Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 19:51
- Nahlásit

datli
Ty máš štěníka od Elišky???!!!
Je to pár dní, co mi poslala na fotkách nové blue-merle fešáky a od Orinky zlaťáčky. Orinka je moje oblíbená fenečka, prima kamarádka, taková vtírává šeltička - nevidělas ji? A co má Dan za rodiče? Není matkou Ramona?

hancaw
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:13 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

datli gratulace pani a doufám že ti to bude běhat vypadá jako velkej fešák! Od paní Čurdové je původně Gerry co ho adoptovala moje mami

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:29
- Nahlásit

datli
gratuluji k přírůstku! Je krásnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:29
- Nahlásit

datliiiii ty máš bikolóra černobílýho!!!!

datli
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:34
- Nahlásit

malej je ze spojení:Fanča z vesnice od hranic a x walda ze zlaté hvězdy

Hanči fakt jo?fakt je svět strašlivě maličký.
Před chvilkou mi na Fb napsala paní,která má jeho otce a je to velkej agiliťák.

Smečka mi tu už spokojeně leží a nevrčí už ,neňafe a mohou být vedle sebe.Je to paráda!
A já si jdu lupnout další antibiotikum a paralen,zatejpovat patu,abych zítra byla fit na tréninku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2012 20:47
- Nahlásit

datli
Aha, tak Fanču neznám.
Hanči maminky pesana máš tady: http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/06/seltie-j erry-gold-z-vesnicky-u-hranic.html

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 10:50
- Nahlásit

Gerdato jsou paradoxy,co?Já si říkala,že tahle barva pro mne není,nějak prostě nemusík ty konkureční vaše borderky.Nevím proč,ale prostě nee.A černá-barva ďáblíka.A rup ty paty,mám doma malého zmenšeného umazleného borderáka,jak přes kopírák.Má štěstí,že má bohatý bílý límec,velkou bílou špičku na ocásku a vysoké bílé tlapky,opuntikované jak dalmatin.No a prostě z těch dvou štěndů,co byli k výběru,se k nám po chvíli na návštěvě malej začal přidávat.Ten druhý šedivák nepřišel,byl moc vybátej a to by v kombinaci se Sárou asi nedělalo dobrotu.
Takhle se už tenhle malej občas naštve a když ho psi mají tendenci vyštěkávat,hukne si na ně taky a to dost hlasitě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 14:06
- Nahlásit

datli
no to teda jsou paradoxy, pro mě jedině Ajánek nebo bikolora černobílá šelmyjovitá. A prd, ani jí nechceš a už ji máš )) Je moc krásnej, zrovna jsem si říkala, že límec mohl mít menší (jako míň bílýho) a mohl být víc černej...ale to je jen tím, že nejkrásnější pes je Maryje a ta je dosti černá. Tak jsme ráno s Hančicí řikaly, že je dobře, že ho máš a že ho musíš někdy přivlíknout aji s tim Miguelem plesnivym, ten si zas bude ladit s Kešunem. A ještě Ajánka si ukradnem na procházku

datli
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2012 14:15
- Nahlásit

laskavě prosím ,aby všichni rozumněli situaci,neprezentovali si to jinak.Máme Dan Blacka-momentálně volaného Drejvika Dejví.Pes byl řádně se smlouvou koupen z chovné stanice,máme veškeré jeho dokumenty.Pes není nalezenec,ani se nám nezaběhl a nepřebýval nebo nyní není v psím útulku.Pokud ještě je něco nejasné,napište mi a nedělejte poprask,jaký byl udělán.Připadne mi to dost nefér,když máte na mě všemožná spojení,tak mě obejít ,když jdou věci jednoduše sdělit,doložit a případně se i on line spojit,webcamerou okázat,že nekecám.
Děkuji

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 07:42
- Nahlásit

juj co se to tu děje, nějak se ztrácím...
datlijovka má třetího smečkouna? No toš to je paráda Musíš pak dojet se všema, bude sranda

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 12:48
- Nahlásit

datli

nějak jsem nepochopila tvoje prohlášení viz výše, psáno tučně

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 13:19
- Nahlásit

Jimmi
nějak jsem nepochopila tvoje prohlášení viz výše, psáno tučně

Maj doma Brejvika no,nevim co na tom nechápeš

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 14:36
- Nahlásit

Sízra Milanová

nechápu tu větu o poprasku, nalezenci, útulku, on line spojení a webkamera mě naproste mate....

jinak jsem pochopila, že Datli má nové štěně Dan Blacka- Drejvika Dejví.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 15:05
- Nahlásit

Jimmi
jinak jsem pochopila, že Datli má nové štěně Dan Blacka- Drejvika Dejví.

No já to taky tak pochápala.
nechápu tu větu o poprasku, nalezenci, útulku, on line spojení a webkamera mě naproste mate....

Asi nějaký důležitý utajení.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:07
- Nahlásit

Jebloň

Asi nějaký důležitý utajení

nebo stejný oznámení jako na papírovém kelímku na kafe "pozor horký nápoj"

všichni to sice ví, ale raději to tam napíšeme, aby si nějaký imbecil nespálil hubu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:12
- Nahlásit

Jimmi
nebo stejný oznámení jako na papírovém kelímku na kafe "pozor horký nápoj"

všichni to sice ví, ale raději to tam napíšeme, aby si nějaký imbecil nespálil h

Jo tak....

datli
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:16
- Nahlásit

No co no,mám štěně,s předpoklady sporotvního kusu a pro dobré zbarvení je vhodný i na chov.
Takže mě je do nebo volající si myslet,že takové štěndo nadějné z vícero stran bych dala do útulku.Fakt na hlavu postavené.
Dokonce se mi už včera ozvali dva zájemci ,že by s náma rádi nakryli,pokud bude malej dobrej po prolustrování za čas.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 16:28
- Nahlásit

datli
No co no,mám štěně,s předpoklady sporotvního kusu a pro dobré zbarvení je vhodný i na chov.
Takže mě je do nebo volající si myslet,že takové štěndo nadějné z vícero stran bych dala do útulku.Fakt na hlavu postavené.

a????
Dokonce se mi už včera ozvali dva zájemci ,že by s náma rádi nakryli,pokud bude malej dobrej po prolustrování za čas.
No tak jo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Koukám, že je tady vzrůšo! Mám dojem (i když možná není správný), že znám záhadu hlavolamu jménem Dan/Dejvik.

Píšu si teď průběžně s jeho chovatelkou Eliškou, páč ona mi posílá fotky svých přírůstků. Takže když jsem si přečetla, že je Dan u Datli, napsala jsem jí v jedné odpovědi, že "jedna další z cz-pes má Tvého Dana". Další proto, že už jednoho jejího pejska má hancaw, která si ho vyhlédla na základě mého příspěvku v diskuzi.
No a protože jsem měla zato, že Dana prodávala sama Eliška, tak jsem nic dalšího nerozpitvávala. Nakonec ani nebylo co, neb Datli se se mnou prostě nebaví. Druhý den koukám, že mám mraky mailů od Elišky, ve kterých se mě dotazuje, kde v inzerátě na cz-pes nebo ve kterém útulku ten pes je. Vzhledem k tomu, že se zabývám útulkáčema, si informaci přeložila tak, že pes je někde vyhozený. Ovšem než jsem si přečetla ty maily, tak si už sama dohledala Datliovou a dobrala se tak pravdy.

Elišce se nelze divit, páč nedávno jsme jednoho jejího pejska z útulku vytáhly. A ona není z těch chovatelů, kterým je jedno, jak skončí jejich odchovy.

Možná mají výše zmíněné telefonáty a dezinformace příčinu v jiných zdrojích dosud neobjevených, ale já bych se docela vsadila, že budou spíše bočními výhonky mnou popsaného hlavního děje.

A celá storry začala vlastně tím, že jsem se šla podívat do diskuze, jestli je tu ještě fotka té šeltie z útulku Brno a jestli tu k ní nejsou nějaké dotazy a diskuze.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:17
- Nahlásit

Aha,takže paranoia jako prase....no holka má dobrý učitelky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:25
- Nahlásit

Jebloň
Aha,takže paranoia jako prase....no holka má dobrý učitelky.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:32
- Nahlásit

ja se dneska vyyborne pobavila tady...
a jasne jaky utulky gdyz se bude krejt

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 17:55
- Nahlásit

Vlčáčková

dík za vysvětlení

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 18:01
- Nahlásit

datli
Takže mě je do nebo volající si myslet,že takové štěndo nadějné z vícero stran bych dala do útulku

no jistě, do útulku dej radši nechovné a nesportovní, které je na hovno

datli
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:12
- Nahlásit

Sízra Milanová teda já tě nechápu.Jako ty jsi pro množení psů bez rozvahy?Já měla za to,že optimální je krýt na základě poptávky,zdravé psy ,abynekončili v útulcích a Vlčáková tak neměla pak práci s umísťováním nechtěných.
Tuhle jsem kamarádce pomáhala sehnat psa na krytí její nepapírové feny a dost jsem to odvedle schytala.
Jako vůbec nechápu,co tu řešíte,nebo máte snad šletie,nebo dobrou radu?
Hubu nesmyslnejch zbytečných keců.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:24
- Nahlásit

datli

optimální je nekrýt vůbec!!!!!!!!!!!!A už na mě nemluv obtěžuje mě to

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:24 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

datli
teda já tě nechápu.Jako ty jsi pro množení psů bez rozvahy?Já měla za to,že optimální je krýt na základě poptávky,zdravé psy ,abynekončili v útulcích a Vlčáková tak neměla pak práci s umísťováním nechtěných.
Tuhle jsem kamarádce pomáhala sehnat psa na krytí její nepapírové feny a dost jsem to odvedle schytala.
Jako vůbec nechápu,co tu řešíte,nebo máte snad šletie,nebo dobrou radu?
Hubu nesmyslnejch zbytečných keců.

ty toho moc nepochopíš,krom montežehla,co?
A to sem může psát jen člověk co má šeltie?Takže i jiní nesmí přispívat tam kde se píše o psech co nevlastní?Hm,tak to se pár tvejch kamarádek posere!

datli
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:37
- Nahlásit

Vlčáčkovájako jak se s tebou nebavím.Neposkytla jsem ti info,z jakého spojení mám psa?Víc tě nezajímalo.
A cos udělala dámo ty?Spočítala sis ,že jedna a jedna jsou 4,kontaktovala Čurdovou,ta zas Kalupcovou a začala plantat s nesmyslama,že jsem psa dala do útulku.
Pokud máš pocit,že se u nás něco děje blbě se psem a potřebujem pomoct,tak laskavě mi napiš normálně a optej se a né že zbantuješ půlku národa sci fi magorovinama,vymyslíš si takové kokotiny a vydeptáš chovatele i majitele psa.
Jako jestli takhle v praxi vypadá tvoje pomoc psům v praxi,tak chraň bůh se s tebo někde potkat.
prostě nestrkej frňák do věcí,kterým ani zbla nerozumíš.

datli
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:41
- Nahlásit

No a mluvila jsem mimochodem s Čurdovou,která mi celou tvou anabázi se snažila vysvětlit.Asi tak.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:45
- Nahlásit

ách jo.....

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání