| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 09:54
- Nahlásit
Sízra alias Marush (nebo je to Marush alias Sízra???)
Všechno neeeeej! Ale ne že až to budem slavit, dopadneš takhle:
Užij si narozkoden jak se sluší a patří, hlavně nic nedělej
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 10:28
- Nahlásit
sarax
pak uz vyuziju slevu na vibrator...mno doporucovala bych ,ani vibratoru u toho nesvitit bo nenastartuje:
ještě bych doporučovala si to zapsat do deníčku
a jinak si krááááva! víš to viď? bo mám kafe f klávesnici
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 10:31 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Marush
všecko nej k narozkám a nějaký drobný dáreček se taky najde, abys viděla jak tě mám ráda!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 11:09 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Marush
fsecko nej---nekolikero vkusnych daru i od nas
obcerstveni,abys mela plny bubinek...
a vkusny dortik na zaver
..doufam ze Jablon nebude zarlit,urcite neco vezmu i ji )
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 11:47
- Nahlásit
sarax
doufam ze Jablon nebude zarlit,urcite neco vezmu i ji
No to si piš,že budu a proto až přijedete,upeču bábovku a fláknu jí k sousedům!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 12:01
- Nahlásit
Jebloň
,upeču bábovku a fláknu jí k sousedům!
jsem malem vdechla zvykacku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 12:23
- Nahlásit
sarax
jestli ses nepředala, je to strašně nóbl a Marush nám "zpichne"
muhehe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 13:35
- Nahlásit
vas je tady oslavencu jak u me doma komaru.
Tak vse nejlepsi prejem taky
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 13:50
- Nahlásit
Tak taky se přidávám k veřejné gratulaci
Maruš,vše nej už máš,tak snad jen cukrátko
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 14:20
- Nahlásit
Marush
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2012 20:39
- Nahlásit
Dobrý večer, vracím se z cest a chci všem gratulantkám moc poděkovat za velmi krásné vkusné dárky od srdíčka...trochu jsem doufala v lesbos památníček se známým nápisem, ale i bez něj se cítím součástí našeho krásného spolku přátel sušených svěstek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 12:11
- Nahlásit
nejste nekdo treba kovany v oboru zdrave vyzivy a tak?
nevite jak to je s vysokym cholesterolem, jestli je lepsi konzumovat pouze odtucnene mlecne vyrobky (humus^n) nebo jestli to muzu nahradit treba sojovym mlekem (ktere je rozhodne chutnejsi, nez odtucneny hnus) nebo treba pokud si dam polovicni mnozstvi povolene davky treba polotucneho, jestli je to ok? nechci dostat ve svym veku prasky a prijde mi i trochu divny nahradit stravu chemickejma sraj**** coz odtucneny veci vetsinou asi budou...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 12:54
- Nahlásit
cernej caj
Ja teda nejsem zadnej odbornik vubec, ale nahradila bych živočišný tuky rostlinejma, tučný maso libovym a celkově snížila uzeniny (nebo uplně vyhodila), zvýšila zeleninu a kysané mléčné výrobky. Nikdy jsem neřešila jestli je sýr tučnej nebo ne třeba. Jim teda hlavně čerstvý a tvarohový sýry. Odtučněný věci nejim vůbec, chutnaj divně chemicky. Sojový mlíko je dobrý, neni tak tučný určitě. Jinak existuje špatnej LDL a dobrej HDL cholesterol, tak si to někde vygoogli, kde se hlavně nachazí ten špatnej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 13:26
- Nahlásit
Adiddaska
muj bezny jidelnicek - celozrne pecivo, kvalitni sunka, tvarohy, zelenina, ovoce, libove maso, hlavne kureci. nejim uzeniny, pastiky, taveny syry, smazeny veci, hranolky, tatarky a podobny veci. Presto mi diagnostikovali zvysenou hladinu a furt roste.
strejda google rika, ze je to v zivocisnych produktech, ale nedari se mi dohledat nejaka relevantne vhodna informace o tom mliku. Sojovy treba cholesterol nema vubec, tak je to urcite dobry, ale z hlediska vyzivy nevim, zda pak nebudou ty zivocisny veci treba chybet telu. jinak v cem je ten dobrej a spatnej neni problem dohledat taky.
Ale jde mi spis o ciste zdravotni stranku veci, jestli je lepsi odtucnenej sajrajt pro telo nez trochu normal mlika treba, nebo i s tim cholesterolem je prave naopak lepsi trochu normal mlika... o odtucnenejch vecech se totiz obecne nerika vubec nic dobryho, ale kdyz se v tom clovek sam neorientuje, tak pak nevi jiste, zda verit tomu, ze odtucneny ne, nebo tomu ze odtucneny je moje jedina cesta ke spase.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 13:55
- Nahlásit
cernej caj
Hele,já zrovna moc výběrově nejím a oba cholesteroly mám cajk.
A rozhodně bych nežrala a nepila nic light,nebo jinak odtučněný,to je svinsrvo strašný.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 14:00
- Nahlásit
cernej caj
Hele tak to nevim, jestli jis tohle a mas vysokej cholesterol, tak to mi neprijde normálni, to spis jestli nemas nejakou poruchu metabolismu jinak vegetariani jedi sojovy produkty misto masa a adekvatne to nahrazuje zivocisnou bilkovinu, tak to by ti podle me nic chybet nemelo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 14:17
- Nahlásit
Adiddaska
no ja si rikala, ze zkusim ten strasnej jidelnicek na mesic nizkocholesterolovej a kdyz se to nezlepsi, tak pudu shanet nejaky vodborniky. prej to muze byt spojeny i se snizenou funkcni stitne zlazy, se kterou se teda lecim od 16ti, tak nevim... ale kdyz je kompenzovana, tak by to mit vliv nemelo...
Jebloň
ja si taky myslim. co je light je peknej hnus. nejen chutovej
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 14:48
- Nahlásit
cernej caj
vyser se na dietu a koukni hejbnout zadkem, to obvykle pomáhá nejvíc
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2012 15:04
- Nahlásit
cernej caj
určitě ne jak už tady holky píšou ty light sajrajty a zkus jíst kustovnici čínskou opuncii a taky čaj pokud sneseš jeho chuť,ale je to o zvyku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2012 08:11
- Nahlásit
Jimmi
chodim se psama a ktomu 3x tydne cvicim + vikendovy vejlety sou samoyrejmosti... jako celkem chapu, že cvičit tgřeba 5x tejdně by bylo lepší, ale na to nejsou kapacity už. ovsem druha stranka mince je, z ceho ma vysokej cholesterol clovek, co ji zdrave, ma dostatek pohybu a normalni úpostavu, zadna nadvaha, nic, BMI 21
Eire
tak mam doma rozrazilovej, ten teda nic moc. puer mam docela rada, asi dopiju oolongy a nakoupim puerh dik za tip i na tu kustovnici, o tom sem nikdy neslysela.
Kamos mi vcera radil, at si ho necham zmerit tu hladinu po dovolene a ne kdyz se stresuju v praci porad, protoze obcas ani nespim jak se mi o problemech zda a do prace uz chodim s roztresenejma rukama jak preziju den
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:32
- Nahlásit
čus, co děláte, že nic nepíšete, dyk uplně zalezl ten mošt!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:40 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
Adiddaska
Mě se ptej! Já sem konečně vykýblovala apoň ty dva starší.
Jo a musím se pochubit tatínkem kobylek......totok má chovatelka na zdi.
Today we left early.
International dog show Prague -
Coburn Meyta Samhain on Fire - CAC, CACIB, BOB,
Fulfiled conditions for the title Czech Champion.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:50
- Nahlásit
cernej caj
Hele tohle info mám od lidí, co moc neholdujou práškům, tak na to mrkni (nečetla jsem, jen předávám).
http://www.westonaprice.org/know-your-fats/cholest erol-friend-or-foe
http://vyzivujicitradice.cz/2011/09/09/politicky-n ekorektni-maslo-a-cholesterol/#&panel1-4
http://www.youtube.com/watch?v=M9HFZT5x9Xc
http://www.medicinman.info/news/velka-cholesterolo va-lez/
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 18:55
- Nahlásit
LucieS
Tak to je jasný....margaríny a jiný hnusosvinstva my nikdy nepřekročily práh,řízky smažím na sádle a můj cholesterol je gůt!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:36
- Nahlásit
Jebloň
a co biomargarín? kupuju ho v bioshopu, ten by neměl bejt špatnej ne?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:38
- Nahlásit
Adiddaska
pro mě je to jasný,margaríny nebrat!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:46
- Nahlásit
Jebloň
,margaríny nebrat!
moje řeč, daleko prospěšnější je podle mě živočišnej tuk, vím, zní to hrozně "nezdravě", ale taky upřednostním máslo a sádlo (na smažení), než olej s vodou (což je margarín).
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 19:50
- Nahlásit
tak já na všechno používám olivovej olej, tim margarínem si max jednou za tejden namažu něco, jinak nevim na co bych ho použila.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:05
- Nahlásit
Eninka
moje řeč, daleko prospěšnější je podle mě živočišnej tuk, vím, zní to hrozně "nezdravě", ale taky upřednostním máslo a sádlo (na smažení), než olej s vodou (což je margarín).
Přesně.
Adiddaska
jinak nevim na co bych ho použila.
Já na nic a jednou to zkusili dát dětem ve školce.....Štěpán se po tom poblil a já jim vysvětlila,že tyhle hnusy doma nejíme.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:19
- Nahlásit
Jebloň
my teda nejíme ani máslo ani sádlo
|