Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa II.
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 26 . 27 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:03
- Nahlásit

Gerda
tak já jí to teda řeknu
no to jí teda řekni, že k ní jako zas chcem!
páč jako kde jinde se mě povede se zas zúčastnit závodů na invalidním vozejku

Ty jako ujdeš sto kilometrů????? Já to znám jen že se to jezdí autem...a i tak to trvá dost dlouho....

no jo no ..ujdu
jo jo trvá ale dyž máš toho správnýho tahouna tak čék dokonce aj běží i když skoro ani jako nechce

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:33
- Nahlásit

Fajka
si divná......

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 12:59
- Nahlásit

Gerda
si divná......
tsss to seš ty taky páč gdo normální si domu přitáhne psa, štěně kerý by mělo bej čerstvý voňavý nezkažený ...a ty si bereš pro krynda pána dokonce plesnivý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 14:21
- Nahlásit

Gerda a jak se tedy bude Karlíková jmenovat ?? Karel ?? A nebo se to teprve vyvrbí ??
Všechna naše dogata si nechala "papírová" jména. I ten Xerxes

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 14:22
- Nahlásit

Fajka
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 14:59
- Nahlásit

Gerda
já vím jsem na seznamu!
tak tfuj tfuj at dobro došli

Xerxová
Všechna naše dogata si nechala "papírová" jména. I ten Xerxes
jo to u nás taky, jen jsem jelitovo jmeno musela pokrátit páč po první zkušenosti kdy běhám po pláži jak kretén za tím malým plesnivým zmetkem kerej vzal čáru a řvu DOKTORE DOKTORE...tak lidi tahali telefény a chtěli volat záchranku že se někdo topí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2016 15:36
- Nahlásit

Fajka Doktorééééé Je fakt, že volat Dokýši je bezpečnější

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2016 20:48
- Nahlásit

Gerda tak jaké jsou první dojmy ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 11:03
- Nahlásit

Xerxová
tak jaké jsou první dojmy ??
je strašně malinká, všechno po Máně je jí velký, i miska na vodu, venku se bojí, nechce čůrat ani kadit, chodim furt ven, co dvě-tři hodiny před dům, tak se motá u noh, pak přijde, radostně zabije plyšáka a všechno počůrá a posere. Štěká....je strašně krásná, roztomilá, ale prostě nechce být venku. Tak řádí doma, no. Spí přepravce, má ještě velkou klec, s tou půjde do práce. Takže jdu zas spát radši, za chvíli jdem zas ven.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 12:16
- Nahlásit

...z venkovanky je skokem dáma velkoměsta Však si rychle zvykne. Navíc obě tyhle věci (nechuť být venku a venčit se jinde než doma) můžou být atavismy. Prostě štěník nechce nechávat své pachy k dispozici predátorům - a jen doma v doupěti je bezpečně a dobře A z toho vyroste.

Tak maličkého štěníka si představit snad ani neumím. Nejmenší jsem si přinesla sedmitýdení Betku - měla 8 a půl kila. Night byl o měsíc starší a měl kilíček 18...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 17:39
- Nahlásit

Xerxová
vážila jsem se s ní, protože sama váhu nespustí, ukazovalo to dvě kila, takže by stačila kuchyňská váha....
a tady je ukázka malosti a bojovnosti: http://www.uschovna.cz/zasilka/LESNIGP5CJE9KK88-J5 R/

ještě mám porovnání s krabičkou cigaret: http://www.uschovna.cz/zasilka/LE66J7TD9P4DC83L-IB 3/

má půjčenou klec 70cm, a má to jak stadion, může běhat na okruhu.
Venku ale být nechce ani náhodou, tak dnes půjdem na bitvu špenátek do interiéru. On tu neni nikdo tak malej, aby si s ní mohl hrát.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 18:46
- Nahlásit

Gerda je to roztomilá chlupatice plesnivá A ten nosík je opravdu skoro černý, takže je to hezká holka. Na jedné fotce vypadá, žes ji právě vyndala z mixéru Trošku se rozmazala
Tak hlavně hodně zdraví

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 19:29
- Nahlásit

Gerda
jeeeee to je roztomilé plesnivé miminkoooooo
a ono má taky z tý černý barvy pruhy jako má jelito

, venku se bojí, nechce čůrat ani kadit, chodim furt ven, co dvě-tři hodiny před dům, tak se motá u noh, pak přijde, radostně zabije plyšáka a všechno počůrá a posere.
aaa to bé dobrý, šok z nového prostředí a hned jak se rozkouká tak to béé dobrý
užijte si to miminkovský období!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 10:51
- Nahlásit

Xerxová
Fajka
včera sme to asi trošku přehnaly se seznamováním s okolím, dnes je úplně ztahaná, tak asi půjde na bitvu špenátek až večer. Dnes má den - bojim se, že mě zas vytáhneš ven. Tak dostala tašku na nošení a novej pelech, od babičky, už ho rve a z tašky asi vypadne. V tašce se pojede podívat na Václava.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 14:46
- Nahlásit

Berda Václav si má již dnes pořídit tu kožešinkovou krytku na obojek Oni mamuti (do toho má sice Vašík daleko, ale skoro ) bývají i za mlada docela opatrní. A mrňavka je na psiska zdá se z domácí smečky zvyklá dostatečně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 18:05
- Nahlásit

Xerxová
na Vendelína jedem zítra, dnes jak svítilo slunko, jsme krosily sídlák dvoufázově, jednou nohama a jednou jako špeně, co se nese. Vypadá to, že zas budou velké vycházky a cárání se po venku. Tak ať už je velká a ne tohle umrněný malý mimino ))

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:18
- Nahlásit

štěňata rostou rychle. Ani se nenadáš, a budeš mít parťáka na dlouhoprocházky. S dětma to jde pomalejc. Vím, jak naštvaně se tvářila naše psice, když jsme vnouče vytáhli z kočárku a ona musela zvolnit... Pořád lítala sem a tam a naznačovala nám, hoďte sebou, zdrhneme mu A to jinak byla vzorná chůva. Jen to pomalé tempo nenáviděla

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:24
- Nahlásit

Gerda
Tak ať už je velká a ne tohle umrněný malý mimino
máš to načasovaný krásně přes zimní nečas a plískanice ti vyroste a jak se začne na jaře prodlužovat den budou se krásně prodlužovat i vaše procházky a cárání venku
jen si to miminko užívej dokud je mimi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 14:36
- Nahlásit

gerda
gratulu k plesnive! jestli budu mit selmii tak trikolor nebo plesnivou. nase stenata vic nez 2kg nevesli a spali tatinkovi v usance

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 15:15
- Nahlásit

Gerdo nějak jsem tu pochopila, žes chtěla angínu. Mohu jednu zcela čerstvou nabídnout...právě jsem si přivezla ATB (zítra mám disciplinární komisi a v pátek dálkaře... s tím maroděním to přehánět nebudu). A to se vždycky chlubím, že jsem málokdy nemocná... Že by se mstila tvá plíseň ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:39
- Nahlásit

Nazdar dámy, Karel dnes slaví týden doma a taky má svátek. Takže tady máte nějaký fotky z výletůch: http://www.uschovna.cz/zasilka/LE8U4C5CGGRJJ3KS-59 W/

Xerxová
já chtěla angínu jen proto, abych mohla ležet doma a čumět na filmy, ale už to nechci, už mám filmů plný zuby, ležela a čuměla sem, když byla Máňa nemocná, a taky sem angínu nikdy ještě neměla, takže nevim, jak to bolí, když bolí v krku jako fakt festovně. A samozřejmě, co si budem povidat, karma neni kotel, již sklízíš )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:40
- Nahlásit

Fajka
jen si to miminko užívej dokud je mimi
už bych raději velkou, co může chodit, nic doma nekouše, nečůrá a nesere. Ani neni mazlivá, dám k ní hlavu a ona mě hryže po celym obličeji. je to blázen.

cernej caj
na to, že je Karlík plesnivej, je fakt docela pěknej ))

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 11:18
- Nahlásit

Garda ta fotka plesnivky v listí je moc povedená. A je vidět, že se větších kámošů opravdu nebojí. Mrňavka statečná S venčením nějaký pokrok ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 11:27
- Nahlásit

Xerxová
S venčením nějaký pokrok ??
nic moc teda. Ráno se vykydne celá, pak masakruje hračky, pak jdem zas ven, ještě se vykydne a pak radostně masakruje a čůrá, kde chce. I když přijdem z venku. Takže zatim je to úspěšný jenom ráno, jinak prd Malý psy prostě na hraní nemá, ale ty velký má ráda fakt hodně.

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 12:52
- Nahlásit

Gerda

Ahoj, psal jsem ti už na mail, ale ty te´d nejsi na příjmu: Lajla má kyčle, lokty i ramena bez ztráty kytičky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 16:26
- Nahlásit

Walda
Supeeeer! Krasna prace, perfekto, bude z ni lekar! Budeme se zas tesit na vychazku, Karlik trochu vyrostl, uz ma delsi nohy, bude se moct zas probehat a blondatymi doktory

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 23:57
- Nahlásit

Gerda

OK, těšíme se taky. A Karlík ať roste, ať je víc hrací a míň ochraňovací

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:47
- Nahlásit

Walda
snažim se jí pořádně vychodit ve všech možných situacích, ale střelec to žádnej nebude, je taková ubojená, hlavně večer, to je srab velikej.

Walda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 22:29
- Nahlásit

Gerda

Večer jsou citlivější všichni. Musíte spolu vymést pár nočních podniků a ono se to podá

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 13:34
- Nahlásit

Walda
Jako že by byla kriminálníkem a ještě flamendrem? To má tedy skvostnou budoucnost před sebou )))

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 26 . 27 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání