Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:26
- Nahlásit

datli
to snad nee vzdyt ja vidím v předpovědi samý sluníčka

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:50
- Nahlásit

no teď už jo,už se to zlepšila ta předpověď!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:31
- Nahlásit

datli
když ty jsi v tom zdravotnictví, neměla bys nějaký tip na něco na nervy? ale něco neškodného, nenávykového atd, přírodního a hlavně aby mě to neoblblo natolik, abych mohla přemýšlet v práci... mám z ní totiž hrozný stresy pořád Večer většinou padnu za vlast a usnu hned, jen vyjímečně nemůžu usnout, ale vzbudím se ve 4 a už nespím, mám zmatený sny v tom polospánku.. a celý ráno lítám na wc a už mě to nebaví, chtěla bych být ten typ člověka, který má všechno na háku

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:49
- Nahlásit

třezalku popíjet,nebo lupat jako tabletky,k tomu B-komplex a navečer meduňkový čaj.
Snažit se jíst lehká jídla,nedráždivá,anebo ty těžší hojně zapíjet.A hlavně -jíst co 2-3 hodiny.
Pokecáme v sobotu víc,ju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:00
- Nahlásit

datli
taky chci o tomhle pokecat Nebo ne, radši mi dovez rovnou ten lexáč, sem těžkej případ A řekni mi kam ti mám poslat ty švestky.

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:07
- Nahlásit

Biluškarovnou zpracované švestky?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 09:31
- Nahlásit

datli
mám nějaký čaj "nervy a spánek" a myslím, že je z meduňky, teď si to nevybavím z hlavy co tam všechno je, ale prodávají to i v lékárně...a snažím se pít a jíst pravidelně ale co 2-3h to nejsou teda no. Snídám v 6, svačina v práci tak v 10 a ve 14, oběd doma v 16 a večeře tak v 20. Takže mám vlastně pravidelný interval ale po 4 hodinách
B-komplex a pangamin je asi něco jinýho že? Protože to ujídám Konči pangamin a taky omega3.

datli
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 18:53
- Nahlásit

Shelticka čoveče zítřejší předpověd je divná.Ani tak ani onak.
Kočko,možná bych potřebovala tvou pomoc.Zítra se mi v 11 hodin vdává kámoška.Odskočím si ze závodů a vrátím se zas zpět.Kdyby mi Filip náhodou běžel,natočila bys mi ho na kameru prosím?

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:43
- Nahlásit

aká?
Šelti,mě napadlo,až opadne největší mumraj na podzim,mohli bychom za vámi někdy dojet na cvičák?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 07:59
- Nahlásit

datli
jojo mohli byste kdykoliv do Lipníka nebo do Hranic?

dneska je mi na nic psychicky a z toho i fyzicky, mám čím dál větší nutkání odejít z práce kvůli těm stresům, ale nevim co bych pak dělala...

datli
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 17:17
- Nahlásit

co nám doporučíš.Jsme automobilní,spíš bych to řešila podle dní.Cvičíte jen o víkendech,nebo i v týdnu?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 07:32
- Nahlásit

datli
V Lipníku máme úterý (mírně pokročilí), čtvrtek (odrostlá štěnda) a v Hranicích tak různě teď přes léto, musí se sledovat web kam to hážem, ale tam jsem teď už dva měsíce nebyla nestíhala jsem to nějak.. A spíš bych tě vzala do toho Lipníka, je tu míň lidí, ale nevím jestli to stíháš - je to od 5h.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 15:16
- Nahlásit

Billy
gratuluji ke krásnému výsledku v Boleslavi

datli
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 18:42
- Nahlásit

Shelticka toš prozatím na 17 hodinu stíháme v pohodě.
Žeby příští týden v úterý?
tedy předběžně.

Billy
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2012 22:44
- Nahlásit

gabifi
Děkujem
Přiznávám, že z výstavy si moc nepamatuju, byla jsem mimo
Ale posudek má krásnej a res CACe jsem nechala zapsat. Pí. Petrášková se s Billym poprala na výbornou. I když ráno to bylo šílené, napřed nám řidiče zastavila policie (vše v pořádku), tak přijel o chvilku dýl, pak objížďka v Bolce, no coment. Už posuzovala pí. Svobodová první kraťandy a handlerka ještě ve frontě na parkování, přijela jen tak tak. Ale zadařilo se a jsem spokojená

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 07:18
- Nahlásit

datli
klidně jen mi radši na sebe pošli telefon, třeba na fb do zpráv. Když je náhodou nějaká změna, třeba když začne pršet, tak posílám lidem smsky...

Já jsem se přihlásila na výstavu do Budějovic, přestože jsem se zařekla, že letos už žádná výstava, že jedna stačí (respektive 2, když to byl ten duo v Brně) Ale chybí nám jeden CAC na šampiona a musí být z mezinárodky, tak jsem si řekla, že to zkusím letos dodělat, tak snad to vyjde Ale Koňa se pojala línati velmi mnoho moc a urputně, za chvilku nebude mít ani chlup na sobě a nevim nevim jestli to stihne dorůst, nejspíš ne a taky jsem zapomněla, že tou dobou většinou hárá a my tam jedeme na 3 dny na chatu s 2 samcema Ale je to kraťanda a dlouhosrstka, takže případný štěnda by byly určitě čananý no jsem zvědavá jak nám to dopadne...

helps
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:36
- Nahlásit

kdo bude pískat v Budějkách už se ví?

petl
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 08:47
- Nahlásit

Billy
to jsi ty Billy s Billym?! S tím co jsem ho vodila v Boldě? Šmarjá my se známe a já to nevím
Doufám že z mého handlování nemá tik v oku

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:02
- Nahlásit

Billy
napřed nám řidiče zastavila policie (vše v pořádku)
když člověk spěchá, tak o jejich pomoc a ochranu fakt nestojí
Bylo hodně přihlášených, holt na Svobodovou se vždy sjedou kraťandáři z celý republiky.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:14
- Nahlásit

Billy
moc gratuluju
doufám, že se snad ještě někde uvidíme, příští rok by mohl Jim do veteránů, tak uvidím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:15
- Nahlásit

gabifi
nevíš jestli jsou někde výsledky? koukala jsem na Můjpes, že už tak nikde kolie nejsou
je to tam nějaký divný

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 09:21 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
URL
je to v části výstavy

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 11:44
- Nahlásit

helps
v říjnu v Budějkách je zase Svobodová. Ví se to už dávno, vždyť je už i po uzávěrkách

Billy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:17 - Změnil/a: Billy
- Nahlásit

petl
Jo, to jsem já a Billy magor je v pohodě. Ten byl šťastnej, že si mohl zaštěkat
A náhodou, předvedla jsi ho suprově a to nemluvím o tom, že jsi na seznámení s ním měla ani né 5 minut A máš to i černé na bílém od rozhodčí
http://janebilly.rajce.idnes.cz/Mlada_Boleslav_25. 8.2012/

Jimmi
Tak jestli půjdeš příští rok na nějakou výstavu, tak dej vědět. Když to půjde, Billyho tam přihlásím taky.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:19
- Nahlásit

Shelticka
uzávěrka je prodloužená asi do 7.9. nebo tak nějak

Billy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

gabifi
Do Budějek bohužel nepojedem, 1 za rok stačí Ale třeba zas přijedem příští rok.

petl
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 16:49
- Nahlásit

Billy
No nekecej že tam fakt napsala dobré předvedení Mně zbytek soboty válcovala deprese
Né, dělám si srandu, myslím že příště by to bylo v pohodě, klidně mi ho zase strč někdy však my se časem najdeme
Díky za tu možnost zahandlovat si nahatku byla to příjemná změna

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 17:40
- Nahlásit

teda znáte se a neznáte,to je prča!

Billy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:48
- Nahlásit

petl
klidně mi ho zase strč
A to se neboj, najdu si příležitost ti toho mojeho nahatce strčit

Na klubovce v Bolce náhodou nebudeš? Uvažuju, že bych aspoň na jeden den dorazila

datli
Jó, to se tak někdy sejde

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:57
- Nahlásit

A kdo teda budete v těch Budějovicích v říjnu? Kdyžtak se ke mě hlaste, protože já zásadně nikoho nepoznávám

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání