| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:27
- Nahlásit
Vlčáčková
vyvolávala násilí
hele, tohle by mohlo zajímat Sízru, ta psala o pár řádků vejš, že ju zajímá teror a ne zahrádka, cvičení a recepty
Nemáš pro ni nějakou teroristickou myšlenku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:30
- Nahlásit
Eninka
Protože pokud jo, tak je to nějaká šílená svině teda
Neurážej svině. A jo, je to zcela jistě na základě nahlašování. To víš, kdo nezachraňuje s námi, zachraňuje proti nám. Hlavní je ego, psi jsou až na (mooožná) desátém místě. Opravdu se té malosti, hlouposti, ubohosti musím smát.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Evi, mně se furt nechce věřit, že zrovna tvoje aktivity a stránky na FB by mohl někdo vyhodnotit jako závadný, protože to už by byl celej svět postavenej na hlavu. Přece není možný, aby tohle někdo udělal, či dělal panebože
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:35
- Nahlásit
Eninka
Nemáš pro ni nějakou teroristickou myšlenku?
Jó. Může vyhodit do vzduchu nějaký hejno ptáků.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:40
- Nahlásit
Eninka
Přece není možný, aby tohle někdo udělal, či dělal panebože
Jak říkala naše učitelka-psycholožka: "Stalo se to? Stalo. Tak to asi možný je."
Heleď, netrap si tím hlavičku. Kurev mezi "záchranáři" je povícero, o psy jim nejde, takže jít proti jejich zájmům jim nijak nevadí.
Jdu účtovat, zítra chci dát doklady jednomu zákazníkovi. Tak zatím pa.
Jo, šicí stroj je vytažen ze "zimního" uložení. Stojí už volně, ale do auta jsme ho nedali, protože jsou tam věci pro ty útulky. Takže by se tam nevešel. Sama ho asi nenaložím, je dost těžký. Kdyžtak se zítra domluvíme, kdy Ti ho svezu, jo? Kromě toho vůbec netuším, jestli funguje!!! Mám to nejdříve vyzkoušet?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:44
- Nahlásit
Vlčáčková
napsala jsem teďka správě FB líbesbríf o tobě a plno dalších věcí, tak ti dám pak vědět co mi odpověděli. Stroj vyzkouším sama, nemusíš to řešit. papálalá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:49
- Nahlásit
Eninka
Ty víš, kam se posílají maily na FB? A umíš napsat nějaký hodně sprostý mail, agresivní, hnusný, násilnický mail anglicky? Jakože aby viděli, jak oprávněně mi zrušili profily, když jsem na nich měla jen a jen pomoc psům. Byly tam odkazy i na petice proti týrání zvířat, které byly V ANGLIČTINĚ! Tak snad mohli pochopit, oč se v nich jedná. Teda pokud hoši umí anglicky.
Tak a už fakt mizím. Pa.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 20:22
- Nahlásit
Vlčáčková
pokaždý, když třeba zveřejňuješ fotku týranýho zvířete, tak bys tam měla mít napsáno, že je takový týrání zákonem zakázaný, jinak je to propagace týrání zvířat prej...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 21:23 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Adiddaska
No to né. Tam jsou hlavně odkazy na můj web se vzory písemností, s pejskama, co hledají domov, hledání dočasek, nějaké petice a tak. Co si vzpomínám, tak jsem tam měla sdílené pejsky útulku Lanškroun, ty vzory, nový web Beky, velšpringršpaněla Omara k adopci, asi jednu petici proti týrání, depozitum Ararat s nabídkou psa, Azyl z Ostravy se psy, že hledám švadlenku a asi 2x tam byla štěnda od anglické špringršpanělky, sdílení webu štěně v nouzi a pak že hledáme dočasky pro 5 psů. To není žádné propagování násilí, ani když se člověk na ty obrázky jenom podívá a nerozumí česky.
Jo a pak tam bylo sdílení asi tří ztracených psů.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 22:10
- Nahlásit
Vlčáčková
podle mě tě chce prostě někdo prudit, nějaký kreténi zřejmě...dokonce bych i měla typy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2012 22:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
dokonce bych i měla typy Tak schválně, jestli je máš stejný.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 19:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
Vlčáčková
to by mě teda zajímalo, kdo by to mohl být....jestli se shodnete, asi na FB předpokládám, dejte mi vědět taky na FB
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 09:38
- Nahlásit
Tak mám nová Týraná zvířata na FB http://www.facebook.com/tyrana.zvirata.info i s anglickými výtahy příspěvků, aby i FB bylo jasný (pokud to není schopen poznat podle obrázků), že když mi je zas někdo nahlásí pro šíření násilí, že to asi není tak úplně pravda.
To jsem tedy zvědavá, jak dlouho mi tyhle TZ vydrží. Ty minulé jen pár hodin, předminulé asi měsíc...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 12:30
- Nahlásit
Vlčáčková
nejak nevim, jak si te pridat... prozkoumam to zitra, ale to typicky tlacitko pridat do pratel nevidim
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 13:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak schválně, jestli je máš stejný
no mamlásci co nejradši udávaj, je to jejich stajl,nic jinýho neuměj....ze senkrovny, ale i různí solo podivíni....všechno cztko, jestli mi rozumíš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 14:54
- Nahlásit
Už jsme domkiiii!!! Byl to ale krásný den alzhajmříííí, všichni psíci moc bjehali a nikdo nikoho nezakusoval a nebyl akresivní, Grin neměl rád mopse Frenka, Frenk neměl rád mopse Půčiho, a ten třetí do party se někam zatoulal, protože jich tam bylo moc a tak jsme ztratili přehled. Malopsi nebyli vidět, ale jelikoš si na ně občas někdo sednul, tak byli aspoň slyšet. Pilot se nechtěl nechat uvázat k plotu s ostatními pejsky, a tak radši dělal mrtvou, a taky se tvářil velmi znechuceně, když se měl s ostatními pejsky vyfotit. Několik psíčků bylo předáno do dobrých rukou krále Miroslava, můžeme si na dobrou noc říkat pohádky o tom, jak se teď mají dobře, děcka!
Pak se rozdávaly dárky, načal se dort, jedlo se moc jídla a pilo moc kafe, pak jsme potýrali psy výcvikem a šlo se procházkovati a cvičilo se. Grinek prošel louží, což neměl povoleno, a tak byl za trest zmlácen traverzou (ta je klíčová, jak je známo) a vykoupán, do běla vypulírován. Andík velmi pěkně cvičil a ukazoval výstavní postoj, a taky jsme odešly s Jimmiovkou asi na hodinku čuchat. Civičila i Trinča, která ale většinu času zůstala radši v odkládačce, aby cvičila ještě líp a hlavně aby se nevyvenčila. Pak se hledal ztracený malopes, který se našel mezi jinými malopsy, a pak se jelo domů. To se nám ten den zase krásně vyvedl, že my si to vždycky tak užijeme, to týrání pejsků, a vůbec je nám pokaždé moc pjekně! Nevím, co teď dělá Pilot, asi se tváří znechuceně a traumatizovaně, ale Grin spí! Konec hlášení v českém jazyce!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 14:56 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
čaute debility
byl to překrásný den,opět sem se mocně přežrala,jdu se zabít okamžitě!!!" ???
Zbytek máte tady!!!URL
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 14:58
- Nahlásit
Grin
dobré odpoledne na triangl všem!
Tak to jste si to krásně užily ale..., škoda že jsem nemohla přijet,ale i tak moc děkuju za krásné dárečky...
jůůů to jsou super fotečky, zas jste týrali pejsky a honili si ega
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:00
- Nahlásit
Jebloň
a jak si to opět užily holky,co? Po čuchání samozřejmě...
já Vám řeknu takový pikniky u cesty mají něco do sebe
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:02 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Jebloň
adydasce se prej ztratili šamponi nebo co u hranic...slyšelas o tom?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:02 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Sízra Milanová
a jak si to opět užily holky,co? Po čuchání samozřejmě...
No jo,skoro by jim čék záviděl.
adydasce se prej ztratily šamponi nebo co u hranic...slyšelas o tom?
A úplně celý????Nezůstalo po nich aspoň něco v autě????
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:04
- Nahlásit
Jebloň
sluší ti to máš krásný účes i korunku, moští mamko
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 16:17 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Sízra Milanová
moští mamko
....ale jinak to byl krasny den degeni,tolik jidla a vubec vseho...parada..jdu susit!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 16:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
sarax
moští mamko
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:29
- Nahlásit
čus, jojo, šamponi se včera na procházce záhadně ztratili no, bohužel. Ale zejtra si jedu do chovky pro nabušenýho trialovýho labradora štěně, bude skvělej na OB, už se těšim!! Jinak šamponí obojky mám v autě, kdyby někdo chtěl, tak prodám
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 17:51
- Nahlásit
Čaute trupky
dneska opět super poslušnost, trochu obran...no znáte to, ještě pár stopiček a jsem vyřízená, do žaludku nahážu nějaký opečený hnusy....né jako včera ty dobrý mňamky!!!
To bylo famózní žrádlýlko sestry.
Kdy to zopákneme?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:01
- Nahlásit
Jimmi
do žaludku nahážu nějaký opečený hnusy
proč si nedáš masovku jako vždycky, nebo zajdi k senilnim rodičům na lančmíta, nebo sněz prostě psí konzervu, to už je jedno
Jinak teda to bylo tak krásný jak jsem se dívala, hrozně Vám to závidim
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:35
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jinak teda to bylo tak krásný jak jsem se dívala, hrozně Vám to závidim
to víš, upřímný přátelství...to je nade vše a nezáviď, vždyť i Ty jsi v našich srdcích navždy
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:37
- Nahlásit
děvčata moje milená
Rozhodla jsem se,že půjdu dělat do ordinace našeho obvodního lékaře.....po nějaké době vymejvání šampusek,vynášení použitých náplastí a jehel ze mě bude taková obyčejná doktorka.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 18:40
- Nahlásit
Jebloň
.....po nějaké době vymejvání šampusek,vynášení použitých náplastí a jehel ze mě bude taková obyčejná doktorka.
a já se koukala na nemocnici na kraji města od zejtřka sem ortopedka,ale neřeknu Vám kde
|