Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 11:01
- Nahlásit

Maya
a jaka je? ja ted ctu vetsinou autoskolu

birma
jj, wedos sem prave dostala od bejvalyho tip, ze muzu prejit k nim a zrovna dneska maj 50% slevu na celej rok tak ale tak rychle se nezvladam rozhodovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 11:17
- Nahlásit

cernejcaj
celkem zajimave je to napsany
zatim teda jsou na novym zelande
jako ten kluk byl asi dobrej magor jak se jim tam v podstate vnutil by asi moc lidi nedokazalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 11:51
- Nahlásit

Maya
a jeste delat topice, ze jo, zadna lehka prace navic pro vpodstate studovanyho cloveka

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 11:58
- Nahlásit

cernejcaj
jj navic me to fakt tak vyznelo tak ze byl tak votravnej ze ho nakonec radsi vzali aby se ho zbavili
ale tak sel si za tim no
kazdopadne je skoda ze umrel tak mladej mohl to asi bejt dalsi znamej ceskej cestovatel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:08
- Nahlásit

Maya
tj, i v ty predmluve psali, ze chtel napsat jeste jednu knizku

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:28
- Nahlásit

cernejcaj
a tak hlavne uz mel znamosti a zkusenosti urcite by se dostal na zajimavy vypravy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:35
- Nahlásit

Maya
na co vlastne umrel?

u nas zatazeno, tak hlavne aby neprselo. Mam dneska hromadu prace a nestihla sem otevrit jeste autoskolu a navic uz mi prisli ty formy do kuchyne na vyzvednuti

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:40
- Nahlásit

cernejcaj
utopil se na kanoi ored cestou naAljasku s Hrdlickou
paradox
koukam taky ma zavod http://www.ledovajizda.cz

znas knizku Naslouchac? koukam jak blazen ze to ma pres 90%

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:41
- Nahlásit

cernejcaj
nebude prset bude snezit -D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 12:50
- Nahlásit

Maya
jo na ten zavod sem nekde narazila dokonce

u nas snezit nebude

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 14:44
- Nahlásit

Máme zdravou Máju (už bylo jen kontrolní sono dneska)!
A strašně přibrala. Jak několik dní nežrala, tak teď žere jak mlejn.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 14:51
- Nahlásit

tak to e skvely, ze je zdrava! a to vybeha zas

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 15:11
- Nahlásit

kachna
tak to gratuluju speky taky myslim ze vybeha

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 16:07
- Nahlásit

kachna to je dobře, že je holka psí v pořádku.

my dneska byli taky na veterině (zvážit, "zkontrolovat", oočkovat) - chlapec se tentokrát nějak nemohl poskládat na váhu (pořád se mu kus psa opíral o zeď nebo tlapátko či kýta přečuhovala na zem) - oficiální "odhad" paní doktorky je 77 kilíček. Jinak klasika - všechny oňuchá, přiblízne, přitulí se, vrtichvostěním přerovná ordinaci...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 18:08
- Nahlásit

Potřebovala jsem se sejít s pojišťovákem. Je to takový čistý pojišťovák, děti jsem vyštvala nahoru, mrňousovi svěřila parní čistič, se kterým je až překvapivě neškodný. Většinou.
Víte co udělá parní čistič namířený to skleničky s práškovým kakaem? . Mám kakaově kropenatou kuchyň

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 18:13
- Nahlásit

Adámek - aport + nw trénink

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 18:21
- Nahlásit

kachna Jsi chudák kachna Dítka jsou občas na zabití. Ale zase byl synek hodný a pojišťovák předpokládám odešel nekropenatý

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:27
- Nahlásit

kachna_
máš originálně vymalaováno, buď ráda

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:29
- Nahlásit

cernej caj
přišly mi nožičky a židlička, jako super, akorát jsem zjistila, že na tom místě kde to můžu mít není blízko zásuvka a je tam málo světla, budu muset ještě přikoupit stojací lampu a prodlužku, kdybych to já idiot tušila, že koupí levnejch kláves se moc neušetří ba naopak, ty výdaje potom!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:32
- Nahlásit

Lokinek leze z vody

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:36
- Nahlásit

Xerxová
malinkej najticek

kachna_
bys to taky mohla vydat ty tvoje storky, fakt neni jedina u ktere bych se nerehtala

Maya
premyslela sem ajaky nozicky ale doslo mi to nemas doma jinou lampu? si kup prodluzku a dej si je ke svetlu a mas to

jinak naaaadhernej lokinek.

Ja sem se taky vybicovala k hnus fotkam z vikendu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:39
- Nahlásit

cernej caj
ten kostel je boží fotka! Jen bych mu teda uřízla ten kousíček náhrobku vpravo...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:44
- Nahlásit

cernej caj
vždyť máš krásný fotky, tam byl ještě na vodě led?
vy jste všichni tady takový psavci
já je mám pod lustrem, ale mám jen ty placky na stropě a to tak nesvítí, já už taky blbě vidím a nevidím na ty čísílka prstokladu u not

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 19:47
- Nahlásit

Maya
mobilni + 3 manualem, ale to fakt nedopadlo... to by chtelo udelat spis foto vylet. Vyfotila sem jich asi 15 ale zaostreny mam 2, ten kostel sem musela jeste doostrovat v pc

kdyz me to bavi i kvuli me pak, on to v realu stejne asi nikdo necte. Ale musim rict, ze co mam ten novej web a nemusim tam mezery a odstavce mlatit rucne v html kodu, tak se mi pise mnohem lip

nestacilo by koupit silnejsi zarovky?

birma
sem se ucila fotit manualnim objektivem 100mm eq na displeji na slunicku. nebylo videt vubec nic ten kostel me mrzi, ze mohl vyjit lip, mela sem ho vzit jeste mobilem pro jistotu...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 20:01
- Nahlásit

cernej caj
já to čtu to určitě čte ještě někdo
no já už na starej web v html kodu nešáhla už pár let, je to fakt vopruz, mě stačí fb
to spíš by musel bejt nějakej visací lustr a to bych o něj brnkala hlavou holt za těma plackama je to víc tlumený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 20:31
- Nahlásit

Maya
zrovna ty me prekvapujes pac sis stezovala ze tam je ten text dlouhej nez dojedes k fotkam

ale tak super, hned si me potesila

no pro me to vopruz nebyl, ale ted me to vylozene tesi

mas to mit jak my, nam trci zarovky ze stropu pac tam byli takovy skleneny roury a muz v obou pokojich ty roury urazil, kdyz si sundaval svetr... tak uz tam jen cuci zarovka s ozubenyho zbytku roury

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2017 22:46
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ale to byl text a až pod ním fotky, teď je ten text schovanej, tak si prohlídnu fotky a pak si teprve rozkliknu ten text, žejo
no u mě by visací lustr dopadl stejně, holt nízký stropy
ale tak další stojací lampa se vždycky hodí, si svítím i na čtení a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2017 06:40
- Nahlásit

maya
to jo, taky jednu stojaci mam a aspon je mobilni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2017 07:22
- Nahlásit

čaj hezký fotky i textík. Taky to čtu Náhodou textová stránka je fajn - Pepa psí týdeníčky píše už přes deset let, tak přesně dohledáme - kde jsme byli, s kým, jaké bylo počasí... Už hodně "důležitých" věcí jsme dokázali dohledat (třeba kdy jsme natírali okapy )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2017 08:51
- Nahlásit

Xerxová
jojo. Na tohle teda mam jeste offline denicek, klasickou A5, kde si pisu s kym jsem tam byla, ale nerozepisuju se jak na webu. driv sem to vypisovala do denicku pac na web sem davala jen fotky a ted to delam naopak

esuska ma na neviditelnym psu clanek

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání