Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:28
- Nahlásit

cernejcaj
homemade kucharky jsou nejlepsi
do srnciho hrbetu jde i kureci rolada
birma
nechci strasit ale ode dneska vecer do nedele ma lejt

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:29
- Nahlásit

cernej caj
budu mit takovou homemade kucharku
to jsem zvědavá, jestli ti to vydrží. Já mám jenom na smývatelné tabuli v kuchyni recept na pizzu s práškem na pečivo, páč to moc nedělám, jinak všechno hledám na PC.
Mimochodem, jde udělat i z pohankového těsta .

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:32
- Nahlásit

Maya
nechci strasit ale ode dneska vecer do nedele ma lejt
tak mám za to, že tohoto týdne se to netýká já jsem stejně ještě pořád napůl v rozkladu. Nepamatuju si, kdy naposled mi bylo blbě takhle dlouho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:33
- Nahlásit

birma
tak to si asi zvazte jak vam vyhovuje jedeme v sobotu 18.3 do ctvrtka 23.3, takze asi podle pocasi ne-st. kdyby melo celej den lit, asi by se mi uplne na celodenni nechtelo a radsi bych se valela s muzem u filmu a na obede

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:34
- Nahlásit

kachna_

dik za tip. Jinak ja uz podle toho pekla mandlovy pusinky a gulas. ono je pruda porad odbihat s hnusnejma rukama k pc

Maya
neznam kureci roladu, du si zagooglit

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:37
- Nahlásit

cernej caj
proberem to a dáme vědět
18.3. určitě ne, to bych chtěla sem http://www.dalkovepochody.cz/quo_vadis.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:39
- Nahlásit

birma
tak si to uzij aspon ti budu stacit kdyz budes znicena a pripadne teda po-st (20-22.3)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:58
- Nahlásit

birma
aha a to bude urcitw taky kejt

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 10:59
- Nahlásit

cernej caj
je pruda porad odbihat
já si k tomu účelu pořídila děti a teď, konečně (po skoro osmi letech úsilí!!!), to začíná fungovat a ten recept mi přečte
favoritem o nejzbytečnější otázku dne je:
"Ty jsi našel třpytky, viď?"
(poté, co mi přišlo nahoru velmi stříbrné dítě. Kdyby nevysypal i ty zlatý, mohla jsem ho v sobotu svlíct do naha, posypat třpytkama a poslat na karneval za sluníčko)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:00
- Nahlásit

se celkem divim tem pochodum v noci jskej to ma smysl kdyz se clovek ani nemuze kochat krajinou?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:05
- Nahlásit

Maya
mě noční pochody nikdy moc nebavily, ale pak jsem loni na 1000mil zjistila, že se krajinou kochám taky, úplně jinak, na jiné úrovni a baví mě to hodně.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:13
- Nahlásit

birma
tak to asi nikdy nepochopim a to jsem veskrze nocni clovek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:14
- Nahlásit

kachna_
tak konecne se dostavuje efektivita

Maya
no ona nocni priroda je trochu jina ale pro me to taky moc smysl nema, neni to uplne ono

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:26
- Nahlásit

Maya
však to je to hezký, že se každýmu líbí něco jinýho mě třeba baví se zastavit a pozorovat hvězdy, vnímat najednou místo barev jenom tvary, spousta věcí, kterých bych si ve dne nevšimla, mi přijdou v noci fascinující, zvuky se nesou jinak, země jinak voní Chodit jeno v noci by mě nebavilo, ale rozhodně je to občas příjemná změna

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:35
- Nahlásit

birma
vsak jo me jen udivuje ze to laka tolik lidi ze se vyplati poradat to takhle organizovane a jeste mi pripada ze celkem casto

birma
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 11:41
- Nahlásit

Maya
tak tady když vyrazíš ve dvě ráno, půjdeš stejně většinu z 50 km za světla a užiješ si východ slunce (když bude hezky). Jinak večer startujou většinou 100 km pochody a zbytek ve dne...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 12:32
- Nahlásit

birma
proste novy level turistiky pochod ve tme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 13:02
- Nahlásit

Maya
me to obcas bavivalo jako bojovka s nocnim pochodem na tabor a tak. trochu to ma neco do sebe, jak pise birma, je to jiny a zas si treba uzijes ty hvezdy a tak.

ale zas ty muzes v noci vylezt na zahradu a uzit si je i tak, birma asi v noci uprostred prahy zadny terno se zazitkem neudela

uz sem projela v ty autoskole 2017 vsech 800 testovacich otazek, udelala si asi 10 cvicnych testu a jedu znova. Mam porad dost problemy kde je policajt/celnik/obecni straznik, pak taky ty zdravovedny a sem tam nejakou bokem. cca 700 otazek umim nebo sou logicky odvoditelny a jeste tak 100 se jich nasrotit

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 13:16
- Nahlásit

uááááááááá
Dneska máme úkol z matematiky. Kvůli Doubravce. Říkala to paní učitelka. Kopla bych jí za takový řeči do holeně. Paní učitelku.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 13:28
- Nahlásit

cernejcaj
ja nakonec stejne nevedela nejakou znacku
a ta karava poiznamka za to
kachna
to byse nenaslo jeste par rodicu se kterehma byste se to ucitelce snazili vysvetlit ptoc jakn ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 13:53
- Nahlásit

Maya
to byse nenaslo jeste par rodicu se kterehma byste se to ucitelce snazili vysvetlit ptoc jakn ne?
pár rodičům to asi nevadí, zrovna Doubravčina maminka asi považuje výuku za plně v kompetenci školy, pár něco řeší. No a je nás jen deset, to se taky hledá spojenec špatně. Ona TO PROSTĚ NECHÁPE, nevidí, že je to špatně, vůbec nepochopila, co mi vadí třeba na tom, že Lucka musela ostatní děti označit veřejně.
(má praxi a dvě děti)

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 14:00
- Nahlásit

kachna
tak to je blby kdyz ostatnim je to vetsinou jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2017 18:18
- Nahlásit

tak to je naprd...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 07:40
- Nahlásit

Docela me dneska rezou voci, doufam, ze aspon nebude prset odpo v autoskole

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 08:53
- Nahlásit

cernejcaj
u nas lilo vnoci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 09:06
- Nahlásit

Maya
u nas prave taky, ale uz zacina vylizat slunicko a schne to, tak snad dobry...

budu muset stehovat web, achjo, bud platit 2000 rocne, nebo jit nekam jinam... tak asi budu stehovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 09:28
- Nahlásit

cernejcaj
to je dost dva tacy za rok
ted jsem cetla ze sem de studena fronta a zejtra ma snezit s destem i v nizinach.asi bude o vikendu kosa a ne krasny jaro jako minule

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 09:39
- Nahlásit

Maya
no to snad ani nerikej... jako pocitam s tim, ze na sumave asi bude kolem 0 takze beru teplou mikcu, ale blby, ze do batohu se mi toho moc nevejde, by to chtelo asi vrstu navic pro jistotu... no asi budu muset tahnout jeste tasku pres rameno do vlaku

tj, mohl by mi dat za 800/rok ale musela bych se vejit do 6gb a ja mam 10gb a porad to roste, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 10:13
- Nahlásit

cernejcaj
no jo vsechno zdrazuje
na horach ma snezit
doufam ze se mi pidari sehnat tuhle knizku az budu nejaky nakupovt
https://m.kosmas.cz/knihy/106831/ne-pred-slunce-za padem/

uz ctu tu antarktickou

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 10:21
- Nahlásit

cernej caj
to i já platim míň a běží mi na tom celej eshop se spoustou fotek... Mám hosting u Wedosu, mrkni k nim na ceny...

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání