Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:28
- Nahlásit

Shelticka

a proč si jako myslíš, že zrovna já musím mít ve vztahu k tobě potřebu nějaké diskuze???

a raději nereaguj na můj příspěvek, abys neměla pocit, že diskutuješ

to že tady datli vypouští nějaké svoje přehnané teorie a osočuje lidi na základě nepodložených důkazů to máme přejít a dělat, že se nic nestalo asi...

píše žvásty a snaží se vzbudit dojem, že je důležitější než ve skutečnosti je

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 22:40
- Nahlásit

Jimmi
píše žvásty a snaží se vzbudit dojem, že je důležitější než ve skutečnosti je
No a takhle Datli funguje furt....píše a nebo říká žvásty a nikoho nezajímá a když nezajímá,snaží se zaujmout a je jedno jak.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2012 23:14
- Nahlásit

Jimmi
a proč si jako myslíš, že zrovna já musím mít ve vztahu k tobě potřebu nějaké diskuze???
A proč si jako myslíš, že to bylo zrovna na tebe?
Možná když v sobě zahodíš toho hrdobijce proti datli, tak ti dojde, o čem Sheltička mluvila.

Tony
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 00:44
- Nahlásit

datli krásná fotka

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 06:50
- Nahlásit

Kdyř vlastně nikoho nezajímám,co tu píšu,tak nechápu,proč se tím tady tak zabýváte.
Vy jste neměly v ruce telefon zděšené bývalé majitelky,vy jste nemluvily s chovatelkou,jenž obě měly informaci,že je pes v útulku.
A k tomu zmateně poslány chovatelcenebo majitelce fotky ze smečky u nového pánika.Jenže ty fotky nebyly moje,bylo na nic velmi podobné štěně mému,ale o dost mladší,takže prostě nějaká dřívější fotka se dostala k zapracování do mejlu.
A když chovatelkai v telefonu sdělila,že ty informace ji předala Vlčáková,dost mě to naštvalo .Proč tohle vzniklo,když jsem s Vlčákovou ten den tady psala ,z jakého spojení malej je a o pár hodin vznikne tahle blbost?
A když vás nezajímám,tak proč soustavně dot toho vrtáte tím nejnechutnějším,nejvulgárnějším ,nejinfalnitějším způsobem?
Bránit kamarádku je sice fajn,ale dá se to i slušně a ptát se na konkrétnosti.
Vlčáková tu furt zmniňuje nějaký mejl-já žádný nemám.Podle chovatelky by měl být nějaký mejl s komunikací mezi nima.Co v něm bylo vědí jen ony dvě.
Takže po takové informaci bylo docela dobré zjistit,zda se někdo jen spletl,nebo chce škodit jen tak z principu,nebo proč to vlastně všechno.Udělala by to každá,když by byl ve stejné situaci.Hovor vyděšené původní majitelky-co jsme to udělali a proč.
Ale protože tu nikoho nezajímám,snad se nebudou objevovat stupidní,jízlivé,arogantní o ničem nevysvětlující komentáře.
Že to tady bude zase patřit pro diskuzi o psech a né o vzteku a nenávisti.

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:30
- Nahlásit

Snídaně formou bufetu:

společenské setkání nad dlabancem:

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 08:42
- Nahlásit

Jimmi

a raději nereaguj na můj příspěvek, abys neměla pocit, že diskutuješ

nepochopila jsi to...

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:04
- Nahlásit

Shelticka kolik dlužím za ty vitamíny?Zítra ti to vezmu.
Tý vado,koukám na předpověď.Dnes hezky a zítra 19! stupňů.To bude super na odpoledne!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:12
- Nahlásit

datli
258
Jen ta tma asi bude brzo už, to mě štve

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:17
- Nahlásit

Jo tma ráno,tma odpoledne a včera byla tama celej den.Strašně tu lilo a byly dost hnusné těžké mraky a dnes takový azur...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 09:22
- Nahlásit

datli
jj přesně jak u nás, no taky to k sobě nemáme daleko nejvíc se děsím toho jak se posune ten čas... to už bude uplně v pr... s těma odpo tréninkama

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 11:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

datli
Jak nikoho nezajímáš? Neklesej na mysli. Mě přece zajímáš, ne? Sleduju Tě a jdu Ti po krku!

A koukám, že už v Tvém vyjádření přibyly fotky. Tak do večera možná dobásníš i nějaký výhružný dopis od Al-Vlčáčkové, ne?

Ten mail, který jsem po Tobě chtěla (to snad každý pochopil krom Tebe), byl Tvůj mail. Volalas tu po tom, že Ti mám napsat, ale abych Ti přeposlala svoje maily, ze kterých jasně uvidíš, že jsem o Tobě nepsala nic špatnýho a už vůbec nic o nějakém útulku, tak svůj mail prostě nepošleš a nepošleš. Já jsem Ti v mailu Elišce věnovala dvě věty, ve kterých jsem Tě navíc ani nejmenovala. A Ty tu z toho děláš hotovou Datlíkgate a meleš blbosti.

Zde moje maily, kde jsem Tě dle Tvého názoru udala, že jsi dala psa do útulku:

Tady vzkaz od Elišky pro mě, když jsem se jí zeptala, jestli můžu celou naši korespondenci zveřejnit, aby se to Tvé lhaní o nás uvedlo na pravou míru. Přečetla si, cos tu psala. Dodatečně mi ještě napsala, že tohle sem můžu překopčit. Každý si může porovnat to, co píše ona a cos sem psala Ty:

Čili když to shrnu:
my dvě s Eliškou jsme o Tobě soukromě ani veřejně necekly půl křivýho slova, zatímco Ty ses začala vyjadřovat veřejně s totálními hovadinami. Tak si mě ani ji pro příště neber do huby, nelži tady, neintrikuj, nepředváděj se a bude klid. Ale nečekej, že když to budeš dělat, že k tomu budu mlčet. Myslím, že rozumným lidem stačilo, co jsem sem napsala jako první vysvětlení, ale Tobě ne, Ty to musíš hrotit dál a dál, a přidávat stále nové věci - viz teď například jakési cizí fotky.

Buď tak laskava, nech Elišku na pokoji. Ona má jiné starosti, nemusíš jí ještě otravovat svými utkvělými představami!!!

Diskuzi k Tvé paranoidní představě, jak jsem Tě obvinila, že jsi koupila psa a druhý den ho vrazila do útulku, bych uzavřela radou, že dneska jsou na tohle již dobře dostupní odborníci a pro jejich návštěvu nepotřebuješ ani doporučení obvodního lékaře.
Víc se k tomu nebudu vyjadřovat, zabírá mi to už moc času, který můžu lépe využít na vymýšlení nových udání a intrik.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 12:23
- Nahlásit

A je tu někdo kdo pojede na agi MČR do Liberce? My máme spešl družstvo Zlaté šeltičky a černá ovce rodiny, složení je z názvu asi celkem jasné

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:17
- Nahlásit

Pro všechny

chodím sem docela dlouho, mám dva psy krátkosrsté kolie, takže mě to tady zajímá, vůbec neřeším o čem se tady kdo baví, ale prostě někdy koukám jenom na obrázky.

Když datli tučným písmem napsala jakýsi výlev, tak jsem ho přečetla a zeptala se. Slušně.

A teď: KTERÁ Z VÁS TOMU NEROZUMNĚLA????

já fakt zapomněla, že když se člověk zeptá normálně, tak některý pindy furt melou vo hovnech, ale odpovědi se člověk nedočká

ODPOVĚĎ na svojí původní OTÁZKU NECHCI!!
obrázek jsem si udělala sama

Speciálně pro

datli

přesně 2 minuty jsem věnovala tvému příspěvku a napsání otázky...to je maximum co znamenáš

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:57
- Nahlásit

všimli jste si co se teď prodává dospělých fen šeltií s PP? nepřijde vám to nějaké divné?

datli
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:31
- Nahlásit

a jaktože se neprodávají starší dochovaní psi?Tuším ,že je to omezené 8 rokem a pak ofiko šlus.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 07:33
- Nahlásit

datli
teď ti nerozumím

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 12:58
- Nahlásit

už dlouho tady nebyla krátkosrstá gólie
Kendýskovi bylo ve čtvrtek 10 let a tady je na fotce se svými dětmi. Půlce je pět let, druhé půlce dva roky

synkovi Jimmimu je 7,5 roku, ale Jimmijová na fotky trošku prdí

datli
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 13:48
- Nahlásit

gabifi jak jsou na tom tihle psi co do pouštění chlupů?Říká se,že krátkosrstá plemena výrazněji pelichají,jak dlouhosrstí.Je to tak?

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 15:01
- Nahlásit

datli
Kendyk v době línání pouští hodně, ale já velkýho dluhosrstýho psa nikdy neměla, tak nemůžu porovnat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 15:22 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi

mám teď čerstvou fotku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 15:22
- Nahlásit

a sakráááá, jak se to zmenšuje?????? pomoc

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 15:52
- Nahlásit

Jimmi
čím větší, tím lepší
Nádhera, už jsem si jí ukradla. To je teď ze soboty, že?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 16:04
- Nahlásit

Jimmi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 16:13
- Nahlásit

gabifi

jo jo a běhala tam nějaká merle, panička na kluka volala Mysli!!!! bylo nám to docela divný..na flyi psi zásadně nemyslí, ale potom bylo jasný, že se ten chudák tak jmenuje - "Müsli" ....jsou ty lidi normální?

ale jinak dvouletý pes, a panička ucházející , pes mazlik

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 16:14
- Nahlásit

Jebloň

děkuju

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 16:16
- Nahlásit

To je on

zavrelka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 18:38
- Nahlásit

Jimmi
nebyl to D-odchov od Leneli? http://www.leneli.cz/cz/odchovy

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2012 20:48
- Nahlásit

Jimmi
Jebloň
Jimmi v menším taky vynikající

Jimmi
Mysli asi opravdu bude Lenelkovej Domysli.
Můj příští pes bude Saviňon nebo Kabernet, ještě jsem se úplně nerozhodla.

datli
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2012 11:23
- Nahlásit

Shelticka krásně si mi utahala smečku a jsem ráda,že se malošek chytl taky.Fakt ráda,protože je to zas malý krůček stmelování smečky .
Jdu študovat ,cos nafotila.
A na ty sbíhavé a zastavené-prostě zkusíme to s děckama takhle podle tebe nacvičovat.Fakt to má smysl.kujů

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání