Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:48
- Nahlásit

birma
chudak tak snad se mu to rychle zahoji a nerozblemca si to.

Fajka
neresi to zaplata? jako neni to uz ono, ale ja su schopna ozaplatovat cokoli do nemoty, kdyz to rada nosim

muzes si je nechat usit na miru a treba dopadnes lip nez ja s vero

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
neresi to zaplata? jako neni to uz ono, ale ja su schopna ozaplatovat cokoli do nemoty, kdyz to rada nosim
no to už je zbytečný bo ta látka na tom celým zadku už je průsvitná takže to už nebé kam chytit a po X hodin práce a jednom nošení byse to stejnak celý rozjelo.... letošní léto halt končej no...jtejnak jak jedny moje oblíbený boty... normálně zvrchu jak nový a le ten sajgon zespoda to musím vyfotit než půjdou do popelnice..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 08:55
- Nahlásit

Fajka
jo, to ja mam u vetsiny bot, zvrchu jak novy a v podrazce dira skrz

vyfooot

hele, nemate nekdo zkusenosti se sustakovkou? premyslim si koupit proste obyc sustakovku ted na babi leto, jak sem davala odkaz, ale nevim, jestli je to nejaky v poho nositelny a nejak zvladnutelne prodysny, pac sem sustku nemela tak 15let a i tenkrat to bylo neco od cinana za kilo takze to melo prodysnost igelitu...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:00
- Nahlásit

cernej caj
sešít to nepude, to rupla látka, prostě vodřená od tašky jak u Fajky do průsvitna
mám je taky už asi 10 let
jako sehnat v krámě jiný je nemožný, všude jen obtažený slimky max do velikosti 40, normální gatě už jsem neviděla ani nepamatuju, budu se muset podívat po netu a přes zimu něco sehnat, protože mě brzy asi opustěj i další druhý nejoblíbenější a pak už budu skoro bez letníího oblečení
Fajka
botky taky pravidelně vyhazuju jen kvůli prasklý podrážce, z čeho to dělaj, že to nic nevydrží

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:01
- Nahlásit

cernej caj
šusťákovky dnesa neznám, dřív to byl fakt igelit, ale tak ono z principu věci, že to je tenounký, lehký a nepromokaý a neprofukavý, tipuju, že dneska to nebude jiný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:02
- Nahlásit

Maya
no ja kupuju dost na netu, pac v kramu fakt hruza, hlavne ty obtazeny slimky, do kterych nenarve nohy ani moje dlouhonoha hubena kamoska, ktera je ma fakt hubeny

z čeho to dělaj, že to nic nevydrží
ze, fajfka da jen 10 treku rocne a k tomu neco navic a hned je po botach, co

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:08
- Nahlásit

cernej caj
hele, nemate nekdo zkusenosti se sustakovkou? premyslim si koupit proste obyc sustakovku ted na babi leto, jak sem davala odkaz, ale nevim, jestli je to nejaky v poho nositelny a nejak zvladnutelne prodysny, pac sem sustku nemela tak 15let a i tenkrat to bylo neco od cinana za kilo takze to melo prodysnost igelitu...

mám z Decatlonu tůristickou..žádný ťamani..ale je to furt stejný pokud se hýbeš tak se prostě potíš..je to dobrý do vichru aby čék neprofoukl a nebo do deště jináš je furt složená v batohu..co kdyby..

Maya
botky taky pravidelně vyhazuju jen kvůli prasklý podrážce, z čeho to dělaj, že to nic nevydrží
prasklá není...je prošlapaná... nemít boty vošoupu si nožičky až k zadku

mám je taky už asi 10 let
jj já taky ! asi je opláču

cernej caj

fajfka da jen 10 treku rocne a k tomu neco navic a hned je po botach, co
no dyk co to je že..pár kiláčků..dnesky ty boty fakt nic nevydržej

