Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:32
- Nahlásit

Vero

tou dírou v plotu přece

ha, jako Colombo bys byla asi dobrá ale já žádnou díru v plotu nemám, tama bys nevyfotila ani myš, maximálně nějakýho brouka, co po tom plotu lezl. Ale jsi ode mě kousek, mohla by jsi
se klidně přijet podívat, a prosímtě, kdyby jo, tak ten bílej živočich u mě není bílej kůň, co na něm přijel nějakej princ,
ale Baruška

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:33
- Nahlásit

Vero

papírová čuba? ta se může vytáhnout třá rozštříháním a slepením

to si pleteš s papírovejma čertama

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:41
- Nahlásit

Vero
papírová čuba? ta se může vytáhnout třá rozštříháním a slepením opětovně.
Ty si pako.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 19:11 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Eninka
ha, jako Colombo bys byla asi dobrá

Houno houno, zlatá rybko, k přiznání jsem tě nepřiměla, tak jakej kolombo.

No ale vážně, ty rozměry jsou fakt hustý, já když jsem to zaznamenala poprvé, tak jsem si pomyslela, žes tu váhu vystřelila od boku a nadsadila, nebo že feňule nemá papíry, což by bylo vysvětlení. Na fotečku bych byla zvědavá.

Gi
Ty si pako

no dovol? tak jako umím si taky líp představit, jak se natáhne gumová čuba, ale o gumě Grinová nic nepsala...

Edit:
fotečku, pokud teda ty čokle eště máš, esi se ti nesnědly nebo jsi je nepozabíjela a tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 19:13
- Nahlásit

Vero
Houno houno, zlatá rybko,
volá mě někdo?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 19:14
- Nahlásit

makrel
volá mě někdo?

ty jsi zlatá makrelka?

DannyCZ
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:25
- Nahlásit

všem

tak jsem si přečetl celou story o váze a velikosti Eninčiny fenky a nechápu proč do toho některé neustále rýpáte, není to trochu dětinské? Bylo by lepší kdyby lidi spíš hledali to co je spojuje (a to obzvlášť ti, kteří mají rádi zvířata) a ne to co je rozděluje, co myslíte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:29
- Nahlásit

DannyCZ
Bylo by lepší kdyby lidi spíš hledali to co je spojuje
já se nechci spojovat,chci jít navopak proti všem,to je ted děsně moderní nejen tady ,prostě je to IN a taky si založim na tom tudletu imič..akorát teda doufám,že stejnej nápad nepojme každej páč to bysme zas byli stádní a to nechcem právě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
já se nechci spojovat

ani fyzicky s někym? Nevěřim

DannyCZ

bůůů,to je doják zase, kde mám pořád brát kapesníky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:38
- Nahlásit

Sízra Milanová
kde mám pořád brát kapesníky?
já ti vemu..pojed uš víš že seš rejmén

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:02
- Nahlásit

DannyCZ
Bylo by lepší kdyby lidi spíš hledali to co je spojuje (a to obzvlášť ti, kteří mají rádi zvířata) a ne to co je rozděluje, co myslíte?

heh, to musíš na nějaké fórum, kde diskutující nebo teda jako většina mají pozitivní a tolerantní vztah k druhým lidem, nejen k tématu toho fóra.
já takové ofschem teda neznám. podej mi kapesník.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:07
- Nahlásit

Jinak dokonale to vyložila z jinýho hlediska Eldoguero, když jsem povídala, esi by si jako pionýři ty ruce podat neměli Ale nemám čas to dohledat, tak převyprávím:
Chčije chlap v parku. Kolemjdoucí říká: proč si ho nedržíte? dyť si chčijete do kalhot. Chlap: kdo mě jednou zklamal, tomu já už ruku nepodám.

Jen nevim, esi si pak nechčijou do kalholt všichni. Kdybych to chtěla vzít v hlubších filozofických vrstvách

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:35
- Nahlásit

Vero
já takové ofschem teda neznám
Já jo.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:07
- Nahlásit

Gi a smečka

která? jestli to není tajný. mně teda přijde, že úplně kdekoli ve virtuálním prostoru se skupinová dynamika vyvine ke konfliktu tohoto rázu. ale faktem je, že ty těch fór asi znáš x-krát víc než já, já na to nemám kapacity.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:45
- Nahlásit

Vero

mně teda přijde, že úplně kdekoli ve virtuálním prostoru

to si nemyslím...možná dám blbej příklad, ale z mýho pohledu není od věci. Vezmi si ifaunu. Až na pár výjimek toho, co říkáš jsem si tam nevšimla, že ať se diskutuje o čemkoliv, že by se tam pohybovala skupina lidí, kteří by okamžitě, jak přispěje nějaký nick nebo IP adresa se okamžitě začali do tohoto člověka navážet, urážet ho, znevažovat apod. Jak říká, jsou tam výjimky, ale ojedinělý, tady je to zákonitost.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:39
- Nahlásit

Eninka
Vezmi si ifaunu. Až na pár výjimek toho, co říkáš jsem si tam nevšimla, že ať se diskutuje o čemkoliv, že by se tam pohybovala skupina lidí, kteří by okamžitě, jak přispěje nějaký nick nebo IP adresa se okamžitě začali do tohoto člověka navážet,

Zrovna tam jsem popravdě nebyla celý věky, ale nemám dojem, že to tam tehdy bylo nějaké "květinovější". Možná tam byli/jsou lidi míň skamaráděnější, tudíž i míň rozkamaráděnější.

No a víš co... můj pohled hoooodně šlendriánského kolemjdoucího, jsou vlákna, kde zas a priori reješ ty a provokuješ "kámošky", no ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:43
- Nahlásit

Vero

jsou vlákna, kde zas a priori reješ ty a provokuješ "kámošky", no ne?

jestli najdeš jedno jediný, kde bych s tím "začala", tak máš u mě co budeš chtít, protože není možný najít cokoliv tady, kde
by to bylo jinak, než že se pak už jen "bráním" způsobem, že nejdřív po těch, kdo po mě kamenem hážu chlebem a poté už mi nezvýbá nic jinýho, než udělat co ostatní, házet taky kameny

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:11
- Nahlásit

Eninka
jestli najdeš jedno jediný, kde bych s tím "začala", tak máš u mě co budeš chtít,

Co budu chtít je lákavý, ale na vyhledávání nemám už teprv kapacity, časový ani psychický. Navíc je to jenom vážně můj dojem, můžeš mít pravdu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:14
- Nahlásit

Vero

můžeš mít pravdu

věř mi, že mám....

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:16
- Nahlásit

Eninka

Co dostanu? Mě to tak blesklo hlavou teď.

Zasláno: 30 Říj 2011 17:49
Citát

Tondas

Jen doufám, že mi ho nikdo nesmaže

hlavně doufej, že se ti sem neslítne domácí snášející ptactvo

Dyk tím se rozjelo téma nontématickýho občasníku hned od začátku. Hadr na bejka... A neříkej, že kdo se cítí... páč je taky kontext, žejo

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:18
- Nahlásit

Ale poslyš, mně to je především šumák, to jsou celkem neškodný věci na téhle planetě

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:19
- Nahlásit

Vero

víš v čem je rozdíl? tímto příspěvkem jsem nikoho konkrétního nenapadla, neurazila atak. Jak říkáš, kdo se cítí....ale vůči mně
probíhají konkrétní útoky a urážky, je snad zřejmý, že to není totéž

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:20
- Nahlásit

Eninka

Já tím chtěla říct, že třá útoky, cos sklidila v tom tématu, by nemusely zaznít, že sis o ně tak trochu řekla. (= můj dojem)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Vero
Já tím chtěla říct, že třá útoky, cos sklidila v tom tématu, by nemusely zaznít, že sis o ně tak trochu řekla. (= můj dojem)
Tohle miluju. To, že když je někdo permanentně napadaný a pak ještě pomlouvaný, že sám začal napadat.
Prvopočátek toho všeho je v tom, že si Eninka dělala s ostatními legraci nad jmény štěňat. Najednou se něco zvrtlo, přišel někdo, kdo tam do té doby nebyl a začal jí prudit. A začal prudit i mě, která jsem se tam skoro nevyskytla. Eninka se zastala mě a od té doby je tu pro některé jedince za lovnou zvěř.
To je tak ve zkratce, abys nemusela vyhledávat. Časem to začala vracet. Ale až hoooodně časem.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

Vero

že třá útoky, cos sklidila v tom tématu

ale já přispívám i do jiných témat a všude je to jak přes kopírák, určitě je všechny nečteš, tak nevíš. Ono i např. stačí, že na "venčení" se zeptám tazatelky, která chce vědět, kdo je z Brna a já napíšu že já a o co jde, a už je mám za krkem...ale to je jedno, já si s těma xxxxx poradím.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:27
- Nahlásit

Eninka

Ještě tak, já se v tom nechci už rejt, páč do toho hlavně, přiznávám, velkej prt vidím. Já nevím, co jste si udělali ještě před tím košíkovo-rvacím tématem v době, kdy jsi do "žumpy" údajně chodila (jen jsem měla pocit, že ta averze není jen tím, že všichni rostou a rupají jim céfky z toho košíkového tématu... což teda popravdě já docela rostla taky, ono to vypadalo, že než se pohneš k akci, tak bude fena vážně roztrhaná na cucky).
Možná jsi včas nezareagovala na to, že tě někde nechtěj, že seš jiná a jinak chováš psy, lezla jsi jim na nerva... Ale proč je to tak urputný, to teda čert ví. Třá mi ušlo zrovna to rozhodující...

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

Vero

Eninka se zastala mě a od té doby je tu pro některé jedince za lovnou zvěř

asi tak...od tý doby je vše, jak je, ale já toho nelituju, ba naopak. Radši budu pro tu jistou společnost "nežádoucí", než bych mlčela v případě Vlčáčkové a Sabiny, kde to celý začalo.

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Tohle miluju. To, že když je někdo permanentně napadaný a pak ještě pomlouvaný, že sám začal napadat.

To jsem neřekla a neměla na mysli

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:32
- Nahlásit

Takže to, co mi ušlo, je, že nemilákujou Eninku, páč se kamarádí s Vlčáčkovou?
A proč nemilákují Vlčáčkovou? To jsem taky nezjistila a asi nezjistím, se svým namátkovým čtením.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:34
- Nahlásit

VeroVero
To jsem neřekla a neměla na mysli
Jasně. Však píšeš, že nedohledáváš a vlastně nevíš, jen píšeš dojmy. Ale jiní, informovaní, to takto permanentně šíří, takže by ses to někde mohla dočíst. Tak jsem si dovolila to osvětlit.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání