Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 12:03
- Nahlásit

maya
hmmm, skoda, stene nechci...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 13:02
- Nahlásit

cernejcaj
to je skoda, tohle budou urcite moc pekni vlcouni Korzar je moc peknej pes
zastupitelsky urad je jakykoliv ktery zstupujue cr v zahranici obvykle velvyslanectvi nebo konzulat

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 13:05
- Nahlásit

koukam na ten Atlas car ale jako to ma otvirani do strany to si nedovedu predstavit jak na zadni sedacce do toho psa narvat
tipuju ze potrebuju neco co ma otvirani z boku

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 13:11
- Nahlásit

ale nasla jsem Atlas Profesional to asi vypada nejlip

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 13:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya

ale nasla jsem Atlas Profesional to asi vypada nejlip

jo to je přesně to co má ten kamarád
s tím vlezem z boku...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 14:06
- Nahlásit

Fajka
no asi lepsi nez klec

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 14:39
- Nahlásit

Maya
jako to ma otvirani do strany to si nedovedu predstavit
to já netuším, máme velké auto a v pažoutovi jezdí v kufru. Sedačky máme plné
Na králíky máme ty nejlevnější atlasky, už je jim osm let, nikdo se s nima nemazlí a pořád fungujou
https://www.fajnzviratka.cz/ferplast-prepravka-atl as-10-el-bez-vybavy-1016?gclid=CjwKEAjw6e_IBRDvorf v2Ku79jMSJAAuiv9YxXmIlJ0okltEL5S0sS88DNS9viHtdEIm5 jp5glmAeRoCicbw_wcB

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 14:59
- Nahlásit

my máme plný kufr psa... Tam se přepravka nevejde Ani nemůže propadnout do prostoru vozu - neb se nad opěrkama neprolisuje... Takže snad splňujeme i bezpečnostní předpisy.

Psisku jsem udělala radost - vyfasoval na venkovní pelech hovězí velekost. Jen ho musím hlídat a počase odebrat. Od doby, co Xerxes zpracoval obří kost během chvilky a naštěstí vyblil úlomky velikosti golfového míčku... tak mě kost trochu děsí. Ale na čištění zubů ideál

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 15:13
- Nahlásit

twda a ja vzdycky myslela ze to vic jak sve sloky nema
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ruske-pisne /katusa-285892

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 15:32
- Nahlásit

prave jsme s kolegyni zjistili ze outlook ukazuje pocasi akorat teda prehodit to z new yorku a F na C a Prahu byl trochu celindz

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 15:47
- Nahlásit

pro birmu
http://www.csfd.cz/uzivatel/184096-megab/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 16:13
- Nahlásit

maya
nojo njenze co s mladochem kdyz feri je v pradani kondici... jako jasne, na dt by ten pes dva roky rost, ale to ja stejne nebq uz dva roky a na klasika vandry by v roce mohl a to chce prip. mladocha az bude feri tak 10-11. v 8 je to jeste mladoska nejvetsi...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 16:31
- Nahlásit

čaj těžko do toho můžu kecat - jsem byla a asi i budu vždy jednopsí... Ale co vidím v okolí, tak lépe si mlaďocha usměrní a "vychová" pes v plné kondici fyzické i psychické. A když tomu staršímu dochází síly, je "mladík" již plně zabydlený a uklidněný. Takže starší - ale plně fungující pes jde použít jako vzor - a jemu to ještě není nepříjemné.
Některý staroušek obživne v přítomnosti štěněte (či juniora), ale většina je spíš nešťastná z otravování a nevrlá, neboť chce klid.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 17:11
- Nahlásit

xerxova
jojo, to mas pravdu. ale stene ted urcite ne, s muzem stene nechcem a POKUD druhyho tak nejakyho nechtenyho. na tom sme zajedno ted. ono to v mnoha ohledech je ted mnohem snazsi, ferinka nevypada, ze by mela ujmu a krom toho, ze nema na kom chrapat a koho zakusovat ve volne chvili vypada spokojene. je to tezky, dryhej pes k nam prisel necekan a "nechten" - bez rozmyslu ze dne na den. a mozna ze s rozmyslem bychom ho nikdy nemeli...

40min na urade. hnala sem krz pac muze z prace do brna, aby se to stihlo. ja chapu ze tam taky pracujou lidi ale mohli by mit aspon jeden den do 18h a ne, ze maj prac. dobu jako vetsina ostatnich... nevim, jak ho mam stihnout zaridut kdyz zabiju 2h a nemam z toho nic krm cekani a cekani a jeste teda nadavkem hodinu a pul cestovani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 17:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

dvojitej komwnt... mi to nejak.zlo i

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 20:19
- Nahlásit

https://dogslife.cz/inzerce-psu/daruji/psi_3/daruj i-hodneho-5-leteho-spice-slussne-vychovany-praha-7 _i6149

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 20:41
- Nahlásit

čaj už jsi tam volala ?? (Ber to z mé strany jako vtip - pokud Vám vyhovuje jednopes - není třeba to měnit)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 21:01
- Nahlásit

Xerxová
psala sem mail, z busu... zda je to kluk/holka a zda je to aktualni

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2017 22:10
- Nahlásit

cernej caj
to vypadaá ale max na střeďáka
s tím štěnětem jako jo, já jen že je to mimořádně vrh vlčích a ne keesů, tak kdyby náhodou
tak já jsem ráda, že Lokiho máme, nebude dlouho trvat a bude dělat Dorinovi oči, jako Dorin dělal Kimovi uši, Dorin už fakt blbě vidí, nedávno se přerazil o kastrol kterej máma postavila na zápraží a kde obvykle běhá a ze schodů už se bojí a Loki ho vodí

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 06:33
- Nahlásit

cernej caj
koukám, že asi bude přírůstek
jak to dopadlo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 06:53
- Nahlásit

Maya
vypada, ale ta fotka je takova dost blba ale podle barvy velkej asi nebude, i kdyz dle fotky by aj byt mohl...

ja vim, no, rikala sem o tom i muzi, prece jen mimoradnej vrh vlcich by se mi fakt libil, jenze stenatko ted asi fakt by bylo i na dovcu a tak, ktera neni.

chudak dorinek, kolik mu uz je?11?

žanda
nijak... jako nekam volat v 9 nebudu kdyz sem nemluvila s muzem a muz se netvaril...

drzte palce na brm brm!

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 07:32
- Nahlásit

cernej caj
palce budu držet na cokoliv, i když netuším co to je

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 07:53
- Nahlásit

žanda
palce budu držet na cokoliv,
řidičák, nebo jde chlastat a nechce, aby jí na to v práci přišli

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 08:04
- Nahlásit

Tak nevim asi dobře vařim páč paní profesorka sežrala večeři a do rána se snažila pojíst i misku a rozebrala jí na molekuly to je matroš todle...tohle mít v bytě to je fakt za trest. Neustále chodím a kontroluju čemu se chce podívat pod pokličku...Jelito zatím drží celej

cernej caj
drzte palce na brm brm!
držíme!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 08:41
- Nahlásit

cernejcaj
drzim palce!
Fajka
koukam by si mohli s Lokinem podat packu
ten teda miskunerozebral jenom proto ze ji hned seberu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 08:49
- Nahlásit

za chvili skoleni na podnikovek t-talk kterej nikdy nevyuziju
z finsky skupiny na fb si chce chatovat akorat nejakej jemenec
co bude do tretice??

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 08:59
- Nahlásit

Maya
ten teda miskunerozebral jenom proto ze ji hned seberu

no jo no, já jsem zhýčkaná dvouma psákama co nikdy nic nerozkousali
už jsem jí zas rvala z huby konev na zalejvání, kterou drobátko poopravila... ...OMG

žanda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 09:09
- Nahlásit

kachna_
napadlo mě auto a pití
ale už mi nenapadlo, že by to bylo v práci
u nás je prohibice. ale na zdraví

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 09:37
- Nahlásit

žanda
u nás je prohibice. ale na zdrav
já mám pocit že čajda skoro nepije, má druhý pokus na řidičák, tak držíme svorně palce

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2017 12:42
- Nahlásit

Fajka
a co kvetinace? kvetince jeste nebyly?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání