Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 09:10
- Nahlásit

kachna_
podle mě by to mělo jít - v tom levym panelu na strance si dej "informace" - pak "upravit informace o strance" a tam mas popis

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 09:42
- Nahlásit

cernej caj
nformace o strance
nj, to už jsem našla. Přemýšlím, že změním název, MěO ČSCH Praha podle mě nemá šanci plnit nějakou propagační funkci

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 09:55
- Nahlásit

kachna
no je fakt ze ten nazev je takovej nicnerikajici
jinak teda ja mam vpravo nahore primo popisek stranky a jdou tam dat i tagy, ale mozna zalezi na typu stranky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:16
- Nahlásit

kachna_
no to by me taky moc nenapadlo hledat, tak mozna lepsi nazev by vic zaujal?

desne me boli noha, jak sem v nedeli nemohla chodit a v pondeli nastesti ani nechodila moc, spis sedela tak vcera sem myslela ze nedojdu na autobus, v noci sem se budila jak sem se nemohla ani otocit... to bude dobrej zacatek sezony

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:21
- Nahlásit

cernejcaj
to musis rozchodit

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:34
- Nahlásit

ikdyz starsi tak zajimavy
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=301775&sId =&mId=

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:42
- Nahlásit

Maya
sem se snazila, ale asi to nepomohlo

jj, zajimavy

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:45
- Nahlásit

cernejcaj
me boli furt tak pata taky jeslti te to uklidni
navic strasna unava uz aby to jaro skoncilo i kdyz az jeste pristi tejden posunou hodiny tak to odpadnu asi uplne

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:46
- Nahlásit

mate nejaky pocit rozdilnosti treba ve vzdalenosti v cestine u slov tam a tamhle? jiny me nenapadaj ale muj pocit je ze i tyhle dve jsou stejny
mam s tim problem ve finstine a obavam se ze nejakej osli mustek v cestine asi nenajdu

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 10:57
- Nahlásit

Maya
tagy a impresum jsem teď doplnila, tak jsem zvědavá
tam a tamhle
ještě támhle (to je podle mě dál, než tamhle) a fpr... (strašně daleko)

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:02
- Nahlásit

kachna
si delej srandu
podle me v cestine muzes na otazku Kde je mobil? rict Tam na stole Tamhle na stole a asi nejspis teda i Támhle na stole
a stejne tak muzes odpovedt i na otazku Kde bydlis? Tam v tom dome Tamhle v tom dome i v Támhle v tom dome
nebo v tom nekdo vnimate nejaky rozdily ktery me unikaj?
fpr se da odpovet na oboje, to chapu taky

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:05
- Nahlásit

jen pro zajímavost http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaci/_zprava/k-dite ti-v-bezvedomi-vzletl-vrtulnik-o-minutu-drive-mini sterstvo-odmitlo-zasah-proplatit--1707945

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
ne, myslím, že použít můžeš všechno, jestli ono to není tím, že vzhledem k velikosti český republiky je nějaký podrobnější členění zbytečný, všecko je "kousek"
nicméně tam, tamhle, támhle, bych nepoužila pro obecný vyjádření - bydlím daleko,
- Tamhle bych brala jako konkrétní (támhle za lesem), je třeba vidět i kousek střechy
- Tam (tím směrem, bez udání vzdálenosti nebo tam v té chalupě asi ve shodném smyslu jako tamhle)
fpr označuje velkou vzdálenost od místa, špatnou dopravní dostupnost, případně velikost obce. Pro Pražáka cokoliv za hranicí Prahy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
nevim, neni tamhle takovy vic sposovny?

pripadne spis v situaci "tam v tom dome vedle nemocnice" treba kdyz u ni je jedina bytovka a je to jasny kde "tam" i kdyz sme nekde daleko, nebo reknu "tamhle pres ulici" jako ze to je spis na dohled.

osobne asi spis "tamhle" pouzivam na veci, ktery sou "videt/nadosah" ale jinak asi to i dost zamenuju

kachna_
jj tak nejak jak pises pripadne tez

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:50
- Nahlásit

kachna
alespon je mi jasny ze tam na druhem konci republiky je gut zatimco tamhle na druhem konci republiky je blbost takze nejaky rozliseni to ma
akorat tak minimalni ze je mi to na prt
jakoze chapu ze finove maj tu zemi kapku vetsi ale musej to pitvat az tak do detailu? a to jde jen o vzdalenost oni to pitvaj i podle lokace a dohromady je to takovej mismas ze sem toliko za debila co neumi rict ani tam a samo ani tady toho se to tyka taky
ha ted jsem nasla ze hruba orientace se da delat podle vzdalenostii od mluvciho a poslouchajiciho takze kdyz chce clovek rict vetu aby jeste delal odhady vzdalenosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:50
- Nahlásit

Maya
treba bych rekla na otazku kdyz by se me nekdo treba ptal na fotky kde najde "tam u me", ale tamhle u me bych nerekla nikdy

jinak teda tam u me uz muzete cumet

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 11:51
- Nahlásit

cernejcaj
jj na dohled to je ono se to asi i dobre pamatuje podle toho hle asi to puvodne bylo tam hled

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 12:05
- Nahlásit

cernejcaj
ty detailni fotky mas paradni, ty kocicky!!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 12:07
- Nahlásit

ted mi volali s celni posty co ze jako v tom baliku je ze je to deklarovany zatim jako malirsky potreby tak jsem se ji snazila vysvetlit co a jak navic je to stejne jedno bo clo se platit nebude a dph je na vsechno stejny
akorat sem se pak zeptala na ten podpis a ano vazeni kdybyste to nekdy potrebovali tak podpis na strankach ceske posty znamena natukat na klavesnici jmeno a prijmeni

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 12:40
- Nahlásit

kdyby nekdo potreboval kurz ja teda asi jo akorat bych tam zapomnela jit
http://www.trenovanipameti.cz/index.php?option=com _content&view=article&id=3&Itemid=109&lang=cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 12:59
- Nahlásit

Maya
nojo, ja fotim vlcky a tebe zaujmou kocicky

tak hlavne, ze to stacilo teda ale je to opruz

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 13:03
- Nahlásit

cernejcaj
no jajsem rada ze mi nakonec ten balik poslou ikdyz oredpokladam ze jako obvyjle i presto ze tam maji mail tak to bude naprosto necekane a za naprosto nepredvidatelny penize

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 13:08
- Nahlásit

tak kdo neco udela?
https://scratch.mit.edu/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 13:15
- Nahlásit

Maya
no to sou trochu nevyhody, no..

budu to muset vic prozkoumat

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 13:42
- Nahlásit

cernejcaj
nemas vyzkousenou apku PhotoDirector?

jinak po nejakem case hrani na hlavesy muzu rict ze bud jsem ja idiot nechapajici genialitu vyrobce a nebo je idiot vyrobce ale jen idiot podle me mohl dat tlacitko pro rytmy napravo kdyz se obsluhuje levou rukou a jen idiot muze seradit rytmy s nicnerikajicimi exotickymi nazvy za sebou nevim podle jakého klice aniz by je roztridil na 3/4 a 4/4
jakoze vím ze je to ta nejlevnejsi levnota ale toto by snad nebyl nakladnej proces vylepseni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 13:50
- Nahlásit

Maya
nemam a neznam ale vypada to docela zajimave

tak to je dost naprd, no... vetsinou taky nechapu cim vyrobce myslel

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 14:12
- Nahlásit

cernejcaj
taky ji chci zkusit tu apku
no tech 3/4 rytmu tam mam jen par v ty stovce a pamatovat si ze je to cislo 154 a 178 atd. je debilita fakt si nedovedu predstavit mit tam tech rytmu 500 jako u drahejch klaves jestli je to tam taky tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 15:40
- Nahlásit

hm to se budu muset nekdy podivat ale nevim nevim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 16:17
- Nahlásit

a je po prázdninách

birma
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 19:36
- Nahlásit

Jana Henychová dneska odstoupila z jednoho z největších závodů psích spřežení - je neočekávaný teplo a bála se přehřání psů.
A my jsme přihlášení na další etapu 1000mil pro jeden cíl Tentokrát jsem to stihla brzy, takže bychom měli mít noční etapu kousek od Prahy a ještě po rovině
Po té co jsme s Ádou dali v pondělí 15 km s kolobkou, včera 16 km procházku + agi trénink, tak si dopoledne pospal a teď se chystá ho petr vzít běhat - asi na 13 km V pátek bych ráda zase na kolobku - no mám pocit, že až nastoupim do práce, tak se bude divit :/

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání