| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 19:52
- Nahlásit
datli
nerozčiluj se paní, rupne ti céfka a budeš tahat nohu. Ser na ně a buď hepy. A přivez mi ukázat Drejvika, chci ho seznámit se fšema jeho budoucíma nevěstama a ženichama...jako první s ním nakrejem Kofa, už jsem se rozhodla
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:00
- Nahlásit
Biluška jako sory Bilo,ale teď je to taková nesmyslná hláška,pak mě někdo začne osočovat,že chci psa prznit třeba drilem v poslušnosti,nahlásí mě Srstkovi a co pak?¨
Jako ještě jednou něco takového kolem mě proběhne a podám trestní oznámení za šíření pomluvy a bude!Srát si na hlavu nenechám,nenám totiž důvod!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:06
- Nahlásit
Biluška
Ser na ně a buď hepy.
jako seš ty hepy při každým tebou zabitým psem,nebo při každým,kterého necháš zmizet,aby sis udělala místo na nějakýho prosperujícího?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:13
- Nahlásit
datli
nahlásí mě Srstkovi a co pak?¨
Pak mi od něho seženeš autogram do památníčku
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:36
- Nahlásit
hele nemate tady na ty pytloviny zalozenou uz spoooustu jinych diskusi?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 20:52 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
datli
Umíš číst??? Jestli jo, tak si přečti tu větu, kterou jsem ohledně Dana napsala Elišce. Je tam uvedená v uvozovkách, aby to pochopil každý. Jabloň měla pravdu, jsi paranoidní.
A promiň,
1) já nejsem zodpovědná za reakce a smyšlenky nějaké Kalupcové, kterou neznám, nikdy jsem jí neviděla, nic jí nepsala a která si zřejmě něco vybásnila,
2) Ty mi nebudeš lustrovat a dovolovat, co můžu mým kamarádům psát a co ne, když je to pravda,
3) jestli z mého mailu (dávám ho sem celý) "Díky za fotky. Pred chvílí (asi hodina) jsem se dozvěděla, že jedna další z cz-pes má Tvého Dana.." jsi schopná vydedukovat tohle: "Spočítala sis ,že jedna a jedna jsou 4,kontaktovala Čurdovou,ta zas Kalupcovou a začala plantat s nesmyslama,že jsem psa dala do útulku.
Pokud máš pocit,že se u nás něco děje blbě se psem a potřebujem pomoct,tak laskavě mi napiš normálně a optej se a né že zbantuješ půlku národa sci fi magorovinama,vymyslíš si takové kokotiny a vydeptáš chovatele i majitele psa.
Jako jestli takhle v praxi vypadá tvoje pomoc psům v praxi,tak chraň bůh se s tebo někde potkat.
prostě nestrkej frňák do věcí,kterým ani zbla nerozumíš."
pak s Tebou musí být doma docela sranda.
No a Eliška ten hovor s Tebou podává výrazně jinak než Ty. Můžeš hádat, komu věřím.
Někdy si na cz-pes připadám stejně, jako když mi na přednášku do planetária přišla zvláštní škola.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:47
- Nahlásit
Vlčáčkovátakže dámo-v pátek jsem jela pro psa.A v sobotu mi paní ,od kterého jsme psa brali,volala zděšeně,že se k ní doneslo od chovatelky Drejvíka,že je pes v útulku!
Takže volám chovatelce,protože nedodala klinická vyšetření psa,aby mi je buď přeposlala,nebo nějak zajistila ,poskytla další informace k psovi a řekla,jak došla k informaci ,že po jednom dni jsem strčila psa do útulku.
Takže Čurdová mi řekla,že ty jsi přihasila s touhle informací.
Hodně by mě zajímalo,z čeho jsi to vydedukovala,ač dopoledne tuším jsme tu vedly diskuzi,odkud mám štěně,z jakého spojení atd. a ty najednou tohle vypustíš z huby?
Fakt netuším,co je na tomto příběhu zavádějící a matoucí a proč si stojíš,nebo stála za tím,že jsem psa dala pryč?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 22:59
- Nahlásit
datli
Tak brzdi! Máš tam celý mail ocitovaný, jestli jsi tak hloupá, že mu nerozumíš, tak si to nech přeložit od někoho, kdo má IQ vyšší než je dnešní datum. A tu hubu si nech pro někoho stejně hloupého, jako jsi Ty! Vidíš v tom mailu něco o útulku?
Ty jsi fakt chudinka, která se hodí akorát do té žumpy k sobě rovným.
Ještě jednou pro chudé duchem:
Můj mail zněl: "Díky za fotky. Pred chvílí (asi hodina) jsem se dozvěděla, že jedna další z cz-pes má Tvého Dana.." Můžu Ti to přeposlat pokud pošleš mail.
Nic víc, nic míň. Plus jsem přiložila odkaz na fotky. Kde je tam slovo ÚTULEK? Kde vidíš nějakou další dedukci?
Takže Ty drž tu svojí nevymáchanou hubu, pošli mail a po něm očekávám od Tebe tady veřejnou omluvu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:06
- Nahlásit
Vlčáčková mě bylo voláno domů,že máme psa v útulku.Proč jsme to udělali.Já nepíšu nic o tvém mejlu,ale o tom,že se někde informace mezi tebou a Čurdovou překroutily.
Nemá cenu to dál řešit.Je to o ničem.Tady je téma o psech a né volná diskuze.
Takže pojďme to tu vyklidit a nechat zase šelmy a kólie tady žít.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:09
- Nahlásit
datli
Ale já Ti seru na to, co Ti kdo volal. Tys mě tu veřejně obvinila, napadla a urazila, a já Ti tu už poněkolikáté říkám, co jsem napsala. Takže laskavě teď necouvej. Naval mail a pak omluvu! Nebude si tu na mě otevírat hubu někdo, kdo se evidentně chce akorát předvést a po někom se povozit. Tak po mě ne, kočičko. To si zkoušej na někoho jinýho. Já to tu klidně vyklidím, ale poté, co sem přes printscreen nasypu celou tu diskuzi, aby bylo vidět, co jsem psala já a co sis sem vymyslela a cos nalhala Ty. Takže si to rozmysli.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:30
- Nahlásit
Vlčáčkováser si na co chceš.
Já odešlu tuhle anabázi paní Čurdové,aby věděla,jaké smyšlenky produkuješ a jak se o ní vyjadřuješ.
Já s tou paní mám pouze společné to,že na rodným listě je jméno psa,kterého jsem si koupila,jenže v tu dobu už patřilo jiné majitelce.
Hubu si tu stále otvíráš ty,nepříjemnosti děláš za zády ty,ač nevím ,o co ti jde.
Tímto končím s tebou již veškeré diskuze.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
datli
Jo jo, tyhle kecy jsou lepší, než přiznat, že lžeš, viď?
Elišce nic přeposílat nemusíš, už si to četla a vyjádřila se mi do mailu. Víš, když budeš chtít intrikovat, tak si vyber lidi, kteří spolu nejednají na rovinu. Třeba pak uspěješ. Jinak se tu akorát zamotáváš. A mail nepošleš a nepošleš, že?
A jinak Ti taktéž přeji dobrou noc.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2012 23:48
- Nahlásit
Vlčáčková strááášlivě se tě bojím.Bububu!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 02:12
- Nahlásit
myslim ze zminka o IQ a datumu byla nadsazena jak jen montezehlacky lze..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:00
- Nahlásit
dávat sem teď fotky psů je asi kravina, že?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 10:18
- Nahlásit
gabifi
dávat sem teď fotky psů je asi kravina, že?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 11:33
- Nahlásit
gabifi
klidně dej, už kvůli mně, já chci taky diskutovat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 12:36
- Nahlásit
gabifi
jen sem koukej něco dát!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:01
- Nahlásit
gabifi
joo ať přebijem tady ty žvásty
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:53
- Nahlásit
Shelticka ahoj,u nás padá pro tento týden cvičák.Nemáš hodinu ve čtvrtek?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 13:58
- Nahlásit
datli
Jojo máme doraz.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:03
- Nahlásit
Shelticka
čí žvásty máš na mysli ? já jen aby bylo jasno, kdo sem ty žvásty píše vážená šeltko
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:37
- Nahlásit
Jimmi
myslím, že to každý soudný člověk pozná
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:40
- Nahlásit
Shelticka
no jasně, já taky vidím, že datli neměla svůj den že?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 14:59
- Nahlásit
Jimmi
k diskusi musí být vždy minimálně dva
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 18:44
- Nahlásit
Shelticka hojík-v kolik?Dáš mi odkaz,kde vás najdem?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 19:57
- Nahlásit
důležité sdělení k aktuálnímu tématu:
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:43
- Nahlásit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 20:58
- Nahlásit
datli
Kdyztak mame aji zitra, oboji od 5h odpo, je to v arealu svc za gymnaziem jestli vis kde to je? www.agilitylipnik.wbs.cz v kontaktech je adresa
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2012 21:20
- Nahlásit
najdu si to.Zítra nemůžu,mám do 18.Ale čtvrtek doufám snad dáme.
|