| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2016 14:54
- Nahlásit
Sme zas někde v nížině až....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2016 15:18
- Nahlásit
Gerda když nic nehlááásííííš... tak jsi holt v nížině. Co Plíseň Karel ??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:16
- Nahlásit
Xerxová
Kalrík je dnes po očkování, je chudák celej nebohej, takže spí. Jinak je to sabyják, už šikanoval jednoho jorika, milákuje vlčáky, stále někde chodí, již i vrčel a štěkal na dění za dveřma, v práci již umí dusit jednoho alergika, je to prostě roztomilý malý skřet. Někdy je blahosklonný a dovolí mi spát až do půl sedmý, někdy, když ho výrazně seru, jdeme ve dvě, ve čtyři, v šest....a pak už nemá cenu spát. Byl se podívat na závodě, pan rozhodčí si na mě vzpomenul, když jsem mu připomněla Máňu, a bylo vidět, že má v očích prosbu, abychom se na to vyprdli a již k němu do závodu nechodili. Kalrik asi bude hodně Máňa, již prvně močil na place. A to se počítá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:21
- Nahlásit
Karlík a jeho kamarád, pan Archibald. A také prvně v léze na výletě:
http://www.uschovna.cz/zasilka/LFXXD7M7JED39AU3-9E Z/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2016 17:46
- Nahlásit
Karlík roste do krásy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2016 12:21
- Nahlásit
Xerxová
již má 3,20 kg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 09:48
- Nahlásit
Opět jsme v koutě....Karel má již 3,70 kg. Je to čahoun!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 09:50
- Nahlásit
Vendelín o něj zakopává, Kadel se pak kutálí a je to takové pěkné přátelství prostě....jako jedinej normální Kadelůf kamarád, je Hančicovo kocour. Ten si s nim pěkně hraje.
http://www.uschovna.cz/zasilka/LG9NK6DENDUKPAWL-A3 G/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 12:28
- Nahlásit
krasavci oba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:00
- Nahlásit
a mě se to neotvírá, snad doma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:23
- Nahlásit
Mně se to otvírá... Ostatní šelmice si s Kadlem nehrajou ?? Že je kocour větší kámoš ?? A nebo si říkají, že netřeba další šelma na hraní a ještě ke všemu plesnivá ??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 13:17
- Nahlásit
Xerxová
nehrajou, nemaj jí rády )) Ale jak Kadel roste, buduje si svaly a tím pádem i přesvědčovací argumenty. Za chvíli přeroste Gerdici a ta BUDE MUSET si s nim hrát. Plesnivá šelma na hraní se jí již narodila, již oslavila první měsíc, tedy za měsíc je plně k dispozici na hraní
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 16:43
- Nahlásit
mám v tom chaos Gerda je šeltka ?? Teda ne Gerda, ale Gerda... A pak - budeš mít druhou plíseň ?? Nebo ji šíříš dál a jinam ?? Nebo snad bude mít na hraní jinou plíseň než šelmici?? Třeba dogu ?? Taky jsou merláci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 13:18
- Nahlásit
Xerxová
mám v tom chaos
No to ale vidim právě.....Hančice šelmyje Gerda se jmenuje po mě. I papírově se jmenuje po mě je to bikolorka, černobílka. Ale můžeme jí řikat pracovně jejím druhým jménem - Skunek.
A Skunekovi se narodila v rodině nová plíseň. A zůstane. Kadelovi se žádná plíseň nenarodila, Kadel si musí vystačit s tím, co má. Již je velmi velký, má 3,8 kg a zabíjí grifonky. Časem dostane možná za dobré známky svojí vlastní šelmyji. Snad konečně už tu černobílou.... )))))))) Dozu si nechte pani, dyť vy ste hotovej blázen divokej. Nám stačí Vendelín...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:01
- Nahlásit
hmmm - tak jsem si dokonce vygooglila šelmice od Bilušky - a nedivím se, že Kadlovi říkáš Kadel
Gerdy už jsou mi jasné - ty nejsi černobílá... a plánuješ časem nějakou černobílou šelmu Karličce na hraní. Aby měla vlastní a nemusela si ji půjčovat...
Chicht - když píšeš, jak nabírá... tak si to mrně neumím skoro ani představit. Asi bych ji chudinku přerazila, když bych ji chtěla pochvalně poplácat...
|
Jitka BOC
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 20:05
- Nahlásit
Děvčata, co vás je tady převaha...po pár letech jsem sem nakoukla...než jsem si pořídila první BOC před 7 lety, tak jste mě tady minimálně 3 roky bavily moc, a bylo to super vidím, že skoro všechny už máte nové pejsky.... pořád jsem čekala, kdy paní Gerda bude mít konečně tu zabijáckou pudlici Libunu...tak vidím, že je to šelmyje nakonec
Ale prosím, mám možná úplně blbej dotaz: zcela náhodou jsem na netu narazila na nabídku zážitkové agentury Eldorádo - nabídku "vyzkoušejte, jaké o je být figurantem"
To mě tedy fakt zaujalo, prptože hledám originální dárek pro svýho přítele, a myslím, že jednak by to bylo opravdu překvápko, a druhak že by ho to třeba i bavilo. A chci se zeptat: nevíte, kdo to může dělat? Je tam psáno jen místo - Nové Strašecí.... nebo případně, kde se dá udělat takový kurz na figuranta? Nebo je to úplná blbost??? Podotýkám, že přítel je na muže nadprůměrně inteligentní, i stejně tak vysoký a těžký, a je schopen se orientovat podle pokynů, takže to není žádnej blbec, co by tam udělal nedejbože nějaký průšvih /myslím, že neuteče/....vím, že spousta z vás dělala a možná i dělá obrany, třeba mi poradíte děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2016 15:19
- Nahlásit
Jitka BOC
a vy ste kerá, pani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2016 14:04
- Nahlásit
A Kadelíček roste a roste a již mu popadalo blonďaté uchyčko:
http://www.uschovna.cz/zasilka/LHA596U5GJTYDWT6-UJ 3/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2016 14:27
- Nahlásit
Gerda roste - v porovnání s tou malou černobílou potvůrkou je jasně vidět, že už Kadlička není mimino... Sice plísně nemusím... ale přiznám ti fakt, že roste do krásy (až na tu barvu )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2016 10:58
- Nahlásit
Xerxová
Potvora neni černobílá, ale trikolorní, pani, víme? Fackovala Kadla statečně, a Kadel statečně zabral všechny hračky, pelech a intenzivně kompletoval, dokud nebyl hotov a řekl - mám všechno, můžeme jít. Ona neni tak úplně plesnivá jako spíš strakáč. A taky nemá už úplně modrý okyčka, ale pěkně hnědomodrý.
http://www.uschovna.cz/zasilka/LH26N92WIT7U56KP-GF 2/
nyní již s visícím uchem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2016 12:22
- Nahlásit
Gerda
nunuuuuu boze jak ja chci plesnivou selmickuuuu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2016 17:14
- Nahlásit
cernej caj
je to vlastně taky pěknej zmetek. Třá dneska šlápla do hovna a pak mě na bundu. A už pomalu přestává poslouchat. Naštěstí hodně jí a má jídlo ráda, tak ještě pořád na zavolání přijde, ale už brzo se mi na to vyprdne. Navíc objevila zlato ve svém hrdle a tak si hledám kliniky, kde odebírají psům hlasivky. Jako má dost hroznej hlas.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2016 17:20
- Nahlásit
Gerda
nyní již s visícím uchem.
to je kráááásnáááá plesnivinááááá
Navíc objevila zlato ve svém hrdle a
vůbec vůbec se ti nesměju....
jako já ti to řikala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2016 20:47
- Nahlásit
Gerda
no asi bych se smat nemela, ale to se neda! je to selmie, jidlo bude jeji smysl zivota jo a abych dodala, je to selmie, ta ma v hrdle zlato a neboji se ho pouzit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 09:26
- Nahlásit
do bryden..co děláte,nevzdělanci? )
Jitka BOC
A chci se zeptat: nevíte, kdo to může dělat?
nevim přesně jak tohle myslíš..jako kdo to pořádá nebo jestli to můžeš koupit každýmu? myslim,že sem viděla na Fb podobnou nabídku,v zásadě to ale spočívá v tom,že na dotyčnýho chudáka navlíknou ringo a pustěj na něj pejska to je celý..
k tvýmu dotazu na kurz figuranta..rozhodně nestačí jeden takovej(ani vícero ) zážitků k tomu aby se člověk stal figurantem ) pokud teda nemyslíš to,že na sebe kdejakej Pepek navlíkne něcojakorukáv a "dělá vobrany" ) ,to skutečně může každej ale před tim dost důrazně varuju majitele těch psů ) svazoví figuranti mají svý zkoušky,kde musej prokazovat jednak znalosti anatomie psa celkově hodně teorie plus praktický pžřezkušování..je na to oficiálně komis )) ,čili dlouhodobá záležitost s poměrně dost obsáhlejma vědomostma.. stačí takhle ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 09:45
- Nahlásit
cernej caj
Fajka
vypálim její hlas ve smyčce na cédéčko a za trest vám to pošlu virem do mailu.
Ucho jí spadlo proto, že se rozhodla, že si místo stojícího ucha nechá narůst dlouhej ocas....stále jí, štěká, kadí, čůrá, zabíjí boty, nebo hryže nějaký psy nebo mě....Mařena se mi někde strašně, ale strašně posmívá....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 11:41
- Nahlásit
Gerda
vypálim její hlas ve smyčce na cédéčko a za trest vám to pošlu virem do mailu.
no to jako nemusíš bo já mám svého originálního vlastního uřvaného plesnivého skřeta.... a když už se uchýlím a uteču do práce (skřet zůstává doma) tak tam to ječení za něj hravě převezmou zákazníci akorát nevím jestli ty zákazníci jsou taky plesnivý.... pokud by ale platilo že čím víc uřvaný tím víc plesnivý tak moji zákazníci jsou kombinací niva + hermelín. Plíseň vně i uvnitř...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 11:50
- Nahlásit
Fajka
)))) cíííík pani, vy ste už vycvičenej plísňomajstr ))))) Karel je sice v práci, ale v jiný budově, bo tu máme alergika a ten psa v kanlu odmítl. jako je to velký nešvar tyhle alergie, do minulý práce se alergici nepřijímali, bo tam prostě neni pro čokla kam šlápnout.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 11:55
- Nahlásit
Gerda
vy ste už vycvičenej plísňomajstr
jo po tolika letech s plísní čtyřnohou a po ještě dalších mnoha letech v mojí práci už občas taky plísní vobrostu a zařvu si
Karel je sice v práci, ale v jiný budově
takže si řvaní užívá někdo jinej jo? máš to dobře zařízený
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 11:58
- Nahlásit
Fajka
po tolika letech s plísní čtyřnohou
no jo, vy už ste ve spárech dosti dlouho vlastně....
takže si řvaní užívá někdo jinej jo?
no pozor, Kadel je v bedýnce moc hodnej, aji se tam těší, má dycky 2 hodiny na spaní a pak se jde ven, když ty dvě hoďky prokaučuje a žvejká třeba kosť, je pak děsně utahanej....v bedně neštěká, to je asi jediný místo, kde neštěká.....
|