| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 16:17
- Nahlásit
birma
hele úplně vidím toho tvýho zákazníka jak si říká Jááá jí budu dávat prachy a vona si takhle ještě vymejšlí???? No to uvidí!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 16:23
- Nahlásit
Maya
zatim jsem od něj neviděla ani závaznou objednávku natož zálohu. Rozhodně bude mít za chvíli smolíka, protože když dám teď podklady do tisku, budu je mít nejspíš příští čtvrtek, pryskyřice schne 24 hodin a on to chce přebírat v sobotu ráno...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 16:56
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 17:18
- Nahlásit
tak mu to trvalo bez 6 minut 3 hodiny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 17:34
- Nahlásit
birma
twk to lity lity sem taky myslrla, zes druhs dtrana, tak at dlouho necekas!
maya
tak ja mqm taky pod bundou triko ale na holy ruce bych flus nesnesla, leda ten hofne mrkouckej s flouhym chlupem mi neprijemnej neni.
botovy hlasani. 20minut chuze a citim malicky, ze proste nemaj dost mista. citim je malo, ale 20km asi nezvladnu. zkusim se nekde v obuvi zeptat, jestli nemaj ten roztahovak, ze by ho tam vrazili. ale takhle to asi nezvladnu, fakt to mitne tlaci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 17:57
- Nahlásit
tyjo to mě fakt máte všichni za takovýho flákače, co neodpovídá dodavatelům na maily a nechává je do poslední chvíle v nejistotě? se asi nad sebou budu muset zamyslet, že takhle působím...
cernej caj
zkusim se nekde v obuvi zeptat, jestli nemaj ten roztahovak, ze by ho tam vrazili
držim palce. Škoda, že to není ideální.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 18:03
- Nahlásit
birma
ja to vubec nepochopila tak, ze si flakac, ale tak, ze vznikl problem co te nasral a pochopila sem ze premyslis, kdyz ses nasrana, jak dlouho mas cekat poslat pozadovane. asi to spis jen blbe vyznelo, mi tam risel problem proste v casovych intervalech ke konci domluvy, nez ze by kdokoli pusobil jak flakac.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 18:04
- Nahlásit
jj, premyspim, jestli tech 20min v buse jedte preziju nebo se zuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 19:34
- Nahlásit
cernej caj
tak vyzkoušela jsi bosochůzi?
birma
já to pochopila jak čaj, že prostě jen necháváš vydusit votravnýho protivnýho zákazníka nejspíš někde na brigádě
bych to udělala klidně taky, protože fakt vždycky se najde nějakej jeden co je na přesdržku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 19:44
- Nahlásit
Maya
nakonec ne. Zkusila sem strcit nohu do tech s opravenou podrazkou a sverak!! sverak!! tak si rikam, ze kdyz sem zvladla kolem 20ti km den v nich, tak tyhle sou na tom fakt o neco lip
jo a na tancovani se mnou chodi holka, co ma doma vizlu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 19:55
- Nahlásit
Maya
á to pochopila jak čaj, že prostě jen necháváš vydusit votravnýho protivnýho zákazníka
ne, bohužel nechávali vydusit oni mě. Vydrželi to do chvíle, kdy mi bouchli saze a pak jsem najednou během půl hodiny měla odsouhlasený věci, na který jsem čekala 20 dní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 19:57
- Nahlásit
birma
tak hlavne, ze to nakonec dobre dopadlo, zakazka bude a ty priste vis, na koho si dat radsi majzla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 19:58
- Nahlásit
birma
jj, není nad takovýhle zákazníky, alespoň víš, že příště musíš bouchnout hned
cernej caj
tak u koženejch říkaj, že stačí i namočit a pochodit v tom, aby se to trochu vytahalo, mě se teda kožený boty vždycky trochu vytáhnou i normálním nošením, tak můžeš je zkusit nejdřív nosit do práce častějc a nebo si to tak nesugerovat, když už i starý botty tě tlačej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 20:01
- Nahlásit
cernej caj
hlavne, ze to nakonec dobre dopadlo
no ono to ještě nedopadlo. Zatim jsem slíbila, že bude a teď se musim modlit, aby se to dalo stihnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 20:02
- Nahlásit
birma
ahaaa tak to teda se budu modlit s tebou!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 20:03
- Nahlásit
birma
to stihneš, my ti věříme
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2015 20:11
- Nahlásit
Maya
no ono nejde jenom o mě - Fotolab moc nepopoženu a kamarádka, co mi má dělat podklady asi nemá dost materiálu. Prostě to nechali vyhnít až příliš dlouho...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 01:21
- Nahlásit
podělanej Fotolab - chci fotky ve dvou rozměrech. Nahraju jedny, dám pokračovat v nákupu, vyberu druhej rozměr a ejhle, ono to změní ty první. Pokud nebude fungovat jejich program, tak si můžu užít úpravu velikosti fotek co mám a ještě si připlatim... A to jsem si chtěla rovnou přihodit pár větších fotek Adama, s tim se můžu asi rovnou rozloučit jako kdybych neměla v tuhle hodinu lepší věci na práci. Třeba takovej spánek by nebyl vůbec špatnej...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 05:54
- Nahlásit
a neslo to do dvou objednavek? napis jim tam na support ze ten program maj naprd a muzes trochu nasrane, at to spravi...
maya
no stary boty me ale tlacili od vymeny podrazky porad, taky proto je uz skoro nenosim, je dost neprijemny travit 8-10h denne v boty ktera te tlaci. akorat, ze sem teda zjistila, z novy tlaci min nez stary, proto asi budou lepsi, ale jak clove v lete uvykl pohodlne otevrene bote tak je to mor zvykat si, ze tlaceni je normalni
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 06:56
- Nahlásit
Hezkej pátečék, díí píí hlásí oblačno, ale teplo
co v ostatních částech naší krásné respúbliky?
Těším se na víkendík, je Lipovský Dřevák . A přijede kámoš, minulý týden střelil selátko 18kg, bude žranice
A co se děcka tadyk děje? Já nmám toho voláko privela...
V práci se to zas nakupilo ale tak aspoň mi to utíká
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 07:11
- Nahlásit
Darenka
něco málo jsem početla, jak se máš "na mateřské" ..silně mi to připomnělo dobu, kdy byl Bukís ještě štěně. Brrrr, už bych to nechtěa zažít...navíc v bytovce. Řval jak tur
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 07:17
- Nahlásit
denyk
ahoooj, tady mlha (nebo smog a prijemne
uzij si moooc drevaka i zranici
darenka si uziva stenika, birma ma mega hodnyho psa a potrebuje novyho, kachna ma doma trinohy psy, esuska uz by mela byt tyden z dovolene a porad se sem jeste nedostala poreportovat nic, fajka ma dve diry na zadku a janiii uz doma zbyla jen cacorka a posledni puclik, co ceka na ockovani.
ale tak taky se naucil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 07:23
- Nahlásit
cernej caj
Přijede Pavel, ukecanej
dík za info
O birmici vím, že má nej pesá
Kachna třínohý psy? Japak to ?
fajka copak zasejc vyváděla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 07:30
- Nahlásit
denyk
tak pozdravuj
to nevim, asi se siri epidemie z jizni moravy do cech, myslim maya a sany pajdaj ale snad nic vaznyho.
natrhla si prdeeee****l (se ji asi natrhla sama starim)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 07:41
- Nahlásit
offline jizdni rady akorat se musi neco platit, ale premyslim, ze to zkusim
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 08:05
- Nahlásit
denyk
Užijte si žravý víkend se super zábavou a dobrým mokem!!!
Adélka
Na dnešek spala od 22 hod do 4.45hod. - úúúúžasný.
Ráno jsem jí rozpohybovala zase jako včera - když to nešlo jinak, bafla jsem jí do náruče a popoběhla s ní za houfem poskakujících kosáků. Ti ji trochu probudili a pak jsem jí donutila běžet (doslova) okolo bytovek. Tak snad bude dopoledne pěkně spinkat. Dnes je s ní páník. Nechá jí tam 2 hodiny samotnou, tak uvidíme jak si povede. Ale je zlatá - neštěká ani v případě, ž okolo v bytech štěkají pejskové jako pominutí. Asi k tomu pomáhá i to, že je na ruch zvyklá. Bydlíme u hlavní silnice a pootevřenou ventilačkou k nám jde spousta randálu, tak je zvyklá
Ale je to pořád kousavá potvora. Jak se rozraví, tak teče krev - moje. Prd platný zařvat NE neb FUJ. Nacpu jí do čumy hračku, ale to až poté, kdy ze mě teče krev
Musím pracovat, opatrujte se a užijte s kráááásný víkend. My jdem k večeru "socializovat" do zahradní hospůdky s Lenkou a NKO Abby. Abby má falešku a pořád se Adéle nabízí, ať si cucne Jenže Adéla by jí nejradši urvala kus krku (vzpomněla jsem si na Rumíčka, jak rval lalok Bubitce - tak to bude něco podobnýho asi )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 08:15
- Nahlásit
Darenka
to je skvely, za chvili budes spat celou noc on ten ruch ze silnice muze fungovat i jako uklidnujici zvukova kulisa pro nektery psy, takze urcite neni na skodu, ze to tam ma jak kvuli zvyku tak treba i ze tam sou slyset ty zvuky
i vam krasny vikend a uzijte si hospudku a socializaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 08:16
- Nahlásit
Darenka
Já myslím, že ona se Adélka časem rozpohybuje tak, že budeš ještě vzpomínat na klidný rána
cernej caj
no jo, ale ty offline řády, to abys sledovala změny a stahovala akturalizace?
já mám ty dvoje online, seznam už tam přidal ty oblíbený, ale debilně v menu, takže se to musí překlikávat a appka ihned po aktualizaci dovoluje jen 6 oblíbenejch, což je na prt, takže oboje fakt k vzteku, jako přehlednější to je, ale ty oblíbený si myslím, že je dost důležitá věc, tak nechápu jak to můžou takhle konit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 08:27
- Nahlásit
Maya
ale tak to si snad stahne samo kdyz ses pripojena ne?
zas je to dobry, kdyz nekde ses a nemas net, nebo nemusis kvuli tomu na net chodit (u o2 je jednorazovy pripojeni za 15kc na 60min a za 30 na 24h), anebo kdyz ses mimo signal, tak je to porad lepsi nez nic. a stoji to asi kilo na rok, takze to je docela v poho
mam domluveny ubytko v listopadu k NP podyji a udelam si takovej dvoudenni vylet
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2015 08:38
- Nahlásit
Prej oblačno, prd prd, ch*ije alespoň nebudu to trapný vedro.
cernej caj
joo, budu, snad přijede unaven, páč jinak tu hubu nezavře
Darenka
díky, užijem moc se těším na ty šikuly, co zase krásného z teho dřeva vytvoří....
a ty nevíš, že miminka se budí i vnoci cca po 2 hodinách?
Taky si užijte kámošku a NKO
|