Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa II.
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2019 18:07
- Nahlásit

Gerda

aby tu byly s Karelem vobě

Taky mě to někdy napadne, jaký by to bylo skvělý, mít furt vedle sebe tak osmiletýho Indyho a čtyřletýho Juniora

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2019 16:40
- Nahlásit

Walda
jaký by to bylo skvělý, mít furt vedle sebe tak osmiletýho Indyho a čtyřletýho Juniora
já bych měla úplný black and white, absolutní protipóly ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2019 18:54
- Nahlásit

Hele a když sem dám odkaz na knížku, co jsme s kamarádama o psech psali, tim myslim i Waldu, bude to reklama, která je závadná? Kdyžtak mě to smažte, jen to sem dám, páč je to moje milá knížka a furt z ní mám ještě i po těch letech radost a třá ste o ní ani nevěděli...ono je na ní zábavný i to, jak vznikla, bo jsme měli redakční rady jakožto příjemný večery

https://www.concept42.cz/o-projektu?fbclid=IwAR0q9 SkFkQQPcyC7b1q0YRVNyfxtuWe9CN-kzsOl_Qepb_MQxbe3_04 pvxA

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2019 14:21
- Nahlásit

Žumpa žije, nemyslete si.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2019 08:16
- Nahlásit

sem si vsimla zes tu davala tu knizku o psech, da se to nekde koupit? nebo na ty kontaktni adrese?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2020 17:14
- Nahlásit

Čus prdi v novém roce? Co děláte? Karel už skoro zalehává předměty na stopě, to je dobrý, ne?

cernej caj
jůůůů, kup si knihu, to bude príma! Dá se vyhledat pod názvem Život pod psa, má na obálce bulíka malovanýho na klauna. A brzo bude druhý díl, a to s šelmyjí s brýlema

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2020 21:57
- Nahlásit

Gerda

Čau. Úplně jsem zapomněl, že Kniha má i webový stránky.
A večery redakčních rad byly fakt příjemný.

Karel už skoro zalehává předměty na stopě

Jak ho to učíš? Jako cvik poslušnosti, kde podnětem k lehnutí je zesílený pach kladěče?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2020 13:38
- Nahlásit

Walda
teprve teď půjde druhý díl do tisku, nějak pořád nebyl čas, pošlu ti to ku čtení, jakmile to bude po korektuře, už je na obálce Karel a všichni naši pejscijové tam maj věnování na začátku

Přihlaš se do květnového výcvikového víkendu. Máš možnost volby termínu 16/5 nebo 23/5.

Jak ho to učíš?
jakože ukaž, kde máš jídlo? V tom předmětu? Jooo? A chceš ho? Tak si ale lehni...))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2020 12:39
- Nahlásit

Je skoro konec ledna, tak vám jenom jdu říct čau, protože by vám to mohlo bejt líto, kdybych to neřekla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2020 12:40
- Nahlásit

JO a Karel už ty předměty zalehává, je prostě dobrá, to je málo platný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2020 12:46
- Nahlásit

ahoooj

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2020 17:43
- Nahlásit

Ahoooj, Čaji!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2020 17:33
- Nahlásit

Můžu si sem dát obálku knížky, co vyjde letos? Na titulní straně je můj Karel, dost pěkně vystajlovanej, tak bych se ráda pochlubila. Stejnak to dám jenom z úschovny jako link, tak se to zas za chvíli smaže, takže kdo to stihne, ráčej si fšimnout, že sem tam taky jeden příběh napsala. Jo aha, vy mě neznáte jménem...no tak aspoň koukejte na obálku, no, pokud vás to vůbec zajímá
https://www.uschovna.cz/zasilka/VEY4SPM5S67X457S-M T5/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2020 19:10
- Nahlásit

Gerda
dej si sem co chces, on sem nikdo nechodi tak ti to nezapadne

Karel je teda trochu psycho pes, ale super mu to sekne tak gratulace k dalsimu vydani kde se to bude dat pak koupit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2020 14:49
- Nahlásit

cernej caj
Karel je děsnej bezvadňák, vypadá krásně na titulce, jako opravdická Olinka Schoberová. Až kniha vyjde, budete to vědět všichni včas a zas půjde přes Kosmas. Určitě jí potřebuješ, bo bude velice velmi veselá

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2020 18:00
- Nahlásit

I v březnu se vyšplháme výš

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2020 18:07
- Nahlásit

pozdravuj Karla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2020 13:09
- Nahlásit

Děcka, včera naše řady rozšířil malý pes, je to zlopillon Karel je na mrtvici, moje máma je na mrtvici, šéf v práci, který má alergii, je na mrtvici...a zlopillon je spokojený a teď zrovna spí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2020 14:43
- Nahlásit

a fotka je kde ?? A je tvůj a Karla?? Nebo jen hlídáš ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2020 13:30
- Nahlásit

Xerxová
fotky jenom v telefonu, s foťákem ven teprve půjdeme, je to holka a jmenuje se Uši.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2020 13:40
- Nahlásit

gerda
usiiiii dej sem usiii

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 14:37
- Nahlásit

cernej caj
tady je pár vobrázkůch: https://www.uschovna.cz/zasilka/VZJ7CGF6PZM64RPW-9 F8/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 15:53
- Nahlásit

krásná Uršulína ušatá Maminka je ukázková - přeji, ať se ušoun pomamí do krásy. A hlavně do zdraví. Co Karel?? Jak snáší roli "odstrčeného prvorozeného mamánka" ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 16:03
- Nahlásit

Xerxová
Karel nemá ani trochu radost, a to je eufemismus. Je velmi nazloben a nesouhlasí ))) A jelikož je velmi rozmazlený, asi jí to bude chvíli...dlouhou chvíli...trvat, než se s turboskřetem smíří. Štěněti je to jedno, zaujalo pozice a obsadilo byt i přes karlečí protesty. Je to děsně drsný štěně, na to že má kilo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 16:25
- Nahlásit

nějak si neumím kilového turboskřeta představit. Nejlehčí štěník u nás byla Betuše - přivezli jsme si ji na minimálních povolených 7 týdnech (už bych to neudělala) - a měla 9 kilo. Night byl nejstarší štěník - 12 týdnů a skoro dvacet kilo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 18:18
- Nahlásit

Xerxová
je jí skoro 11 týdnů a má 1200 g je to velký asi jako ta chlupatá bačkora, co se doma nosí ve tvaru žabky, nebo jako myš z ikea. Kabátek má ve velikosti 20 cm přes záda. Takže jo, je to dosti malý. Ale jak je ten malej skřet rychlej! A drzej a vzpurnej...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 18:19
- Nahlásit

Xerxová
bude to s ní těžký a ještě jí ani vůbec nechytim!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 20:11
- Nahlásit

budeš muset naučit Karla, aby ti jí nosila...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2020 20:22
- Nahlásit

Gerda
Gerdooo, ty blazne, ty mas ale nadherny Usi! Gratuluju k prirustku, nudit se urcite nebudete. Tyjo, dvoupsi Gerdica!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2020 16:55
- Nahlásit

Xerxová
Karel už napsala otevřený dopis Vendelovi, aby jí tohoto problému zbavil...bohužel Vendel je hodný a pokud to nebude omylem, pak Karlovi jistě nevyhoví.

Fifi
je to teda pěkně divný, pani, vám řeknu....Maryje se v hrobě smíchy obrací, co to na mě poslala za kombinaci ))

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání