Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 00:47
- Nahlásit

Eninka

Na to jsou právě super ty míče, jak pro psy tak pro lidi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 07:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Eninka
ono mozna ze pracema na zahradce treba neposilujes nejak vhodne zada, jestli sedis a pak ses furt nekde vohnuta, tak je muzes treba i pretezovat a o kancelarsky praci se netreba bavit... balon ti urcite pomuze na spravny sezeni a posilovani toho stredu tela (a zad). Hlavne musis sedet spravne a ze zacatku treba nevydrzis ani 5 minut + pridat nejaky balonovy cviky. Jinak by mohla pomoct joga, nebo podobny veci i doma v obyvaku podle youtube (treba) nebo nejaky dvd... zkusit si najit pohyb, ktery by te bavil, ono rict "posilovani" zni hrozne, to si spousta lidi predstavi drinu v posilce

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 08:18
- Nahlásit

Eninka

podle mě tou prací na zahradě ty záda neposiluješ,spíš ohýbáš atd...jinak já se budu muset naučit taky hospodařit na zahradě, jelikož už máme pozemek i s domčekem do budem přistavovat a já hodlám pěstovat něco...aspoň se pokusim o nějakou zeleninu a bylinky...sice to nevyjde, ale pokusim se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 08:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
k tomu se taky snazim dopracovat. predloni jsem zacala rajcatama, vsechny popraskaly a byli k nicemu. Loni byli dobry a hodne. Letos sem nejak nemela cas a nestihala je zalivat... presto je pristi rok zkusim zasadit znova. Vyslo mi to jednou, nekdy se to jeste musi podarit

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:20
- Nahlásit

cernej caj

neposilujes nejak vhodne zada, jestli sedis a pak ses furt nekde vohnuta, tak je muzes treba i pretezovat

asi jo, oboje je pro záda špatný, je fakt že venku se spíš ohýbám, než něco jinýho.

zacala rajcatama, vsechny popraskaly a byli k nicemu.

toto mě taky štve, vždycky vysázím několik druhů a keřů rajčat a vždycky se najde rostlina, která plodí jenom prasklá rajčata, podle mě je to nějakou plísní nebo něčím, co to rajče napadlo.
Letos jsem to měla na těch žlutých hruštičkách a na oranžovejch rajčatech, úplně mi bylo líto, že to nejde jíst.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:22
- Nahlásit

Sízra Milanová

nesnáším práce na zahradě...to je ještě větší vopruz než posilování, běhání a jiné strašlivé mučení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 09:48
- Nahlásit

Jimmi
a kdyz uz se snazis a ty pekny rajcatka vypestujes, pes ti to ocese primo z keriku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 10:26
- Nahlásit

Jimmi
nesnáším práce na zahradě...to je ještě větší vopruz než posilování, běhání a jiné strašlivé mučení

Jo? Tak to je blbý to mě asi brzo pustí zase

Vyslo mi to jednou, nekdy se to jeste musi podarit

já nemám trpělivost vůbec s ničim, jednou se o něco pokusim jak to nevyjde balim to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 10:53
- Nahlásit

Sízra Milanová
jenze domaci rajcata sou proste domaci rajcata na druhou stranu mych 500m2 hodlam mit tak na 498m travnik a stromy a 2m2 vyhradim rajcatum, a kopru, kterej tam ale roste uplne sam

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 10:57
- Nahlásit

cernej caj

domaci rajcata sou proste domaci rajcata

moje řeč, chuťově se to nedá srovnat s koupenýma. A i papriky jsou dobrý. Všechno mám ve velkejch květináčích, např. jahody mi kvetou a rodí do teďka a to mám dva větší plast. květináče a mám jahod pro sebe dost celej rok (od jara do teď).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:34
- Nahlásit

Eninka
nejaky bylinky nebo veci v kvetinaci jsem taky do budoucna premyslela... ale jestli mas jahody fakt celej rok, tak to je drsny, ja myslela, ze to neroste celej rok

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:45
- Nahlásit

cernej caj

ja myslela, ze to neroste celej rok

vyfotím ti dneska jahody a dám semka, jak jsou červený a plodí...musíš si koupit sazenice stáleplodící. Já právě nechápu, že někdo sází měsíční jahody, ty odroděj a jsou fuč a tyhle přežijou i něco málo pod nulou a květy nezmrznou

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:47
- Nahlásit

cernej caj

nejaky bylinky nebo veci v kvetinaci jsem taky do budoucna premyslela

taky mám...bazalka je jasná, takový ty obligátní bylinky taky mám, letos jsem si koupila rostlinu kari a nedovedeš si představit, jak nádherně vyrostla, plodila žlutý kari a i větvičky dávám do masa a tak, protože voní zcela stejně jako žlutej prášek - plody. Je to podobný jak rozmarýn vzhledově a taky - doteď to mám venku a roste to jako blázen krásně.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:55
- Nahlásit

Já náhodou čerstvý rajčata i papriky mám, i jahody a jiný blbiny, třeba hrášek je výbornej, ale to proboha neznamená, že se osobně musím rejpat v zemi ne?

Je to nejhorší věc na světe "obrozenej novopečenej zahradník"

Nesnášim jak zelenina vypadá, jak se musí opečovávatm jak jí musíš zalejvat, abys něco vůbec měla...

a jestli potřebuju relax, tak to rozhodně není pocení se kolem nějakýho záhonku a trhání plevele...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 11:57
- Nahlásit

no ja kdyz sem vcera vysvetlovala vyzivove poradkyni, co mi bude delat jidelnicek, abych ve 30ti nepadla na ten infakrt (je otazka, jak ho zvladnu dodrzovat, ze no ale kdyz rikala, ze bych si mela poridit digitalni vahu, tak sem zajasala, ze to chcu uz dlouho kvuli barfu pro psy, tak ji prislo asi uhozenejsi ze chcu digitalni vahu pro psy nez ze nemam zadnou kuchyn

asi kvuli ty absenci kuchyne furt vymyslim, co bych do tech kvetinacu chtela, bylinky, zeleninku... ale bojim se, az ji budu mit, ze cokoli dopadne jak rajcata

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:13
- Nahlásit

cernej caj
predloni jsem zacala rajcatama, vsechny popraskaly a byli k nicemu

Že vám sem nakukuju... čím víc zálivky, tím víc mrchy praskají.
Jestli je máš normoš v hlíně, nezalívej vůbec (kromě 40° ve stínu týden v kuse a tak).

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:15
- Nahlásit

LucieS

čím víc zálivky, tím víc mrchy praskají

aha...no ale když je nezaliješ, tak za dva, tři dny začínají vadnout, já právě zalívám jak vzteklá kvůli tomu a třeba praská jen jeden, max. dva keře a ostatní né

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:16
- Nahlásit

LucieS
myslis, ze bezny letni destiky ktery spis nejsou nez jsou jim staci? pokud teda nejsou ty extremni horka.

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:18
- Nahlásit

cernej caj

letni destiky ktery spis nejsou nez jsou jim staci?

záleží, jestli jsou v zemi nebo v tom květináči, já je mám v květináči a tak musím zalívat hodně. Je fakt, že kde se pěstují rajčata na polích, tak to myslím taky denně nezavlažujou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 12:33
- Nahlásit

proc je vlastne k zumpe jeste dalsi "volno" tema? ja teda nikdy moc nechodila do jinejch temat, tak sem vubec nepostrehla, proc to vznika a cist 209 stran se mi nechce

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 14:23
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze bezny letni destiky ktery spis nejsou nez jsou jim staci? pokud teda nejsou ty extremni horka.

Jo. Já dřív taky zalívala obden a praskaly, než jsem si to někde přečetla.
Letos jsem zalívala jen než rostliny vyrostly a pak v těch mega vedrech a bylo to ok.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 14:29
- Nahlásit

cernej caj

tak to je tristní černý čaji, tady nejsi v žumpě

tady je MOŠTÁRNA!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 14:35
- Nahlásit

Jimmi
to mě vůbec nedošlo, že to zní vlastně tak vznešeně, ale teď už to vidím jak si to napsala aj pro nas min chapavy.

Tak jeden jablečný pořádně vychlazený, prosím

LucieS
tak pristi rok repete a uvidime, zda bude uspech

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 15:00
- Nahlásit

cernej caj
proc je vlastne k zumpe jeste dalsi "volno" tema?

tady jsou uplně jiný lidi než v senkrovně a řekla bych, že se dá říct, že naprosto opačných názorů....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 15:03
- Nahlásit

cernej caj
Nesrovnávat s hovna,to bych si vyprosila.
Zdarec všem,koukám,že je to tu samej Přemet Prkená Podlaha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 15:10
- Nahlásit

Sízra Milanová
to vis, vsak se rika "hloupeho kopni", ja mam dneska den blbec, rekla bych, ze brutalni obrazeni lokte o rovnou zed na metr a pul siroke chodbe je asi to nejprijemnesi, co se mi dneska stalo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 15:30
- Nahlásit

cernej caj
ja mam dneska den blbec

ale zas máš domácí rajčata

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 17:53
- Nahlásit

cernej caj
No, tak teď máš průser!

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 17:55
- Nahlásit

Vlčáčková

tak teď máš průser

aspoň nejsi sama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2012 18:17
- Nahlásit

Eninka
aspoň nejsi sama
Člověka vždycky potěší cizí neštěstí, co?

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání