Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:20
- Nahlásit

kachna_
to je stejně strašný jako skřípání zubama
Xerxová
krásný fotky, panoráma super i s dvěma manželkama

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:21
- Nahlásit

Fifi
krásný fotky, to pozadí se k ní vyloženě hodě
vypadá fakt jako mladice, to i Dorin je šedivější

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:22
- Nahlásit

nový míček, tak snad vydrží dýl než ten dětskej, ten byl po dvou dnech kaput

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Najt je fakt porad stejnej dementos.
Maya
vypadá fakt jako mladice, to i Dorin je šedivější
Vsak ma Dorinek narok, je starsi, ne?
nový míček, tak snad vydrží dýl než ten dětskej, ten byl po dvou dnech kaput
Muehehe, tohle sme kdysi koupili. Ano, ani rtw na to hubu neotevrel, ale vydrzelo to cca dvacet minut. Kdyz to neslo silou, slo to jemnou preparatorskou praci - prednima zubama udelat vrasku na povlaku a pak uz to jelo... Ale Lokis je prtavec, ten to snad bude mit na dyl.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:33
- Nahlásit

obr tenisák Najt zlikvidoval brzo. Co stále drží bez problémů je kong s tenisákem uvnitř (ale nemá tendenci se dostat dovnitř) a pak nejlevnější míč na házenou. Na rozdíl od volejbaláku (který když prokousne je po něm) stále drží tvar, i když je už měkký

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:39
- Nahlásit

Fifižádná naše doga nebyla "dekorace" - ale Najt je fakt dement radioaktivní. Myslela jsem, že po Kosatce Betce už nemůže být větší milovník pohybu... ale tenhle prdloň je fakt exot. A prej že po třech letech už naběhnou dogy na klidný vyrovnaný režim...
Bude to mít od zítřka těžký... Dopoledne ještě dáme výletík, ale poo najedou Trpajzlíci na prázdniny. (do středečního večera) A on bude každý den alespoň jednou přenešťasten... odjedeme bez něj. S dětma !! Všichni!! Má smolíka - do bazénu ani na zimák prostě nesmí.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:45
- Nahlásit

Fifi
no uvidíme, rozhodně je silnější než ty plastový dětský a snažila jsem se ho nafouknout co nejvíc
Xerxová
po míči na házenou se když tak kouknu, dík za tip
ten kong my se mu nelíbil, on rád hraje fotbal, honí ten míč packama a čumákem a ten kong je na to těžkej

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:46
- Nahlásit

Fifi
Dorinovi je 11, ale tlamu má šedivou už tak 2 roky nejmíň

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 19:52
- Nahlásit

maya
dobrej balon

prask mi displej. spadl mi telefon o 15cm na zem na roh, praskl roh 4mm a postana pulka displeje...

takze sem vas chyela sledovat alem.... asi spis budu jen hledat v pondeli novej telefon

a to mam panzr glas a silikonovej obal

xerxova
taky pekny foto

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 20:03
- Nahlásit

Maya
Dorinovi je 11, ale tlamu má šedivou už tak 2 roky nejmí
Tak Kremylovi je jeste dva mesice taky 11, asi to bude stejny jak u jinych plemen a linii, nekdo rychlejs, nekdo pomalejs. A mne je jedno, jestli sedivi nebo ne, hlavne, at zustavaj starickove furt svezi, prdli a tak.

Jinak k tem micum - suprovy sou basketbalovy. Ty zajimaj Kremyla furt, i vyfoukly.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 20:16
- Nahlásit

Hrabe mi hrabe. Už dva týdny se flákám, neb mi je furt blbě. Tenhle týden jsem si to zpestřila dvěma návštěvama zubaře - nemůžu říct, že by to nějak výrazně pomohlo... Chci ven, chci chodit. Místo toho jsem po půl dni vždycky kaput a zalézám spát :/

Xerxová
nááádherný fotky!

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 20:19
- Nahlásit

kdyby někdo sháněl pěknou barevnou kabelu
https://www.lucoto.cz/cs/categories

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 20:21
- Nahlásit

cernej caj
fakt i s tím sklem? tak to lity lity navíc když i blbě funguje, synovec má prasklej displej snad milionkrat a funguje furt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 20:49
- Nahlásit

no prave dole mam centak displeje co skoro nefunguje pruhovanej a bez citlivosti na dotek a fialovej flek 2cm v prumeru v rohu jak to praskbirmsnad.se das so nocniho pochodu dokupy

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 21:30
- Nahlásit

bolel vás někdy zub pod plombou? Mrcha je na nedostupnym místě (horní sedmička zezadu), v úterý se mi s tim můj skvělej pečlivej zubař piplal hodinu, mám ještě pořád roztrženej koutek a ta mrcha prostě bolí. Bolí mě i hlava a když na tu plombu z boku trochu zatlačim, mám chuť vzít kleště a vyrvat ho. To asi neni v pořádku a jen tak samo se to nespraví, co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 21:37
- Nahlásit

birma
Kdyz vezmes ty kleste, tak se to spravi "skoro" samo. Au a lity, lity.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 22:00
- Nahlásit

birma
může to být zánět v dásni na zubem jak jsem měla já, tam pomůže jen výplach kanálků a i to mi dělali 2x, výměna plomby nestačí, pak se to teprve usadilo, poznáš tak, že bolest je, že by člověk mlátil hlavou do zdi a prášky nezabírají
ale mě to poznali na rtg, dělal ti rtg?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 22:04
- Nahlásit

ty woe, minulej tejden se mi podruhý v životě udělal opar, teď jdu zavřít psy, jako vždycky sednu na bobek podrbat a Lokin skočil, mám na druhý straně od oparu zevnitř rozraženej ret, už mi to napuchlo, vypadám fakt jak kdyby mi dal někdo po hubě
doufám, že to do pondělka splaskne

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 22:39
- Nahlásit

Maya
poznáš tak, že bolest je, že by člověk mlátil hlavou do zdi a prášky nezabírají
ibalgin zabral, takže tohle bude dobrý Spíš si říkám, že přehlídnul kaz a zaplomboval ho. Říkal mi, že tam žádnej neni a že to jenom přečistí, ale je to místo, kam fakt neni vidět, takže tam možná přeci jen něco malýho bylo...

Maya
vypadám fakt jak kdyby mi dal někdo po hubě
doufám, že to do pondělka splaskne

Držím palce.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2017 23:35
- Nahlásit

minulý týden jsem si tady koupila kabelku a jsem fakt nadšená

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2017 07:21
- Nahlásit

Já mám odsud: https://www.fler.cz/taja a jsem taky naprosto spokojená a díky za téma, aspoň jsem si vzpomněla, že mám přidat hodnocení!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2017 11:56
- Nahlásit

výletík byl krátký - jen deset kiláčků, ale krásný - viděli jsme Janovickou poustevnu, prošli Žibřidice a přes louky a les došli k Janovickým rybníkům a zpátky do Janovic. Krásně je v Podještědí... umrzlo,jasno, spousta ptáků - a tedy taky srnčí zvěře...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2017 22:31
- Nahlásit

birma
kachna_
taky pěkný kabely, já už si kupuju jen od jedn firma, nejak od f se to jmenuje, je to na popruhu, jedina kabela kde mi vyhovuje vnitřni uspořadani kapes, akorat jsou ponekud drazsi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2017 22:41
- Nahlásit

a jo jsem ji nasla ted jsem si koupila tuhle predtim jsem mela stejnou ale na vejsku
https://www.kabelky-bizuterie.cz/kabelka-s-fiorent ino-34?utm_source=glami.cz&utm_medium=cpc&utm_cont ent=dmd_1040958942&utm_campaign=glami_katalog

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 08:02
- Nahlásit

Včerejší okruh kolem Janovic v Podještědí. Mám volno - neb Trpajzlice ještě spí a Trpajzlík kouká s Najtem na pohádky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 08:42
- Nahlásit

xerxova
krasny fotky
a dvojita mqnzelka je taky fajn

birma
hmm to taky muze byt jak psala maya zanet a tam staci jen spatne vycistit ten zub... bez stim radsi driv, ja trpela dva roky pac sem.nevedela ze to je od zubu a celej mi umrel

maya
snad se ti to zahojilo trochu ten rizrazenej.

telefon uz se pak nepodarilo ani zapnout, takze totalni tuhac. vcera sem si koupila novej, j3. nema autojas coz je dost naprd, prece jen s5 byl prakticky top model znacky takze nabusenej telefon a tohle je low end, ale zvyknu si. 4t versus 8t za s5 je jasna volba

sumava jinak bozi, nahore dost snehu takze sem moc vyleteni nedala...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 08:42
- Nahlásit

Xerxova
krasny fotky taky bych brala volno o vikendu hnusne a dneska azuro

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 08:44
- Nahlásit

cernejcaj
s5 stoji furt tolik? tsk clovek si zvykne ale taky bych si zvykala tezko

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 08:47
- Nahlásit

cernej caj
telefon uz se pak nepodarilo ani zapnout
a opravit by nešel?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2017 09:20
- Nahlásit

kachna
jedine za vlastni.... a ty displeje minimalne tak 3t stoji... takze bych si ho za 600 musela odkoupit (coz jsem chtela) + zaplatit opravu... asi kdyby sel zapnout a byl jen pruhovanej displej, zvqzuju to. ale je mrtvej a nejde ani zapnout, displej ani neblikne, mohlo se posrat i nabijeni... tak sem si rovnou za4t koupila novej a bude. akorat ma.hrubsi displej tak zas bude milion preklepu

maya
jj, novej byl za 13 a ted je cca rok a pul starej az dva ten model tak to zas padlo celkem dost.

jedem na vlcky do srni a je nejlepsi pocasi za vikend, sluni to vo sto sest

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání