Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 21:02
- Nahlásit

Sízra Milanová

rambík je jeden z jejích miláčků..má manžela beníka a staršího milce gustíka a nabušenýho milce šamponka rambíka a ještě občasnýho milce griníka....ona už neví co by ...ještě má platonickýho miláčka mopsíka franknštajna vlastně....

ta se má, samej chlap okolo ní, to chápu pak, že se cejtí jako královna a oni jsou její poddaní

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 21:19
- Nahlásit

Eninka
to chápu pak, že se cejtí jako královna a oni jsou její poddaní

přesně

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 21:24
- Nahlásit

Sízra Milanová

tady vypadá Nyxa jako had!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 21:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
třeba todle dělá...jestli to uvidíš teda
Nevidím nic. Ale čtu, že ta Tvoje fenka je teda pěkná čubka. Začíná mi být sympatická, má zajímavé nápady.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 22:09
- Nahlásit

hele, tady je krásná Nyxa

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2012 23:12
- Nahlásit

Ahoj ženy, hlásím se z nového krásného bílého notebooku, kterýžto jsem si dnes zakoupila a sama nainstalovala OS i všechny ovladače. Jsem hustej ajťák mám pocit... dostahuju antivirák a jdu chrnět... co vy, můry?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 07:48
- Nahlásit

jbat
tak to seš šikovná jakej antivirak sis sosla? (jen ze zvědavosti, to víš, profesní úchylka

NO sou krásní, jako děcko sem dycky chtěla

jeste ze mam hodnoucky spice, ktery se nefackujou, ale objimaj

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 08:28
- Nahlásit

cernej caj
jeste ze mam hodnoucky spice, ktery se nefackujou, ale objimaj

ty jsou supeeeeer,hrozně se mi líbí špicové, ale vůbec nevim jaký jsou v povaze, ale každopádně je to jeden z mých favoritů!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 08:33
- Nahlásit

jbat
Ahoj ženy, hlásím se z nového krásného bílého notebooku, kterýžto jsem si dnes zakoupila a sama nainstalovala OS i všechny ovladače. Jsem hustej ajťák mám pocit...

seš hustoajťačka!

jinak dobrý den všem

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 08:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Nevidím nic. Ale čtu, že ta Tvoje fenka je teda pěkná čubka. Začíná mi být sympatická, má zajímavé nápady

terorizuje samce no a měla bys to vidět když mám tvůj facebook v přátelích...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 09:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
Mayin popis s cimz v podstate presne souhlasim, az na to ze loveckej pud moji feny je celkem vyraznej proti 13letum se seltiema je to rozdil, protoze se se spicem fakt nenudis

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 09:09
- Nahlásit

cernej caj

už jsem to dočetla, tak nějak jsem si to představovala že bude!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 10:09
- Nahlásit

Jebloň
prosím tě, smázla jsem tě z přátel, rozčiluje mě, že tam furt je něco napsaný a já to ani nečtu.
Sízra Milanová

Hele Maya psala ještě jeden naprosto skvělej popis špice vs. ovčák.
Ovčák udělá vše pro to, aby ti udělala radost, špic udělá vše pro to, aby udělal radost sobě.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 11:31
- Nahlásit

kachna_

Hele Maya psala ještě jeden naprosto skvělej popis špice vs. ovčák.
Ovčák udělá vše pro to, aby ti udělala radost, špic udělá vše pro to, aby udělal radost sobě.

takže špic je něco jako můj ovčák v tom případě

jo, dobrá pečínka...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 11:45 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

kachna_
prosím tě, smázla jsem tě z přátel, rozčiluje mě, že tam furt je něco napsaný a já to ani nečtu.
Ok.Přiznám se,že sem ani nevěděla,že tě tam mám.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:18
- Nahlásit

Jebloň

1.gdo je "kachna"?
2.proč máš v přátelích lidi, který lautrfurt rozčiluješ?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:29
- Nahlásit

Jimmi
1.gdo je "kachna"?

neznáš kachnu? Tu znám i já a já nikdy nikoho neznám

proč máš v přátelích lidi, který lautrfurt rozčiluješ?

jabloň je děsně kontroverzní osoba totiž

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 12:54
- Nahlásit

Jimmi
.proč máš v přátelích lidi, který lautrfurt rozčiluješ?
mě nerozčiluje jabloň (většinou), ale fb nepoužívám jinak než kvůli škole, takže mě tam rušily nesouvisející konverzace.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 13:12
- Nahlásit

Jimmi
1.gdo je "kachna"?
2.proč máš v přátelích lidi, který lautrfurt rozčiluješ?