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:09
- Nahlásit

cernej caj
ze, fajfka da jen 10 treku rocne a k tomu neco navic a hned je po botach, co
no jo ale já mluvím i o botách, co chodím jen do práce a z práce, pár kiláků denně a stejně je do roka ta podrážka prasklá nebo díratá
hlavne ty obtazeny slimky, do kterych nenarve nohy ani moje dlouhonoha hubena kamoska, ktera je ma fakt hubeny
no a to si vem, že ty máš určitě nějakou tu nejrozšířejnější velikost, ve větších velikostech co potřebuju já, je to bída ještě větší

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:09
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:15
- Nahlásit

Kde je těch 30 stupňů?? Venku nějakej opar, sluníčko napůl zalezlý a mě mrznou nohy v sandálech :

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:21
- Nahlásit

Fajka
ale tak treba kdyz by to clovek nosil do prace a tak spis na nenarocny aktivity, tak by to mohlo byt lepsi, nez softshel 1000/1000? pac sem se zbavila firemni bundicky a hledam za ni pouzitelnejsi nahradu.

Maya
tak to ja podrazku dycky prosoupu az skz ale ze by mi to praskalo, to nikdy, v poho mi vydrzi malo noseni boty i 5let

jj, je to des, na koho to sijou.

me se potej v kotnickovkach goracovejch s tlustejma fuskama

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:23
- Nahlásit

cernej caj
tak to mě prasknou fakt snad každý druhý, asi nějak blbě chodím nebo co

trojprsten, naštěstí už prodanej
https://www.etsy.com/listing/184798459/daintyme-en amel-brown-orange-squirrel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:37
- Nahlásit

Maya

hele by se mohla birma zivit vytvarenim omalovanek ptacich?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:41
- Nahlásit

cernej caj
antistresových to jo, to by šlo asi dneska na dračku

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:44
- Nahlásit

cernej caj
po 50ti minutach seseni asi citim ttochu mslicek ale vero chtela novy na zimu, tsk kdyztak..

myslim že už mám stejně špatnou pověst

Fajka
chodím už měsíc s dírou na zadku no a cooo je léto a je teplo
simtě..... to nemají všichni?

epidemii špatných nožiček nechciiiii!
ať se všichni brzo spraví.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:52
- Nahlásit

kdyby to nemělo vepředu ty kapsy, tak by to byla docela zajímavá mikina
http://www.fler.cz/zbozi/cerna-mikina-s-kontrasty- v-podzimnich-tonech-2147086

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:53
- Nahlásit

Vero
nicmene ty prabosy vypadaj dobre, gtx kotnikovy za 3ku, kdyby ses chtela jit podivat, maj tam ted ty moje 39tky condoriri na vyzkouseni velikosti a treba by sis tam vyhlidla novy zimni jianci ale vedela bys co velikost, kdyby ty tvoje stary uz nebyli

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 09:56
- Nahlásit

Vero
chodím už měsíc s dírou na zadku no a cooo je léto a je teplo
simtě..... to nemají všichni

vo*e !! v tom případku mám jednu reservní

cernej caj
tak treba kdyz by to clovek nosil do prace a tak spis na nenarocny aktivity, tak by to mohlo byt lepsi
joo tak to joo to v poho, já myslela že mylíš na tůůůry

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:01
- Nahlásit

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:04
- Nahlásit

cernej caj
zkusím si tam zajít po dovči. bohužel je fakt, že je zima bé za chvilku.

co myslíš šusťákovkou? já mám od Hannah tu na sbalení do balíčku, myslím, že na nošení do práce a po městě to není nejhezčí věc. nevím jestli myslíš toto. kdybys chtěla vyzkoušet, je ti k dispozici. ale měla jsem dojem, že něco takovýho máš taky.

Fajka
v tom případku mám jednu reservní
nikdy nevíš, k čemu se ti bude hodit, to dobře děláš

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:05
- Nahlásit

Hlásím rekord a zase běžím pracovat.
4 hodiny !!!! klid. Ještě jsem se tam nešla podívat, když je v klidu A to má chudinka ztížené podmínky - nad námi mají na prázdninkách pejska a ten tam bufe jak pominutej.
Kéž by to byla první vlaštovka a vydržela by takhle každej den. No a pak už bysme časem snad dali i těch 5-5,5 hodiny.

K dírám na zadku - taky jí tam mám

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:05
- Nahlásit

Maya
tak to na moje chlapečky teda neplatí.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:19
- Nahlásit

Darenka
no vidíš, to se bude jen zlepšovat

v alze maj smart věci pro psy
https://www.alza.cz/smartpet-wearables-pro-domaci- mazlicky/28855760.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:30
- Nahlásit

Fajka
na tury prave nee, to mam zas spesl bundu co si na vylety setrim, spis shanim neco do mesta, co neni ve svitivych pro horolezce dulezitych, barvach

v tom případku mám jednu reservní

Maya
takovyhle miiny bezne mivali stylove i v takovych tech indickych obchodech batavia. mela sem tricko. srazilo se a vybledlo mega rychle ale krasny to je.

Vero
tuhlesustakovku do mesta spis do prace a tak, ono ty veci na vandry taky tak casto neperu a pozaduju od nich jinaci vlastnosti a vzhled (hlavne barevnost) nez do prace...

Darenka
skvely, tak to je perfekt a vidis, ze jen zbytecne plasis a chces po 14ti dnech zazraky

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:31
- Nahlásit

Vero
nikdy nevíš, k čemu se ti bude hodit, to dobře děláš
co mě...ale ostatní...až mě bé chtít někdo nakopat bude mít větší šanci že se trefí

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:34
- Nahlásit

cernej caj
na tury prave nee, to mam zas spesl bundu co si na vylety setrim, spis shanim neco do mesta, co neni ve svitivych pro horolezce dulezitych, barvach
já mám z decatlonu za necelý 4 stovky...a černou a je fakt dobře ušitá a má dobrej střih tak jukni třá tam...

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:41
- Nahlásit

cernej caj
jo, ta je fak dobře ušitá, tus už ukazovala, líbí se mi...
ale jak s prodyšností to nevím.

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:42
- Nahlásit

Fajka
až mě bé chtít někdo nakopat bude mít větší šanci že se trefí

Darenka
neplašit, vytrvat

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:46
- Nahlásit

koukám jak jsou ty zrcadlovky dneska fakt levný
https://www.alza.cz/canon-eos-100d-body-objektiv-e f-s-18-55mm-dc-iii-objektiv-75-300mm-dc-iii-d11492 70.htm

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2015 10:50
- Nahlásit

Fajka tebe to bude zajímat. Jak jsi se ptala na tu zvířetnickou australandu Najtýýýýý - tak jsem se včera Ivany ptala, jak dopadli s "barvou"... a tady je odpověď:
Co je nového s Najtí barvou? Zkusím to nějak zestručnit. Na prvním pokusu bonitace poradkyně chovu řekla, že je nestandard a hotovo. Do papírů nenapsali nic, že bonitace je odložena. Před druhým pokusem jsem si vyměnila pár mailů s nejuznávanější genetičkou zaměřenou na australské ovčáky (z USA, kde plemeno vzniklo). Ta mi napsala, že Najty je standardní, pouze nese zbarvení, které se vyskytuje u některých pracovních linií. No... Na bonitaci si poradkyně chovu stála za svým. Prý nějaká genetička z USA nemá pravdu (mimochodem, v ČR se australáci chovají teprve od roku 2003 nebo tak nějak). Ale prý abychom neřekli, tak o Najtynce rozhodne více rozhodčích. Bylo svoláno vícero rozhodčích. Poradkyně začala: "Tady ten pes má barvu..." A oni jí do toho skočili, že to ale není vylučující vada, vynadali jí, že nezná standard, a ona byla náhle zcela bez argumentů. Takže: bonitaci máme za sebou! Už zbývá jen vyšetření očí a Najty bude CHOVNÁ!

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání