| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:06
- Nahlásit
zavrelka
kupodivu jsem po ránu bystré děvče, což je asi vyjímečný stav mysli a kupodivu mě to napadlo, že píšeš inkognito
ukážu kolegyni hned jak dorazí z pochůzek.
ted jak si to dávám dohromady, budeš mít asi stejný jméno jako jedno děvče tady u nás , pokud si tedy domýšlím správně
jdu okukovat fota
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:10
- Nahlásit
zavrelka
tak hafíky máš nádherný.
Pokud koukám za kolegyni, určitě by brala variantu tmavší, merle jí moc neoslovilo. ale ač je merlák Angelo, je krásně zbarvenej a má pěknou figuru- tedy pokud moje laické oko může soudit
bude unešená až dorazí....cca za hodinku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:10
- Nahlásit
obrazek bez s v http.
selmie je skvela i pro deti. segra ma par povidani na aurelis-moravia.cz
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:20
- Nahlásit
cernej caj
děkuju, jen pište co máte, všechno předám
její dcera je už větší než já /nojo, to není zase takovej kumšt, já vím) ale už může sama venčit a chodit třeba na agility, nebo cvičák, nebo co pak vymýšlejí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:34
- Nahlásit
Xerxová
A já teď nevím, jestli mezi "nástupem" a "výstupem" není nějaká další komplikace - další kovové schody nebo dokonce žebřík...
A já ostuda nevíííím páč když jsem tam šla tenkrát s Fajuškou tak s tou se po těch schodech odspoda jít nedalo vůbec a s Dokýšákem kterej je jak kamzík a neměl by problém sem se tam ještě nedostala páč jsme furt někde v luftě po Čechách. A když tam byl tenkrát trek bludná psice tak jsem byli na Pecce ...takže bohužel neporadim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:41
- Nahlásit
žanda
tzn. že dáváš přednost taky přírodě?
nechci prostě kvůli svojí pohodlnosti... Fajuška sice je ale bylo to ze zdravotních důvodů. Měla zánět a nepodařilo se ho vyléčit a tak nebylo co řešit kdyby se nevykastrovala bylo by v 6ti letech po ní takže to ani nebyla volba bylo to jasné, a díky tomu tu s náma "straší" i teď skoro ve dvanácti letech
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:45
- Nahlásit
cernej caj obrazek bez s v http.
jdu to zkusit
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:46
- Nahlásit
hmmm ... nevidím nic ale zlobí mě ti mozila ....
omlouvám se za spam ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 09:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
včera jsem nahrávala fotky z vejletu tak vám sem hodím jedno fešné jelito a jednu fešnou zrzavečku..
byli jsme ve Sloupu v Čechách a modlivým dole..moc pěkný to tam je...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:02
- Nahlásit
Fajka
krásný fotky, krásní hafíci, závidím výlet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:12
- Nahlásit
Fajka
krasny fotky: zrzavce uz je vlastne kolik?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:14
- Nahlásit
vozite nekdo psa v kleci na zadnim sedadle? ta jlec se tam pridela jak? normalne pasama?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:14
- Nahlásit
žanda
díky když se povede počasí tak je pak všechno hezký
tentokrát Dokýšadlo nevypadal jak dredatá bahnivá koule
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:19
- Nahlásit
Maya
krasny fotky: zrzavce uz je vlastne kolik?
v srpnu jí budou dva...
Maya
vozite nekdo psa v kleci na zadnim sedadle? ta jlec se tam pridela jak? normalne pasama?
občas taky když nás jede v autě víc. pásama nepřidělávám páč
bedna je tak akorát že se napasuje a opře o přední sedadlo a nemá se kam hnout, a když jsme vezli minipsa v menší přepravce tak byla obložená bagáží tak že s stejnak neměla kam hnout...
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:25
- Nahlásit
Maya vozite nekdo psa v kleci na zadnim sedadle
tak to neporadím, smečka jezdí na zadních sedadlech a mají pásy- myslím od trixi (autopás)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:26
- Nahlásit
Fajka
aha pravda ze ta klec asi staci takhle zapasovana a jak velkou klec mas na jelito?
budu to ted muset nejak resit a klec mi prijde lepsi variana nez pasy navic v kleci Loki pobleje jen tu klec a ne pul auta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:27
- Nahlásit
zavrelka
se prave obavam ze to by se mi Lokin poblil za krk
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:29
- Nahlásit
Maya pobleje jen tu klec
no ale pak si do toho lehne ... mám na sedadlech autodeku, takže to blití zůstává na dece a milospán si lehne vedle (případně po druhém blití vyměním - vozím 2) .... vetšinou dojíždím s relativně čistým psem a poblitou dekou .... v kleci by asi musel do vany i on což je na výstavě problém ...
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:30
- Nahlásit
Maya poblil za krk
za krk nemůže - tak dlouhý pás mu nenechávám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:31
- Nahlásit
Maya
a jak velkou klec mas na jelito
já mám dvě jednu obří do celýho kufru a tam se vejde Fajfka + jelito najednou a druhou menší právě aby se vešla na sedačku a tam má jelito trošku stísněnější prostor ale on je vzornej cestovatel , stočí se do klubíčka a chrápe cestou tam i zpět takže mu to stačí. Večer ti to změřím a napíšu.
Myslím že velikostně bude Loki a Dokýšadlo podobně, tak by mu ta velikost mohla taky stačit...
ale není to kovový mě stačí látková...no uvidíme co profesorka ničička tu asi látka nezastaví...ale to se uvidí časem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 10:47
- Nahlásit
zavrelka
se obavam ze by se mi vyblil nekam mimo deku na polstrovani
na vystavy nejezdim takze poblitej pes mi az tak nevadi bych ho nahnala do prvniho potoka a bylo by
Fajka
latkova teda nehrozi
ale jde mi o tu velikost nemam vubec predstavu jsem nikdy nic takovyho nekupovala
si prave myslim ze velikostne budou odpovidat brachoj bordera je jen o trochu vetsi nez Lokin ale jeho vozej v kufru volne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:01
- Nahlásit
eeeeeehm, slyšim divný žvejkání, kouknu ven, Aimy žere pantofle co tam děda nechal volně ložený, koš na prádlo plnej ponožek roztahanej po celý zahradě...no nudit se nebudem
Maya
tak jsem ti při tý příležitosti úklidu na zahradě změřila tu naší menší bedničku a je 50x50x 70 cm a vejde se mě přesně na zadní sedačku a na cestování v ní má Dokýšadlo místa akorát...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:11
- Nahlásit
cernejcaj
vrh D budou asi pekni vlcouni
http://ejmi-lu.blog.cz/1606/c
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:12
- Nahlásit
Fajka
diky moc tak jdu kouknout jestli maj v ty velikosti kovovy klece
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:20
- Nahlásit
Maya ty velikosti kovovy klece
koukni na zoohit - ty mají kovové nejlevnější co vím ;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:24
- Nahlásit
zavrelka
dik za tip
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
já mám plastový ferplast atlas car tuším 80 a je na Máju i Baty boží.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:40
- Nahlásit
Maya
ted mě ještě napadá, kamarád si nedávno pořídil i takovou plastovou (i když na minipsa..tak nevím jestli je mají i ve větším, ta taky nevypadá špatně a na přenášení je lehka...
a docela má výhodu tu že je docela šikovná právě na blicí psiska... že většina pokladu podle mě zůstane v ní...kdyžto z tý mřížovaný ti pude všecko do auta...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 11:41
- Nahlásit
kachna_
jeh než jsem to dopsala předběhla mě kachna myslim že to je ono
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2017 12:03
- Nahlásit
fajka
supeeer fotky
zavrelka
a kopirujes odkaz "zvetseny" fotky na fb, jqkoze rzkliknes nejakou v prispevku na vetsi a pak zkopirujes odkaz pres vlastnosti obrqzku
gite, co je "zastupitelsky" urad? to je jinej nez muj nebo jen zahranicni
|