kachna_
mě nerozčiluje jabloň (většinou), ale fb nepoužívám jinak než kvůli škole, takže mě tam rušily nesouvisející konverzace.
Klid,já si kvůli tomu žíly nepodřežu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:24
- Nahlásit

ahój....dneska jsem si vzpomněla na písničku: Už ti lásko není dvacet let, už ti není ani dvacet pět....Normálně já, která nebyla cca 20 let u doktora, pouze po havárce autem, prokousnuté ruky od psích šarvátek a zapitého klíštěte....
Prostě sto let žádnej problém....možná to původí od toho, jak jsem sebou liskla vo zem před cca 7 týdny, jak jsem chtěla od sebe odtrhnout Terku s Eninkou, jinak nevím...prostě mi začalo bolet v zádech, v kříži, tam, kde jsem se tenkrát natloukla a dneska jsem se nemohla vyhrabat ani z postele. Pohyb směrem dopředu či dozadu - nemožnej. Obléct se - nemožné...opíchali mi záda a prej mám totálně uvolněný svaly kolem páteře, že je vidět, že "nic nedělámů - sedavé zaměstnání. Já makám od jara do podzimu na zahradě a venku jako blázen, prý musím cvičit, posilovat atd. to nesnáším, to mě neba...Začínám pociťovat neduhy pozdního věku, co s tím? Panenkomarjá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:30
- Nahlásit

Eninka
prý musím cvičit, posilovat atd. to nesnáším, to mě neba...Začínám pociťovat neduhy pozdního věku, co s tím? Panenkomarjá
Motyčku a na řepu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:33
- Nahlásit

Vlčáčková

Motyčku a na řepu

máš pocit, že těch 2000m2 je málo? Dyť já tady už ryju hubou vom zem, jak makám, to je blbost podle mě, pohybu mám až až, asi chátrám

Jebloň
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Motyčku a na řepu.
Bože,ty seš fakt stařešina.
Eninka
co s tím?
Kup si gymnastickej míč a seď na něm,místo na židli.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:35
- Nahlásit

Eninka
máš pocit, že těch 2000m2
Mám. Potřebuješ ještě těch mých 2 000 a něco málo! Pak budeš běhat jak laňka - vytrénovaná, posílená. Kdy se s tou motyčkou stavíš?
Jdu pro popelnici, vydrž.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 19:38
- Nahlásit

Jebloň

seď na něm,místo na židli.

ježiši v kanclu? Co si budou myslet klienti...a to by pomohlo? Potřebuju se o něco opírat. Možná mám blbou židli, či co. V noci spím na vodě ale přes den jsem to asi podcenila. Zkusím ten míč teda
Kdysi jsem začala blbě vidět, dali mi brýle a já vyměnila monitor za LCD a problém zmizl a brýle se už 10 let válí v šuplíku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 20:11
- Nahlásit

Jebloň
Motyčku a na řepu.
Bože,ty seš fakt stařešina.

Jsem sice ráda, žes mě nazvala pravým jménem, zároveň Tě ale musím upozornit, že řepa potřebuje okopávat stejně jako před 100 lety! Takže nevím, čemu se tak zběsile kroutivě směješ.
No a kromě toho, kdyby se mi podařilo podvrhnout Enince i mojí zahradu, bylo by to fajn. Tady sice není řepa, ale zato jsou tu cihly, které potřebují vydolovat a odvozit na hromadu. Taky dobrý trénink na záda!

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 20:21
- Nahlásit

Vlčáčková

podařilo podvrhnout Enince i mojí zahradu, bylo by to fajn. Tady sice není řepa, ale zato jsou tu cihly, které potřebují vydolovat a odvozit na hromadu

na tohle je Eninka krátká, ty bys potřebovala bagr a pár náklaďáků, aby to zmizlo, udělat hromadu nestačí...já mít tvoji zahradu, už tam dávno pěstuju ve velkým a zásobuju celou dědinu výpěstky mého hospodaření

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 21:16
- Nahlásit

Eninka
á mít tvoji zahradu, už tam dávno pěstuju ve velkým a zásobuju celou dědinu výpěstky mého hospodaření
Můžeš přijít hospodařit sem. Akorát kolem hvězdárny bys musela vynechat ochrannou zónu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 21:19
- Nahlásit

Vlčáčková

kolem hvězdárny

jsem asi něco přehlídla.......pokud teda nemáš na mysli střechu za komínem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2012 21:36
- Nahlásit

Nemám. Mám na mysli tu trojnožku na zahradě a u ní prkna na zemi. Zatím! Ale jen počkej...

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání