| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2016 12:15
- Nahlásit
Gerda
plesnivaaaaa selmickaaaa to je jeden z mych snu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2016 12:16
- Nahlásit
Gerda
ježíš škoda že nevim tvojí adresu...poslala bych ti dáreček..
tak alespon virtuálně..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2016 12:17
- Nahlásit
gerda
jo a tady kdyby si chtěla jedny tématickýýý...
http://www.hfmagazin.cz/2016/02/spunty-do-usi-ala- opravdu-dlouhej-jezevcik/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2016 20:13
- Nahlásit
co tady lumpačíte?
Xerxová víš vo tom,že ti ten čokl přerost přes hlavu???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 07:19
- Nahlásit
davidkova ranata vím to, bohužel už je to čtvrtý čokl, co dopadnul stejně... Nevím, asi je to tím, že je neumím správně naklikat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 11:07
- Nahlásit
Xerxová
Nevím, asi je to tím, že je neumím správně naklikat
zkus nějaký semináře..čim víc tim líp..víš jak
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2016 14:46
- Nahlásit
davidkova renata
zkus nějaký semináře
Třeba Gabby Harris, to teď je aktuální. Ale musí bejt sluníčko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 09:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Walda
Třeba Gabby Harris, to teď je aktuální. Ale musí bejt sluníčko.
no tak jasně..a navíc trošku i herečka )))))))))
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 10:22
- Nahlásit
davidkova renata a fakt pak budu umět zastavit psa v růstu, aby mně nemohl přerůst přes hlavu ?? S kilama umím bojovat (a dělám pokroky ) aby pes neměl moc navrch, ale s tou výškou pokulháváme...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:08
- Nahlásit
Xerxová
a fakt pak budu umět zastavit psa v růstu, aby mně nemohl přerůst přes hlavu ??
hele já myslim,že jo prostě záleží na tom najít ten správnej seminář..jako možná tě to bude stát jmění než na něj narazíš,ale co by čék pro ty naše miláčky neudělal,že , =D držim palečky )))))))))
Walda
budu asi na ladroně odp.,kdyžtak prozvonim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 12:23
- Nahlásit
davidkova renata hmmm - plán dostává trhlinu. Jsem totiž drobný škudlil... Raději odvezu chudáka čokla prochodit kus skotské Vysočiny než bych mu zaplatila ba jen jediný kurzík. Takže holt i jeho nástupce mi nejspíš přes tu hlavu přeroste... Pokud nepřejdu na čivavy...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 13:13
- Nahlásit
Už ste sdělaný v seminářích?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2016 22:24
- Nahlásit
davidkova renata
budu asi na ladroně odp
Ahoj, promiň, já dneska na Ladronce nebyl, měl jsem v Brně na Masarykově univerzitě tři bloky seminářů, pak jsem ještě řídil do Prahy a jsem teď úplně grogáč. Půjdu asi zítra.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2016 19:20
- Nahlásit
Xerxová
plán dostává trhlinu. Jsem totiž drobný škudlil
ano.mám úplně stejné postižení,takže sem v zásadě nevzdělatelná )))))))))))
Walda
á dneska na Ladronce neby
já nakonec taky ne ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2016 19:02
- Nahlásit
Tak co je tady??? Za 4 dny přijede Palačinka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2016 21:01
- Nahlásit
Gerda tak odpočívej a dospávej... bude hůř
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2016 13:03
- Nahlásit
Xerxová
beru si dovolenou, můžu si vstávat, kdy budu chtít ...teda kdy karel bude chtít....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2016 14:32
- Nahlásit
Gerda
Karel už si balí batůžek a učí se poslední lumpárny od smečky aby byl řádně připraven a nachystán?
jůůůů aktuální fotos nic?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2016 15:58
- Nahlásit
Gerda
můžu si vstávat, kdy budu chtít ...teda kdy karel bude chtít....
omyl, můžeš si jít lehnout, kdy karel bude chtít. Na chvilku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2016 19:11
- Nahlásit
Fajka
před týdnem vypadal takhle:
http://www.uschovna.cz/zasilka/LEYXGCEA6L6AAHBU-AT C/
Dnes je Karlánkům 8. týdnůch.
PetraK
ty jsi taková přející krz tu němku, co ti ničí ruce a nervy, co? .-)))))))))))))))) Karlík bude hodnej a moudrej jako Maryje.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2016 19:16
- Nahlásit
Gerdauž se ti to krátí... Přijde štěník a bude veselo. Určitě bude moudrá a klidná a rozvážná a tichá...
Jo a tu fotku jsi schválně vložila tak maličkou, aby nešlo poznat, jestli se Karličce nosík leskne a nebo je ještě maličko růžový??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 09:49
- Nahlásit
Xerxová
ještě je maličko růžovej, ale tu fotku takhle velkou mám v originále, větší není....zítra karel balí želvičku a jede do víru velkoměsta. Pojede se podivat za vlčácima na cvičák, nechat se spolknout blizárdama, prohlídnout si koně...hlavně ať nejsme doma, bo tam to asi nebude úplně klidové, si myslim.
Štěně sem měla, když mi bylo 13 let. Maryje přicházela jako slušnej člověk, co nikdy nic nezničil a nikdy neškodil, líbezné a moudré zvíře, co si za život nestihlo zničit ani míček, bo jí to stejnak nebavilo. ňák nevim, co takový špeně jí, jak dlouho může bejt venku v listopadu...tak snad jí nějak nenastydnu, než na to přídu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:16
- Nahlásit
nejhorší ze všeho je smrt z vyděšení. Ono to půjde - ona si řekne...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:17
- Nahlásit
Xerxová
vyděšené nejsu, dnes večer se rozloučím s kobercem, pro jistotu, a´t to pak nedělám na poslední chvíli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 10:35
- Nahlásit
Gerda asi je v čistotnosti velký rozdíl mezi velkým a malým plemenem - ale já měla kliku, všechna dogátka byla nesmírně čistotná. Ano - když byla sama, zavírala jsem jim dveře k velkému koberci a uklízela jsem většinu bot. Ale měla velký prostor, měla staré boty a bačkory (aby si zvykla, že boty se nežerou a jsou pro ně něco normálního).
Bacha hlavně na jedovaté kytky a na kabely pod proudem. A u mrňousů taky pozor na těžší věci, které na sebe můžou stáhnout. Taková těžká váza na ubruse, šlahouny z velkého květináče... Neb Karlík vylisovaný velekvětináčem by byla blbá věc. Jo a bacha na dveře a průvan. Vím o štěněti, které blbě zabilo prásknutí dveří. A oni si tak rádi lehají na práh...
A jdu přednášet dálkařům - ať žije normalita (dat)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:20
- Nahlásit
Gerda
já myslím že malo i velkogolie patří do skupiny estétů a estétek, čiliže se velice rychle čistotnosti naučí a je jim sobě vlastní co jsem tak stihla zaregistrovat, nejsou to žádný čuňata co si znečištoujou boudu a válej se jak prasata australský plesnivý v bahně a kalužinách
nebuj vona se rychle naučí že dyž bude třeba čůrát či booobika tvořit tak si může na paničku zařvat
přeju hezkou rozlučku s kobercem, hezky to spolu zapijte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:20
- Nahlásit
Xerxová
stůl nemám, ni ubrus, ni vázu, jedových kytek nevlastním, průvan v malobytě nehrozí, naopak někdy bych ho trošku uvítala, ale není žádnej ) kabely však jo, od telky, ten se po zemi pod kobercem vine. A klec taky bude.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:21
- Nahlásit
Fajka
cíííík ))) zítra odjíždíme v 6 ráno. bléééééééééééééééé.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:26
- Nahlásit
Gerda
))) zítra odjíždíme v 6 ráno. bléééééééééééééééé
tož at dobře dorazíte tam i zpět, a pozdravujte Bilušku, že vzkazuju že loňskej bivak na longu u nich doma na zahradě je naprosto nezapomenutelnej a dodnes na něj často vzpomínám
a vůbec ať se kouká pochlapit a udělat dalšího
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2016 11:52
- Nahlásit
Fajka
tak já jí to teda řeknu. Ty jako ujdeš sto kilometrů????? Já to znám jen že se to jezdí autem...a i tak to trvá dost dlouho....
|