Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit

Eninka
PČR bude hledat ještě v noci prej
Neblbni. Vždyť se hoši ztratěj!

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit

Vlčáčková

neboj, kdyžtak se najdou podle těch ran, je to tu šílený, Bára totálně břídí a psiska po dědině taky. Lidi jim celou noc pouštěj nahlas telku, aby to neslyšeli, ale moje to teda slyšej, i když mi
tady telka řve jak na lesy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:45
- Nahlásit

Eninka
To tam má někdo, kdo tam nebydlí. Třeba v nějaké zahrádce? Třeba to je hodně daleko od Vás. Pokud je to na patrony, tak to může být daleko, ne? Není to v tom vojenském prostoru?

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:49
- Nahlásit

Vlčáčková

už víme, že někde v sadu za Želešicema, co vede směrěm Moravany, prostě velkej sad a kvůli zvěři, kretén nějakej blbej,
už i organizujeme, že to půjdeme rozbít, kdyby náhodou...hájila bych nás, že šlo o krajní nouzi, to můžeš poškodit cizí věc aniž by to bylo trestný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit

Tak víš, kdy se to štěně prý narodilo? 3. ledna! To Tě tedy můžu ujistit, že moje štěnda velšáků byla ve 3 měsících větší a těžší než tohle štěně retrívra ve 4 měsících.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:30
- Nahlásit

Vlčáčková

to je fakt hrozný, ještě žeshto z ní tak vyloudila, kluka mrňavýho, pořád na něj myslím, a jak byl rád, že je od nich pryč, i u mě v autě na mě koukal vděčně a choulil se

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Já ho nevyloudila. Já jen posílala loudiče... Večer už začal být veselý.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 13:56 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vlčáčková

Já ho nevyloudila

vyloudila a nezlob! Nástrahy a lsti jsi vymyslela a nevzdala to sama - tak hurá pro psíčka ťutíčka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:16
- Nahlásit

Eninka
A Ty si nezapomeň vyloudit zase ze mě ta domácí vajíčka. Nějak jsme to časem zakecaly a zapomněly.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:22
- Nahlásit

Vlčáčková

jaký vajíčka, snad né ty, co máš v ledničce od předloňska
...vlastně ty už jsi pojedla, tak to mě uklidňuje...
Co Bekynka?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 14:28
- Nahlásit

Ta mám ještě dvě. Ale mám taky čerstvá.

Bekynka dneska trošku průjmuje. Asi po žrádýlku, protože víc jedla, dostala konzervu s rejží a navíc dost zalité vodou. Asi jí do toho už dneska nasypu i granule. Jinak už se nají i sama, ale sní toho tak asi čtvrtlitrák na jeden zátah. Veterinářka je s tím spokojená, moc jí chválí, jak to v tom věku a při tak těžké operaci zvládá. Navíc ta mrtvice, která už je asi pryč, protože hlavu už zase naklání na opačnou stranu. Každopádně zadní nohy teda fakt nemůžou, s těmi je to špatný. Ale dobelhá se na nich, kam potřebuje, a vyčůrá s vykadí se s nimi taky, i když se jí u kadění občas podaří spadnout na zadek.

Jdu si na chvíli lehnout.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Ach, ach - tohle bych moc chtěla: http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/fotoga lerie/2012/05/09/obrazem-jeden-ostrov-jeden-muz-a- 20-let-zivota-o-s/#utm_medium=newsbox&utm_source=c entrumHP&utm_content=position-5&utm_campaign=A

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:59
- Nahlásit

Vlčáčková

ty jo, tak to by mě taky bavilo, akorát musela tam být telka, internet a mobil. signál, jinak dobrý

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

Internet by tam samozřejmě musel být bez diskuzí. A elektřina.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 21:58 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Tvoje návštěva dneska byla velmi přínosná. Vetka s tou psychikou měla neoddikutovatelnou pravdu. Nejen že courala, když jsi tu byla, ale vydrželo jí to ještě dlouho potom. Teď teda chrupká, ale úplně ožila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit

Vlčáčková

Tvoje návštěva dneska byla velmi přínosná

jé, tak to mě těší, jestli by to mělo pomoct, přijedu klidně každej den na skok, jako dneska. A pokud bude stoleček s židličkama s výhledem na tu krásnou přírou, co tam máš, tak to by bylo supéééér. Tak zítra zase?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:13
- Nahlásit

Eninka
Krásnou přírodou myslíš ten bordel, který mám kolem baráku, a sousedovu pšenici? Nebo co?
Zítra Tě budeme očekávat na veterině, pokud se tedy dozvím, kdy tam štěně bude... Zatím žádná odpověď na zprávu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:18
- Nahlásit

Vlčáčková

Krásnou přírodou myslíš ten bordel, který mám kolem baráku, a sousedovu pšenici?

nepřipadá mi tam bordel a ta pšenice je strašně krásná, máš tam krásnou přírodu, hrozně se tam vždycky "kochám" těma pohledama a výhledama. Tobě to nepřijde, ale máš tam moc hezky, i když jsi trochu mimo lidi, ale blíž k přírodě. Já když vylezu, tak všude baráky a to mám velkou zahradu, ale i tak...
Dřív tu chodily srnky, vzadu byl remízek a všude pole a ta pšenice, to byl ráj, a teď? Brrrr. baráky jedny pitomý. Zítra bych moc ráda viděla štěníka i vás, tak si dáme vědět, dojedu kdykoliv, kamkoliv

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:20
- Nahlásit

Eninka
i když jsi trochu mimo lidi, ale blíž k přírodě.
Právě že jsem ještě málo mimo lidi. Vyhovoval by mi tak minimálně kilometr od nich za několika ploty a pokud možno, aby tam nevedla veřejná silnice, kolem nevedly turistické trasy a odnikud nebyly slyšet žádné výdobytky civilizace - kromě letadel.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:26
- Nahlásit

Vlčáčková

to jo, ale to aby se člověk zase bál - sám... mě by zase bavilo mít nějakej stateček, tam mít všechny možný zvířata - hospodářský a vysoký ploty, abych nikoho neviděla

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:36
- Nahlásit

Eninka
A tam by ses nebála?

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková

na statečku nee, ten nebývá daleko od lidí, ale mezi něma přeci...známá má chalupu v Telči a kousek odsud je dědina, jmenuje se Olší a tam je krásná romantika - příroda, statečky
i na návsi, uprostřed rybník s kačenama, no paráda... ale i tady na jihu jsou statečky - už o tom uvažuju delší dobu, jestli nezměním teritorium, ale nějak chybí motiv - však víš jakej a kdo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit

Eninka
Jo, tak radši vynech tu vesnici na jihu Čech, kde mám příbuzné. To bys to teda moc nechytla!
Jinak teda nevím. Mě přijde mnohem nebezpečnější být mezi lidma než mimo ně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:53
- Nahlásit

Vlčáčková

Mě přijde mnohem nebezpečnější být mezi lidma než mimo ně.

něco na tom je, ale s bydlením spíš lepší okolí, než ne...ty znáš někoho z Olší? Kdysi jsme s ex tam jezdili a hledali chalupu a tam byl právě na návsi stateček, kterej prodávala jedna stará paní, že už na to nestačila, bylo to nádherný, akorát pro nás dost daleko z Brna a tak jsme nakonec pořídili chaloupku v Bystrém u Poličky a to bylo taky romantický. Nízký stropy, trámy, kachlový kamna, pec, mimo dědinu, v přírodě, všechno krásný prostě. Na to moc ráda vzpomínám..jezdili jsme tam s fretkama ve starým kabrio- džípu a všechno bylo prostě jiný, asi měli lidé k sobě daleko blíž, než teď...někdy ti ukážu fotky, ráda se vracím ve vzpomínkách zpátky, když bylo všechno ještě "jinak". Jo a v té chaloupce se filmovali Všichni dobří rodáci, tady "bydlela" bába kořenářka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 22:58
- Nahlásit

Eninka
Karel Čapek říkal, že člověka nepředěláš, jenom se Ti vybarví. Takže o tom, jak lidi k sobě měli blíž, by se asi dalo diskutovat. Možná to ale byli jiní lidi s jiným přístupem.
Stateček ale potřebuje hodně práce se zvířectvem. Hospodářským.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 23:10
- Nahlásit

Vlčáčková

Stateček ale potřebuje hodně práce se zvířectvem. Hospodářským.

no a to mě právě baví, ta práce - zahrada, zvířata a tak...čím víc práce a činnosti, tím víc mi je dobře, asi to zní divně, ale já to tak mám a atyk jsem zvyklá z dřívějška, zahrada, pole - mraky stromů, brambory, pšenice - tu jsem sekla kosou, cca 3000 m2, mraky zvířat kromě krávy - to mě fakt baví, jsem lonťák, tak to tak mám

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 23:16
- Nahlásit

Vlčáčková

padám únavou, a nedostatkem cukrů to není, těch trubiček jsem snědla dneska pět, dobrou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 23:19
- Nahlásit

Eninka
Dobrou.
Kdybys tedy nutně chtěla coby lonťák uklízet a makat na zahradě, jsi srdečně zvána. Soused obhospodařuje asi jen 1 000 m2, i když dneska se mě ptal, na úklid další části zahrady, tak možná bude řešit 1 500 m2. Ale furt tam ještě hodně zbývá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 22:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Udělala jsem humbuk. Vím, že už jim to jde jedna SMSkovat.
Na mailu nějaké podrobnosti vč. celého jména jedné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Podívej se o cos přišla, když jsi nechtěla vstávat:

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání