Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 06:38
- Nahlásit

Maya celňáci budou chtít do formuláře možná elektronický podpis - jsou na něj zavedený.

Dítka spinkaj, pes spinká... krásné ráno
(povedlo se mi napsat místo spinkaj psinkaj ... snad psinku nemají - s Najtem dítka fungují skvěle - zcela přirozeně - už se prostě znají)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 06:39
- Nahlásit

Birma je dobře, že je dobře. Adam je železný psisko...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 06:47 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tažné zařízení do kopce... funguje skvěle a pak taky hledání Holubova kříže - jednoho pomníčku v lesích. Trapjzlíka nejvíc zajímalo, kde je ten poražený strom, co nebohého dřevaře před čtvrt stoletím zabil...

ehm -poznámka - čtvrtstoletí bude asi blbost, když je to přes dvěstěroků...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 08:35
- Nahlásit

Xerxová
to se ditka maji
my takhle jednou vytahli v zoo pani s dvema detma mela pujcenej vozik s ojkou a do kopce uz to bylo nad jeji sily a sli sme kolem ni... muz zaprahl psy, pani si ulevila, decka z toho meli vanoce joo, trpajzlici se s vama maji moc dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 09:54
- Nahlásit

teď jsme přijeli z běžek - ujeli jsme celé dva kilometry Bylo to fajn - slůňo, jarní umrzlý firňák, svištělo to... Z Nové louky na Blatný rybník a zpátky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 10:11
- Nahlásit

Xerxová
tyjo to mate jeste tolik snehu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 10:26
- Nahlásit

prave probehl presun myho webu na novej hosting... no je to rozbity a nebeha to dobre, ale nejak to beha

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 10:54
- Nahlásit

cernej caj
mám se zeptat Neta, jak to máme s Plivajzem?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 11:00
- Nahlásit

cernejcaj
to myslis ze je rozbity jinym hostibgem? jsem myslela ze je to fuk kde to lezi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 11:19
- Nahlásit

čaj nahoře je stále přes půl metru. Tam bylo ráno běžkařů... chodí si zaběhat a pak jdou do práce. U nás ve škole to dělá hodně lidí. Naše čtyřapůlletá dáma byla centrem pozornosti (je mrňavá, takže vypadá mladší) - byla sranda pozorovat, jak se usmívají i ti, co se jindy řítí kilák za kilákem a nekoukají napravonalevo

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 12:00
- Nahlásit

hehe to jako celej tym dostane jedno tricko a nebo kazdej svoje a v tom musi denne do prace?
http://www.dopracenakole.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 12:17
- Nahlásit

kachna_
neni potreba, mam to u kamarada zatim zadarmo ale dekuju.

Maya
no teoreticky je to fuk, ale staci treba jina verze PHP jako podklad pro web a neco se proste rozbit muze... jako sou to vyjimky ale. vetsinou je to jak rikas

jo o tom sem cetla cosi

Xerxová
jo tak na sumave taky podobne... tak to sou drsnaci, ja bych asi nechtela rano pred praci nekde at bezkovat nebo behat... na to su lina si privstat

tak to je skvely, ze mela takovej uspech

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 12:37
- Nahlásit

cernejcaj
no on kdyz nekdo odchazi do prace v devet tak tu pulhodku behani klidne da zejo

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 13:48
- Nahlásit

dneska 15 km procházka a pěkně těžký agi trénink. Všechno mě bolí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 14:01
- Nahlásit

birma
tak aspon budes zocelena na tu sobotu

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 14:32
- Nahlásit

cernej caj
sobota asi nebude. Ještě furt nejsem zcela v konvici, jak jsem byla marod :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 14:51
- Nahlásit

birma
tak to je skoda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 19:41
- Nahlásit

tak sem chtela dneska makat na clanku z vikendu a na dve hodiny sem se zasekala, pac jestli mi muze nekdo prozradit, proc se na import webu pouzije misto aktualni zalohy databaze stara databaze? takze uz nemam sily na nic a su nestastna... navic sem vazila tezkotonaznici a zase pribrala par deka a ja sem pribrala par kilo asi si du hodit masli. jak muzu za tyden pribrat 2kg mi je fakt zahadou

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 20:17
- Nahlásit

cernej caj
jak muzu za tyden pribrat 2kg mi je fakt zahadou
za jeden long pravidelně naberu 2-3 kila, jestli tě to uklidní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 20:32
- Nahlásit

birma
to nevim, pac to sou urco svaly po ty namaze
co ti vlci? me moc neprisli tlusty (mozna zima mela pozitivni efekt

tak mam napsanej skoro celej clanek, zitra dodelam fotky a po vcerejsim predkrmu bude zitra hlavni chod

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 21:24
- Nahlásit

ufff

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 21:25
- Nahlásit

ta ondatra byla oprásklá - asi je zvyklá žebrat. To je rybník hned vedle pramenů Ploučnice - mimochodem jeden z nejsilnějších pramenů v Evropě

birma
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 21:26
- Nahlásit

Xerxová
prcci maj super prarodiče!

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2017 21:52
- Nahlásit

Xerxová
jste si to pěkně užívali ve sněhu i bez sněhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 06:02
- Nahlásit

xerxova
to je super, lyze, brusle, turistika, zviratka trpajzlici musem mit fakt paradni zazitky s vama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 06:30
- Nahlásit

dneska dopoledne půjdeme do bazénu - pak si zabalí saky paky a odpoledne je Pepa šoupne do auta a hodí do Matičky stověžaté... A bude pro nás po prázdninách (zítra učím od sedmi)... Trpajzlíci si budou užívat druhou půlku prázdnin s rodičovstvem, takže ti se nudit nebudou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 06:49
- Nahlásit

jo a ještě poznatek psí... Night (vcelku pochopitelně) nemá rád, když s dětma odcházíme bez něho. Dřív byl znatelně neklidný, snažil se "zdrhnout" s náma, evidentně "trpěl" a plakal.
Včera ráno (lyže - dvě a půl hodiny) a večer (brusle hodinu a kousek) byl sám. V klidu si nechal vysvětlit, že jedeme bez něj, nafasoval piškotky (jako vždy když zůstává sám), odjížděli jsme bez zvukového doprovodu. Pochvalovala jsem si, jak dostal rozum.
Nedostal - večer hlásila babča, že děsně plakal celou dobu, co jsme byli pryč... A že přesně věděla, kdy za námi zaklapla vrata a kdy se zase otevřela... Má smolíka - ještě musí přežít bazén...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 08:35
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skoda, ze to najtik porad takhle proziva, ale ono je to vcelku pochopitelny, ze to vi, ze jdete za lepsim a chce jit taky.

ja jak se v patek oblikla do prace, tak byla ferina v limbu ale jak sem misto batohu do prace vzala batoh na vylety tak uz mi kvilela pred dverma ze jako bez ni nejdu...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 08:51
- Nahlásit

FB prosba. Mám stránku MěO ČSCH Praha a potřebuju do toho narvat, že je to stránka pro pražské organizované chovatele králíků, drůbeže a holubů. Jde to?
Vlastně potřebuju popisek.
Xerxová
Takhle nějak jsem si babičky a dědečky vždycky představovala

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2017 08:53
- Nahlásit

Xerxová
Blb vlkošedý taky některé věci prostě nezvládá. Odjezdy rodinné zrovna jo, ale běda jak chceme odejít sami pěšky jinam než k sousedům.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání