Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak při pátku
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 153 . 154 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 10:52
- Nahlásit

Chirurg nad rentgenovým snímkem: Ale ale, klíční kost polámána, dvě žebra naštípnuta, ramenní kloub mimo - no nic, s Photoshopem to bude hračka spravit.

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:31
- Nahlásit

Lesanka
Jo, to máš pravdu, já 3x a teď mám taky úúúžasnýho pesana. Sice jsem chtěla po srnčí ratlici a dvou dobrmanech, které jsem zdědila na dožití (od 5 do 11 let), zrzavou ženskou, velikost něco mezi těmi dvěmi plemeny, ale nakonec mám chlapa - německého pinče v barvě dobrmana. Ale už bych neměnila. Ty máš pudla? O tom jsem taky uvažovala, neboť by mi vyhovovala velikost i nepadání chlupů. Ale "střihacího" psa jsem kdysi měla knírače a stříhat se mi už nechtělo. Taky jsem vybírala neštěkavé plemeno vzhledem k našim 3 uštěkaným psím sousedům, kteří by ho to perfektně naučili.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:45
- Nahlásit

isdpch

Meggi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

Chlapek leti v balonu a najednou zjisti, ze zacina klesat, nepujde to zastavit a nevi, kde je. Tak se rozhlizi kolem a pod sebou uvidi nejakeho turistu. Zavola na nej: "Halo, pane, nevite, kde jsem?" Turista se podiva na chlapka v balonu a odpovi: "V balonu!" Chlapek trochu nastvane odpovida: "To vim, ale tak mne napada - vy musite byt technik z IT!".
"Jak jste na to prisel?", zvedave se pta turista.
"To je jednoduche", rika chlapek. "Vase odpoved je zcela presna a je mi uplne na hovno."
"Jak vas tak posloucham, vy musite byt z obchodniho!" rika turista.
"A jak jste na to prisel vy?", pta se chlapek v balonu.
"To je taky uplne jednoduchy", rika turista, "vy jste v prdeli a muzu za to ja."

Seděla jsem v čekárně svého nového zubaře a prohlížela si to tam. Zahlédla jsem i diplom, který uváděl celé jméno svého majitele. Najednou jsem si vzpomněla - vysoký, hezký, tmavovlasý kluk stejného jména se mnou chodil na gympl - už je to nějakých 40 let. Že by to byl tentýž chlapík, na kterého jsem tehdy měla tajný  zálusk? Když jsem ho však uviděla, rychle jsem podobné myšlenky zahodila.
Tento téměř plešatý, prošedivělý muž s vrásčitým obličejem, ten byl  příliš starý, než aby mohl tehdy být mým spolužákem. Nebo - že by???
Poté, co mi prohlédl zuby, jsem se ho zeptala, jestli nechodil na gymnázium Klementa Gottwalda. "Ano. Ano, chodil jsem tam . Byl jsem jedním z nejlepších," zapýřil  se.
"A kdy jste maturoval?" zeptala jsem se.
Odpověděl: " V šedesátém šestém. Proč se ptáte?"
"Tak to jsi byl v mé třídě!" Prohlásila jsem nadšeně.
Pozorně si mě začal prohlížet.
A pak se ten hnusný, starý, vrásčitý chlap zeptal: "A co jste  učila?

Meggi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:10
- Nahlásit

[b]10 životních pravd:[/b

1) Recept proti infarktu: Pošlete do prdele každého dřív, než vás stihne nasrat

2) Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon

3) Co se dá rozbít, to se rozbije, co se nedá rozbít, to se rozbije taky

4) Usmívejte se! Zítra bude hůř ...a pozítří možná už ani nebude

5) Člověk se nenaučí pořádně nadávat, dokud se nenaučí řídit auto

6) Nikdy se nepřete s blbcem. Někdo by si nemusel všimnout, že je mezi vámi rozdíl

7) Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí,než myslí

8) Pozor na nocování v přírodě: Zvířata jednají pudově, což znamená, že po vás pudou...

9) Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích

10) Na životě je nekrásnější ta jeho rozmanitost.... Každý den vás nasere někdo jiný!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:41
- Nahlásit

K čemu je dobrý pupík?
Blondýny tam cestou dolů odkládají žvýkačku.

Proč blondýny neumějí dělat ledové kostky?
Neustále ztrácejí recept.

Blondýna postoupí do finále soutěže "staňte se milionářem". Hned u první odpovědi neví, tak požádá o radu po telefonu. Zavolá tedy přítelkyni a zeptá se: "mám zvolit 50"50,nebo radu publika? "

Danuš
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:02
- Nahlásit

Rozhovor Američana s Čechem:
A: In the USA we have: George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash.
Č: In the Czech Republic we have George Paroubek - no wonder, no hope, no
cash . . .

Kvido
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 20:51
- Nahlásit

Sedí pán u barpultu, popíjí vodku a usedavě vzlyká:"To se mi ještě nikdy nestalo... dnes poprve jsem měl poměr se svou pacientkou".Vedle sedíci host ho chvíli pozoruje a pak utěšuje: "Pane, nic si z toho nedělejte, já jsem taky lékař a pacientek jsem měl..., to přece není žádná tragedie."
"No jo, ale já jsem veterinář..."

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

isdpch
jéé...to si mě udělal radost..se děti na morseovku ptaly..jen jestli na ně vedoucí nebude koukat blbě až spustěj...no uvidíme

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:19
- Nahlásit

isdpch mít takovýhohle taháka kdysi, šlo mi to učení samo)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:24
- Nahlásit

•••• / -- / -- / / •- / / --- / -•• / / - / • / - / --- / / -•-• / •••• / •••- / •• / •-•• / • / / ••• / •• / / -••• / ••- / -•• / • / -- / • / / •--• / ••• / •- / - / / •--- / • / -• / --- / -- / / - / •- / -•- / •••• / •-•• / • / --••-- / / •- / - / / •--- / ••• / -- / • / / --•• / •- / / ••• / •--• / •-• / •- / •••- / -• / -•-- / / -- / •- / --• / --- / •-• / -•-- / / / •--- / • / -• / / -•• / --- / ••- / ••-• / •- / -- / --••-- / / --•• / • / / - / --- / / - / •- / -•- / •••• / •-•• / • / / -• / • / -••• / ••- / -•• / • / -- / • / / •--• / •-• / •- / -•- / - / •• / -•- / --- / •••- / •- / - / / •• / / •••- / / •••• / --- / ••• / •--• / --- / -•• / •- / -•-• / •••• / --••-- / / -• / • / •-• / •- / -•• / / -••• / -•-- / -•-• / •••• / / ••• / • / / ••- / -•-• / •• / •-•• / / •--• / •• / •--• / •- / - / / /

Anu
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:37
- Nahlásit

isdpch
hele co se chlubíš cizím peřím? To jsem sem chtěla dát já? To nemáš v záloze svoje vtipy?

kokoška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:49
- Nahlásit

isdpch
•--- / • / ••• / - / • / / -• / •- / ••- / -•-• / / •--• / ••• / •- / / •--• / --- / •••- / • / •-•• / -•-- / / •••- / / -- / --- / •-• / ••• / • / --- / •••- / -•-• / • / / •- / / ••-• / •- / -•- / - / / - / • / / -• / • / --•• / •- / -•-• / •••• / •-• / •- / -• / •• / / •- / -• / •• / / -•-• / •••• / --- / -•-• / •••• / --- / •-•• / --- / ••- / ••• / • / -•- /

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:06
- Nahlásit

•--- / • / / - / --- / / •--- / • / / ••-• / •- / -•- / - / / -•• / --- / -••• / •-• / -•-- / --••-- / / -••• / ••- / -•• / • / -- / • / / •--• / •• / •--• / •- / - / / --- / / ••• / - / --- / -••••- / ••• / • / ••• / - /

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:08
- Nahlásit

••• / • / -•• / -• / •• / --••-- / / •-•• / • / •••• / -• / •• / --••-- / / -- / •• / ••• / - / --- / --••-- / / -•- / / -• / --- / --•• / • / --••-- / / -• / • / --•• / • / -••• / •-• / • / •--- / / / ...sem zvědavá kdo to aplikuje první...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:15
- Nahlásit

•••• / • / •-•• / • / / - / •- / -•- / / ••• / •• / / - / •-• / --- / -•-• / •••• / ••- / / •- / •-•• / • / / •--• / •-• / •• / •--• / •- / -•• / •- / -- / / •--- / •- / -•- / --- / / -•-• / •••- / --- / -•- / --••-- / / ••-• / ••- / •-• / - / / •-•• / ••- / ••• / - / •• / - / / -• / • / •--- / •- / -•- / -•-- / / - / • / -•-• / -•- / -•-- / / •- / / -•-• / •- / •-• / -•- / -•-- / / / -• / --- / / •- / •-•• / • / / -• / •- / / •-• / --- / -• / •• / • / / - / --- / / ••• / •- / -- / --- / --•• / •-• / • / •--- / -- / • / / --•• / -•- / ••- / ••• / •• / -- / --••-- / / -•- / -•• / -•-- / --•• / - / •- / -•- / / ••• / • / / -••• / ••- / -•• / ••- / / -• / •- / / ••• / •-• / •- / --•• / ••- / / •••- / -•-- / -- / •-•• / --- / ••- / •••- / •- / - / --••-- / / --•• / • / / -• / • / •--• / --- / ••• / •-•• / --- / ••- / -•-• / •••• / •- / --••-- / / •--• / •-• / --- / - / --- / --•• / • / / -• / • / -- / •- / / •--• / --- / •••- / • / •-•• / -•-- / / •••- / / -- / --- / •-• / ••• / • / --- / •••- / -•-• / • / / •--- / • / ••• / - / • / / --•• / •- / --•• / •• / - / -•-- / / /

kokoška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:18
- Nahlásit

Jirikovo
a jak to na ®onii aplikuješ - to na ni tůtáš nebo říkáš tečka, čárka, tečka, tečka nebo jí to pískáš na píšťalku

to jen abych věděla, jak to psa učit až mi hrábne

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:20
- Nahlásit

kokoška
-• / --- / •-• / -- / •- / •-•• / -• / • / / •--• / •• / •--• / •- / -- / / / •--• / •-• / --- / ••• / - / • / ---••• / / •--• / •• / •--• / / •--• / •• / •• / •• / •--• / / •--• / •• / •--• / / •--• / •• / •• / •• / •• / •--• / / •--• / •• / •• / •• / •--• / / •--• / •• / •--• / / •- / / - / •- / -•- / / / -•-• / --- / / •--- / • / / -• / •- / / - / --- / -- / / -•- / / -• / • / •--• / --- / -•-• / •••• / --- / •--• / • / -• / •• / ••--•• / ••--•• /

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:22
- Nahlásit

isdpch
•--• / •-• / --- / -- / •• / -• / --••-- / / •- / •-•• / • / / -• / •- / •--• / ••• / •- / •-•• / / •--- / ••• / •• / / - / --- / / •--• / --- / --•• / -•• / • / --••-- / / -• / • / •••- / ••• / •• / -- / •-•• / / •--- / ••• / • / -- / / ••• / •• / / - / --- / •••• / --- / --••-- / / - / •- / -•- / --•• / • / / ••• / • / / --- / -- / •-•• / --- / ••- / •••- / •- / -- / --••-- / / --•• / • / / •--- / ••• / • / -- / / •• / / •--• / •-• / • / ••• / / - / •••- / ••- / •--- / / •••- / -•-- / ••• / •-•• / --- / •••- / -• / -•-- / / --•• / •- / -•- / •- / --•• / / •••- / • / / ••• / •••- / • / -- / / •--• / •-• / • / -•• / -•-• / •••• / --- / --•• / •• / -- / / •--• / •-• / •• / ••• / •--• / • / •••- / -•- / ••- / / •--• / --- / ••- / --•• / •• / •-•• / / --•• / -• / •- / -•- / --- / •••- / --- / ••- / / •-• / • / -•-• / --••-- / / •- / --•• / -••• / ••- / -•- / ••- / / -• / • / -••• / --- / / -- / --- / •-• / ••• / • / --- / •••- / -•- / ••- / / / -- / ••- / --•• / ••- / / - / •• / / •--- / • / -• / / ••• / •-•• / •• / -••• / •• / - / --••-- / / --•• / • / / •••- / •• / -•-• / -•- / •-• / •- / - / / - / --- / / •--- / •• / --•• / / ••• / •- / -- / --- / --•• / •-• / • / •--- / -- / • / / -• / • / ••- / -•• / • / •-•• / •- / -- / --••-- / / -•-• / • / •••• / --- / --•• / / -•• / ••- / -•- / •- / --•• / • / -- / / -••• / ••- / -•• / •• / --•• / / - / • / -• / - / --- / / -- / ••- / •--- / / •--• / •-• / •• / ••• / •--• / • / •••- / • / -•- / / /

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 12:42
- Nahlásit

••- / --•• / / •--- / ••• / • / -- / / - / --- / / •--• / --- / ••• / •-•• / •- / •-•• / •- / / -• / •- / ••• / •• / -- / / •• / - / •- / -•- / ••- / -- / / / --•• / •- / •••- / • / -•• / • / -- / • / / -• / --- / •••- / -•-- / / -•- / --- / -- / ••- / -• / •• / -•- / •- / -•-• / -• / •• / / ••• / -•-- / ••• / - / • / -- / --••-- / / -•- / •- / ••• / •-•• / • / -- / / -• / •- / / •--• / --- / •-• / •- / -•• / -•-- / / / -••• / ••- / -•• / / -••• / ••- / -•• / • / -- / • / -- / / •--• / •• / •--• / •- / - / --••-- / / -• / • / -••• / --- / / •--• / --- / ••- / --•• / •• / •••- / •- / - / / •-••-• / •••• / •-•• / •- / •••- / ••- / / •-••-• / / /

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 13:02
- Nahlásit

isdpch
tak to je fakt povedený

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 13:19
- Nahlásit

•••- / -•-- / / •--• / •• / - / --- / -- / --- / ••- / ••• / -•- / --- / •••- / • / / •- / / •--- / •- / / ••• / •• / / ••-• / •- / -•- / - / / •-• / •• / -•- / •- / •-•• / •- / --••-- / / - / --- / / -• / • / -• / •• / / -- / --- / --•• / -• / -•-- / --••-- / / --- / -• / •• / / ••• / -• / •- / -•• / / ••- / -- / •• / / -•-• / •• / ••• / - / / •••- / / -- / --- / •-• / --•• / • / --- / •••- / -•-• / • / / / ••- / --•• / / •--- / ••• / • / -- / / ••• / •• / / •--• / •-• / •• / •--• / •- / -•• / •- / •-•• / •- / / -- / • / -• / • / -•-• / • / -• / -• / •- / / /

Mmartin
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:11
- Nahlásit

Sice je teprve čtvrtek, ale jako přípravu na pátek přidávám další vtip:

Příjdou Maďar, černoch z Ugandy a Slovák pro své syny do porodnice. Doktor je rozpačitě uvítá slovy: Pánové, vaše děti jsou zdravé, ale vaše manželky rodily zároveň a tak se nám ti chlapečkové pomíchali. A pak jim přivezl dvě bílé a jedno černé dítě se slovy, však vy si je už nějak poznáte. Vtom Slovák rychle uchopí černouška a prchá pryč. V duchu si brblá: Ja to jebem, Maďara riskovat nebudem !

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:54
- Nahlásit

-.-./---//.---/.//-/---//-/..-//--../.-//-.../---/ .-./-.././.-..//

petl
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:07
- Nahlásit

Chlap sedí doma u TV, pívo po ruce, najednou někdo zvoní.
Chlap vstane, jde otevřít a zda dveřmi stojí malá smrtka:
"Dobrý den, můžu si u vás zabít křečka?"
"Táhni smrade, nikdo tu na tebe není zvědavej," zahromuje chlap a zabouchne dveře.
Za deset minut někdo zvoní.
Chlap vstane, jde otevřít a za dveřmi stojí malá smrtka a vedle ní stojí velká.
"Mami, tenhle to byl!"

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:36
- Nahlásit

-/.-/-.-/ -/--- .---/./ -././-.-./---

ta morseovka byl teda nápad....než napíšu jednu větu....trvá to půl hodiny

AOZ
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 23:18
- Nahlásit

Blondýna nabourá do stromu ,vyleze celá zničená a řiká ,ale stromečku já jsem troubila.

NASA uspořádá výběrový konkurz, kdo by mohl letět do vesmíru: vyberou blondýnu a prase. Před odletem jim dají obálky s instrukcema a vyšlou je do vesmíru. Když prase otvírá obálku, blondýna mu kouká přes rameno, po otevření se na prase vyvalí arch papírů s infornacemi jak obsluhovat celý raketoplán. A blondýna se zděsí, když tam má prase todle, co tam budu mít já? S třesoucíma se rukama otvírá obálku, z ní vyndá papírek s nápisem: "KRM PRASE A HLAVNĚ NA NIC NESAHEJ."

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 06:11
- Nahlásit

Je noc. Muž se probudí a jde na WC. Rozespale takhle stojí nad mísou a říká: "Vidíš ty, čuráku jeden, Tobě když se chce, tak JÁ vstanu!"

...a tak nějak bych to s tou mužskou mentalitou v reálu i viděla...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 07:14
- Nahlásit

Garfield
Ňák brzo po ránu, ne? Sotfa přijdeš, místo abys makala, jdeš na diskusi.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 07:47
- Nahlásit

Start letadla, kapitán jako obyčejně: "Vážené dámy a pánové, pěkně vás vítám na palubě našeho letadla. Náš let probíhá nad Atlantickým oceánem,

ve výšce 10.000 metrů, rychlost je 900 km/h, teplota vzduchu.... sakra! Do hajzlu! No to snad ne!!! Panebože - co budu dělat??? Kapitán se odmlčí, v letadle nastane mrtvolné ticho, pasažéři blednou, panika, křik..... Po delší chvíli se kapitán ohlásí: "Dámy a pánové, prosím, omluvte mě!
Letuška mě polila kávou. Kdybyste viděli moje kalhoty zepředu ...." Jeden z pasažérů křikne: "Ty hovado! Kdybys teď viděl moje kalhoty zezadu!!!"

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 153 . 154 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání