Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 12:59
- Nahlásit

Fajka kolegyně hodně aktivně vedený labík sundal z auta značky... a jiný známý psík sebral všechny stěrače. takže bacha na psí automechaniky Ona Vás všechny asi vyškolí

čaj já ti věřím, že na podruhé to dáš

Máme výpadek sítí ve škole, už nahodili internet, ale pro změnu mi nešel cz-pes...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 13:16
- Nahlásit

Maya
Fajka
a co kvetinace? kvetince jeste nebyly

ne..zatím ale už našla , podala si a poopravila i tu druhou plastovou konev na zalejvání

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 13:17
- Nahlásit

Xerxová
kolegyně hodně aktivně vedený labík sundal z auta značky... a jiný známý psík sebral všechny stěrače. takže bacha na psí automechaniky
k autům má přísnej zákaz ale ten vozejk na zahradě ..no nevím nevím.. . a ty kabely co z něj trčej

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 13:22
- Nahlásit

kachna_
tak to nezávidím, dneska už bych autoškolu dělat nechtěla.
palce už mám modrý od držení

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 13:37
- Nahlásit

Xerxova
to tady neslo nikomu
Fajka
kabely u nas by nevydrzely

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 14:10
- Nahlásit

brm brrrrrrm

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 14:30
- Nahlásit

cernej caj
jsi přijela, zaparkovala a ted popíjíš ?
evidentně je vidět, že je co slavit, tak že gratulace!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 14:33
- Nahlásit

žanda
dneska už bych autoškolu dělat nechtěla.
taky jsem si říkala, že děti budu tlačit do toho, aby autoškolu udělaly co nejdřív.

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 14:48
- Nahlásit

kachna_
což o to děti ty to daj raz dva, ale my holky "zkušenější" věkem -tam už by to byla dřina. Znovu šprtat na zkoušky, no snad mi ho neseberou nikdy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 14:56
- Nahlásit

cernejcaj
gratulujuuuu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 15:47
- Nahlásit

zanda
me dost ponohla apka do mobilu

holky dik!

jinak nepopijim, 1) prace 2) nechci hapat z tycky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 17:02
- Nahlásit

čaj věřila jsem, že to dáš teď to jen chce stále jezdit... třeba maličko - ale často

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:09
- Nahlásit

cernej caj
apka? trochu česky prosím, to se nechytám.
a xeroxová má pravdu, jezdit, jezdit, jezdit, třeba blbě ale často, a bude to čím dál lepší.

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:10
- Nahlásit

cernej caj
a ještě hapat z tyčky?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:15
- Nahlásit

žanda apkou myslí aplikace - asi na mobil - předpokládám nějaké ty otázky a křižovatky k autoškole
A hapat z tyčky se jí může snadno podařit - ona totiž chodí cvičit "tanec na tyči" - a tyč má i doma. Občas sem dávala obrázky, jak visí hlavou dolůůů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:19
- Nahlásit

nějak toho mám dneska plné zuby - je na mě asi vedro . Z práce rovnou do lesa, a z lesa k rodičům. Taťka je neuvěřitelnej, ale venku raději chodí s "živou oporou". A tak jsem včera i dneska byla dělat chodítko Ségra se švárou v sobotu na týden odjíždí, tak budu mít službu větší - asi si vezmu tři dny dovolené a budu to čerpat po půldnech. Abych byla chvilku v práci, chvilku doma a chvilku u našich.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:26
- Nahlásit

zanda
jojo, jak pise xerxova...

tancovat sem dlouho nebyla a navic jsem pribrala tak to jde vic ztuha ale v tom vedru to stejne klouze hrozne, musim.doma zacit vic cvicit

xerxova
tak to je super ze se tatinek tak drzi

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:31
- Nahlásit

cernej caj
tak to už se chytám s tou tyčí,ale já raději budu nohama na zemi, jsem ráda, že mi neloupe v kříži
u mě opačný problém,já hlídám každý kilo,aby mi neuteklo a nabrat je skoro nemožný.
jezdit podle jakékoliv navigace je pro mě hrob, [to zabloudím určitě,
Xerxová
pozdravuj tatínka a ani nevíš, jak se máš....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:35
- Nahlásit

mam v praci domluveny , ze muzu jit v pondeli na urad a cca do 14.dnu asi budu mit papiry a pak.muzu pomalu zkouset jezdit s muzem a ucit se s formanem. aspon ze jdu ze skodovky do skodovky

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:39
- Nahlásit

cernej caj
je manžel kliďas?
pokud ne,je lepší jezdit z kamarádem,nebo bráchou

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:46
- Nahlásit

Fajka
páč paní profesorka sežrala večeři a do rána se snažila pojíst i misku a rozebrala jí na molekuly to je matroš todle..
Teda, si s ni uzijete jeste asi hodne legrace. Princezna Kazisvetka prvni.
cernej caj
GRATULUJUU! Z cajdy bude Fittipaldi! Co jizda, probehlo to v klidu, bez stresu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:47
- Nahlásit

zanda
jezdit podle navigace je super hlavne ve meste kde to neznas, nebo v zahranici. ridic ma vic casu sledo at provoz a nemusi furt hledat v mape.

tak ja su jeste mladice, ale ja si taky musim hlidat kazdy kilo, akorat ze ja uz se blizim bmi obezity a dost me to desi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:47
- Nahlásit

zanda
jezdit podle navigace je super hlavne ve meste kde to neznas, nebo v zahranici. ridic ma vic casu sledo at provoz a nemusi furt hledat v mape.

tak ja su jeste mladice, ale ja si taky musim hlidat kazdy kilo, akorat ze ja uz se blizim bmi nadvahy a dost me to desi

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:52
- Nahlásit

cernej caj
já jsem praxí zjistila, že všechny cesty vedou do Říma mapu nepoužívám, to bloudím taky. zatím jsem vždy dojela kam chtěla a po vnitřní Praze je to rychlejší metrem. ne ta jízda, to parkování potom....

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:54
- Nahlásit

cernej caj
a já byla mladá hubeňour a teď "furt" mladá, jsem zase hubeňour
můžu sežrat co chci a nepřesáhnu to,co bych chtěla mít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:57
- Nahlásit

fifi
no bez stresu to nebylo a ke konci traga pac po me chtel zaparkovat mezi cary ale ja zadnou nevidrla tak sem myslela ze si na ni stojim tak sem popojela a spravila to a cara furt nikde a pak me upozornil instruktor ze "cara" sou tri kocici hlavy tak sem si to chtela spravit na ne a komisar pani
v. nemame na to parkovani celej den... ja vystresla, za celou jizdu mi nevytkl nic krom toho ze rekl vpravo a ja zablikala vleo pac pred krizovatkou byla prekazka a ze teda rikal vpravo... tak sem byla uplne uz vynervovana po tech 45minutach a rikam tak ja si muzu vystoupit a prijit priste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 18:59
- Nahlásit

tak i pro me je lepsi jezdit mhd a i proto sem ridicak nikdy ani nechela, pac ta potreba je proste vyjimecma a provoz auta a parkovani ve meste sou akorat problemy... a pokid bych mela 1x za rok nekam jet, prislo minlepsi obehnout spusedy s papirovkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 19:21
- Nahlásit

cernej caj
tak sem byla uplne uz vynervovana po tech 45minutach a rikam tak ja si muzu vystoupit a prijit priste
Nastesti to tak nebylo. Ale nervy bych taky mela festovni. Bezva, ze to je za tebou, jednou pro vzdy. Kuchyn mate hotovou, papiry jsou doma - sama pozitiva.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 19:30
- Nahlásit

Fifi
sama pozitiva
a živoní jistoty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 19:30
- Nahlásit

fifi
jak rikas

ale posledne jednu holku taky vyhodil az na parkoani pred uradem, kdyz uz mela "splneno" podle me jak tam nevis kdyz nejses mistni ze ty 3 kostky sou nejaka cara mezi sterkem stejny.barvy, ze... tak je to asi dobry vyhazovaci misto

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání