| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 19:57
- Nahlásit
cernej caj
dobry vyhazovaci misto
hmm, možná nás čeká v budoucnu nějaká podobná aféra jako s pražskýma komisařema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 20:11
- Nahlásit
cernej caj
měv autoškole kladli na srdce, že musím začít jezdit sama, v žádném případě s někým
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 20:11
- Nahlásit
kachna_
jakto? co ste meli za aferu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 20:22
- Nahlásit
Maya
no, muz me asi nenecha jet bez nej ale na druhou stranu asi fakt, ze tam sedi a jen si hlida, ze do nekoho nenajedu snad nemuze nejak vadit. a na druhou stranu asi je rozumny v aute, ktery vubec neznam jet s nekym, kdo vi, kde se ja nevim zapinaj sterace, ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 21:49
- Nahlásit
cernej caj
no když jen sedí a mlčí tak asi dobrý, jak ti začne kecat do řazení a řízení, tak blbý, protože je jako fakt, že to každej dělá trochu jinak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 21:50
- Nahlásit
dnešní foto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit
cernej caj
navíc copak stěrače, ale třeba já vůbec nevím jak natankovat bo to mě teda v autoškole neučili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2017 22:13
- Nahlásit
Maya
tak to by asi nedelal, spis aby se pak nebal me samotnou nekde pustit
foto je paradni
no taky sem dneska zvazovala, jeslti by mi to muz nemel ukazat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 06:22
- Nahlásit
Maya krásná fotka - Lokin už má výraz dospělého psiska. A přirom je to takový štěnítko
žanda já si toho, že ty všechny naše staroušky (naši jsou u sestry a tchány mám v domě) máme stále ještě kolem sebe vážím mocmoc. Někdy je to zápřah, ale pořád to jde...
fajka doufám, že bude hlášení z recyklační linky plastů značky Aimýýý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 06:24
- Nahlásit
čaj u benzínky ti v případě nouze poradí, nebo i natankujou Budeš se moct vozit na krátké večerní procházky za humna - a nebudeš závislá na manželovi. Ferrinka to jistě ocení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 06:44
- Nahlásit
xerxova
jojo, obcas urcite jo
fajka
tak jak radi cerna ruka,?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 07:27
- Nahlásit
Díky bohu za plechový misky akorát má blbka smůlu že když usnu tak spim a do rána je bez vody dyž si to vyleje ... a dneska povídala že jako 4 noci to vydržela ale že žlutá deka rozhodně už dávno není v módě a vyhodila jí do pryč a rači spí na dřevě....no severská tvrďačka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 07:40
- Nahlásit
tak jwste je mladoch, smozna trochu rozumu casem dostane?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 08:16
- Nahlásit
jinka zvazuju nejakyho starsiho psa treba 10let, kdyby byl pohodar... jakoze mladocha ne ale premyslim, zda nejakyho pejska takovyho a udelat to i pro nej... muz teda s tim uplne neni nadsen, ale me prijde ted prijatelnejsi dat jeate domov nejakymu, aby neumrel v utulku kdyz nemam dost casu na mladika ale staroch by si to jeste s nama.mohl uzit...
asi vlciho spice... prochazela sem dost ted krizence a tak... a fakt asi vlciho/velkyho nebo krizwnce co dost vypada jak spic...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 08:26
- Nahlásit
Fajka
a tak jestli deka zustala v celku tak je hodnoucka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 08:28
- Nahlásit
cernejcaj
to spis asi krizence tihle starsi cistokrevni cobyvaj v nabidce jsou spis mensi po zemrelych majitelich
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 08:40
- Nahlásit
dalsi kniha pro cestovatele
https://kosmas.cz/knihy/231607/denik-jiriho-boudy/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 08:52
- Nahlásit
Maya
to spis asi krizence
navíc podle mě křížence sežene snáz dobrýho v povaze
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:08
- Nahlásit
Maya
a tak jestli deka zustala v celku tak je hodnoucka
no zatím jo, uvidíme záftra
ale má teda extrémní potřebu něco žvýkat. Tak aby se nepustila do věcí co nejsou žádoucí tak dostala bůvolí kost takovou obří už včera. Užvejkala z ní včera jeden konec a pak sem náhodou z okna viděla jak si jí šla schovat a zahrabala jí pod jedličkou...prve jsem kontrolovala co kde vyvádí (jelítko uklizen v kotečku aby měl od ní chvíli pokoj) a profesorka vědíc že je sama vyrazila k jedličce vyhrabala kostičku přenesla si jí na vyvýšený místo na zahradě a spokojeně si na sluníčku žvejká
takhle by to šlo
Já vím, že ta bůvolí kost nic moc, ale páč nevím jak moc co polyká tak furt lepší todle než kdyby polykala nějaký jiný nestravitený "věci"
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:09
- Nahlásit
Fajka
vidíš a náš pes z plechový nechce ani jíst, ani pít. Měl krásnou velkou na vodu, tak jsem do ní pak zasadila kytky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:13
- Nahlásit
jo a je to hodná fenečka..šla si s tím za roh aby jelito nevidělo a nezávidělo
cernej caj
jinka zvazuju nejakyho starsiho psa treba 10let, kdyby byl pohodar... jakoze mladocha ne ale premyslim, zda nejakyho pejska takovyho a udelat to i pro nej..
to je hezký jen člověk musí myselt i na to že ke stáří obvykle patří i nemoce a asi je dobrý mít v záloze nějakou rezervu peněžní kdyby něco no ...
jo a gratuluju k autoškole!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:14
- Nahlásit
žanda
vidíš a náš pes z plechový nechce ani jíst, ani pít. Měl krásnou velkou na vodu, tak jsem do ní pak zasadila kytky
no občas některý to nemusej no ale já s tím zatím problém nikdy neměla
a z čeho teda baští? plast a nebo porcelán ?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:21
- Nahlásit
naší první doze jsem koupila dvě krásné kameninové mísy na těsto. Z jedné stále doga (už čtvrtá) žere, druhou "ukradla" mlaďaska do výbavy - že hezčí mísu na saláty neviděla... Takže na vodu máme obří nerezovku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:26
- Nahlásit
Xerxová
naší první doze jsem koupila dvě krásné kameninové mísy
myslím že u kameniny taky nakonec skončíme až si paní profesorová všimne že voda je stále v plastové kyblíčku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 09:33
- Nahlásit
ony ty mísy byly fakt i hezký doplněk v kuchyni. Byly z hrnčířských trhů, hladké, jednoduché a byly docela drahé. No - jak říkám, o jednu jsem asi po šesti letech psího provozu přišla. Ale když dojedeme do Prahy, dostává Najtík vodu v té správné psí misce
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 10:56
- Nahlásit
Xerxová
taky jsem měla keramický, těžký, takže je pesan nestrkal po předsíni
bohužel při stěhování sedačky kluci do jedný koply-neradi tedy- a už máme pendrek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 11:54
- Nahlásit
fajka
nojo, s tim pocitam samo...
dik
jinak teda do re di kostecku hlida
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 12:13
- Nahlásit
dobre si tam melo byt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 12:15
- Nahlásit
ja mam teda misky nejradsi plastovy ty tezky mi prijdou neprakticky z duvodu dolejvsni vody
plastovy drzim uz leta stejnej spickovej dizajn pri kterem se super nosi i ta moje 5litrova plna vody
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2017 12:16
- Nahlásit
maya
by to.mohlo byt fakt zajimavy ta knizka
|