu, co o mě jednou prohlásil muj kamarád
Na to jak seeš mladá,tak si dozrála moc brzo,u tebe se promítaj záchvěvy dospělýho s typickým pubertálním mozkem,no popřípadě oboje zaráz a to je dost velkej problém pak si nezvladatelnej živel.Tím se značně odlišuješ od holek tvýho věku
Asi na tom něco bude
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:16
- Nahlásit
stremka
tak jsem se taky mirne zastydel, cim se tu bavim ... no jo, ale pak jsem si precetl jeji dalsi prispevek
uznej, ze u tohohle se nesmat je skoro stejne slozite, jako zustat vazny, kdyz vidim jak se tomu nasemu knikovi zatim pri behu motaji nozicky .. nebo kdyz se postavi pred spiciho mastina a zacne ho vystekavat do hry
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:20
- Nahlásit
a kdyz uz jsme u tech citatu z mladi, taky mam jeden hluboko vpaleny do pameti - kdysi po ranu na jedne koncici akci si ke prisedla jedna velmi zvlastni divcina ze tridy a povida:
víš Péťo, ty jsi hodný kluk .... ... voni lidi, když říkaj hodnej, tak myslej blbej ... ... ale ty ne, ty jsi hodnej
a taky jsem s tim dokazal vyrust takze Eimy preji hodne stesti, vice psu a vyssi cile nez zcela abstraktni
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:25 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Locco
Jsi mě pobavil.
A mimochodem - "stařešiny" (to už počítám i sebe!) - neberte mládí iluze! Ty musí odejít samy a dobrovolně, jinak se to patologicky zvrátí v mezigenerační krizi! A nekecejte, že vám je tolik let, to až "život" vás naučil být realisty-skeptiky a v podstatě vás ochudil
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:29
- Nahlásit
Locco
Děkuju za přání.
Ono já vim, že je někdy těžký se mnou vyjít, hold asi každej má něco
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 16:31
- Nahlásit
Locco
Tak to nemá chybu!!!!!!
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2005 18:23
- Nahlásit
Já jen přidám,že mám z poslední doby zkušenosti jen pozitivní.Jsem taky naočkovaná médii a v každém člověku vidím skoro potencionálního zabíječe psů.a zjištuji,že to tak vůbec není a lidi jsou normální,alespon většina.
|
haha
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 18:44
- Nahlásit
já vám přidám dnešní příběh z procházky kdy se na nás zrovna vrhnul německej ovčák bez koše ,byl venku z nějakejma dětma a paní , běhal si jen tak na volno , mí psi na něj byli čtyři takže ho Brit pěkně zvalchoval i když sám koš měl ale nechtěla bych bejt v kůži někoho z menším pejskem protože ta baba by na něj v žádným případě nestačila . Takže i když já tady propaguju nošení košů u psů pořád budou mezi lidma nezodpovědný hovada kterým budou lítat na volno agresivní a neposlušní psi bez košů.
|