Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 17:58
- Nahlásit

cernej caj

teda já bych dietu asi nevydržela držet. Jsem zvědavá, jestli ti to zabere a snížíš to. A máš to jako hodně zvýšený, nebo jen nějak mírně?

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 18:00
- Nahlásit

Adiddaska

je nejhorší stres

jenže jak chceš žít v dnešní době bez stresu, to snad ani nejde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 18:32
- Nahlásit

Eninka
maximalni hodnota zdrava je 5 a ja mam 6,4, coz je prej hodne.

no ja su taky zvedava, jestli to vydrzim. Nakonec sem sezrala jeste muzovi rohlik, takze sem to porusila hned prvni den Nejhorsi na te diete je, ze to fakt skoro vypada jako moje normalni strava, akorat je tam vsechno normalni mlecny nahrazeny odtucnenym a je toho jidla pak po obede min, nez sem byla zvykla jist.

ono se da castecne zit bez stresu, ale zrovna ja su strasnej stresar, kterej je vyklepnutej jeste tyden po tom, co se na nej sef spatne podival, ze neco udelal hur nez cekal a ja uz si pomalu hledam novou praci a planuju, jak nebudu mit na splatky a budu nekde prodavat novej prostor na roli... tak su taky hrozne zvedava, jestli to zabere.

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 18:40
- Nahlásit

cernej caj

je 5 a ja mam 6,4, coz

no to já se bojím jít na to zeptat. Ať mě pak radši rovnou klepne a já nebudu vědět, na co to bylo a vlastně to mi bude už jedno. Každý ráno, když se vzbudím, zašmátrám okolo sebe, jestli už neležím v rakvi, a když ne, mám radost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 18:58
- Nahlásit

Eninka
tak u me na to prisli nahodou, vlastne nikoho ani nenapadlo mi delat zrovna tyhle testy, ale sem byla nejaka takova jak nachlazena, bolavy oci, nechutenstvi ale bez zjevne nemoci, tak mi doktorka udelala nejaky testy a vzesel z toho cholesterol 5.8. tak v ramci dohledu nad hladinou mi vzala krev znova... myslim, ze si ale stejne prasky nenecham, a proste me zabije asi infarkt a nepruchodny cevy ale kdyby nahodou pomohlo ze misto 3% jogurtu si dam odtucnej, nebo misto 30% eidamu k snidani 20%, tak se to jest naucim.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:14
- Nahlásit

Eninka

jenže jak chceš žít v dnešní době bez stresu, to snad ani nejde

ale jde, jaký si to uděláš, takový to máš. Jasně, že se nevyhneš stresovejm situacím, ale jak k nim přistupuješ, to už ovlivnit můžeš. Třeba můj táta byl na nějakym vyšetření biologickýho věku a a vyšlo mu biologický stáří 41 let (je mu 65 ve skutečnosti) a myslim, že je to zejména tim, že se dost málo stresuje a uživá si život.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:22
- Nahlásit

Adiddaska
tak to je hodne dobrej, ja mam ten biologickej zmerenej jen o 6 mensi, coz teda tvuj tata je jak mladik v rozpuku

ale je pravda, ze ta psychika dela hodne. treba jsou nejaky kurzy na harmonizaci energie v tele, aby se clovek nejak naucil nestresovat a tak. to by se mi asi hodilo vic

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:25
- Nahlásit

cernej caj

jj, je spousta kurzů, seminářů a literatury, ale ve finále stejně musí každej ten svůj klid najít sám po svym. Ale už jen to, že o tom začne přemejšlet je krok správnym směrem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:37
- Nahlásit

Adiddaska
ja myslim, ze uz jen to, ze nejsem na antidepresivech s nehynoucima myslenkama na sebevrazdu je celkem uspech. tak clovek nemuze chtit vsechno hned, jeste ze se chodim uklidnovat tim kourenim vodnice. Za to mi zas asi nepodekuji plice, ale moje uklidnena duse urcite jo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 19:44
- Nahlásit

cernej caj

kouření vodnice schvaluju!

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 20:44
- Nahlásit

Adiddaska
cernej caj

vy dvě máte aspoň výhodu, že jste mladice, já ve vašem věku taky brala všechno s nadhledem a řešila plno zátěžovejch situací s lehkostí, ale zub času se na mě už asi podepisuje a čím starší, tím víc mě všechno docela zatěžuje. Párkrát dá člověku život tzv. přes prsty (u mě i přes pracky) a pak nějak uniká ta energie, motiv a tak

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 20:57
- Nahlásit

Eninka

hele ale to jsem zrovna chtěla říct, že ty seš na tom právě dobře, jsi zajištěná a máš zodpovědnost sama za sebe jen a to je podle mě k nezaplacení. Jinak myslim, že nejsi ani o 10 let starší než já

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Adiddaska

nejsi ani o 10 let starší než já

musela jsem si tě vygůglit, abych ti řekla, že o 14 let jsi mladší, děsný co? Ale já se cítím duchem na 35, takže "U mě dobrý", jako v tom filmu

