Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:29
- Nahlásit

brý večer,
prolítla jsem asi poslední tři stránky, víc nedávám, takže nejdřív z té smutnější stránky - Čajdo a Kachno, je mi líto a přeju hodně sil a ať je brzy lépe a veseleji ...
a z veselejší stránky - všem oslavenkyním včetně Křemýlka přeju vše nejlepší
kutálim se kutálim a bude hůř Připadám si jak kříženec vorvaně a velryby, a to jsem zdaleka nepřibrala tak moc (zatím 7kg) - do finiše zbývá necelých 7 týdnů, alespoň teoreticky ...ještě pracuju, nic nestíhám, čekají nás rtg s Cácorkou, všechno chci stihnout
tak se tu opatrujte, nezlobte dědečka a já se pak nahlásim a ohlásim

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:31
- Nahlásit

Xerxová
... achjo. "aby nemel roupy" - chudak vizlik. Snad zakotvi u nekoho, kdo mu poskytne vseho dostatek.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:32
- Nahlásit

roztomilej kukuč má, ten se snad rychle udá do aktivní rodiny

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:33
- Nahlásit

Janiii
Jehee, nazdar velrybko! To uz mas za par, drzim palce, at je vse v poradku. A Cacorka at ma nuly vsude velky jako Brno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:34
- Nahlásit

Xerxová
tak snad najde panika...

ja jednim okem koukam kazdej den, ale nic... nasla sem dokonce krizenku spice a selmie, ale muzi se nelibila vzhledem vubec...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:39
- Nahlásit

cernej caj
nasla sem dokonce krizenku spice a selmie,
To snad radsi do budoucna nejakyho pejska, samecka. Fenku by Ferina nemusela prekousnout? Teda nebo spis mohla prekousnout.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:42
- Nahlásit

Fifi
co je selmi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:43
- Nahlásit

žanda
co je selmi?
Tak cajda rika sheltiim. šeltie - šelmie, a jelikoz my dve neumime cesky, je z toho selmie.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:44
- Nahlásit

Fifi
Dneska ma Kremylek 12. narozeniny.
Milý křemýlku, přeju ti vše nejlepší
a vzkaž paničce, ať ti koupí tuto

Tak jsem našla na sobotu boží akci pro Lucajdu http://www.pexeso.org/cz/akce/0/20/detail/50.html. A co já chudák nebožák udělám s Káčátkem???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:47
- Nahlásit

žanda
jojo, fifi pravdu di. Cesky fakt neumim a je to selmickaaa

Fifi
jj, urcite hosicka nejakyho, aby radsi nic neprekusovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:48
- Nahlásit

kachna_
to vypada paradne! snad udas kacatko a uzijete si to s lucinkou

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit

Fifi

tak tu jsem dneska hledala celej den na netu, nikd nic....kamarádka by měla zájem. našly jsme jen jednu chovku, ale inzerovala vyšší cenu 20 litrů

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit

cernej caj
no mě se ten název líbí víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 22:09
- Nahlásit

zanda
jao seltii? haza co se tu obcas mihne ma chovku a urcite by poradila hromadu moznosti. 20 je dle me za lepsejsi vrhy, bezny za tolik penez nebudou... teda pokud te chapu spravne?

joo, selmicka je selmicka. moje srdcovka, dokud sem si neporidila spice

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2017 22:22
- Nahlásit

žanda
a Gerda odtut ma selmiji a co vím nějaká dobrá chovka je v Hradci Králové, ale nevim jak se jmenuje
s tou cenou vono jako co tak sleduju v poslední době celkově psi podražili, takže 15-20 tisíc už často bejvá taková normální cena
ale pokud nechce na chov a výstavy, tak spousta chovatelů dává slevu a do inzerátů to samo nepíšou, chce to se pzeptat osobně
však Lokinek byl taky ve slevě

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 00:39
- Nahlásit

Když jsme se vrátili asi po 3 hoďkách z ježdění po zákaznících tak mě ta koza modrooká přivítala tak až mě málem vylomila čelist to jsem vážně nečekala takovou vítačku

Fifi

Dneska ma Kremylek 12. narozeniny. Radila jak cerna ruka s pneu, kravicka babicka
Gratulace Křemýlkoj převeliké, ona je vážně zázrak
v neuvěřitelný kondici a neuvěřitelného vzhledu. Kdyby se volila miss bábuška psí, tak má ode mě hlas

Juu, to je krasna pejskova! S Jelitem teda bezvadna dvojka, gratuluju k prirustku! To se to bude slapat, s takovym motorkem
díky myslím že by jí to mohlo šlapat hezky a aspoň se využije ta její bezedná studna energie Dneska už bylo jelito celkem znaveno (ještě řádně neodpočinul po treku) a chvílema jsem měla pocit, že by se před ní nejraděj zamknul do kotce a zahodil klíč aby na něj nemohla.... má ji furt v patách a pořád ho voždibuje, ukusujem mu nohy hlavu, uši a když jelito dělá mrtvýho brouka tak ho fackuje packama ať se laskavě kouká hejbat je to krásný, a já si jen tak sedím a nemusím nic

Je vykastrovana nebo budes muset resit oddelovani?
není a nemám povinnost jí kastrovat pokud nebudu chtít, to byla taky jedna z věcí kvůli, který jsem se rozhodla, že si jí vezmem.

cernej caj
zajimalo by me zda ta knizka o krkonosich je jen nejakej seznam odkud kam nebo i nejak hezky zpracovana...
dám vědět, dostala jsem k narozkám nějaké prašule ať si něco koupím, tak jsem si jí dneska objednala
čímž díky moc Maya za tip

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 06:33
- Nahlásit

Fajko prosím, dotaz chodící. Tak nějak se domnívám, že to tam máš taky prolezlé... V neděli jsme točili na žluté značce pod kovovými schody na Oldřichovském Špičáku (ze směru od Hraničního buku). Night by je nahoru dal, ale dolů ty strmé (i na fotce je vidět po chvíli změna sklonu) by byly hodně o hubu - a to bych neriskla. Ale z druhé strany (obešli jsme kopec "po vrstevnici") byly schody široké dřevěné - to by dal v pohodě (ale čas nás tlačil a my už na vrchol z té druhé strany nešli). A já teď nevím, jestli mezi "nástupem" a "výstupem" není nějaká další komplikace - další kovové schody nebo dokonce žebřík...
Protože pokud ne, tak to příště v pohodě zvládneme a páník bude mít vrcholové foto

Děvenka tvá nová modrooká bude asi hezké číslo. Však s růstem kilometrů v tlapkách a s jistotou normálního psího žití se holčička trošíčku uklidní Snad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 06:49
- Nahlásit

fajka
jo, to sme meli s ferinkou a vokounem.to sami. v okamziku privezeni vokounka se uz pirana navesila na nej a jak yo popisujes, tak to presne bylo u nas

je dobre ze ai u vas tak rychle zvykla a teda streleny torpedo bude mit jiste vitacku s plnou parou

gerda ma mozna od bilusky stene? to je severni morava prozmenu... my meli dve selmie z cerne hlasky, pak hedvabny sen od brna a eliska je z ruzove zahrady myslim, nebo tak nejak.

tak sem.zjistila ze pas si muzu nechat udelat v brne ale maj na to 120 dni a ne 30 a do zidli se jako nemam sanci dostat, kdyz v praci koncim ve 4 a sou tam do 5. a to su rada ze mam vyjimku na autoskolu pac se musi uselat zaverecky do 6.mesicu od skonceni autoskoly.

jo a pokousal me komar na ksichte

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 07:57
- Nahlásit

cernej caj
ne víc se mi líbí tvůj název
no ta cena- předpokládám to, podle toho, co kolegyně našla na netu tak by snad měla být do 10.
ale ted nejsou žádný inzeráty, tak že kdo ví.....
a se špicem by ladila, ne

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 07:59
- Nahlásit

Maya
to je zatím ve fázi pátrání, s touhle možností přišla její dcerka. kolegyně psa chce taky ,ale taky zvažuje pro a proti- jako plemena tedy , tak že to byla zatím jen sondáž

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:00
- Nahlásit

Fajka
cituji: Je vykastrovana nebo budes muset resit oddelovani?
není a nemám povinnost jí kastrovat pokud nebudu chtít, to byla taky jedna z věcí kvůli, který jsem se rozhodla, že si jí vezmem.

tzn. že dáváš přednost taky přírodě?

HaZa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:18 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

cernej caj žanda a ostatní ...
šeltie jsou za poslední rok dost nedostatkové zboží takže tomu odpovídá i cena (bohužel dost často neodpovídá kvalita) na kdy plánuje přírůstek ... teď vím o pár nakrytých fenách ale nevím jak dalece jsou štenda zadány - proto se neinzeruje - není důvod.

odkud jste - nepředražená štenda mívá chovka z Vesničky u Hranic
ta z Hradce je Perla z Polabí a tam teda je cena vyšší ...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:23
- Nahlásit

cernejcaj
heh me zejtra propada vobcanka objedbavam se na urad uz dva mesice ale jelikoz si na tu cestu tam budu muset vzit dovolenou a objednat ores net se musi minimslne mesic dopredu tak jsem jeste termin nevybrala protoze takhle dopredu faktnevim navic totez bude zase opet pri vyzvednutiasi budu bez obcanky protoze jit tam stat frontu bez objednani se mi nechce to jsem byla s ridicakem a cekala jsem tam dve hodiny

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:27
- Nahlásit

HaZa
děkuju za info, dám kolegyni přečíst, mluvit za ní nemůžu, jsme z Prahy- ale dojezd u ní není problém.

HaZa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:32
- Nahlásit

žanda
z vesničky u hranic jsou v jižních čechách, jinak se za mým Angelem se chystá fenka z Karlových Varů (hárat bude na podzim) - tam bych vám to mohla domluvit ... a druhá z Mikulova

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

žanda
tzn. že dáváš přednost taky přírodě?
My měli taky nekastrovaného psa a k němu dvě nekastrované feny. Přiznávám, že já bych teda psa nechala kastrovat v nějakých devíti deseti letech.
Jako když dohárávala druhá fena, zoufale jsem tu mlátila hlavou do klávesnice, ale přežít se to dalo
zbytečně bych fenu nekastrovala (při problémech jasně ano)

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:39
- Nahlásit

HaZa
ty jižní čechy už jsem našla, mají sice stránky,ale zastaralejší což neva, telefon tam je.
ostatní vyřídím a když by, tak bych se tady ozvala o pomoc, jo.
děkuju
jo a ukaž mi Angela, prosím jestli tedy můžeš.

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:47
- Nahlásit

kachna_
no kdo ví, jestli by jsi v tom věku psa nemusela, je to akorát věk na prostatu
ale taky nejsem zastánce kastrací. A ještě jedna věc , může pak mít problém s únikem moči, tak že já bych si to rozmyslela i u toho psa, pokud není nemoc za dveřmi......

zavrelka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:48
- Nahlásit

žanda vše o mé smečce najde na www.zatrishe.wbs.cz nebo mě najdeš na fb

a zkusím třeba to uvidíte [imgs]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1619 281168099392&set=pb.100000525744823.-2207520000.14 95003655.&type=3&theater[/imgs]

zavrelka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 08:49
- Nahlásit

žanda
nelekni se ... trochu tady experiemntuju a objevila jsem že původní nck tady je opět funkční ... tak tedy HaZa i zavrelka jsem já

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání