| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 09:48
- Nahlásit
hlavne na dlazbe to muzu teda potvrdit a co ty rany kdyz to spadne na dlazbu z postele
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:07
- Nahlásit
cernej caj
Ona je hrozná popelnice, sežere všechno na co přijde. No a pak v noci bleje......
birma
Prosím tě, nemohla bys mi dát nějaký odkaz na konkrétní hračku - zatím nějakou lehčí - vhodnou pro takového prcka. A kong z nějakého materiálu, aby nenadskakovali sousedi zoufalstvím
Objednala bych to přes internet a tam si to člověk nemůže osahat - vyzkoušet, tak by se mi typ od tebe na vyzkoušené věci mohl hodit.
A ještě něco - kupovat teď Adéle postroj je asi blbost? Mám počkat až povyroste?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
rojekt hranicar: narazila sem na to nahodou, hledala sem nekoho kdo mi spravi bagl a nasla sem
Darenka
jj to je blby kdyz to zere vsechno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:17
- Nahlásit
Darenka
Já bych se právě hlavně ve věku, kdy se vyvíjí a je potrhlej, snažila mít psa na postroji a ne obojku. Ale já jsem trochu ouchyl v tomhle.
Nejoblíbenější hračka vůbec je tohle - nekupuju ty jejich náplně, ale nacpu tím, co je po ruce. Kong už ani nemáme i když mám pocit, že mají nějaký novější interaktivní program. Pro klasický kong jsem nenašla využití
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
zajímavý, akorát se na to evidentně vykašlali, škoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:41
- Nahlásit
omalovánky pro dospělé
http://www.megaknihy.cz/motivace-podnikani/212080- tajna-zahrada-pastelkou-proti-stresu.html
http://neoluxor.cz/blog/recenze/pastelkami-proti-s tresu--1055/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 10:48
- Nahlásit
Maya
omalovánky pro dospělé
to by mě zabilo, nesnášim omalovánky už od mala, takže tohle by bylo něco jako splněný sen - noční můra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:02
- Nahlásit
Maya
ale ty omalovanky sou prej bozi a ja bych taky asi chtela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:05
- Nahlásit
cernej caj
koupíme si omalovánky a budem se přehánět, kdo líp?
já nemám ani ty pastelky, bych musela vokrást děti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:14
- Nahlásit
tohle by mě zajímalo, jestli se fakt ty malý děti tím něco naučí
http://www.kosmas.cz/knihy/208859/my-name-is-karam el-a-bydlim-v-londyne/
http://www.novinky.cz/domaci/378416-holka-z-moravy -nasla-stesti-v-anglii-vydala-tam-i-knihu.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:20
- Nahlásit
a hele jaký taky mají omalovánky
http://www.kosmas.cz/knihy/208758/promeny-zvirat/
no koukám, že vyšel Atlantský mor, tak si to objednám a k tomu nějaký ty omalovánky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:30
- Nahlásit
tak objednáno, tak teď se musím zastavit v papírnictví pro ty pastelky a to jsem tam byla v pondělí, jestli nemaj desky na cd, protože ty neměli ani v pc obchodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:37
- Nahlásit
Maya
to ja mam pastelky to neni problem tak ktery doporucujes?
a kterou sis objednala?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:58
- Nahlásit
cernej caj
no jsem si vzala ty Proměny zvířat a pak tyhle http://www.kosmas.cz/knihy/206680/antistresove-oma lovanky-pro-dospele/
sem si říkala, že tam bude taková všehochuť, ta Tajemná zahrada a Čarovný les budou asi monotematický
ono toho dost nemají skladem, koukám mají akorát ještě orientální vzory
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 11:59
- Nahlásit
cernej caj
akorát nevím, jestli místo antistresu nebudu mít mindrák, že vymalovávám hůř než 4letá neteř, protože ta je fakt mistr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 12:02
- Nahlásit
Maya
ja si pockam, jak se ti to bude libit a co reknes na obrazky, treba jen kytky nebo tak bych nechtela a pridam do seznamu, co koupit k narozkam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 12:33
- Nahlásit
Maya
mindrák, že vymalovávám hůř než 4letá neteř,
pošlu ti naskenovaný omalovánky čtyřletý dcery, aby tě přešel. Kačenka drží pastelky fakt jak "prase kost" a vymalovává dost podobným stylem (ono, to ani asi jinak nejde, když tu tužku drží, jak jí drží)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 12:35
- Nahlásit
cernej caj
já se akorát obávám, že mě to bude spíš stresovat, že jsem někde přetáhla a když tam neni předloha jak co vymalovat, že to mám celý blbě a vůbec to rozhodování, kteroou barvu kde použíi, já teda nevím, ale pro takový lidi jako já by to měli vyrábět s předlohama, bysme si to tak užili mnohem víc
tak když si vzpomenu, tak poreferuju
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 12:40
- Nahlásit
birma
Díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 12:46
- Nahlásit
kachna_
neteř fakt vymalovává dobře, bez přetahování, ale ona je hodně kreativní ve všech směrech, takže že jí jde malování ani nepřekvapuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:03
- Nahlásit
Maya
tak to rozhodovani je v poho ale to pretazeni sem nenavidela uz jako dite
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:17
- Nahlásit
cernej caj
no právě, jestli se u toho člověk spíš víc nevystresuje
teď koukám do potvrzení v mailu a nechala jsem v košíku i ten les, tak budu mít 3, do konce života co vymalovávat
dám nějaký neteři, ta to stejně udělá líp než já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:23
- Nahlásit
Maya
tak jestli chces, tak mi posli les a ja ti ho zaplatim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:27
- Nahlásit
nicmene si rikam, ze by mohlo byt fakt celkem zajimavy i treba 5 dni volna a kousek po tech hranicich ujit, vzit si nejakou vzdalenou lokalitu a pak treba obcas vzit to, co je bliz. jako napad je to fakt supr.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:27
- Nahlásit
Adámek byl dneska velevzornej a já jsem hrdobec. Byl relativně dlouho na volno, já si seděla na stráni a on mi nosil pískací míček je to božan a já jsem hrdobec
Maya
Se stresem z přetahování se můžeš vypořádat stáhnutím omalovánkový apky do tabletu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:33
- Nahlásit
birma
sikula, to je supr a zaslouzis si byt hrdobec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:41
- Nahlásit
cernej caj
tak jestli chces, tak mi posli les a ja ti ho zaplatim
uvidím až to přijde, taky bůhví jak je to velký a jaký by bylo poštovný
si nejakou vzdalenou lokalitu a pak treba obcas vzit to, co je bliz. jako napad je to fakt supr
tak to určitě, navíc příštích 10 let můžeš plánovat další úseky a mít tak nějakej cíl
birma
Adam je teda koukám už super nudnej pes, nejvyšší čas, aby sis pořídila jiného útulkáče
Se stresem z přetahování se můžeš vypořádat stáhnutím omalovánkový apky do tabletu
to dělá neteř na pc omalovánky, takže vyzkoušeno mám, to mě smrtelně nebaví, to tak jedině možná před usnutím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
však já ti věřim
birma
omalovánkový apky do tabletu
ale ty jsou náhodou dobrý . A kreslení je super. Když dáš dobrý efekty, vypadá hezky úplně všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 13:54
- Nahlásit
Maya
jj, jako bych teda jinak mela moc casu
kachna_
takze radis koupit tablet?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2015 14:11
- Nahlásit
cernej caj
jako bych teda jinak mela moc casu
no asi tak nějak
ale tohle zrovna jde mít položený někde a malovat jak má člověk čas, třeba i chvilku, nemusí se to složitě vytahovat a pak u toho sedět hodinu jakože když už si dal člověk práci s tím vytahováním, tak toho přece nenechá za 5 minut a nebo pro jistotu to radši nevytahovat vůbec že jako nemáš čas u toho sedět hodinu, to znám s vyšíváním
kvůli času teď váhám jeslti si zaplatit těch pár hodiny finštiny, protože tady v tý periferii žádná jazykovka učebny nemá a s dojížděním někam by to fakt bylo časově náročný
|