že ty seš na tom právě dobře

hmmm, možná to tak vypadá....ale já jsem docela bojovník, tak snad "přežiju", hlavně ten 21. prosinec
Jinak, kdyby nebylo psů, tak už řeším život úplně jinak a jinde.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 22:50
- Nahlásit

Eninka

he, jsem myslela, že seš madší teda mi přijde, že máš v pohodě život. A třeba pro mě jsou ty psi jedna z nejlepších věcí, která se mi v životě přihodila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 01:51
- Nahlásit

Úplnou náhodou jsem narazila na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=ppds9WZZ-08&featur e=related
Trochu infaktilní, trochu blbé, ale ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 08:24
- Nahlásit

Eninka
me dal zivot taky pres pracky, i kdyz asi jinak, nez si vetsina lidi dokaze predstavit a su rada, ze u me je to zatim postupne jen a jen lepsi. I kdyz je jasny, ze v mladym veku je vsechno jiny, minimalne uz tim, ze clovek je mladej a ma plno energie.

Vlčáčková
zumpo, zupanku

Adiddaska
ja si to taky schvaluju, ale musim se hlidat, at to neni moc casto.

Dneska me prestehovali do jinyho kanclu... je tu vedro a priserne vysoky stoly, budu si muset donest krabici z domu pod nohy, protoze s nima skoro nedosahnu na zem, kdyz si posunu zidli at dosahnu na stul

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 10:14
- Nahlásit

muzeme skoncit toho zivotnihoradce a probrat zas chlast, chlapy nebo psy?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:01
- Nahlásit

sarax

nebuť labuť a pojď si vyměnit recepty na knedle ...

třeba blacktea nabídne kromě hulení vodnice ještě další recept na zvládnutí depičky ... třá domácí smažení houbiček

eninka nám přečte další díle nekonečného seriálu,"Jak se žije s duchy" a jiné esoteriké postřehy

vlčáčková dodá foto na noční nebo denní oblohu...můžeme recitovat básničky a tak...

bydlenkování je tak inspirativní!!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:06
- Nahlásit

Jimmi
D
a kua.... ja chtela rict jen ze nejdu vencit bo je hnusne...ale to ja stejne nedelam stejne jako kazdej tady,koho jsem nevidela vencit!!nevenci

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:13
- Nahlásit

Jimmi

eninka nám přečte další díle nekonečného seriálu

seriál skončil, žádný jiný duchy neznám, než jsem poznala a tak
má série se zasekla na mtrvým bodě. No, ale až zase nějakej přijde, poinformuju

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:41
- Nahlásit

sarax

si amatér, do obýváku si kup umělého trávníku, na trávník umísti strategicky hovno a vedle Trini...a máš dokumentaci, že venčíš!!!

pche..obrázek jednoho a téhož můžeš používat do nekonečna...

pokud budeš kreativní, můžeš dát do pozadí obrázky dětí...jako že venčíš i děti a to seš teprf king

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 12:46
- Nahlásit

Jimmi
a jooo to me nenapadlo..a pozadi se daji libovolne menit..mooore,hory ,pole louky haj...
teda ty mas ale napadecky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 13:04
- Nahlásit

sarax

nápadů mám hafo

inteligentních nápadů už míň a těch použitelných je 0

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 13:04
- Nahlásit

sarax

pozadi se daji libovolne menit..mooore,hory ,pole louky haj

že tys mažila ty houbičky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 14:09
- Nahlásit

Eninka
a co kdyz zacnes na zahradce pestovat houbicky ty? pozves sousedy a pak bude kazdymu sumak, jestli tam uvidi kravu nebo ufona

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 14:23
- Nahlásit

cernej caj

co kdyz zacnes na zahradce pestovat houbicky ty?

tak to já už je tam mám....každej rok sklízím pravidelně pod všema borovicema klouzky a dusím je do mrožáku a taky tam mám mraky jinejch hub, ale nevím co jsou zač...leda že bych z nich uvařila guláš, někoho pozvala, abych věděla, jestli jsou jedlý nebo ani ne

a s těma "houbičkama"...přijde mi lepší pozvat sousedy na panáka, než na houbičky, protože po pár sklenkách je též
člověku fuk, jestli vidí krávu či ufo, teda pokud ten pocit nebudou mít při pohledu na mě

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:49
- Nahlásit

čus ichtylové
Vlk to vzdal,v pohádce vyměnili Karkulku za vlkobijce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 18:57
- Nahlásit

Jebloň

ta modelka/model - novodobá Karkulka...je fenka či psík? A jak se zove, jsem ještě nikde nenašla? Ale je fakt boží, všichni ti tví kuní ksichtíci jsou boží, hlavně na fotkách teda

Jebloň
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:08
- Nahlásit

Eninka
ta modelka/model - novodobá Karkulka...je fenka či psík? A jak se zove, jsem ještě nikde nenašla?
Je to pes,brácha Cometa Galaxy Krylov a jmenuje se Caudron Pilot Krylov.
A boží....to jo,to oni jsou.
http://www.youtube.com/watch?v=cSUJIM022rU

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2012 19:11
- Nahlásit

Jebloň

a jak mu říkáte tak nějak obecně doma? Jo a to video...jsou to správní truhlíci, to jóóó

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání