Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:49
- Nahlásit

Vlčáčková

už můžeš chodit na návštěvy i dovnitř,

nemůžu, nesnášíš kuřáky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:54
- Nahlásit

Eninka
nemůžu, nesnášíš kuřáky
Ty nesnáším i na terase. Zvláště, když odhazují vajgly.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 16:56
- Nahlásit

Vlčáčková

nonono, aby ses nezbláznila, dyť jsem je pak poodnesla pryč

a kdy tu místnost zprovozníš, doufám, že bude kolaudace včetně švédských stolů, šampáňa apod.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 17:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
nonono, aby ses nezbláznila, dyť jsem je pak poodnesla pryč
To myslíš, jak jsi mi je hodila do anglického trávníku před starou budovou?
a kdy tu místnost zprovozníš, doufám, že bude kolaudace včetně švédských stolů, šampáňa apod.
Kolaudace bude, až tam bude i další místnost, ne??? To asi nebude tak honem. Budu ráda, když do 13. 11. zprovozním pro návštěvy novou budovu. Stará nejspíš bude k plnému provozu až po zimě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 18:21
- Nahlásit

Vlčáčková

jak jsi mi je hodila do anglického trávníku před starou budovou

pro kolemjdoucí přidávám obrázek, aby měli představu o tvém vigvamu včetně anglického trávníku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:19
- Nahlásit

Eninka
Nó, vtipný!!!
Ale víš co? Dneska jsem prohlídla prasklinu na baráku a nějak se mi to nelíbí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:24
- Nahlásit

Vlčáčková

Dneska jsem prohlídla prasklinu

než jsem to dočetla, lekla jsem se, co že jsi si prohlížela za prasklinu

a v které části že ji máš?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 19:42
- Nahlásit

Z cesty vedle toho dozazděného okna. Asi metr a půl od okna (skla) přes to zazděné k poli. Možná s tím pohnuli, jak se vyráželo to staré okno. Ona tam totiž není pořádná malta, je to zfušovaný (to staré myslím). Ale kdysi to viděl architekt a říkal stejně jako zedníci, že to je dobrý, barák má věnec, nic se nestane. Protože praskliny tam v tom starém byly. Teď jsou zakryté. No ale tahle se objevila nová.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 20:40
- Nahlásit

Vlčáčková

nic se nestane

no, do doby konce světa to určitě vydrží, ty dva měsíce, neboj

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 22:08
- Nahlásit

Eninka
no, do doby konce světa to určitě vydrží, ty dva měsíce, neboj
To jo. A kdo ví, jestli ne i potom.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2012 22:48
- Nahlásit

A ještě něco. Přišly mi fotky s překvapením. Dala jsem to už na FB, ale ne na Týraný zvířata, takže bys to neviděla. Tak Ti to sem kopíruju:

před pár lety jsem začala platit vzdělání jednomu Ghancovi. Bylo mu už asi 17, a tak ho nikdo nechtěl, protože to prostě nebyl malý roztomilý kluk, ale habán mračící se z fotky.

Vybrala jsem si ho právě proto a paní z té společnosti, která to zprostředkovává mi řekla, že nemám čekat žádný zázrak, že bude fajn, když dokončí základní školu, kterou ještě neměl hotovou právě proto, že mu nikdo nechtěl platit školné. Obvykle prý jsou rádi, když se děti naučí číst a psát, projdou základkou a tím to končí. Ne však Kwaku. První, čím mě překvapil, bylo to, že absolvoval dva roky školy za jeden. Za nějakou dobu přišlo, že ZŠ dokončil a prý se chce přihlásit na střední, ale ať žádné peníze neposílám, protože se neví, jestli ho vezmou. A co? A VZALI!

No a nyní? Další překvápko. Kluka vzali na vysokou! Došly mi před chvílí fotky. Je to docela dojemný, jak stařičký tatínek plus příbuzný otiskují palce na dokument jako jeho ručitelé. Oni neumí psát. Jsem opravdu potěšena, že se Kwaku tak dobře učí. Byla jsem ráda, že se dostal na střední a teď jsem opravdu moc ráda, že jsem si vybrala právě jeho. Je to šikovný kluk, moc mu tu vysokou přeju.

Je to ten úplně vzadu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:06
- Nahlásit

Vlčáčková

počkej, to jako ty jej sponzoruješ? Znám pár lidí, co na základě dojemných fotek sponzorují různé děti v Africe, ale taky jsem viděla reporáž, jak je to celý podvod na lidi, tak snad ten "tvůj" existuje čoveče a je to tak, jak to vypadá. Moje masérka takto posílá kamsi už několik let peníze a jediný co má je, že jí někdy pošlou fotku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Jo. A ještě holčičku, je taky šikovná a chce být zdravotní sestrou.
My máme možnost tam jet anebo je pozvat sem. Takže až takový podvod to nebude. Každopádně mě dost láká tam jet. Ghana je klidná země a má nádherné národní parky.
Fotky samozřejmě dostávám taky. Dopisy psané rukou a kopie vysvědčení. Teď na VŠ už je dražší školné, takže mu zaplatil něco i nějaký člověk z Moravy, který ho viděl osobně při návštěvě. Tož jsem si zažádala o kontakt na něj.
Taky můžu mít přes skype přímý kontakt, ale já a angličtina.... to by byla voooostuda!
No a když mi otěhotněla 16 letá slečna a odešla ze školy, dali mi vědět, že je pryč a nemám nic platit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:41
- Nahlásit

Vlčáčková

ajo, tak to je jiná...ono je těch organizací víc a některá z nich nebyla košér, tak o tom to asi bylo, ta reportáž.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2012 11:53
- Nahlásit

Eninka
Tohle je www.humanitasafrica.cz.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 17:25
- Nahlásit

Eninka
Už vím, proč Ti to nešlo: http://www.humanitasafrika.cz/

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 20:46
- Nahlásit

Eninko, můžu mít dotaz?:
chovatel přinesl fenu na veterinu. Fenka měla zánět dělohy, veterinář trval na kastraci pro záchranu života. Chovatel ji tam nechal s tím, ať jí utratí, že mu k ničemu už není, když nebude rodit. A odešel. Veterinář fenku odoperoval na vlastní náklady a umístil u lidí, kde spokojeně žije.
Pokud by se do toho začalo vrtat ..... a teď ten dotaz ..... nemohla by nastat situace, kdy by chovatel nějakým (jakýmkoliv legálním) způsobem mohl dostat fenu zpátky? Aby se vyhnul stížnostem a jiným problémům?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:08
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk....záleží na mnoha faktorech. Za prvé na tom, jakým způsobem a jestli vůbec bylo převedeno vlastnictví psa. Pak taky, jestli by mohl vůbec ten původní "chovatel" nějak zjistit, že fenka žije. Pokud byl pes darovanej, existuje reálně, že by mohlo dojít k tzv. zpětvzetí daru, ale k tomu by bylo potřeba zákonných důvodů, což tady nenastalo. Taky by mohlo jít o opuštění věci a vet se této věci "ujal", nemyslím teď situace, kdy někdo věc "ztratí" a nálezce si ji přivlastní, ale o svévolné opuštění s tím, že nový nabyvatel jedná v dobré víře s nabytím vlastnictví touto formou, což bych tipovala že by neměl být problém. Pokud by se pův. chovatel přece jenom domáhal vrácení a měl povědomí o tom, že fenka byla předána někam dál, na místě veta bych sdělila, že fenka se ztratila a basta. Stačí takto?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:20
- Nahlásit

Eninka
Jde o to, že on ji opustil, jak píšu, s tím, že ji má veterinář utratit. A je tady jedna osoba, která by se v tom chtěla pitvat - udělat "chovateli" ostudu, stěžovat si na něho. Tak aby nedošlo na situaci, že bude chtít fenu zpět. Časem lidi potkávali jiné lidi a ti jí poznávali s tím, že ví, že jí ten chovatel mlátil atd. Takže je tu snaha mu dát trošku za vyučenou. Ale aby se nestalo, že mu nakonec fena zůstane.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:23
- Nahlásit

Vlčáčková

no tak to bacha na to, radši bych do toho nevrtala, jestli vám jde o klid fenky, protože ten hajzlík může klidně tvrdit, že vet ji "zašantročil" a on chovatel ji chtěl zpět. Jak je to dlouho? To je taky důležitý docela

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:42
- Nahlásit

To nevím. Zeptám se.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:42
- Nahlásit

Jdu se osprchovat a pak asi spát, nebo co. Tak zítra, jo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2012 21:43
- Nahlásit

Vlčáčková

pozjišťuj co a jak a dej mi vědět a já ti zavolám a řeknu co a jak by šlo udělat, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:17
- Nahlásit

Zírala jsem převelice překvapeně, že z Tebe vypadlo hanlivé slovo! Ty tu nějak hrubneš, nebo co.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:24
- Nahlásit

Vlčáčková

že z Tebe vypadlo hanlivé slovo

ano, ano, a to je prozatím to nejmenší, co ze mě v kauze Kejtlin vypadlo, další, mnohem hrůzostrašnější věci budou následovat....prosímtě, kdyby mě zavřeli, postaráš se mi o smečku, že jo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:37
- Nahlásit

Eninka
postaráš se mi o smečku, že jo
Jasně, vyberu jim nějaký pěkný útulek.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková

vyberu jim nějaký pěkný útulek

já ti dám útulek, je tvojí soudružskou povinností se sama postarat, u tebe, doma....tak nezlob. Jo a prosímtě kdyby náhodou teda, chci pro ně ten novej pokoj, co jsi udělala, žádný pelechy kdovíkde, jasný? Jo a budeš muset pořídit bazén, holky jsou zvyklý...pozemek, ten ujde, ten jim stačí, těch pár tisíc metrů čtverečních, ale zakopeš na zahradě tvůj proutek a taky musíš obstarat ty žužliky co používám, žádný marketový kraviny...Napíšu ti kdyžtak, pokud ta baba nestáhne co má, přesnej itinerář, prostě průvodce dík

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:50
- Nahlásit

Eninka

je tvojí soudružskou povinností
Tak to teda nevím. Minule jsi mě za soudružskost neandrtálsky flákla kyjem po hlavě.

chci pro ně ten novej pokoj, co jsi udělala, žádný pelechy kdovíkde
A nevadí Ti, že se v tom novém pokoji netopí?

Jo a budeš muset pořídit bazén, holky jsou zvyklý.
Tak to prrr. Bazén mi na pozemek nesmí! Nakonec by v něm ještě musela být voda.

zakopeš na zahradě tvůj proutek
Zrovna jsem ho hledala, ale bohužel jsem nenašla.

Napíšu ti kdyžtak, pokud ta baba nestáhne co má, přesnej itinerář, prostě průvodce
Nebude stačit, když stáhne kaťata?

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 22:58
- Nahlásit

Vlčáčková

mě za soudružskost

ok, beru zpět, napravuji

nevadí Ti, že se v tom novém pokoji netopí

né, neva, holky mají rády chládek

by v něm ještě musela být voda

hele, pokud tam napustíš šampáňo, tak může bejt

Nebude stačit, když stáhne kaťata

nebude, protože to by bylo horší, než ten její skutek, viděla jsem její kaťata

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 23:00
- Nahlásit

Vlčáčková

jdu dělat hají bucí obložená psama, dočtu tě ráno, papálalá

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání