| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:17
- Nahlásit
Maya
myslela sem s hranicema
jinak jo, treba relax pred spanim uz prave kamoska si to hrozne chvalila ty omalovanky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:23
- Nahlásit
cernej caj
jako že nemáš čas chodit po hranicích?
to sem myslela spíš jak si to psala, jednou za rok jít kousek na pár dní, takže výhledově tak můžeš chodit po hranicích třeba 20 let, tak čas obejít to za rok nebo dva má asi málokdo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:25
- Nahlásit
cernej caj
uz prave kamoska si to hrozne chvalila ty omalovanky
já ani nevěděla, že to existuje
jako tohle maj, ale když člověk chce blbej futrál na cd, tak to neeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:29
- Nahlásit
Maya
jasny, ale jen rikam, ze nemam cas jednou za rok par dni tak pravidelne ale bylo by to zajimavy zkusit, otazka, kdo se prida pac me by se libilo treba jednu, dve noci venku, pak postel a sprcha a pak treba dom, ale jak znam svoje lidi, bud sou problem prachy nebo volno
ale tak pravda, da sei za 20 let, jen je naprd, ze nektery oblasti sou na cca 8-9h jizdy a to fakt neni ani na vikend
si to chvalila mesic zpatky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:39
- Nahlásit
cernej caj
no tak začít na hranicích někde poblíž, než obejdeš všechno na obě strany, tak to budeš mít na 10 let minimálně
ale jak znam svoje lidi, bud sou problem prachy nebo volno
no ono to máš se vším že čím víc lidí, tím míń se shodnou, podle mě ideál buď jen dva lidi a nebo naopak velkou tlupu, tam je pak větší šance, že se alespoň dva shodnou na nějakým termínu a vyrazej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
taky podle mě by to šlo kouskovat, jako jít třeba česko-slovenskou hranici nebo česko-rakouskou, to tam máte kousek ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:45
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:54
- Nahlásit
Maya
tady u nas jo, horsi tam daleko za prahou nahoru, doleva a dolu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 15:07
- Nahlásit
ptrlozit prosim, krome sabaky su mzna scjopna rozlustit pismenka elr ne vyznam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 15:11
- Nahlásit
cernej caj
tady u nas jo, horsi tam daleko za prahou nahoru, doleva a dolu
prosím tě, někam za Prahu by se dostala až před důchodem
ptrlozit prosim, krome sabaky su mzna scjopna rozlustit pismenka elr ne vyznam
Pozor zlý pes a kočka debil
nebo tak něco
zjišťuju, že mám s těma písmenkama taky už potíž a číst delší text je pro mě docela nereálný a to jsem na škole samo četla knížky v ruštině a vůbec všechno, člověk fakt zapomene
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 15:34
- Nahlásit
Maya
Adam je teda koukám už super nudnej pes, nejvyšší čas, aby sis pořídila jiného útulkáče
Adam je teď fakt super. Akorát včera jsme potkali kočku a to úplně super nebylo
A teda taky se mě zvládá držet, když někde sedim, to je úžasnej. Když jdu, tak je to na něj pořád ještě příliš náročný...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:01
- Nahlásit
birma
tak kcka rozrajcuje kdejakyho psa
maaaaaam botyyyyyy! o cislo vetsi s tlustou fuskou sou fajn, netlaci I kdyz malicek se hrany dotyka. uvidime. s tenkou je poznat, ze je ta bota delsi s cvacham, malicek vic v poho. ale je yo kozeny takze uvudime. do 15 ti km v zime to urco bude ok a na vylety drlsi fajn bonus
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:13
- Nahlásit
cernej caj
kcka rozrajcuje kdejakyho psa
tak byla jsem ráda, že to byla kočka a ne zajíc, protože takhle jsem si Adama vyzvedla u prvního stromu a ten byl v lesoparku blízko
maaaaaam botyyyyyy!
supéééééééééér!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:38
- Nahlásit
uvidime, zda budou na delsi pobyt nez cestu do prasee
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:44
- Nahlásit
právě jsem sledovala souseda, kterak dostává psa domů Napřed ho zavolal asi 3x mile, pak už lezl do dveří a se psem se loučil (pes si lehnul asi 20 metrů od něj a tvářil se spokojeně), to souseda namíchlo, tak začal zvyšovat hlas a asi na 15 povel pes s pár zastávkama pomalým tempem dorazil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:49
- Nahlásit
mi to napul prolipomina vokouna, teda bez chocabi pana... zavolam, rozbehne se, v pulce cesty si zacura a zapomene, zavolamzniva, tak ve zbytku festy se zastavi u vero na drbku a pak dojde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 16:52
- Nahlásit
cernej caj
On nezapomínal. On prostě neměl jedinej důvod, proč by měl chtít domů a věděl, že páníček si pro něj nedojde a dokud si nevyřve hlasivky, nemá důvod se hnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 17:01
- Nahlásit
to je baprd, no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 17:51
- Nahlásit
cernej caj
nj trénujou tu etudu denně...
a my si právě dali trénink a Adam už neměl prakticky žádný výpadky pozornosti. Maya má pravdu, přestává to bejt zábavný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 18:47
- Nahlásit
birma
holt budes muset pritvrdit s tim dalsim adamkoidem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 18:50
- Nahlásit
cernej caj
no to asi jo Kdyby byl každej děsnej jen 2,5 roku, tak za nějakých 10 let buduu mít asi příliš mnoho psůch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 18:52
- Nahlásit
cernej caj
to máš ty pracovní boty? tak to je super, že ti jsou
já mám pastelky, největší co měli, 36 barev
birma
mohla bys klidně dělat dočasku nebo tak něco, pak bys to měla furt samou výzvu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 19:11
- Nahlásit
Maya
tak oni sou vpodstate turisticky, akorat to dela firma co dela hlavne pracovni boty, tak uvidime, no
tyyyjo, 36 barev mam taky ja mam ty pastelky dobrych 15 let, vetsina jich je takova... neopotrebovana
nejhur dopadla takova rezavohneda, moje oblibena, ta dosla
nesmat se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 19:14
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, to je hezký, to bych v životě nenamalovala
ten ulomenej strom se mi líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 19:38
- Nahlásit
Maya
me taky, protoze nemusim umet kreslit korunu sem si kreslila k povidkam kdysi ale spis tak nacrtove a vic me bavilo pastelkama stinovat ale utikal mi zaklad
kdyz se na to tak divam, nektery ty obrazky maj aspon 10 let, nektery i vic... nevim, proc sem uplne prestala kreslit, treba by me omalovanky nakoply
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 19:38
- Nahlásit
Maya
Já nemůžu dočasky, by mi všechny zůstaly si nedovedu představit, že bych piplala psa a pak ho poslala dál...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 19:50
- Nahlásit
birma
tak si nechas prvnich 5 a pak uz naznas, ze to fakt neni realny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:00
- Nahlásit
cernej caj
tak si nechas prvnich 5
a kdo to jako bude živit? To abych poslala Honzu k vodě a našla si buď veterináře nebo majitele jatek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:05
- Nahlásit
birma
tak nějaký malý, ty toho moc nesežerou
a nebo pořídíš králíky, slepice a budeš mít dodávky z vlastního
cernej caj
taky hezký, to je škoda, že už nemaluješ, fakt se mi to líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:05
- Nahlásit
birma
nevim, jestli nejsi moc morbidni, ze az nebudes mit na obzivu, soupnes je na jatka
tak samo si na sebe vydelaj, budes brat jen nejaky makavy tahace a budes drandit na zavody a tak
|