Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:13
- Nahlásit

Eninka
a jak mu říkáte tak nějak obecně doma?
Pilot .

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:16
- Nahlásit

Jebloň

Pilot

Cometek jako kometa, Pilot jako pilot, vy žijete pěkně v oblacích

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:19
- Nahlásit

Eninka
Cometek jako kometa, Pilot jako pilot, vy žijete pěkně v oblacích

Jj,to tenhle vrh celej.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:36
- Nahlásit

děcka, včera jsem se nechala zlákat kámoškou a šla se tady v dědině "podívat" na cvičení, v sokolovně, prej je to super a že bysme měly pro sebe "něco dělat". Ona šla rovnou vybavená cvičebním úborem, já, jakožto totální odpůrce jakéhokoliv cvičení jsem šla schválně v lodičkách, abych nebyla na místě samém přemluvena rovnou k "akci". Já děkovala Bohu, že jsem seděla jenom na lavičce a nemusela se účastnit, byl to frkot, všichni zpocení a červení jak raci a umordovaní...brrrr. Slíbla jsem v rámci rčení "slibem nezarmoutíš", že budu chodit, ale tohle bych fakt nerozchodila. Chodíte někdo dělat něco podobnýho? Jako já chodila 3 x týdně do posilovny, je to dřina, ale baví mě to, ale tohle skákání a lítání a činky a podložka se strečinkem, šmarjapanó no děs a hrůza.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:44
- Nahlásit

Eninka
Slíbla jsem v rámci rčení "slibem nezarmoutíš", že budu chodit, ale tohle bych fakt nerozchodila.
a za to tě rovnou někam pošlu.....snad je ti dost na to,abys uměla říct ne,to mi nesedí,tam chodit nebudu!!!
Já takhle u nás vyzkoušela zumbu,ale taky mi to úplně nesedí(cvičitelka je sama občas mimo rytmus),tak jsem řekla rovnou,že ne e a radši si to zaplácám před telkou.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:10
- Nahlásit

Jebloň

abys uměla říct ne

ale to jo, to klidně nakonec řeknu ale kámoška byla nadšená, i když totálně vyřízená, že spoléhám na to, že to sama vzdá... no nechtěla jsem jí kazit hnedka zkraje nadšení a elán...

vždycky mi to připomene takové ty záchvaty všech sportuchtivých a koupí rotopedu. Každej, koho známm z něj měl do dvou týdnů věšák na hadry a my doma ještě s exmanželem taky

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:16
- Nahlásit

já jsem začla s jogou a je to naprosto super, jedinej smysluplnej sport a pohyb krom aktivit se psama. A to já sport a pohyb celkově bytostně nenávidim! Ale tohle mě fakt baví a hlavně to funguje!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:25
- Nahlásit

Eninka
vždycky mi to připomene takové ty záchvaty všech sportuchtivých a koupí rotopedu.
Rotoped nemám,ale jiné dva ,tomu podobné nástoje,ano.A používám je,ale nehrotím to.Momentálně mám měsíční období,kdy jen lítám s čoklama a žeru a necvičím,ale zase na ně dojde.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:33
- Nahlásit

Adiddaska

tohle mě fakt baví

mě zase právě jen posilovna, ale jaksi momentálně není žádná v dohledu, spíš v dojezdu, takže lenoším - po sportovní stránce prostě eninkuju

Jebloň

zase na ně dojde

to jsou ty přístroje, co se složí a zašoupnou se pod postel, že jo...aspoň teda podobný měli známí a po nějaké době je už ani nevytahovali z pod tý postele...každej skutek je lemovanej dobrými úmysly

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:36
- Nahlásit

Eninka
to jsou ty přístroje, co se složí a zašoupnou se pod postel, že jo.
Kdepak,oba jsou obrovský a pořád rozložený .

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 20:43
- Nahlásit

Jebloň

oba jsou obrovský a pořád rozložený

hele, že ty máš doma erotický křeslo

nebo totok?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:01
- Nahlásit

Eninka
tak se koukni na rutinu a nemusis nikam jezdit a posilis se taky

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:05
- Nahlásit

cernej caj

jé, dík...akorát mám obavu, že donutit se bude docela oříšek, spíš ořech teda

já jsem hroznej lenochod, co se týká věcí a pohybů, které mě neba....budu klidně zdechat na zahradě, shrnovat tuny sněhu všude okolo apod., ale cviky a tak, brrrr, dělá se mi kopřivka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:21
- Nahlásit

Eninka
jojo, taky se moc nedonutim na to, co me neba... taky vim, ze bych mela se hejbat vic... ale jeste sem nenasla, co by me bavilo, nebo v hodine rozumne pro krovaka z vesnice, tudiz hned po praci... sem si treba rekla, ze zkusim aerobic. dyt kdyz sem byla decko, tak to frcelo vsude. ale zjistila sem, ze dneska leti zumba a aerobic sem zadnej normlani pro smrtelniky zacatecniky nenasla. Asi si koupim sprchu a telku a bude

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:31
- Nahlásit

Dnes je téma cvičme v rytme,jo?

Jebloň

Pilotek umí kouzelný pohled

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:33
- Nahlásit

cernej caj

a telku a bude

ano, ano, za ušetřené peníze za hodiny cvičení kup telku a máš o zábavu postaráno. No a máš mladého mužíka, tak nějakej ten pohyb v pohodlný vodorovný pozici se taky najde že jo

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:36
- Nahlásit

Eire

téma cvičme v rytme,jo?

no byly i jíný návrhy na téma - chlapi, chlast a psi, ale jak padl, tak iniciátoři zmizli

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:54
- Nahlásit

Eninka

no byly i jíný návrhy na téma - chlapi, chlast a psi, ale jak padl, tak iniciátoři zmizli

aha,tak já mám v ruce šedou rulandu,chlap po splnění úkolů pracovních chrápe,evidentně jeden chlap je málo..ale kdo by se s více rozčiloval,že )čoklové zblajzli kuřecí jatýrka a žaludky s rýží a chrápou taky.Taky bych potřebovala místo na králováka.....ale Teddy ač slepý ,hluchý..furt se drží

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 21:57
- Nahlásit

Eire

evidentně jeden chlap je málo..

to jo, ale zase kvůli kousku klobásky tahat dom celý prase...hm

na králováka

kdo to, co to? ...pudl?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 22:27
- Nahlásit

Eninka
hele, že ty máš doma erotický křeslo
Ne,na tohle mám doma Jezevce......to seš v blbým tématu.
Eire
Taky bych potřebovala místo na králováka.....ale Teddy ač slepý ,hluchý..furt se drží

Pejsvídek a mejdvísek v jednom....Teddýsek sladkej.

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 08:24
- Nahlásit

Jebloň
Pejsvídek a mejdvísek v jednom....

Jj přesně a ještě roztržitý autista

Chčije a chčije,tma ponuro a do toho začal dnes poprvé kokrhat jindříšek.A boženy s bilunama jsou děsně lenošný.Jen se krměj,blbě čuměj a vejce nikde

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 10:02
- Nahlásit

iniciatori nezmizli ,jen sleduji kdy bude cistej vzduch

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 15:40
- Nahlásit

doprdelekurvauž ahojte

heléééééééé to je Samadoma tady? Cvičení, chlesterol,zahrádka...děte mi s tim z dílny....tak se jdu kouknout vedle jestli si moc nedovolujou

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 16:01
- Nahlásit

Sízra Milanová

Cvičení, chlesterol,zahrádka

no ano, samé pro život důležité věci....až ti bude o pár let víc, o co, že tě tato témata budou též zajímat. A máš výhodu, že klikneš semka a nemusíš to hledat nikde na netu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 16:07
- Nahlásit

Eninka
no ano, samé pro život důležité věci....až ti bude o pár let víc, o co, že tě tato témata budou též zajímat

mě zajímá pouze TEROR

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 16:11
- Nahlásit

Sízra Milanová

mě zajímá pouze TEROR

ty seš jak Eninka (pes) v dřívějších dobách, taky ju tohle nejvíc zajímalo, no ale pak dostala rozum, tak snad se k tomu taky dopracuješ

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 16:22
- Nahlásit

Eninka
no ale pak dostala rozum, tak snad se k tomu taky dopracuješ

http://www.youtube.com/watch?v=ke6KUtcG9jY

Eire
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 18:18
- Nahlásit

Sízra Milanová

mě zajímá pouze TEROR
tady jeden máš,ty krvelačná

Proč se komár tolik mračí,
proč zatíná pěstičky?
Protože ho v břiše tlačí
čtyři krevní destičky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:12
- Nahlásit

Takže mám po dvou (nebo jednom?) dni opět deaktivovaný FB. Minule prý proto, že jsem vyvolávala násilí - asi tím, že hledám dočasky pro psy . Nyní nevím, na to mi musí mrknout zase ta slečna, co tomu rozumí. No, někomu viditelně ležím v patě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2012 19:25
- Nahlásit

Vlčáčková

opět deaktivovaný FB. Minule prý proto, že jsem vyvolávala násilí -

to jsou kreténi, ten FB...hele třeba to vyvolávání násilí je myšlený tak, že někomu ležíš v žaludku, nahlašuje tě a to násíli tkví v tom, že díky tomu, že pomáháš psům se někomu otvírá kudla v kapse a tímpádem by mohlo dojít tou kudlou k event. násilí. Né, to byla sranda, ale tohle fakt nechápu, to už je potřetí, myslíš, že ti to tam někdo "zavařuje" cíleně? Protože pokud jo, tak je to nějaká šílená svině teda

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání