Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:33
- Nahlásit

cernej caj
si na sebe vydelaj, budes brat jen nejaky makavy tahace a budes drandit na zavody a tak
jako že zbarfujem soupeře?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:39
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:55
- Nahlásit

birma
a nebo budeš vybírat vstupný do minizoo

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 20:58
- Nahlásit

Jsem naka bolehlavova, pocasi blaznivy. Nechci otepleni. Netesim se zitra na navstevu zahranicni, kralik upecen, este dalsi veci dovarit...
Darenka
Ze všech hraček, které má se asi zabaví nejvíc s polínkama z thůjí. Ta už jsou pěkně ohlodaná. Na spaní má středně velkého plyšáka. Jinak nijak zvlášť žádnou hračku nepreferuje. Ještě máme na to zvykání skoro měsíc, tak snad to dáme.
Date to urcite. Plysak na spani je fajn, klidne bych ho prolozila nejakyma vasima trikama bez knofliku/pouzityma ponozkama/botama urcenym k destrukci. Aby vas citila, i kdyz tam nejste.
Možná taky děláme chybu, že jí bereme po každém probuzení ven na čůrání. Doma nehody vůbec nemá. Tak třeba kňučí kvůli tomu, že se nechce vyčůrat doma.......
Ze ji berete ven, jen dobre. Co se curani doma tyka, pokud ji za to doma vubec netrestate, nic ji nerikate, nekarate, nemela by kvuli tomu knucet a jen by se sla nekde vycurat. V tomhle veku z toho jeste nema rozum.
Četla jsem, že u štěněte do půl roku se nehody stávají,
Muzou a nemusi. Myslim, ze s vasim nastavenym rezimem se jim prave vyhnete.
Proc mam porad pocit, ze ty mas pocit, ze delate neco spatne? Pritom zjevne se dari, potkavat psiska, mate kamarady i domaci, stene doma neskodi, nelouzickuje... A ze si zaplace, to patri k tomu veku. Jinak Trolda zanedlouho oslavi 5 mesicu a teprve ted vydrzel celou noc me nevzbudit, krasa, 8 hodin. Taky se dockas, vcetne unavenyho spiciho stenete dopoledniho.
birma
ako že zbarfujem soupeře?
Moh by to bejt i soused, prosim??!

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:01
- Nahlásit

Fifi
Moh by to bejt i soused, prosim??!
a nechceš si těch 5 psychickejch trosek pořídit ty? Že byste si ho zvládli zbarfovat sami?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:05
- Nahlásit

birma
a nechceš si těch 5 psychickejch trosek pořídit ty? Že byste si ho zvládli zbarfovat sami?
U nas by to bylo moc pruhledny, vzhledem ke Kremylovi. Navic mam ted mrazak plnej.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:08
- Nahlásit

Fifi
sousedi zas pouštěj tu husku nebo co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:17
- Nahlásit

birma
nebo co
Tak nak prubezne. Radsi nemluvit, aspon uz vim, od ceho ma Kremyl rozbitej dolni pysk na hube. Jsou lidi, se kteryma se domluvis s rozumnou prosbou, jsou lidi, kde to mas marny, mas to marny, mas to marny...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:19
- Nahlásit

Fifi
to je mi líto

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:31
- Nahlásit

birma
to je mi líto
Ale tak to neni zadna hruza. Kdyby k nam neco dolitnulo pri venceni, tak si osvezim karate kopy. A zbytek si halt taky musim pohlidat, Kremylovi sprinty u plotu proste v jejim veku dobre nedelaji. Ze ostatni neveri, ze ji bylo deset, je druha vec. No nic, pochvala Adamitovi, ze si dokazal slimejsit na strani.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 21:56
- Nahlásit

charita, kdyby měl někdo zájem
https://www.facebook.com/events/901106963295165/

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 22:24
- Nahlásit

birma
http://www.vitalia.cz/clanky/za-bose-chozeni-se-mi -telo-odmenuje/#utm_medium=kolotoc&utm_source=lupa -cz&utm_campaign=za-bose-chozeni-se-mi-telo-odmenu je

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 22:27
- Nahlásit

Zeli se dela, drstkovka vari, Trolda konecne pochopil pokyn Uhni.
Esuskoo
doufam, ze nejvetsi blazinec je za tebou a das hlaseni, jak si huby zrzaty dari, at Darenka nema pocity.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 22:33 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Maya
jj o bosé chůzi se píše a mluví čím dál víc Já úplně na boso moc nechci, ale teď se těším až půjdou do prodeje tyhle "boty"

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2015 22:45
- Nahlásit

birma
jj o bosé chůzi se píše a mluví čím dál víc
Dobrej byznys.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 05:53
- Nahlásit

fifi
toto leti, yroldas bure mit 5 mesicu a je totakova chvilka

taky nacesusku myslim ale asi ms moc prace po dovolrny

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 06:14
- Nahlásit

Maya
a nebo pořídíš králíky, slepice a budeš mít dodávky z vlastního
i prd....birmě by to nedalo a koušela by králíky i slepice naklikat a jak by viděla první výsledky, už by je jako krmivo nedokázala dát
Birma
vidíš, vidíš co děláš....... udělala jsi z Adámka nudnýho psa a teď aby sis pořídila dalšího, abys u pohodovýho Adama nezakrněla
cernej caj
gratuluju k botám. Snad se osvědčí i na delší výšlapy a budeš si moct udělat velký plus, že se s botkama zadařilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 06:24
- Nahlásit

darenka
nebo si pridam do sbirky dalsi boty, ve kterych nejde chodit jefu v nuch ro prace a po 50ti minutach seseni asi citim ttochu mslicek ale vero chtela novy na zimu, tsk kdyztak...

v sobotu si zkusim dat 10km na rozehrati a uvifime.

jak to jde s adelkou, nechava te pospat at nejsi fo prace mrtva?

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 06:28
- Nahlásit

Fifi
Jinak Trolda zanedlouho oslavi 5 mesicu a teprve ted vydrzel celou noc me nevzbudit, krasa, 8 hodin. Taky se dockas, vcetne unavenyho spiciho stenete dopoledniho
Gratuluju!!! To zní jako rajská hudba. Klidně to ty 2,5 měsíce ještě vydržíme, když je šance, že se jednou vyspíme
Jsem zvědavá na dnešek:
Usnula v 21.30hod (většinou chodíme venčit mezi 22-23hod). Nechala jsem jí spát a říkla si, že nás prostě vzbudí až bude potřebovat ven. Nikdy jí totiž kvůli venčení nebudíme. Vzbudila nás ve 24 hod. Ráno ve 4.45 jsme vstávali a Adélce se nechtělo. Nechali jsme jí a já jsem se zatím věnovala Elišce a říkala si, že se Adéla ozve. V půl šestý dělala Adel že tam ještě pořád není, tak jsem jí šupla misku se žrádlem (bez venčeni). Zpucla to a konečně byla ochotná vnímat okolí. Vzala jsem jí od 5.40 do 6 hod ven - 2x pevné hovnoty, 2x čůrání a na pamlsky a poskakující kosáky jsem jí konečně dostala kousek od baráku. Kždých 5 metrů si sedala a chtěla domů. Nakonec jsem nevydržela, poponesla jí o 30 metrů dál, pak pomohl kosák a nakonec jsme oběhly (doslova) blok paneláků. Doma si přenesla za mé pomoci deku z nočního pelechu do denního pelechu, plyšáka taky. Dostala pamlsky, zavřela jsem jí a šla pracovat do své dom.kanceláře (Eliščina pokojíku). A. 2x zakňourala a je tam ticho (uvidíme na jak dlouho). Tenhle model by byl naprosto ideální.
Co se curani doma tyka, pokud ji za to doma vubec netrestate, nic ji nerikate, nekarate, nemela by kvuli tomu knucet a jen by se sla nekde vycurat
Nic takového, jednak je to mimino a hlavně - není důvod. Alél je v tomhle ohledu bezproblémová
Díky za podporu

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 06:31
- Nahlásit

cernej caj
Věřím, že tentokrát to klapne a boty si nechají říct. Vždyť je máš prvně na noze, tak se určitě ještě podají a konečně to budou ty, na které jsi čekala
Jdu pracovat, hezký den.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 07:12
- Nahlásit

Darenka
jasne, ze se vypite, driv nebo pozdeji uz krasne

tak to je supr, ze si fakt tak krasne rika a ze se na to muzes fakt spolehnout, ze si umi rict

jinak trojnozkove hlasani, je videt, ze trochu zapajda, ale jinak uz se zda, ze celkem bezproblemu, takze ji jeste o vikendu na vylet brat nebudu, coz sem trochu na nedeli zvazovala a pristi tyden uvidime

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:13
- Nahlásit

cernej caj
tak botky, pokud jsou kožený, se ti chůzí můžou povytáhnout a budou pak lepší
super že trojnožka je lepší
Darenka
zvládáte to skvěle si myslím, holt pár měsíců nepohodlí a pak x let krásný léta s vychovaným psem

jinak dneska super cesta do práce, v půlce cesty na bus jsem zjistila, že mi ruply kalhoty na zadku, moje nejoblíběnější!!
takže zpátky dom, převlíknout a na další bus
ještě že už je konec léta, teď už asi nic letního nekoupím

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:14
- Nahlásit

cernej caj
trojnozkove hlasani
se plynule přesunuje na nás
- Mája pajdá na levou zadní
- Sany na pravou přední

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:19
- Nahlásit

kachna_
hele tuhle epidemii si nechte

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:19
- Nahlásit

jo a zdálo se mi o křečkovi, vylejzal z díry a já si ho fotila mobilem, víc nevim, si sny moc nepamatuju

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:27
- Nahlásit

cernej caj
Skvělý, že se z trojnožky stává čtyřnožka
kachna_
tak to pajdání máte aspoň vyrovnaný
Doufám, že to není nic vážného a budou brzy v pořádku!!!
Maya
s mojí představivostí ..... tak jsem tě viděla s těma ruplejma kalhotama na zadku ......To byla asi hoňka makat domů a stihnout znovu spoj do práce. Jo některý rána se holt zadaří........ Ale zas --- když to není každej den

birma
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:28
- Nahlásit

Darenka
birmě by to nedalo a koušela by králíky i slepice naklikat
Králíky ne, ti mi přijdou nudní, ale se slépkama bych klikat chtěla, jsou prý ten nejlepší klikací "trenažér"

kachna_
trojnozkove hlasani
se plynule přesunuje na nás

My to můžem završit - Adam sice (ještě) nepajdá, ale opět kuchnul si polštářek. Zatím to není do krve, takže klidový režim nebude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:34
- Nahlásit

Maya
jj, kozeny jsou, ale s goretexem a navic je tam jeste navic obsazka (sice taky kozena, ale tak uvidime, no). Zkusim v tom chodit a tak horsi, nez v tech opravenejch sveracich to nebude

že mi ruply kalhoty na zadku, (ale to ti sikovna svadlenka zasije, to je v pohode, jestli tam byla jen unavena nit a nepraskla latka) navic ted prave sou uz vsude letni vyprodeje v plnym proudu, takze koupis a jeste usetris

ylejzal z díry a já si ho fotila mobilem

kachna_
jeste chybi prava predni zatim mame 3 nohy a kazdou jinou jinak doufam,ze brzo budou behat cile po vsech.

birma
jak se mu to podarilo

birma
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
Tady jsou všude možně střepy, tak asi někde špatně šlápnul

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
dneska super cesta do práce, v půlce cesty na bus jsem zjistila, že mi ruply kalhoty na zadku, moje nejoblíběnější!!
lity lity!
mě se zas prodřela díra na zadku mejch nejoblíbenějších letních a jako koupit podobný se mě ještě nepodařilo páč zas maj jan nějaký nemožný střihy
a to už jsem jich vyzkoušela XY....
ps: chodím už měsíc s dírou na zadku no a cooo je léto a je teplo

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání